Sperma uit penis bij poepen.

 • #1

  Hoi! Het klinkt misschien heel raar maar als ik moet poepen dan komt er sperma uit mijn penis gelopen, heeft iemand hier advies van/voor?

  Reactie
  #2

  Beste anoniem,
  Dit is geen ongewoon verschijnsel. Er komt druk te staan op de prostaat en aangezien de prostaat een klier is die vocht produceert,komt er vocht naar buiten. Wanneer je verder geen klachten hebt, is er niets bijzonders aan de hand.

  Mocht je blijven twijfelen ga dan even langs bij de huisarts. Hij kan eventueel even controleren of er sprake is van een prostaatvergroting.

  Reactie
  #3

  Waarschijnlijk ejaculeer je niet helemaal leeg ,en zet je veel "druk" ,minder drukken, probeer van te voren leeg te plassen?!

  Reactie
  #4

  Hey anoniem

  Ik heb dat ook, ik loop al sinds auguatus 2013 bij de uroloog. Heb verschillende onderzoeken gehad. Ik blijk een a bacteriele chronische prostaatontsteking te hebben, je ziet dit niet in bloed, urine of sperma. Mannen tussen 20-30 krijgen hier spontaan last van. Het kan vanzelf overgaan maar het kan ook voor altijd blijven. Daarnaast heb ik ook rugklachten en pijn bij het plassen. Dat hoort erbij aldus de uroloog.
  Groetjes van een jongeman van net 28 jaar.

  Reactie
  #5

  als je je prostaat masseert dus anaal vingeren, dan zul je merken dat dat ook gebeurd

  Reactie
  #6

  Ik heb hier ook last vast.
  Meestal als ik hoog nodig moet of hard druk dan komt er ook sperma uit de penis. Het rottige is dat ik bijna altijd 10 min nadat dit gebeurt pijn aan mijn eikel krijg. Soms best hevige pijn en dat is behoorlijk klote.
  Meestal na een uurtje kan ik/moet ik weer urineren en dan zakt de pijn weg. Kan iemand mij vertellen wat deze pijn veroorzaakt? Ik zag een jaar geleden een forum waarbij dit probleem met dus ook de pijn werd besproken, dit zou een simpele aandoening zijn waar je niks aan kan doen...Helaas kan ik dit niet meer vinden.

  Wie weet het 🙂

  Reactie
  #7

  Wat je er zelf in ieder geval aan kunt doen is na het ejaculeren goed uit te plassen. Als je aandrang heb t om te ontlasten houd dat dan niet in maar ga naar toilet. Zorg dat je voldoende drinkt en vezels binnen krijgt zodat je ontlasting niet hard en/of droog is zodat je makkelijker kunt ontlasten en dus minder hard hoeft te drukken.

  Reactie
  #8

  Indien er sperma bij de stoelgang komt is meestal de oorzaak een vergrote prostaat. De leeftijd speelt een rol mee, meestal na je 25 e jaar komt dit voor De endeldarm en prostaat liggen dicht bij elkaar. Een oorzaak kan zijn dat er al eerder een blaas-prostaat ontsteking is geweest. Het kan geen kwaad maar het is een vreemd gevoel Meestal is er al een uroloog geraadpleegd, of anders wel goed dat je dit doet.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  kan ook optreden als men enkele maanden 'in onthouding leeft'

  Reactie
  #10

  Hallo beste mensen,

  Ik heb dit ook, vooral als ik diarree heb. Bij harde poep gebeurd het zelde.Hebben jullie enig idee hoe dit komt. Ik ben van plan om hiervoor naar de doktor te gaan.

  Ik hoor graag van julllie

  Reactie
  #11

  Ik heb het zelfde ook tijdens het poepen komt er sperma uit mijn penis en soms ook pijn tijdens het plassen ik twijfelde eerst aan SOA maar gellukig lees ik hier iets anders..

  Reactie
  #12

  Ik heb dit vandaag voor het eerst gehad. Ik had een gigantische keutel, en toen hij eindelijk mijn kont verliet, kwam er een flinke druppel wat lijkt op voorvocht mee. Ik dacht meteen dat komt door die dikke drol. Gelukkig na het lezen van ervaringen gerustgesteld.

  Reactie
  #13

  Dat heeft wel te maken met infectie in prostata. Heet prostatorea of spermatorea ( Als sperma uitkomt).

  Hebben jullie ook raar gevoel(brandering, jeuk) in de penis als jullie zitten? Hebbe jullie 1 maand voordat dat begon  orale sex gekregen en daarna uretrisis?

  Reactie
Reageer op: Sperma uit penis bij poepen.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief