Vagina, baarmoeder & eierstokken

Deel jouw ervaringen

De genitaliën van de vrouw bestaan uit de beide eierstokken, de eileiders welke naar de baarmoeder voeren, de vagina en de uitwendige geslachtsdelen vulva, clitoris en schaamlippen. Er kunnen verschillende aandoeningen aan de vagina, baarmoeder en eierstokken ontstaan. De meest voorkomende en waarschijnlijk bekendste gynaecologische klachten zijn: vleesbomen, eileiderontsteking, cyste, vergrote eierstok, verklevingen, abnormaal vaginaal bloedverlies, endometriose, overgang, verzakkingen, vaginale afscheiding en natuurlijk zwangerschap. Vaak gaat een aandoening aan de vagina, baarmoeder & eierstokken gepaard met schaamte. Dat is nergens voor nodig. Wanneer je twijfels, vragen of serieuze klachten hebt, twijfel dan niet en ga naar je huisarts. Je huisarts kan vervolgens bepalen wat er aan de hand is en eventueel voor een doorverwijzing zorgen, wanneer dat nodig blijkt. Ga ook naar je huisarts wanneer er andere verschijnselen zijn waar je je zorgen over maakt. Wil jij graag je ervaringen delen en/of meepraten over het onderwerp vagina, baarmoeder en eierstokken? Dan kan dat op dit forum onderwerp Vagina, baarmoeder & eierstokken.

Meer informatie over Vagina, baarmoeder & eierstokken?

Ben je op zoek naar meer informatie over alles wat te maken heeft met de genitaliën van de vrouw? Wij hebben een aantal informatieve sites voor je op een rijtje gezet.

Degynaecoolog.nl

DeGynaecoloog geeft betrouwbare informatie en biedt ondersteuning bij het nemen van beslissingen als het gaat om je gezondheid.

logo-nvog2x
Hevigbloedverlies.nl

Hevigbloedverlies geeft uitgebreide informatie over hevig bloedverlies, over de symptomen, gevolgen maar ook over de behandelmethodes.

hevigbloedverlies-logo-large
Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
Online ZorgZus
Stel een nieuwe vraag in: “Vagina, baarmoeder & eierstokken”
Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Het Forum is niet bedoeld ter vervanging van een artsenbezoek. Neem bij een medische noodsituatie altijd contact op met uw (huis)arts of bel 112!

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief