Kleine penis

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi ik ben 24 mijn piemel is stijf 12 cm slap ong 4 cm ik was een tijdje terug met mijn ex vriendin en wat kameraden en hun vriendinennen naar de sauna de vriendin van mijn beste vriend keek naar mijn piemel en zei, hij is wel klein he. Later kreeg ik ook te horen van mijn ex dat haar vorig vriend groter en dikker was geschapen en dat ze er meer van voelde bij de sex. Nu durf ik geen nieuwe relatie aan te gaan omdat ik er heel onzeker over ben geworden. Ook kom ik moeilijk klaar door mijn onzekerheid.

  Reageer
  #2

  Mensen die zulke dingen tegen je zeggen moet je direct uit je leven weren. Zoals: hij is wel klein he. Dat zeg je niet.
  Als je ex aangeeft dat haar vorige vriend een grotere en dikkere had en dat ze daar meer van voelde dat kan. Ze had dit ook voor het zelf kunnen houden om je niet te kwetsen. 12 cm is volgens mij nog wel redelijk hoor. Ik heb zelf ook een kleine leuter in slappe toestand, en al helemaal als ie terug getrokken is door kou, dan lijk ik wel een klein jongetje. Hier door zou ik ook niet graag openlijk naakt lopen. Maar in erectie ga ik over het gemiddelde heen en dat is wat telt voor mij.
  Blijf zoeken naar de liefde, als je de juiste persoon tegen komt kun je vrij snel praten over je onzekerheden dan zul je zien dat er niks aan de hand is.
  Dat niet klaar kunnen komen door spanning heb ik ook gehad door onzekerheid. Niet te veel van aantrekken, dan kom je maar een keer niet klaar.
  Niet te onzeker zijn kerel, 12 cm is niet te klein.

  Reageer
  #3

  Het gaat erom wat je ermee kunt!
  Als je eigen vriendin dit soort dingen durft te zeggen is ze jou niet waard.
  Verder sluit ik me bij Fdv aan.

  Reageer
  #4

  Ik begrijp je helemaal.
  Ik ben vroeger ook uitgelachen en gepest geweest in school omdat ik een kleine penis heb.
  Het gezamenlijk omkleden voor en na de zwemles was een echte nachtmerrie voor mij.
  En die onzekerheid van mijn penislengte draag ik al de rest van mijn leven met me mee.
  Ben bijv. ook bang om in een openbaar toilet te gaan plassen, bang dat er iemand naast me komt staan en mijn penis ziet.

  Reageer
  #5

  Dat zeg je toch niet als vriendin?? En daarnaast je hebt bloeiers en groeiers…

  Reageer
  #6

  Op de brommer!!!

  Reageer
  #7

  HOI.IVAR BEGRIJP JE ONZEKERHEID goed.Ikzelf ikzelf heb een penis van 13/14 en ben daar nu na mijn burnout heel onzeker over.ook omdat mijn libido minder is...Ik weet wel dat er meiden zijn die van kleinere houden...Veel sterkte en probeer erover te praten met je nieuwe liefde.....veel liefs

  Reageer
  #8

  Niet onzeker zijn, met de formaten die ik hier lees is niks mee. Als een vrouw zegt dat ze daar niks mee kan heeft ze zelf een te wijde kut en daar kan ze mee geholpen worden als ze dat zou willen. Ik heb 13 cm en de ex van mijn vrouw was een stuk groter geschapen maar als ze bovenop mij zit en iets naar achter kantelt ga ik zo diep dat ze zich helemaal gevuld voelt en ook doggy voelt ze me goed. Dus kijk wat wel werkt.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Kleine penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief