Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Uw vraag zal eerst door een zorgmedewerker van Dokter.nl worden beoordeeld.

Overmatig bloedverlies

Hevig bloedverlies tijdens de menstruatie is één van de meest voorkomende gynaecologische klachten. Wanneer er nu sprake van overmatig bloedverlies is, is lastig te definiëren. Het betekent voor iedere vrouw weer iets anders. Sommige vrouwen spreken ervan, wanneer het meer is dan gewend. Andere vrouwen spreken van overmatig bloedverlies wanneer ze doorlekken en zich vaak moeten verschonen. Hevig bloedverlies kan gelukkig geen kwaad. Echter, wanneer het een grote invloed heeft op het sociale- en werkleven dan adviseren wij je om het te behandelen. Wil je meer algemene informatie over dit onderwerp kijk dan op hevigbloedverlies.nl

Heb jij een vraag over overmatig bloedverlies of de behandelingsmogelijkheden? Stel deze dan aan één van onze zorgprofessionals.

Stel direct je vraag aan een zorgprofessional:

 

Paul van Kesteren Gynaecoloog
Paul van Kesteren
Gynaecoloog
Jan Schrickx Gynaecoloog
Jan Schrickx
Gynaecoloog
Ginny Chamorro Gynaecoloog
Ginny Chamorro
Gynaecoloog
dr. Wouter Hehenkamp Gynaecoloog
dr. Wouter Hehenkamp
Gynaecoloog
dr. Jacques Maas Gynaecoloog
dr. Jacques Maas
Gynaecoloog
dr. Manon Kerkhof Gynaecoloog
dr. Manon Kerkhof
Gynaecoloog
dr. Marlies Bongers Gynaecoloog
dr. Marlies Bongers
Gynaecoloog

 


Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg

 

Nieuws categorieën

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief