Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Uw vraag zal eerst door een zorgmedewerker van Dokter.nl worden beoordeeld.

Endometriose

Op het moment dat er stukjes baarmoederslijmvlies buiten de baarmoeder groeit, dan is er sprake van endometriose. Deze stukjes kunnen groeien in de vagina, op de eierstok of het buikvlies. Endometriose veroorzaakt bij sommige vrouwen geen klachten. Echter, de groep die wel klachten heeft geeft aan last te hebben van: pijnlijke menstruatie, chronische buikpijn, pijnlijke ontlasting of bloedverlies tijdens de ontlasting, pijn bij het vrijen, pijn bij het plassen en vruchtbaarheidsproblemen. Ondanks het feit dat het een chronische ziekte is, zijn er wel behandelingsmogelijkheden. Wil je meer algemene informatie over endometriose kijk dan op endometriose.nl

Heb jij een specifieke vraag over endometriose, over de klachten of over de behandelingsmogelijkheden? Stel deze dan aan één van onze zorgprofessionals.

Stel direct je vraag aan een zorgprofessional:

Paul van Kesteren Gynaecoloog
Paul van Kesteren
Gynaecoloog
Jan Schrickx Gynaecoloog
Jan Schrickx
Gynaecoloog
Ginny Chamorro Gynaecoloog
Ginny Chamorro
Gynaecoloog
dr. Hans Brölman Gynaecoloog
dr. Hans Brölman Gynaecoloog
dr. Wouter Hehenkamp Gynaecoloog
dr. Wouter Hehenkamp
Gynaecoloog
dr. Jacques Maas Gynaecoloog
dr. Jacques Maas
Gynaecoloog
dr. Judith Huirne Gynaecoloog
dr. Judith Huirne
Gynaecoloog
dr. Marlies Bongers Gynaecoloog
dr. Marlies Bongers
Gynaecoloog
Maddy Smeets Gynaecoloog

Maddy Smeets
Gynaecoloog

 


Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg

Nieuws categorieën

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief