hoe vaak mag je anaal seks hebben? :s Help!

 • #1

  ik heb gehoord dat als je anaal seks hebt dat je spieren van je anus uitrekt en niet terug normaal komt en dat er nadien problemen kunnen komen. ik vind het spijtig dat het zo is want ik geniet er meer van op die manier :s help aub.

  Reactie
  #2

  Wat een onzin. Denk je nou echt dat alle homo's een anaal probleem hebben?!

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Haha nee joh gekkie.. dat kan alleen gebeuren als je wekelijks anale seks hebt met een hele dikke pik. Anders trekken die sluitspieren gewoon weer tot het oude formaatje..

  Reactie
  #4

  ik heb de zelfde vraag, maar dus het maakt niet uit?

  Reactie
  #5

  ik ga er vanuit dat je een vrouw bent,als je man een dikke penis heefd dat je dan voorzichtig moet wezen.wat ook heel belangrijk is dat je veelglijmiddel gebruikt.met neuken moet je niet vaginaal en anaal tegelijk doen i.v.m mogelijke infecties.wat het lekkerste standje is,leg een kussen onder je billen zodat je de anus presenteerd(met gesprijde benen)en hij zijn penis er makkelijk in kan drukken.tegelijker tijd kan hij de clit stumileren om de geiligheid op te voeren.

  Reactie
  #6

  nee het is normaal ^^ maar dus het maakt niet uit hoe vaak je het doet? want ik had echt wel zoiets gehoord,
  alvast bedankt

  Reactie
  #7

  @ kim
  Denk je nou werkelijk dat alle homo´s altijd anale seks hebben? Niet dus! Ook homo´s zijn zich bewust van de risico´s.

  Denk goed na over anale seks.
  Er kleven nogal wat risico´s aan. Je kunt besmet raken met de E-coli bacterie en je endeldarm kan dus wel degelijk beschadigen. Je kunt scheurtjes oplopen die gaan ontsteken met alle gevolgen van dien. Daarnaast bestaat er ook voor anale seks een soa risico.

  Reactie
  #8

  Anna & Kim, je bent dezelfde. Als je nou weer antwoord op je vraag wilt - wat je al hebt gekregen - verwijder ik je van het forum. Onzinnige vragen hebben we geen zin in.

  Waarschuwing!

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik moet zeggen dat ik al jaren in mijn kont zit met allerlei lange dingen, weliswaar afgeschermd door een condoom. Dat kan een paraplu-handvat, een kam-handvat e.d. zijn. Al van in mijn jeugd zat ik als jongen van 15 met balpennen en dergelijke in mijn kont. Ook herinner ik me van eens met een worst gespeeld te hebben. Totnutoe heb ik hier geen problemen mee. Ooit stelde men een spastisch colon vast, maar ik denk niet dat er een oorzakelijk verband is, en ik heb daar ook verder geen last van. Ik kan zeker bevestigen dat gebruik van glijmiddel zeer belangrijk, nuttig en aangenaam is. Ook had ik al enkele kunstpenissen. Dunne, dikke en lange, zo'n 4 inmiddels. Je kan hem erin schuiven, en er ook gaan op zitten wippen. Wel opletten dat er iets zoals plastic onder ligt, want je darmen kunnen ook hun "orgasme" hebben. Op een keer toen ik in het bad zat, schoof er eens eentje zo diep naar binnen dat hij er niet meteen terug uit wou. Ik was toen met vakantie in Spanje. Ik bleef erg rustig en dacht na. Ooit had ik op Veronica gehoord dat een jongen in Frankrijk hiervoor naar de kliniek ging. Maar ik dacht gewoon : "the only way is out". Ik heb daar ruim een dag mee rondgelopen, en vond het helemaal niet erg. Op zeker moment moest ik dan natuurlijk poepen, en dan is ie d'r gewoon weer uitgefloept. Ik was op de badrand gaan zitten, en mijn kont met heerlijk warm water besproeid, zodat mijn sluitspier zich ontspande, en ja, daar was hij dan, gewoon, onder druk van de natuur. Ik heb er altijd voor gezorgd, dat datgene wat ik naar binnenschuif, zuiver is, en ik er geen bacteriën of virussen mee binnenbreng. Een condoompje of een velletje beschermfolie van in de keuken rond je kunstpenis, en achteraf goed afwassen met zeep ofzo. Normaal ben je dan safe, en kan je best wat fun hebben. Ik ben anders wel benieuwd of er mensen hun eigen know how eens willen delen, om het genot te vergroten. Schrijf maar raak.

  Reactie
  #10

  ik kan je alleen maar gelijk geven. Met de nodige voorzorgen, kan anale sex heerlijk zijn. Ik herken veel van wat je schrijft. Ook als kind stak ik al van alles inmijn kontje. Nu (62j) doe ik dat nog steeds, met het nodige glijmiddel. En ja, heb dat ook eens voorgehad, eerst een kaars, dan een kleinere anaalvibrator hups erin. kaars kwam krom er terug uit ;-), en het andere er ook uitgepoept.
  Weet wel dat er ooit een man in het ziekenhuis is geweest, met een vibrator helemaal in zijn kontje. Die is er door de dokter toen gewoon uitgehaald met een soort tang.
  Voor de rest zou ik zeggen, de nodige voorzorgen qua hygiëne en genieten maar.

  Reactie
  #11

  Iedereen heeft zo z'n eigen voorkeuren.
  Het kan ook geen kwaad om ervaringen met elkaar te delen.
  Maar dokter.nl is een medische website. D.w.z. dat medische problemen en/of aspecten aan de orde zouden moeten komen. De laatste 2 reacties gaan toch meer over genot...
  Dat is dus niet de bedoeling. Daar zijn andere websites en fora voor.

  MODERATOR

  Reactie
  #12

  Zat als kind ook al met van alles in mijn kont.
  De laatste tijd geraakt mijn vuist er in, ondertussen al 15 jaar
  alsmaar dikker en meer erin.
  Nu vul ik soms een plasriek flesje met warm water en dan erin, niet normaal wat
  dat te weeg brengt.
  Soit om de moderator niet te klooien, een medisch vraag.

  Wat zijn de mogelijke gevolgen van warmte tegen de prostaat en de penitratie,
  ik kom er bijna direct klaar van.
  Wel heb ik zo'ngevoel dat het slecht is en ik er de prostaat door vergroot, ik vrees dan ook
  vroeg of laat geconfronteerd te worden met complicaties of prostaatkanker.

  Kan het kwaad dit verder te doen of stop ik er best mee?

  Reactie
  #13

  Je prostaat zou er geïrriteerd door kunnen raken. Dan kan een vergrote prostaat het gevolg zijn. Maar de endeldarm loopt meer risico door fisten en flesjes.

  Reactie
  #14

  anale sex kan geen kwaad zolang je het niet dagelijks op een dusdanige manier doet die je anus oprekt of uitrekt.

  onder normale omstandigheden kun je gerust vaker anale sex hebben en er erg veel plezier van beleven.

  alles met verstand en beleid, dan heb je het langste plezier en geen last van een anus die lubbert.

   

  have funn. xx

   

  Reactie
Reageer op: hoe vaak mag je anaal seks hebben? :s Help!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief