Relatie & seksualiteit

Deel jouw ervaringen

Seksualiteit gaat over seksuele gevoelens, over wensen en verlangens. Relatie is een heel breed begrip. Zo bestaan er liefdesrelaties, vriendschappen maar ook het contact met je buren. Allen vormen van een relatie. Seksualiteit en relatie is dus een onderwerp dat iedereen aangaat. Veel mensen vinden het moeilijk om te praten over seksualiteit of over problemen binnen bepaalde relaties. Heb jij problemen of klachten bij seks, twijfel dan niet en ga naar je huisarts. Je huisarts kan vervolgens bepalen wat er aan de hand is en eventueel voor een doorverwijzing zorgen, wanneer dat nodig blijkt. Ga ook naar je huisarts wanneer er andere verschijnselen zijn waar je je zorgen over maakt. Op dit forum onderwerp kun je informatie vinden en delen over relatie en seksualiteit. Misschien kunnen lotgenoten je een duwtje in de rug geven. Wil je graag je ervaringen delen en/of meepraten over het onderwerp relatie en seksualiteit? Dan kan dat op dit forum onderwerp Relatie & seksualiteit.

Meer informatie over Relatie & seksualiteit?

Ben je op zoek naar meer informatie over alles wat te maken heeft met relaties en/of seksualiteit? Wij hebben een aantal informatieve sites voor je op een rijtje gezet.

Seksualiteit.nl

Op seksualiteit.nl is er aandacht voor seksuele problemen bij mannen en vrouwen en over hoe je deze kunt oplossen.

seksualiteit-nl
Sense

Sense, voor al je vragen over seks, verliefdheid, liefde en alles wat daarbij komt kijken.

sense

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
Online ZorgZus
Stel een nieuwe vraag in: “Relatie & seksualiteit”
Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Het Forum is niet bedoeld ter vervanging van een artsenbezoek. Neem bij een medische noodsituatie altijd contact op met uw (huis)arts of bel 112!

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief