Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Uw vraag zal eerst door een zorgmedewerker van Dokter.nl worden beoordeeld.

Vrouwenkanker

Helaas krijgen veel vrouwen in Nederland een vorm van vrouwenkanker. Onder vrouwenkanker verstaan we onder andere: eierstokkanker, baarmoeder(hals)kanker, borstkanker en schaamlipkanker. Wanneer je de diagnose gynaecologische kanker te horen krijgt, staat je wereld op zijn kop. De impact is groot. Het gaat over wie je bent, je vrouw zijn, over kinderen krijgen ook wanneer dat niet meer kan. Dat doet veel met jou en met je directe omgeving. Vervolgens ga je een heel traject in wat heel veel van iemand vraagt. Maar ook wanneer de behandelingen achter de rug zijn, kun je nog veel last hebben van allerlei klachten.

Heb jij een vraag over vrouwenkanker? Stel deze dan aan één van onze zorgprofessionals of kijk voor meer informatie op: borstkanker.nl en rubyandrose.nl.

Geertje Baltussen Medisch Thermografist
Geertje Baltussen
Medisch Thermografist
Monique van Sambeek Medisch thermografist
Monique van Sambeek
Medisch thermografist
Marjolein de Jong Borstkanker chirurg
Marjolein de Jong
Borstkanker chirurg

 


Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg

Nieuws categorieën

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief