Kleine penis

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi ik ben 24 mijn piemel is stijf 12 cm slap ong 4 cm ik was een tijdje terug met mijn ex vriendin en wat kameraden en hun vriendinennen naar de sauna de vriendin van mijn beste vriend keek naar mijn piemel en zei, hij is wel klein he. Later kreeg ik ook te horen van mijn ex dat haar vorig vriend groter en dikker was geschapen en dat ze er meer van voelde bij de sex. Nu durf ik geen nieuwe relatie aan te gaan omdat ik er heel onzeker over ben geworden. Ook kom ik moeilijk klaar door mijn onzekerheid.

  Reageer
  #2

  Mensen die zulke dingen tegen je zeggen moet je direct uit je leven weren. Zoals: hij is wel klein he. Dat zeg je niet.
  Als je ex aangeeft dat haar vorige vriend een grotere en dikkere had en dat ze daar meer van voelde dat kan. Ze had dit ook voor het zelf kunnen houden om je niet te kwetsen. 12 cm is volgens mij nog wel redelijk hoor. Ik heb zelf ook een kleine leuter in slappe toestand, en al helemaal als ie terug getrokken is door kou, dan lijk ik wel een klein jongetje. Hier door zou ik ook niet graag openlijk naakt lopen. Maar in erectie ga ik over het gemiddelde heen en dat is wat telt voor mij.
  Blijf zoeken naar de liefde, als je de juiste persoon tegen komt kun je vrij snel praten over je onzekerheden dan zul je zien dat er niks aan de hand is.
  Dat niet klaar kunnen komen door spanning heb ik ook gehad door onzekerheid. Niet te veel van aantrekken, dan kom je maar een keer niet klaar.
  Niet te onzeker zijn kerel, 12 cm is niet te klein.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
Reageer op: Kleine penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief