Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Uw vraag zal eerst door een zorgmedewerker van Dokter.nl worden beoordeeld.

Seksualiteit

Wanneer je een gynaecologische klacht hebt, dan kan dat gevolgen hebben voor je seksuele functioneren. Onder gynaecologische klachten vallen onder andere: overmatig bloedverlies, endometriose, veel vagina afscheiding, ongewild urine verlies of vaginisme. Het kan er voor zorgen dat je minder of geen zin in vrijen hebt, of dat het pijn doet tijdens of na het vrijen. Aan de andere kant kan seks bij vrouwen die heel graag zwanger willen worden weer een verplichting worden. Juist omdat gynaecologische klachten en seksuele problemen dicht bij elkaar liggen, is het belangrijk om dit te bespreken. Zowel met je partner als met een zorgprofessional. Ook al zal dit lang niet altijd makkelijk zijn.

Heb jij een vraag hierover? Stel deze dan aan één van onze zorgprofessionals. Samen kunnen jullie dan op zoek gaan naar een oplossing.

Stel direct je vraag aan een zorgprofessional:

Paul van Kesteren Gynaecoloog
Paul van Kesteren
Gynaecoloog
Jan Schrickx Gynaecoloog
Jan Schrickx
Gynaecoloog
Ginny Chamorro Gynaecoloog
Ginny Chamorro
Gynaecoloog
Michelle van Iersel Overgangsconsulente
Michelle van Iersel
Overgangsconsulente
dr. Manon Kerkhof Gynaecoloog
dr. Manon Kerkhof
Gynaecoloog

 


Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg

Nieuws categorieën

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief