keelpijn, slikpijn, oorpijn.

  • #1

    hallo allemaal.

    vier weken geleden begon ik met flinke verkoudheid hoofdpijn enz. paar dagen later begon ik flink te hoesten elke keer bijna een week lang toen dat net over was begon ik keelpijn te krijgen achterin me keel aan de linker kant als ik dan slikte deed me oor ook zeer.
    na paar dagen was het links weg en begon het rechts beide keren beetje dikke keel achterin. ik was bij de dokter geweest en die zij dat het een beetje geiriteerd was was een beetje rood verder niks aan de hand. veel drinken soms paracetamol. na een paar dagen was het helemaal weg
    en 2 dagen later opeens weer kriebel in me keel en weer keelpijn links oren zeer slikpijn enz. en ook weer beetje dik achter in me keel. dit vindt ik heel raar ben je er vanaf 2 dagen later komt het weer? moet ik weer naar de dokter gaan loop nu al weer 4 dagen met keelpijn.

    pijn achterin de keel links net onder kaaklijn ademsapel en oor links oor doet ook gewoon pijn zonder slikken dat was eerst niet zo. linkerkant achterin de keel beetje dik. wat kan dit zijn?

    gewoon veel blijven drinken en paracetamol???
    (heb afgelopen weken scheel gegeten aan die dingen):S

    cirkel is waar pijn doet pijl wijst opgezette achterkant keel aan [img size=200]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/keel_oor_neus.gif[/img]

    Reageer
    #2

    Angina. Vraag gewoon om een antibioticakuur. Dan ben je er van af.

    Succes

    Reageer
    #3

    Ik heb inderdaad ook vaak van dat soort klachten gehad. Bij mij is de oorzaak chronisch opgezette amandelen en regelmatig keel- en amandel ontstekingen.
    Ik heb dan ook een globusgevoel, witte plekjes op mijn amandelen en gekleurd, onaangenaam ruikend/smakend slijm (met name 's-ochtends) gepaard met verhoging of koorts.
    Een kort antibiotica kuurtje doet meestal wonderen en je symptomen verdwijnen dan vaak binnen een paar dagen.
    Ik laat mezelf binnenkort opereren om de amandelen te laten verwijderen omdat ik voor mijn gevoel te vaak klachten heb. De huisarts is het daar mee eens.

    Reageer
    #4

    Zelfde klachten, verstopte neus, doofheid dan links dan rechts,
    Droge keel, moeilijk kunnen slikken, opgezet, rood, alle klachten zijn per dag soms per uur verschillend, links, rechts meer minder etc. Reeds 4 weken.
    Dokter zegt virale infectie? Helpt geen antibiotica tegen.
    Ben benieuwd of Dastan nog antibiotica heeft geslikt en/of dit heeft geholpen?

    Reageer
    #5

    Dropwater drinken.

    Reageer
    #6

    ik heb al jaren last van keelpijn.heb teveel antibiotica al gebruikt maar het helpt niet.de pijnen komen steeds weer terug en krijg ik dan ook last van oorpijn,maar heb de pijnen alleen aan de linkerkant.ik ben ook al naar de kno arts gegaan

    Reageer
    #7

    @Nazia, rook je? Zo ja... stoppen.

    Reageer
    #8

    ik vraag me af hoelang het besmettelijk is met dank

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Angina is een virale of bacteriële infectie van de keelamandelen die het vaakst voorkomt bij kinderen. De besmetting kan overal plaatsvinden, gaande van binnen het gezin tot de bijeenkomst van hobbyverenigingen. Tonsillitis kan van korte duur zijn, maar kan ook het gevolg zijn van de ziekte van Pheiffer, vooral dan bij oudere tieners. Indien dit het geval is, kan de ontsteking veel langer duren en kan de tiener er maandenlang nog last van ondervinden. Acute tonsillitis daarentegen duurt gewoonlijk vier tot zes dagen.

    Reageer
    #10

    Pijn in de keel bij het slikken en zeker bij het eten van chocolade. Kan bijna niets eten van de pijn. Heb al verschillende dokters bezocht alsook scan maar vinden niets. Dit is nu al maanden zeer veel pijn. Medicatie zijn altijd pijnstillers alsook medrol.

    Reageer
    #11

    Ik heb sinds een week of twee klachten bij het slikken aan de linkerkant, gevoel dat ik daar meer slijm cq speeksel produceer dan normaal is, eten gaat ook niet lekker maar huisarts kan niks vinden. Gebruik maar neusdruppels, nou dat heb ik een week gedaan en kreeg het er benauwder van ipv opgelucht gevoel. Ik ga opnieuw naar huisarts maar weet nu al dat er dan ook nis uit komt. Heb ook gevoel van dik oor, is er eiemand die hier iets meer van weet?

    Reageer
    #12

    Ik zou nog maar even wachten met opnieuw naar de dokter gaan. Ik denk dat je nog even geduld moet hebben en door moet gaan met veel drinken en paracetamol.
    Als het na 1 a 2 weken niet verbeterd is, dan weer naar de huisarts.

    MVG Bram

    Reageer
    #13

    mijn dochter is 14 jaar heeft veel last van slikken doet pijn en haar keel ook lan niks eten alleen vla of noedels heb doker gebelt. asistente zegt. paracetamol pakken en ijsjes eten maar nu krijgt ze haar mond bijna niet meer open en krijgt bultjes. in haar gezicht hals en op haar hoofd maandag dokter weer bellen denken een virus

    Reageer
    #14

    Ik heb sinds 2 a 3 weken aan de linkerkant van mijn keel een dikke bobbel(opgezette amandel) die doet geen pijn maar sinds deze week heb ik keelpijn met het gevoel iets in mijn keel te hebben(dit zit aan de rechterkant ter hoogte van de stembanden) zelf ben ik 13 jaar en wordt over 3 maanden 14.
    Weet iemand wat dit is en wat te doen?

    Reageer
    #15

    Ik denk dat je ofwel een keelontsteking krijgt of je amandelen ontstoken zijn.
    Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: keelpijn, slikpijn, oorpijn.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief