Wij zijn Dokter.nl

Gezond zijn en gezond blijven, dat is wat wij bij Dokter.nl belangrijk vinden. Al bijna 20 jaar zijn wij een online platform in de gezondheidszorg. Samen met jou willen we streven naar een goede gezondheid en welzijn voor zoveel mogelijk mensen. Dit doen wij door het creëren van een toegankelijk platform, laagdrempelig forum, informatieve artikelen en medische dossiers over gezondheid en gezond blijven. Heb je daarnaast een zorgvraag? Dan kun je deze stellen aan één van de zorgprofessionals.

Onze ambitie is om continu ons platform te verbeteren. We zullen nog meer content, diensten en informatie publiceren om zo jouw gezondheid te verbeteren. Om je te helpen je beter te voelen over jouw gezondheid en die van je gezin.

Onze resultaten

Dokter.nl heeft zich altijd toegelegd op het bij elkaar brengen van mensen met een zorgvraag en lotgenoten, ervaringsdeskundigen en artsen. Elkaar helpen door kennis en kunde te delen. Naast het gezondheidsnieuws en de wekelijkse nieuwsbrief is het forum dan ook uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor meer dan 1.000.000 mensen per maand.

1.000.000
Bezoekers per maand
2.000.000
Bezochte pagina's per maand
22.000
Nieuwe forum topics per jaar
600.000
Gedeelde ervaringen per maand

Het team achter Dokter.nl

Dit is het team achter Dokter.nl, zij staan dagelijks voor je klaar.

Robert Rebergen

DGA
Robert heeft na 20 jaar zijn online marketing bedrijf verkocht en wil iets terug doen naar de maatschappij. Dit nadat bij zijn dochter acute leukemie werd geconstateerd, en de artsen melden dat er wellicht in de wereld betere medicijnen verkrijgbaar zouden kunnen zijn. Waar kan ik die verkrijgen was zijn directe vraag. Hierop wil hij via Dokter.nl antwoord gaan geven.
Robert heeft momenteel een centrale rol in het operationele proces en heeft een focus om nieuwe ideeën om te zetten in concrete online functionaliteiten op alle de 3 platformen.
Alles wat rolt van fiets tot klasssieke auto's zijn Robert's grote tijdverdrijf. En is hij daarbij niet te beroerd om al sleutelend onder een auto vandaan te komen.

Pieter Blijenberg

Directie & shareholder
Samen met Derk-Jan vormt Pieter de directie van Dokter.nl. Van huis uit is de gezondheidszorg bijna met de paplepel ingegoten met 2 ouders die actief zijn geweest in de zorg. Pieter is ervan overtuigd dat we pas aan de vooravond staan van het doorvoeren van innovatieve ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en zorg en hij wil daar graag zijn steentje aan bijdragen. We zullen steeds meer zelf een centrale rol gaan spelen in onze gezondheid, is zijn overtuiging.
Voor zijn eigen gezondheid gaat hij 2 keer per week naar de sportschool, gaat hij 2 keer week hardlopen en is hij actief als voetbaltrainer bij de c-junioren.

John Leppink

Moderator & zorgprofessional
John heeft een lange carrière als sporttherapeut en blessure preventie achter de rug. Deze werkzaamheden heeft hij, zowel in zijn eigen praktijk als in het betaald voetbal uitgeoefend. Naast deze werkzaamheden is John EHBO instructeur geweest en heeft hij succesvol de opleiding EHBR afgerond. Deze opleiding tot gewondenzorg onder rampomstandigheden is later omgedoopt tot hulpverlening bij ongevallen en calamiteiten. Tevens is John een aantal jaren als Proces engineer in de farmaceutische industrie werkzaam geweest.
Vanwege zijn brede interesse heeft hij naast deze werkzaamheden zich verdiept in een aantal zelfstudies, waaronder toegepaste psychologie, klassieke homeopathie en reflexzone therapie. Momenteel is John bij Dokter.nl actief als moderator en zorgprofessional.

Cynthia van Etten

Medisch redacteur
Cynthia is als medisch redacteur verantwoordelijk voor zowel social media, email marketing als content management. Ze heeft een grote interesse in voeding en gezondheid.
In haar privé leven probeert ze een steentje bij te dragen door als EHBO’er actief te zijn. Daarnaast geniet ze van een levendige levensstijl met gezond en lekker eten. Haar favoriete manier om actief te blijven is door 2 keer per week hard te lopen en 3 keer per week te fitnessen.

Mariska Meijer

Programmamanager Vrouwenzorg
Ik heb als missie om voor vrouwen een interactief platform te maken, waarop zorgaanbieders informatie over hun diensten kwijt kunnen en consumenten informatie over specifieke aandoeningen en behandelingen vinden. Als mensen zelf betrouwbare informatie kunnen vinden en op basis daarvan goed voorbereid het gesprek met de arts aangaan, scheelt dat tijd en dus geld. Daar wordt de hele samenleving beter van. Dat kan door een persoonlijke vraag te stellen aan een zorgverlener. Binnenkort kun je hier ook webinars volgen van zorgverleners over aandoeningen en behandelingen.

dr. JL. P. Brouwer:

Cardioloog
Dr. Brouwer is een cardioloog met een speciale interesse in de vasculaire geneeskunde. Hij heeft zijn opleiding tot arts gevolgd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Hier is hij gepromoveerd op een proefschrift waarbij hij het risico op hart- en vaatziekten onderzocht bij bepaalde genetische en verworven stollingsafwijkingen. Hij heeft de opleiding tot cardioloog gevolgd in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen. Momenteel is hij werkzaam als cardioloog en tevens als medisch directeur van De Nationale Trombose Dienst. Verder verricht hij veel onderzoek naar geneesmiddelen en publiceert regelmatig over vasculaire geneeskunde.

Wat doet het team?

Een goede gezondheid zorgt er meestal voor dat je lekker in je vel zit. Helaas is het omgekeerde ook waar en dat begrijpt Dokter.nl heel goed. Daarom is het team van Dokter.nl iedere dag bezig om je zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van het juiste antwoord op je zorgvraag. Dit doen wij door het creëren van een toegankelijk platform, laagdrempelig forum, informatieve artikelen, geven van gezondheidstips en medische dossiers over gezondheid én gezond blijven. Daarnaast kun je wanneer je een zorgvraag hebt deze stellen aan één van onze zorgprofessionals.

De Dokter.nl community

Met iedere maand meer dan 1.000.000 bezoekers is het forum van Dokter.nl het grootste medische forum in Nederland. Het is een plek waar je lotgenoten kunt ontmoeten. Waar je van gedachten kunt wisselen met lotgenoten én ervaringsdeskundigen. Een moderator en een Dokter.nl- arts bewaken de kwaliteit van het forum.

Het forum is geen vervanging van een professioneel medisch advies, diagnose en/of behandeling. Wanneer je onzeker bent over bepaalde symptomen,  de gevolgen van een medische aandoening, dan adviseren wij je stellig om altijd contact op te nemen met je huisarts of behandelend arts. Leg het professioneel medisch advies nooit naast je neer en zorg ervoor dat het zoeken naar medische informatie op Dokter.nl nooit leidt tot vertraging in het vinden van een medische oplossing.

Het artsen/deskundigen team achter Dokter.nl

Op Dokter.nl vind je gezondheidstips, achtergrondinformatie over ziektes en aandoeningen. Het artsen team achter Dokter.nl werkt niet alleen ondersteunend aan deze informatie, ze kunnen ook gerichte vragen beantwoorden. Naast ons artsen team, hebben wij ook een aantal deskundigen die aan ons verbonden zijn. Ook aan deze zorgprofessionals kun je gerichte vragen stellen. Het artsen team bestaat uit:

Callum Faris

Arts
Callum Faris studeerde met Onderscheiding af aan St Bartholomew’s Medical School in Londen. Hij voltooide zijn opleiding in het King’s College Hospital London, Addenbrookes Cambridge, St Mary’s hospital London en Southampton University. In deze periode deed hij twee jaar onderzoek aan het Gonville & Caius College, Universiteit van Cambridge.
Dr. Faris was gedurende een jaar werkzaam als fellow aan de Harvard Medical School (Boston) in het Facial Cosmetic Surgery Center – Massachusetts Eye and Ear. Dit programma is geaccrediteerd door de American Academy of Facial Plastic Reconstructive Surgery. Hij werd bekroond met de European Academy of Facial Plastic Surgery Funded Scholarship – De Joseph Scholarship – Hiermee kon hij een één jaar durende Facial Plastic Reconstructive Fellowship in Centers of excellence in Europa en Noord-Amerika doen, een Fellowship in Nose Reconstruction in Nederland en trainingen in Facial Reanimation Surgery in centra in Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten. Dr. Faris kreeg de Claus Walter Prijs voor de hoogste score van alle deelnemers aan het International Facial Plastic Reconstructive Surgery Accreditation Examen van de American Academy of Facial Plastic Reconstructive Surgery. Tevens deed hij een eenjarige oncologische en mirovasculaire fellowship aan de University of British Columbia Canada om zijn kennis van complexe reconstructie van het gezicht en de hals te ontwikkelen.
Dr. Faris geeft in heel Europa lezingen als expert op het gebied van plastische en reconstructieve chirurgie in het gezicht. BIG-register BIG-nummer: 19921058501

Hadé D. Vuyk

Chirurg
Dr. Hadé Vuyk studeerde medicijnen in Leiden tot 1981 en sloot de studie af met het arts-examen (predikaat cum laude). Hierna volgde hij tot 1985 een specialisatie in de keel-neus-oorheelkunde en heelkunde van het hoofd-halsgebied in het Academisch Ziekenhuis van de Vrije Universiteit te Amsterdam.
In het Academisch Ziekenhuis van de Vrije Universiteit te Amsterdam werkte dr. Hadé Vuyk enkele jaren als staflid (van 1985 tot 1987).
Dr. Vuyk publiceerde een 120 tal wetenschappelijke artikelen in de medische literatuur betreffende de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie waaronder een Europeesch Standaard werk :” Facial Plastic Surgery”. Hierin zijn alle facetten van plastiche aangezicht chirurgie beschreven.
De afgelopen tien jaar organiseerde hij een achttal nationale en internationale symposia en congressen, met het doel de kwaliteit van plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie in Nederland en Europa te bevorderen. Verder een gerenomeerd spreker op nationale en internationale congressen. Hij zit in het bestuur van de Gilde van Cosmetsich chirurgen Nederland. Overig Hij is initiator van de werkgroep ‘Plastische en Reconstructieve Aangezichtschirurgie’ van de Nederlandse Vereniging voor Keel-Neus-Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Hals-gebied. Hij is 25 jaar verantwoordelijk geweest voor één van de fellowship-programma’s van de European Academy of Facial Surgery. Dr. Vuyk is lid van de American Academy of Facial Plastisch and Reconstructive Surgery, de European Academy of Facial Surgery en de Nederlandse Vereniging voor Keel-Neus-Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Halsgebied. Hij is gecertificeerd instructor voor de Nederlandse Vereninig voor Dermatologie. Naast zijn Esthetische Praktijk is hij werkzaam in VUMC amsterdam, Mohs kliniek Amsterdam en Zwolle.

Dokter.nl BV
Willem Arntszlaan 141
3734EE,  Den Dolder

M: [email protected]

BTW 810329992

IBAN NL68 ABNA 059.76.80.744

KvK: 30160877

 

Onze partners

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief