Penis lengte leeftijd?

 • #1

  Hallo, ik ben bijna 19 jaar en ik heb een penis van 14cm. Tot welke leeftijd groeit je penis? Ik heb gehoord dat je je penis ook kan uitrekken? Door strek oefeningen? Iemand ervaring?
  Groeten en alvast bedankt!

  Reactie
  #2

  Deze discussie is hier al zo vaak gevoerd. Niemand heeft meer interesse denk ik. Leer jezelf accepteren zoals je bent, is kort door de bocht de strekking. Pillen werken niet, rekken ook niet (beschadigt) alleen een operatie, maar die vergrootde penis alleen zonder erectie. In erectie kan er niets veranderen.

  Reactie
  #3

  OK..

  Weet je ook een leeftijd wanneer hij stopt met groeien?

  Reactie
  #4

  Vooral in het begin van de puberteit kan dit een grote rol spelen bij jongens die wat later in de groei komen dan hun leeftijdgenoten. Dan kan het namelijk gebeuren dat je na het sporten in de douche staat naast iemand die al een grote penis heeft terwijl er bij jou nog niet zoveel te zien is. Veel jongens vinden dat niet zo prettig. Probeer je hierover geen zorgen te maken, de een is gewoon wat vroeger dan de ander. Als je eenmaal begint met groeien haal je vanzelf deze "achterstand" in. Zolang je lichaam in de groei is, groeit je penis nog mee. En verder: het is echt niet noodzakelijk om een grote penis te hebben om goed te kunnen vrijen. Voor de meeste meisjes is het veel belangrijker welke jongen er aan die centimeters vast zit. Bovendien is vooral het eerste stukje van de vagina gevoelig voor seksuele prikkeling.

  Reactie
  #5

  Gezonde mensen groeien tot de leeftijd van 21 jaar. Dus ook de penis wordt tot ongeveer je 21e nog langer en dikker.

  Reactie
  #6

  Hoy,
  14cm is toch al een normale maat hoor;'k zou er niet teveel complexen over hebben. Blijven doorgroeien? Verschilt van man tot man, maar gemiddeld groeit men nog tot 20jr meen ik mij te herinneren. Echter er zijn ook vroeg-en laatbloeiers. Als het je gerust kan stellen; ik was een laatbloeier. Tot en met mijn 18de had ik maar een erectie van een ietwat beschamende 9cm. Op mijn 22ste bereikte mijn penis zijn huidige lengte van 15cm. Mijn ballen maakten trouwens een vergelijkbare "evolutie" door. Dus...over laatbloeien gesproken hé...! Afin, 't maakt allemaal uiteindelijk niet veel uit. Met jouw lengte zal je een vrouw ruim kunnen bevredigen, al speelt dikte ook een rol.

  De groeten!

  Reactie
  #7

  Frits, ik sluit mij hier helemaal bij aan. Medisch inhoudelijk klopt je verhaal helemaal.

  Wat ik nog wil zeggen: ik ken een timmerman die een kleine oude hamer heeft, die de mooiste kasten maakt. Ik ken ook klussers met de nieuwste spullen en de grootste hamers die zelfs van een eenvoudige klus een puinhoop maken.

  Als je begrijpt wat ik bedoel 😉

  Reactie
  #8

  Bij de meeste jongens is de penis met 15 à 16 jaar uitontwikkeld maar bij uw zoon kan dat al eerder zijn omdat zijn puberteitsontwikkeling wat eerder begonnen is dan gemiddeld.
  De gemiddelde leeftijd waarop de puberteit bij jongens begint, is rond de 12 jaar. Het kan dus ook eerder (of later) starten, bijvoorbeeld vanaf 9 jaar. Het eerste begin van de puberteit bestaat uit het groter worden van de teelballen en het toenemen van de lengte van de penis. Daarna verandert de huid in dat gebied. Die wordt donkerder/roder van kleur en er begint wat haar te groeien, dat geleidelijk toeneemt en dikker wordt.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  hallo ik ben remco en ik ben 12 jaar en als ik een stijve heb is mijn penis 16,2 cm is dat niet te groot

  Reactie
  #10

  Nee hoor. 'Te' bestaat niet bij de penis maat.

  Reactie
  #11

  Zoals meiden zich zorgen maken over het formaat en de vorm van hun borsten, maken jongens zich zorgen over het formaat en de vorm van hun penis.
  Jongens vragen zich in hun tienertijd vaak bezorgd af of hij groter of kleiner is dan die van hun leeftijdsgenoten. Het lastige is dat bij de één de penis al op dertienjarige leeftijd volgroeid is en bij een ander pas op zijn zeventiende. Gemiddelden zeggen dus niet zoveel en vergelijken heeft in de puberteit weinig zin. Je kunt er eigenlijk alleen uit afleiden of je een vroeg- of een laatbloeier bent.
  Om de nieuwsgierigheid toch een beetje te bevredigen, zet ik hieronder wat cijfers op een rijtje. Onderzoeken lopen op dit punt echter behoorlijk uiteen. Daarom geef ik bij de lengte twee cijfers, waar het gemiddelde waarschijnlijk tussenin ligt. Het gaat om de penis in erectie.

  Leeftijd
  Lengte in centimeters
  Omtrek in centimeters
  12 jaar
  7-10,4
  7,6
  13 jaar
  8,7-13,6
  9,9
  14 jaar
  9,8-14,6
  10,1
  15 jaar
  12-15,3
  10,6
  16 jaar
  12,5-15,7
  11,0
  17 jaar
  13,5-15,9
  10,9
  18 jaar
  13,5-16
  11,7

  Reactie
  #12

  Hey, uw reactie was meer dan 2 jaar gelden geloof ik maar ik wil tog ff reageren

  Ik ben 14 kom uit thailand en mijn penis is (asl tie een erectie heeft) 16-17 cm, is dat groot?

  want op uw leeftijd en voormaat staat dat mijn leeftijd gemiddelt 9-14,5 heeft....

  maar goed, bedankt voor het lezen

  Reactie
  #13

  heey,
  Ik weet jullie denken, er is weer zon puber die weer zo laagdenkend is over zichzelf.
  Maar ik stel toch de vraag.

  Ik ben nu 17 en over 6 maandjes 18, maar mijn penis lengte in erectie is ongeveer 10~11cm. Ik ben altijd al een laat bloeier geweest en aan de zware kant geweest. Mijn rechter bal is (een stuk) groter dan mijn linker.
  Zal mijn penislengte nog toenemen??

  Met Vriendelijke Groet,
  Jason

  Reactie
  #14

  hallo allemaal

  ik heb volgens mij een beetje een kleine penis ik ben bijna 13 jaar maar mijn penis is normaal 5cm en stijf 7 cm en op foto's zie je overal dat de eikel zichtbaar is maar bij mij zie je de huid eroverheen zitten hoe kan dat en als ik me wil aftrekken dan krijg ik het velletje er deels af maar verder begint zeer te doen is de vragen die ik heb gesteld normaal??

  grtzz.

  Reactie
  #15

  Ik vind jouw vragen helemaal niet vreemd. Ik vind het juist verstandig dat je vragen stelt als je iets niet goed weet om te weten te komen hoe iets behoort te zijn. Ten eerste is jouw penis niet zorgwekkend klein. Ten tweede denk ik dat jouw voorhuid wat verkleefd kan zijn, en de voorhuid wat nauw is. Ook dit is niet zorgwekkend maar je kunt er wel zelf iets aan doen.

  Reactie
Reageer op: Penis lengte leeftijd?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief