Help ik wil een baby, mijn man wil niet!

  • #1

    Hallo ik ben een vrouw van 22 jaar, ben 4 jaar getrouwd en ben afgestudeerd, ik wil erg graag een baby, mijn man wil er niks over horen, ik praat er al 2 jaar over. Ik vrij zonder condoom en de pil sinds ik getrouwd ben. Mijn man zegt ook al ga je de pil slikken, ik ga niet in je komen, straks word je alsnog zwanger.
    Maar hij zei als je ooit zwanger word per ongeluk wil ik het kind wel houden.

    Ik wil nu graag zwanger worden, maar als hij niet bewust in mij wil komen gaat het moeilijk..

    Kan je zwanger worden als hij op mijn handen komt en dat ik dan snel zijn sperma in me vagina breng?

    Of dat hij in een condoom komt en dat ik het in mijn vagina breng..??? Ik ben ten einde raad..

    Misschien kan iemand mij helpen ik heb voor de rest alles geprobeerd en durf er met niemand over te praten verder...

    Groetjes, Saar

    Reageer
    #2

    Beste Sara,

    Wat een vervelende situatie zeg!! Begrijp ik het goed dat je echtgenoot [u]helemaal geen [/u]kinderen wil, of [u]nu nog niet[/u]??? Want ik ga er toch vanuit dat als je met elkaar in het huwelijk treedt, je van te voren zoiets belangrijks als wel of geen kinderwens met elkaar bespreekt? Je bent nu nog, zoals dat heet, jong genoeg en wellicht wil je echtgenoot nog een paar jaar wachten? Iedereen is anders natuurlijk; ik ben zelf moeder geworden toen ik net 29 was en een vriendin van mij had al 3 kinderen op die leeftijd.

    Het is wel dubbel dat hij zegt dat als je per ongeluk zwanger raakt, hij het wel wil houden... Als je geen condoom gebruikt en geen pil slikt, is de kans groot dat je wel zwanger raakt. Ook in voorvocht zitten spermacellen namelijk.

    Het lijkt mij voor je relatie geen goed idee om "gepland"-per ongeluk toch zwanger te raken door het sperma van je echtgenoot alsnog in te gaan brengen. Dat zou bij mij als heel vervelend voelen, gemeen misschien zelfs.
    Ik begrijp je kinderwens helemaal hoor! Dat is het niet, maar ik vind wel dat je er samen voor moet gaan...

    Ik wens je veel sterkte en hoop dat je een oplossing kunt vinden met je echtgenoot!

    Reageer
    #3

    voor een baby zijn een man en een vrouw nodig en dan graag een man en een vrouw die het samen graag willen en zich verheugen op gezinsuitbreiding.
    zoiets kun je niet afdwingen, wel kun je samen veel praten.
    Vraag waarom hij het niet wil en vooral wanneer dan wel. Misschien vindt hij jullie nog te jong en wil hij gewoon nog even wachten. Dan zul je daar begrip voor moeten hebben. misschien wil hij gewoon de verantwoordelijkheid nog niet en nog even van jullie tijd samen genieten.
    Misschien kun jij deze tijd ook gebruiken iets op te bouwen, want je hebt niet voor niets gestudeerd neem ik aan.
    Je bent nog jong, hebt gelukkig nog de tijd.
    Ik snap dat een kinderwens heel groot kan zijn, als hij kan uitleggen waarom nog niet en wanneer dan wel,dan is het het wachten waard. Zegt hij nooit, dan moet je je afvragen of dit wel de juiste partner voor je is.
    Niet stiekem zwanger worden, dit kan weleens goed, maar ook weleens helemaal verkeerd uitpakken.
    Ik heb dit dilemma van heel dichtbij meegemaakt, mijn schoondochter wilde ook al heel jong kinderen, maar mijn zoon was er niet aan toe, ze hebben toen samen afgesproken een paar jaar te wachten en het dan te proberen, want denk eraan, kinderen neem je niet, die krijg je als je geluk hebt. Ze hebben inmiddels 2 jongens en zijn samen en met de jongens heel gelukkig.
    heb dus geduld , groetjes, Brenda

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    beste saar,

    ik begrijp je probleem volkomen, ook ik zit in het zelfde schuitje. 22 jaar ik en mijn vriend hebben beide een goede vaste baan, mooi huis 2 gezins auto's alles erop en eraan. Ik wil al vanaf kleins af aan kinderen het is dan ook niet toevallig dat ik op een kinderdagverblijf werk.
    De laatste 6 jaar is pertinent aanwezig in me hoofd, maar nu vanaf een maand is het zo erg dat ik er alleen nog maar mee bezig ben en dat de waterlanders al komen als ik alleen al een hoera een baby kaart zie, en meer van dat soort dingen. Maar ook mijn vriend wilt ze nu nog niet.
    Je moet er echt samen over praten en laten merken en proberen uit te leggen waarom het zo belangrijk is. Ook ik heb er al diverse keren overnagedacht om stiekem met de pil te stoppen, (ik doe het niet) maar denk er goed overna om het op een stiekeme manier te doen. Want er is niks verschrikkelijke om later tegen je kind te moeten zeggen ik wou je heel graag maar je papa eigenlijk niet!

    groetjes

    Reageer
    #6

    Als over zoiets belangrijks liegt krijg je dat later als een boomarang terug in je gezicht. En liegen is geen basis voor een gezamelijke stabiele opvoeding voor je kind. Moet je je voorstellen dat je het later moet vertellen dat het eerste dat in dit leven over hem of haar ging een leugen was.

    Besef dat het voor je partner geen eenvoudige opgave kan zijn, dat hij misschien veel tijd en energie kwijt is aan werk en vrienden, en dat ook hij erover na moet denken.

    Eigenlijk kun je alleen maar eerlijk zijn en iedere keer dat je eraan denkt het gewoon hardop te zeggen, of eraan te refereren en dan zal vanzelf wel blijken en hopelijk tot hem doordringen hoe belangrijk een kindje voor jou is.

    En als hij van je houdt, dan puntje, puntje, puntje...!

    Maar ik begrijp je zorg. Als je iets echt heel graag wilt, vecht er dan voor, doe alles wat je kunt, maar laat het oook soms rusten dat het geen obsessie voor je wordt.

    Reageer
    #7

    Heyz

    Ik ben nu 23 jaar en mijn vriend 25! Ik wil ook graag een kindje maar me vriend wilt nog even wachten. Wel ben ik gestopt met de pil, omdat het nog een jaar kan duren voor dat ik zwanger kan worden. Mijn vriend stemde mee in dat ik geen pil meer zou slikken , maar dat we niet bewust gelijk zwanger willen zijn. Dus met andere woorden het komt van zelf, maar we hebben geen haast!
    Mij geeft het een rustig gevoel, hij wilt het ook maar wil het wel de tijd geven. Wees eerlijk tegen je man/vriend en ga niet zomaar stoppen dat zou niet eerlijk zijn!

    Praten doet wonderen!!

    Reageer
    #8

    lieve mensen bedankt voor jullie tips allemaal.. ik ben net 5 weken zwanger, en mijn man is er wel blij mee. Na 5 jaar ben ik eindelijk zwanger, mijn man wou 5 jaar lang geen kinderen het was een moeilijke tijd voor mij, elke keer als ik een zwangere vrouw zag werd ik zo jaloers ik was echt ten einde raad hoe ik zwanger moest raken. Eindelijk is het zover, kan het haast niet geloven maar tis waar, ik ben nu 23 jaar. mijn man is 26 nu dus dat werd tijd.

    groetjes sara

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    geachte saartje
    je moet je man vragen waarom wil hij geen kinderen wil.
    mischien is hij wel bang voor verantwoordelijksheids gevoel
    in plaats van de pil doe je een paracitamol in en dan vrij je zonder condoom en als hij klaar klaarkomt dan zeg je kom maar in mij klaar.

    andere metode is dat je met hem naar ziekenhuis ga. en laten testen op zijn kinderen kan krijgen en als dat zo is dan heb jij geluk.
    zodra je man zich gaat aftrekken dan ga jij met de arts praten dat jij je mans sperma in je wil hebben . zo heb jij je zin. dat gaat lukken geloof mij maar

    Reageer
    #10

    Heyy Ik heb Het de zelfde als jou wil ook graaag een klindje maar mijn (man)vriend Wil niet en kom ook niet klaar in me wat moetik doen ik ben ook einde raad groetjesss michelle

    Reageer
    #11

    Hoi allemaal,

    Mijn naam is ook sara, en ik ben 20 jaar. ik woon samen met mijn vriend, en ik ga bijna 5 jaar met hem.

    Ik ben zoo blij dat ik op deze site terecht ben gekomen!!!! ik dacht bijna dat ik de enige was die op zoeen jonge leeftijd er alles aan wil doen om een kindje te krijgen!!
    Ik heb het zelfde probleem met mijn vriend, hij wil ook nog geen kinderen, terwijl hij heel erg van kinderen houd! iedereen om ons heen kan alleen maar negatieve dingen zeggen over jong kinderen nemen! ik weet dat het geld kost en heel veel tijd en energie!! Maar voor mij is dit het mooiste wat er is!!
    het klinkt misschien een beetje raar, maar ik heb altijd al zo jong mogelijk moeder willen worden!! sinds ik 16 was.. hoopte ik eigenlijk al dat ik per ongeluk zwanger zou raken!! mijn moeder was toen ik 18 was ook nog bevallen van een meisje..
    EN DAT was echt de tijd van mn leven!! ik was haar tweede moeder..

    En nu.. Al die bevallings programma's, zwangere vrouwen (en nog erger: zwangere tieners) die je op straat ziet lopen..
    het maakt me echt verdrietig van binnen, dit is echt mijn droom.. En jah ook precies het zelfde verhaal.. soms heb ik echt de neiging om gewoon expres de pil te vergeten.. maar ik kan het niet over mijn hart halen om mijn vriend dit aan te doen... wat als er iets fout gaat.. dan zal ik altijd schuldgevoel met me mee dragen..

    ik keek net op internet hoe groot de kans is om zwanger te raken als je de pil goed slikt, en dat was 0,2 tot 0,5 % ๐Ÿ™

    we hebben gemiddeld ong 2 keer per week
    sex
    heeft het misschien zin om het vaker te doen?

    groetjes sara

    Reageer
    #12

    Bedoel je met je vraag dat je eigenlijk hoopt dat jij bij de ene procent van de vrouwen wil horen die door de pil heen zwanger wordt?
    Het maakt niet uit of je 2 of 10x sex hebt in de week; dat is een kwestie van (on-)geluk hebben. Maar vraag je eens af of je dat nu echt wilt?
    Als je vriend er nog niet klaar voor is, hoe groot jouw wens ook, zou ik echt nog even wachten. Mannen hebben meestal even de tijd nodig om te wennen aan het idee van vader worden.
    Het is toch veel leuker om er samen aan te beginnen en te genieten van de spanning van wel of niet zwanger, de prille zwangerschap, de 1e echo, enzovoort?
    Om over het schuldgevoel maar niet te praten... Ik spreek niet uit eigen ervaring, maar wel van heel dichtbij meegemaakt (2x) dat dit niet de manier is.
    Begrijp me niet verkeerd; ik ken het gevoel van een kind willen heel goed. Mijn man wilde eerst helemaal geen kinderen, toen eentje... en nu ben ik zwanger van de tweede. Hij heeft zelfs een keer laten vallen dat we dan nog 1 kamer over hebben die best ook een kinderkamer kan worden.

    Enne... even voor de goede orde om geen mensen voor het hoofd te stoten... Kinderen [u]neem[/u] je niet, die [u]krijg[/u] je.

    Reageer
    #13

    hoi, saar

    ik weet niet of je nu al zwanger bent,
    zo ja gefeliciteerd zo niet wil ik je wel wat zeggen
    je kunt wachten tot dat je een ons weegt bij mannen en zeker als ze zeggen ik wil nu niet of helemaal niet
    maar dat is vaak dat ze zelf bang zijn
    ik denk zelf dat je er voor moet gaan wat je ook moet doen want zodra je het bent moeten ze er wel aan geloven een kind krijgen wil je dan wel een leugendje voor eigen best wil want hij zal er uiteindelijk heel trots op zijn
    ik heb zelf twee kinderen hij wou zelf ook nooit aan kinderen beginnen maar kan nu ook niet meer zonder ze.

    GR, Karin

    Reageer
    #14

    nee dat heeft geen zin... gewoon stoppen! je gaat je eigen veel meer schuldig voelen als je straks helemaal geen kinderen hebt! bij iedere kinderwagen of zwangere vrouw ga je er weer over na denken praat er nog eens een x goed over. En je zult zien als je eenmaal zwanger bent kan die het wel van het dak shreeuwen

    Reageer
    #15

    Ik zit met verbazing te lezen dat hier 2 vrouwen (meiden) zijn die het advies geven 'gewoon doen'.
    Hoe kun je iemand nou zo voor het blok zetten... en als een man echt (nog) niet wil, gaat een zwangerschap hem niet per defenitie blij maken hoor! Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd, maar jemig... wat een stom advies zeg! Ik kan daar best boos om worden...

    Reageer
Reageer op: Help ik wil een baby, mijn man wil niet!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief