Keel, neus & oren

Deel jouw ervaringen

De keel, neus en oren behoren tot de bovenste luchtwegen. Tot de onderste luchtwegen behoren het strottenhoofd, luchtpijp en de longen. Aan onze keel, neus en oren kunnen hele verschillende aandoeningen ontstaan. Denk hierbij aan keel- en neusamandelen die geknipt moeten worden, een te kort tongriempje, brok in de keel, duizeligheid, chronische neusverstoppingen, regelmatige neusbloedingen, keelpijn, ontstekingen aan de neusbijholte, snurken, langdurige heesheid, apneu, gehoorproblemen, slikklachten, stemproblemen, tong en mondbranden en kanker. Ervaar jij klachten aan je keel, neus en/of oren en gaan deze klachten maar niet over, twijfel dan niet en ga naar je huisarts. Je huisarts kan vervolgens bepalen wat er aan de hand is en wanneer dat nodig blijkt voor een doorverwijzing zorgen. Ga ook naar je huisarts wanneer er andere verschijnselen zijn waar je je zorgen over maakt. Wil jij graag je ervaringen delen en/of meepraten over het onderwerp keel, neus en oren? Dan kan dat op dit forum onderwerp Keel, neus & oren.

Meer informatie over Keel, neus en oren?

Ben je op zoek naar meer informatie over alles wat te maken heeft met aandoeningen aan de keel, neus en oren? Wij hebben een aantal informatieve sites voor je op een rijtje gezet.

KNO.nl

Op de site van KNO.nl vind je algemene informatie over aandoeningen aan de keel, neus, oor, strottenhoofd en het hoofd-hals gebied.

kno-patienten-logo
Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
Stel een nieuwe vraag in: “Keel, neus & oren”
Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Het Forum is niet bedoeld ter vervanging van een artsenbezoek. Neem bij een medische noodsituatie altijd contact op met uw (huis)arts of bel 112!

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief