Second Opinion als je behandeling niet werkt

Second Opinion als je behandeling niet werkt

Wist je dat studies aantonen dat in 30% van alle gevallen de diagnose wel juist is, maar de behandeling niet? Heb jij twijfels over de voorgestelde of gestarte behandeling? Vraag dan bij een second opinion aan, want deze mening kan het verschil maken.

Reden voor een second opinion

Wanneer je dus twijfelt aan de voorgestelde behandeling of wanneer je midden in je behandeling zit en je blijft last hebben van klachten, dan kan er misschien iets anders aan de hand zijn. Ga er nooit vanuit dat pijn of iets dergelijks bij de behandeling of aandoening hoort. Net als dat de behandeling effect moet hebben. Is dat allemaal niet zo dat zijn dat zeer goede redenen voor een Second Opinion.

Royal Doctors/Dokter.nl

Dokter.nl heeft een nauwe samenwerking met Royal Doctors; een onafhankelijke organisatie met meer dan 250 zorgvuldig geselecteerde medisch specialisten. De unieke werkwijze zorgt voor een gemakkelijke en snelle tweede mening. Hier zijn er namelijk geen wachtlijsten en dus kostbaar tijdverlies. Daarbij vergoeden 80% van alle verzekeraard in Nederland en België de kosten van een Second Opinion via Royal Doctors/Dokter.nl. En patiënten die je voor zijn gegaan geven Royal Doctors een tevredenheidsscore van 98%!

Hoe vraag je een second opinion aan?

Een Second opinion aanvragen via Royal Doctors/Dokter.nl gaat snel en gemakkelijk. Digitaal vul je de beveiligde vragenlijst in en Royal Doctors vraagt (alleen na jouw toestemming) je volledige medisch dossier op. Dan wordt de meest geschikte medisch expert geselecteerd om jouw situatie te bestuderen, analyseren en te beoordelen. Je hoeft dus niet fysiek naar deze medisch specialist.
Binnen 10 dagen krijg je het volledige Second Opinion rapport via aangetekend schrijven in huis.

Second opinion en daarna

Het kan zijn dat de Second Opinion arts dezelfde behandeling voorstelt als je eigen arts, maar het tweede advies kan ook afwijkend zijn. Bespreek dit dan met je eigen arts of wanneer je dat liever hebt met je huisarts.

Second Opinion voor jou?

Heb jij twijfels over de gestelde diagnose en/of over de voorgestelde behandeling? Vraag dan nu via ons een Second Opinion aan. Het is nooit te laat voor een Second Opinion.

 

Second Opinion aanvragen

 

Delen:  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief