Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Uw vraag zal eerst door een zorgmedewerker van Dokter.nl worden beoordeeld.

Borstkanker

Alle soorten kanker hebben één eigenschap gemeen: een ongecontroleerde deling van lichaamscellen. Borstkanker is een kanker die zich in en om het borstweefsel van vrouwen en mannen ontwikkelt. Een ander woord voor borstkanker is mammacarcinoom.

Het lichaam bestaat uit miljarden bouwstenen: de cellen. Ons lichaam maakt voortdurend nieuwe cellen aan om te groeien, of om beschadigde en verouderde cellen te vervangen. Bij celdeling ontstaan uit één cel twee nieuwe cellen. Ook die delen zich weer. Zo zijn er dagelijks miljoenen celdelingen. Normaal regelt het lichaam de celdeling goed. In elke cel zit informatie die bepaalt wanneer de cel moet gaan delen en daar weer mee moet stoppen.

Stel direct je vraag aan een zorgprofessional:

 

Geertje Baltussen Medisch Thermografist
Geertje Baltussen
Medisch Thermografist
Monique van Sambeek Medisch thermografist
Monique van Sambeek
Medisch thermografist
Marjolein de Jong Borstkanker chirurg
Marjolein de Jong
Borstkanker chirurg
Priscilla Aerts Hyperbaar arts
Priscilla Aerts
Hyperbaar arts

 


Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg

 

Nieuws categorieën

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief