Penis & testikels

Deel jouw ervaringen

De genitaliën van de man bevinden zich zowel in als buiten de buikholte. De geslachtsorganen van de man zijn de: penis , testikels de balzak. Er bestaan veel verschillende aandoeningen aan de penis & testikels. Denk hierbij onder andere aan: een vernauwde voorhuid, kromstand van de penis, zwelling in de balzak, niet ingedaalde zaadballen of impotentie. Vaak gaat een aandoening aan de penis & testikels gepaard met schaamte. Dat is nergens voor nodig. Ervaar jij klachten aan je penis en testikels en gaan deze klachten maar niet over, twijfel dan niet en ga naar je huisarts. Je huisarts kan vervolgens bepalen wat er aan de hand is en eventueel voor een doorverwijzing zorgen, wanneer dat nodig blijkt. Ga ook naar je huisarts wanneer er andere verschijnselen zijn waar je je zorgen over maakt. Wil jij graag je ervaringen delen en/of meepraten over het onderwerp Penis & testikels? Dan kan dat op dit forum onderwerp Penis & testikels.

Meer informatie over Penis & testikels?

Ben je op zoek naar meer informatie over aandoeningen aan de penis & testikels? Over welk huidproblemen aan de penis kunnen ontstaan en welke behandelingsmogelijkheden er zijn?  Wij hebben een aantal informatieve sites voor je op een rijtje gezet.

Huidinfo.nl

Huidinfo is een site met actuele informatie over allerlei huidaandoeningen. De redactie van deze site in handen van Dr R.L. van Leeuwen, dermatoloog in het Alrijne Ziekenhuis te Leiden.

huidinfo
Seksualiteit.nl

Op seksualiteit.nl is er aandacht voor seksuele problemen bij mannen en vrouwen en over hoe je deze kunt oplossen.

seksualiteit-nl
Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
Stel een nieuwe vraag in: “Penis & testikels”
Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Het Forum is niet bedoeld ter vervanging van een artsenbezoek. Neem bij een medische noodsituatie altijd contact op met uw (huis)arts of bel 112!

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief