Ben ik wel of niet zwanger?

0000109003-6

Wanneer je graag zwanger wilt worden, dan is ieder signaal belangrijk. Je vraagt je meerdere keren per maand af; ben ik wel of niet zwanger? Wat zijn de eerste tekenen van zwanger zijn?

Eerste tekenen zwangerschap

De eerste tekenen van een zwangerschap zijn, naast het vanzelfsprekend uitblijven of lichter worden van de menstruatie:

 • Vollere en zachtere borsten.
 • Zachtere en donkere tepelhoven.
 • Vermoeidheid.
 • Misselijkheid.
 • Brandend maagzuur.
 • Overgeven.
 • Verstopping.
 • Rusteloosheid.
 • Vaker plassen.
 • Hoofdpijn.
 • Stijging van de lichaamstemperatuur,
 • Emotionele labiliteit.

Deze verschijnselen zijn de waarschijnlijke zwangerschapskenmerken. Ze geven geen uitsluitsel dat u in verwachting bent.

Zwangerschapstest

Echte zekerheid krijg je natuurlijk alleen met een zwangerschapstest. Deze kun je gewoon thuis doen of bij de huisarts. Vanaf de eerste dag dat je ongesteld had moeten worden, dit is ongeveer twee weken na de conceptie, kun je de test (laten) doen. Een thuistest is nauwkeurig vanaf de 10e dag na de conceptie.

 

Bronnen: 24baby.nl en oudersvannu.nl

Delen:  
2.076 reacties op “Ben ik wel of niet zwanger?
 1. ik ben op doktersadvies gestopt met de antieconceptie pil omdat de mogelijkheid er was dat ik zwanger zou zijn.
  heb een inwendige echo gehad en alles was goed.
  nu moest ik 9 juni mijn menstruatie hebben en die komt niet ( dat zijn nu 6 dagen later )
  nu had ik gisteravond ( 14 juni) geslachtsgemeenschap en had ik heel ff bloedverlies wat nu weer gestopt is.
  wat kan er aan de hand zijn?

  Geschreven door yvonne ottens op
 2. Ik ben al 5 dagen overtijd. Ik heb last van alle lichamelijke ongemakken die bij een zwangerschap horen behalve de misselijkheid.
  Nu heb ik de afgelopen dagen al verschillende testen gedaan, ze blijven echter allemaal negatief. Wat kan dit betekenen? dat ik toch niet zwanger ben, of dat de zwangerschap buiten baarmoederlijk kan zijn?

  Geschreven door Saar op
  • Dit zou een innesteling kunnen zijn.

   Geschreven door K op
  • Ik heb het ook, maar met stekende pijnen in mijn buik en lichte krampen in mijn onderbuik. Alleen maar negatieve test nu.

   Geschreven door Jerney op
 3. Dit kan allemaal een gevolg zijn van stress, aangezien je direct het ernstigste denkt, zou ik even rustig afwachten.

  Geschreven door Lucy op
  • Ö

   Geschreven door Anoniem op
 4. ik heb een vraag ik ben al een tijdje gestopt met de pil en ik heb een zwangerschaptest gedaan en die zegt dat ik niet zwanger ben maar als ik in mijn borsten knijjp komt er wel melk uit
  hoe kan dan ben ik dan zwanger of schijnzwager ik hoop dat ik snel een antwoord krijg

  Geschreven door diana op
 5. Wie kan mijn vraag beantwoorden?
  Ik ben al een lange tijd met mijn vriend bezig zwanger te worden.
  Vorig jaar was ik 5 weken zwanger en toen heb ik spontaan een miskraam gehad.
  Nu had ik op 5 juni ongesteld moeten worden, die dag had ik klein beetje bloedverlies wat 1,5 dag duurde. heb altijd een regelmatige cyclus en die duurt altijd 3-4 dagen.
  Vond het al zo raar 1 dag heel klein beetje bloed.
  heb toen op 12 juni een test gedaan maar die was negatief.
  In de tussentijd hebben mijn vriend en ik gewoon onbeschermd sex gehad. nu zou ik op 19 juni mijn eiersprong moeten krjgen ik heb rond de 17 en de 19 sex gehad.
  Vandaag 21 juni ben ik wakker geworden en zag ik toen ik naar toilet ging dat ik bloede??? wat is dat? kan iem mij helpen.
  heb ontzettende last van mijn rug.
  Al een hele tijd last van grotere borsten en pijnlijke tepels.
  voel me duizelig.
  in 1 maand twee maal bloeden? heb dat nooit gehad…..en bloeden terwijl ik rond mijn eiersprong zit is dat gewoon?
  zou het innesteling kunnen zijn? of is er iets anders aan de hand?? ik weet niet wat moet doen?
  Ben ik misschien toch ongesteld of zou dit weer een miskraam kunnen zijn?

  help!!!! ben hopeloos!!

  Geschreven door mary op
  • Ik kan je helaas geen antwoord geven maar ik zit wel met het zelfde vragen.
   Afgelopen twee maanden heb ik netjes mijn menstruatie gehad na een cyclus van 31 dagen. Rond de 21ste mijn menstruatie gehad vorige maand en 4 dagen lang. De 8ste van deze maand zou mijn ovulatie dag zijn. Ovulatie testen gehaald en vanaf de 6de begonnen met testen vanaf de 6de kreeg ik ook ineens een bloeding (oud bloed) ovulatie testen gaven niks aan. Gister was de bloeding de gehele dag weer over. Vanmorgen kom ik van bed en begon ik weer helder bloed te verliezen(klein beetje) maar nu is het weer over. We hebben de 7de gemeenschap gehad. Rond de ovulatie zou je dus wel een bloeding kunnen hebben. En 2x in de maand je menstruatie kunnen krijgen.

   Geschreven door Winterlady op
   • Hallo,

    Ik ben Sabah 45 jaar geen eileider ik ben 12 dagen over tijd mijn nod is 26 dagen komt altijd op tijd. Ik heb mij nog niet getest ik heb 1 week geleden ongesteld pijn. Nu paar dagen licht ongesteld pijn onderin mijn buik en eierstokken. Ook moet ik veel plassen, heb last van verstopping, slaap slecht hoeft pijn waterig uitscheiding echt droog vagina binnen is dik ik kan mijn vinger moeilijk binnen doen aub wat is uw advies. mvg Ssabah

    Geschreven door Sabah op
   • Heey ik ben 17 jaar ik heb een hormoonstaafje laten zetten ongeveer 3 jaar terug. Nu is die verlopen maar ik heb paar keer onveilig sex gehad met mijn vriend en ben al paar dagen misselijk en overgeven. Kan niet tegen bepaalde geuren. Wat kan dat zijn? Kan ik zwanger zijn?? Mvg

    Geschreven door 17 jaar op
 6. Moest mijn eiersprong krijgen en bloed??? is dat normaal??

  Geschreven door mary op
 7. Ik heb regelmatig onbeschermende sex met mijn vriend,ik ben alleen de laatste twee weken erg moe en moet inderdaad ook vaker plassen,heb erge hoofdpijn en er komen ook bultjes op mijn tepelhof,verders is mijn onderbuik gevoelig niet echt buikpijn maar ja gevoelig maar ben niet misselijk!!

  Geschreven door baukje op
 8. ik heb een vraagje
  ik en mijn vriend hebben veilig sex maar een paar weke geleden hebben we sex gehad met comdoom maar toen mijn vriend hem wou aandoen merkte hij dat hij hem niet goed vast had en moest hem omdraaien maar mijn vriend heeft altijd veel voorvocht en nu is mijn vraag kan ik zwanger zijn ben al paar dagen overtijd en ben misselijk s’avonds kan ik zwanger zijn??? help me

  Geschreven door wensje op
 9. ik heb een probleem/vraagje?
  Ik heb een aantal verschijnselen dat ik misschien zwanger kan zijn. zoals o.a. misselijk gevoel, hoofdpijn, erg vermoeid, maar ik heb wel mijn maandelijkse feestje gehad kan ik nu dan toch zwanger zijn?

  Geschreven door daisy op
 10. Dat kan maar komt niet heel vaak voor, maar de ongesteldheid veranderd dan wel.
  Een zwangerschapstest biedt dan natuurlijk uitsluitsel.

  Geschreven door Anoniem op
 11. De kans dat je zwanger bent tijdens pil gebruik is heel klein. Zeker als je normale bloedingen hebt. Bij onregelmatig gebruik wordt de pil onbetrouwbaar.

  Geschreven door Anoniem op
 12. Beste diana vaak is er pas spraake van melk productie op het moment dat je bent bevallen de baby brengt dan je melkproductie opgaan dus ik zou een test doen en anders even langs de dokter gaan maar vaak ik er in het begin stadium gaan melk verlies vanuit de borsten om dat er nog geen melk in zit .

  Veel suc6

  Geschreven door Lola op
 13. ik heb de pil vergeten te nemen

  Geschreven door Anoniem op
 14. ik ben de pil vergeten in te nemen

  Geschreven door Anoniem op
 15. Ik ben 18 jaar. En ben op het eind van mijn 3e week (of begin 4e week, 1e dag dan) vergeten de pil te slikken. Een week later heb ik onbeschermde seks gehad. dat is nu 3 dagen terug. Ik heb doorgeslikt. Mijn vraag is: hoe groot is de kans dat ik zwanger ben? Wat moet ik doen? Ik heb toen die ene pil niet later nog ingenomen.

  Nu heb ik nog even doorgeslikt..

  MVG.

  Geschreven door op
 16. Hallo ik heb een dag voor dat ik ongesteld moest worden onveilig gevreeen met mijn vriendNu ben ik anderhalve week overtijd, ik heb al een test gedaan toen ik 5 dagen overtijd was die was negatief.
  moet ik nog een keer een test doen , zou ik misschien toch zwanger kunnen zijn.
  heb normaal een een cyclus van 29 dagen.

  Geschreven door meissie 25 op
 17. hey hey ik ben een meisje van 15 en laatst heb k met een jonge onveilig ge gevreen maar hij is niet in me klaar gekomen maar ik las dat je ook zwanger kan worden van voorvocht hoe groot is die kans ?? en het was mn eerste keer voor hem niet.

  Geschreven door Die ene op
 18. De kans dat je dan zwanger bent, is niet te zeggen. In principe is hij even groot. Van voorvocht kan je namelijk net zo goed zwanger worden!
  Dat het voor hem niet de eerste keer is, verhoogt ook de kans op een SOA!

  Ga naar de ggd en laat je gratis / anoniem testen op een soa. als je niet ongesteld wordt, ook even een zwangerschapstest laten doen!

  Geschreven door Anoniem op
 19. Hey,

  ik heb niet echt seks gehad met een jongen, maar zijn penis was wel vochtig en kwam tegen mijn vagina aan een aantal keren.. kan ik nu zwanger zijn?

  Geschreven door anymous op
 20. Ik heb een vraag.
  Heden gebruik ik cymbalta (antidepressiva), wel ga ik deze z.s.m. afbouwen en wil graag zwanger worden.

  Tips voor voorbereiding?????
  Wat te doen als ik b.v. straks weer klachten heb van onrustigheid/angst. Zijn er dan medicaties die ik kan gebruiken tijdens zwangerschap.

  Gr,

  OOOoo

  Geschreven door stopermee op
 21. Hallo allemaal

  ik weet het ff echt niet meer… ben in de laatste 2 mnd 10 kilo aangekomen (vooral bij mijn buik en borsten) ben vorige maand meteen de dag nadat ik met de pil gestopt was ongesteld geworden en ik heb de laatste 2 keer een klein beetje gebloed na het vrijen. Nu heb ik vandaag last van een harde buik en vanochtend een heel klein beetje gebloed.
  is er een mogelijkheid dat ik zwanger ben of moet ik het in een andere richting gaan zoeken?

  groetjes

  Geschreven door kaatje op
 22. Mijn vriendin is nog maagd, maar we hebben wel sex gehad met hand en mond. Ze heeft me gepijpt maar ik toen ik klaar kwam was het niet in haar mond gekomen maar op haar buik en hand. Ze had achteraf haar handen wel gewassen en daarna pas haar vagina met haar handen, gewoon beetje wrijven. Ze zou ongeveer 2 weken geleden ongesteld worden, ze is nu dus te laat maar dat is welleens voorgekomen dat ze te laat was met ongesteldheid alleen al heel lang niet meer. Nu heeft ze af en toe last van vaker naar de wc gaan en ze is bang dat ze zwanger is geworden. Nu wil ik mening horen van een adviseur of ze zwanger kon raken door dit allemaal? Alvast bedankt.

  Geschreven door anoniempje op
 23. 2 juli 5 dagen beetje bruin bloedverlies gehad. Daarna 2 dagen roze/rood bloed verloren alleen bij het plassen. Daarna 1 dag beetje bruin bloed. Ongesteld geweest ik weet het niet, want geen buikpijn gehad dan de 1e dag 2x grote steek.

  Cyclus is rond de 24/25e dag. Onregelmatig dus. Nu voor het eerst 29 dagen en vanmiddag ietsjepietse bruin afscheiding op toiletpapier, geen buikpijn, maar je voelt toch iets in buikje rommelen. Veel plassen. Zou het nu…..? Denk ff afwachten een paar dagen en dan testen?

  Borsten, tepels zijn voller en rondom tepel is donkerder geworden en groter.

  Hebben 2 iui’s achter de rug, die niet aansloegen. Dosis was maar 50 en 75, dus niet hoog. Zal het lichaam nog hiervan last hebben of niet?

  Kweeniemeer dan ff af te wachten.

  Geschreven door es op
 24. Hallo..??
  ik ben bang dat ik zwanger ben,
  ik ben vaak (licht misselijk) en moet vaak plassen, mijn ongesteld heid is voor de 2e maand erg slecht (bruine afscheiding meer is het niet) mijn linke borst is gevoelig en bijn tepels zijn wat donkerder..en voel gerommel in mijn onderbuik
  Ben langs mijn dokter geweest maar die antwoorde alleen.. komt door de pil en heeft verder niet gekeken of getest?

  wat moet ik nu doen>

  Geschreven door ??? op
 25. hoi,

  ik las net je verhaal, van gisteren
  maar je hebt precies het zelfde als mij maar ik weet wel zeker dat ik zwanger ben..
  wat raar dat de dokter zo reageer!!

  succes er mee

  Geschreven door ilse op
 26. Hoi Ilse..
  heel erg bedankt voor je reactie.
  ik ga binnenkort gewoon weer na de dokter. Mocht ik zwanger zijn. is het kindje van harte welkom.

  jij ook heel veel succes en veel plesier van je toekomstige kindje

  groetjes,,,

  Geschreven door ??? op
 27. Hoi hoi,

  Ik heb een vraag. Vorige week een test gedaan. Deze was positief. Die zelfde ochtend kreeg ik bloedverlies dat ongeveer een dag aanhield. Heb geen pijn gehad. Toen was ik ongeveer een week overtijd!

  Tot op het moment van schrijven heb ik geen bloedverlies meer gehad. Kan ik nu nog steeds zwanger zijn?

  Geschreven door Anoniem op
 28. Hallo,

  Ik zit in de 22e week van mijn zwangerschap en ik voel me prima.
  het valt mij alleen op dat ik sinds een dag of 5 veel en vaak drang heb om te plassen, de urine ziet helder van kleur en geen pijn tijdens het plassen. en toch moet ik zo’n 2 a 3 keer in het half uur kleine beetjes.
  het voelt ook constant of er iets tegen mijn blaas aan drukt, zou dat mogelijk kunnen zijn.
  aan het begin vamn mijn zwangerschap moest ik helemaal niet veel plassen namelijk. moet ik mijn urine laten testen? of hoort dit zo??

  Alvast bedankt Marlies

  Geschreven door marlies op
 29. Hallo ik heb een vraagje kan iemand mij daarbij helpen.
  ik ben 2 dagen achter elkaar met mijn vriendin naar bed geweest en heb met haar seks gehad maar zei moest nog ongesteld worden!! is er kans dat zei zwanger kan zijn terwijl zei vandaag ongesteld is geworden????

  Geschreven door vinand op
 30. hallo k heb een vraagje. ik ben 2 dagen achter elkaar naar bed gegaan met me vriendin voor dat zei ongesteld moest worden. we hebben seks gehad. is er nu kans dat zei zwanger kan zijn na dat we seks hebbe gehad ?? ze is vandaag wel weer ongesteld geworden is er dan nog kans dat ze zwanger kan zijn nadat ze nu ongesteld geworden is ?

  Geschreven door vinand op
 31. hallo

  sommige vrouwen blijven 4 tot 6 maand gewoon ongesteld. als je maar 1 dag bloedverlies hebt gehad (en als dat minder voor jou is als normaal) dan is de kans Heel groot dat je nog steeds zwanger bent.

  een nieuwe test zal het uitwijzen.

  Veel Succes

  Geschreven door Anoniem op
 32. hallo

  het is heel normaal dat je vaak moet plassen bij een zwanger schap. je bent nu al 22 weken op weg en dus de baby groeit ook en kan tegen je blaas aandrukken.

  als je het zelf niet vertrouwd dan kun je je urine even laten testen bij de huisarts, om een blaas ontsteking of iets dergelijks uit te sluiten

  Veel Succes

  Geschreven door Anoniem op
 33. hallo

  als je 2 dagen achter elkaar Onbeschermd sex hebt gehad bestaat er altijd een kans dat je vriendin zwanger is. je kunt haar bijvoorbeeld vragen, of haar ongesteldheid het zelfde is als normaal, en als je het echt niet vertrouwd kun je altijd een testje doen die kun je loskopen bij een drogist en of apotheek

  Veel Succes

  Geschreven door Anoniem op
 34. Wanneer kan ik dan evt. weer gaan testen….

  Geschreven door Anoniem op
 35. Hallo.

  Afgelopen dinsdag was de laatste dag van mijn ongesteldheid.
  Woensdag heb ik weer seks gehad, zonder condoom.
  Heb wel mijn pil ingenomen.
  Maar toen we seks hadden had ik nergens geen last van, geen bloed of niks.
  Maar de volgendemorgen bloedde ik wel.
  Kan het dan alsnog zo zijn dat ik nu zwanger kan zijn geraakt, aangezien ik het zonder condoom heb gedaan, de volgendedag wel bloedde, maar toch mijn pil in heb genomen?

  Groetjes,
  Melissa.

  Geschreven door Melissa op
 36. Hallo

  als je gewoon normaal aan de pil bent is er ”vaak” niets aan de hand.Het beste wat je kunt doen is afwachten tot je volgende menstruatie en kijken of dat normaal is. Vertrouw je het echt Niet.. dan kun je voor de zeekerheid een zwangerschaps test ophalen bij een Apotheek en of drogist.

  Veel Succes

  Geschreven door Anoniem op
 37. Goedeavond mn vraag, ik was vorige weekend klaar met mn menstruatie nu hebben we drie dagen achter elkaar onveilig seks gehad en was vanmorgen weer ongestelt wat zoudat kunnen zijn. alvast bedankt, vriendelijke groeten kc

  Geschreven door kc op
 38. 2. Enig bloedverlies en kramp: Als je zwanger bent, kan het voorkomen dat je wat licht roze bloed afscheidt op het moment dat de embryo zich nestelt in de wand van de baarmoeder. Dit gebeurt 8-10 dagen na de ovulatie, dus iets eerder dan je menstruatie. Je kan dit bloedverlies onderscheiden van een normale menstruatie doordat het iets eerder plaatsvindt, heel gering en rozig is (niet rood en hevig als een gewone ongesteldheid) en niet het patroon volgt (licht bloedverlies, hevig en weer licht). Kramp kan ook heel normaal zijn vroeg in de zwangerschap. Totdat de baarmoeder zijn positie in het midden aanneemt en beter ondersteund wordt door het bekken in het tweede trimester, is het normaal om menstruatie-achtige krampen te voelen. Samentrekkingen van de baarmoeder komen regelmatig voor, en verergeren bij inspanning, orgasmen en veranderingen van houding.

  3. Donker wordende tepels: Heel vroeg in de zwangerschap, rond de tijd dat je verwacht ongesteld te worden, kan je opmerken dat je tepels, (of liever het gebied daaromheen) donkerder wordt en dat de diameter groter wordt. Er wordt gedacht dat het donkerder worden van het gebied rond de tepel, de baby helpt om de tepel gemakkelijker te vinden bij borstvoeden. Je zal op opmerken dat de aderen in je borsten meer zichtbaar worden en dat de kleine bobbeltjes die voorkomen rond te tepels groter worden en dat er meer komen, gemiddeld 4-28 per tepel.

  Geschreven door Ilse op
 39. 3. Donker wordende tepels: Heel vroeg in de zwangerschap, rond de tijd dat je verwacht ongesteld te worden, kan je opmerken dat je tepels, (of liever het gebied daaromheen) donkerder wordt en dat de diameter groter wordt. Er wordt gedacht dat het donkerder worden van het gebied rond de tepel, de baby helpt om de tepel gemakkelijker te vinden bij borstvoeden. Je zal op opmerken dat de aderen in je borsten meer zichtbaar worden en dat de kleine bobbeltjes die voorkomen rond te tepels groter worden en dat er meer komen, gemiddeld 4-28 per tepel.

  Geschreven door Ilse op
 40. 4. Extreme vermoeidheid: Als je zwanger bent, is het heel normaal symptoom dat je de eerste 8-10 weken last hebt van uitputting. Als je zwanger bent, gaat je lichaam door belangrijke metabolische veranderingen. Je hele lichaam moet zich aanpassen aan het nieuwe proces: het laten groeien van een baby. Bij de meeste vrouwen verdwijnt de vermoeidheid rond de 12e week van de zwangerschap.

  5. Misselijkheid en overgeven: Als je zwanger bent kan je als heel snel – vanaf een week na de conceptie – last hebben van misselijkheid. Niet alleen ’s morgens maar dag en nacht.

  Geschreven door Ilse op
 41. Hey ik heb niet echt sex gehad,
  maar ik ben toch bang dat ik zwanger ben. zijn penis was dicht tegen mijn vagina en hij had voorvocht. hij was niet klaargekomen. ik ben soms misselijk en al meer dan een week overtijd.. kan ik nu zwanger zijn?
  help!!

  Geschreven door anymous op
 42. 8. Stijging van lichaamstemperatuur: Als je lichaamstemperatuur verhoogd blijft (een halve graad, gemeten ’s ochtends voor alle activiteit) blijft tot na de tijd dat je ongesteld moet worden, en niet terugloopt naar het niveau voor een eisprong, kan dit wijzen op zwangerschap. Nadat een eicel bevrucht wordt, doet het er een week over om in de baarmoeder te komen en zich daar te nestelen. Pas op dat moment weet je eigen lichaam dat het zwanger is. Als hCG (zwangerschapshormoon) vrijkomt kan nog een temperatuurstijging te zien zijn, een week tot 12 dagen na de eerste temperatuurstijging bij de eisprong.

  Geschreven door Ilse op
 43. 9. Uitblijven van de menstruatie: Dit is vaak het eerste opgemerkte teken van zwangerschap, zeker als je normaal gesproken zeer regelmatige perioden hebt. Gecombineerd met andere signalen kan je er zeker van zijn dat je zwanger bent, voordat het teststaafje van de test blauw wordt.

  10. Een positieve zwangerschapstest: Als je menstruatie 1 dag te laat is, en je klaar bent voor de waarheid, kan je een thuis een (urine) zwangerschapstest doen. Een zwangerschapstest geeft een nauwkeurige uitslag vanaf 10-14 dagen na de bevruchting. Als je echt niet langer kan wachten kan je zelfs 8-10 dagen na de conceptie al een test doen. Houd er rekening mee dat zwangerschapstesten niet 100% betrouwbaar zijn, zelfs bloedtesten niet. Als de uitslag negatief is, maar je je toch zwanger voelt, doe de test dan na een week opnieuw.

  Geschreven door Ilse op
 44. als je al meer dan een week overtijd bent zou je voor de zekkerheid een zwangerschaps test kopen.. de kans is er natuurlijk dat je zwanger bent.. maar het kan ook door de stres komen omdat je gelijk het ergste denkt.
  veel succes

  Geschreven door Anoniem op
 45. Er bestaat altijd een kans dat je zwangerraakt.. maar je hoeft je niet zo druk te maken. de kans dat je zwanger bent is namelijk heel erg klein. wacht gerust af op je volgende menstruatie mocht die anders verlopen dan dat je vanjezelf gewent bent, neem dan contakt op met je huisarts. mocht je echt met je handen in het haar zitten kun je voor alle zekkerheid een zwangerschapstest halen
  veel succec

  Geschreven door Anoniem op
 46. Het zou innestelings bloed kunnen zijn.

  Geschreven door Anoniem op
 47. Ook van mij een vraag…. Ik heb altijd een normale cyclus gehad, nu ben ik de pil vorige maand een aantal keer vergeten (in de eerste en tweede week), nu had ik 14 juli ongesteld moeten worden.. alleen dit gebeurde niet.. ik heb toen de volgende dag een test gedaan, deze zei negatief. een week later weer een test gedaan, weer negatief. nu had ik op 30 juli last van bruin bloed ( niet ongesteld, was maar een beetje), daarna heb ik een paar dagen last gehad van erge buikpijn… dokter zegt dat ik nog maar even moet afwachten, omdat de testen negatief zeggen. kan het zijn dat ik toch zwanger ben?

  Geschreven door anoniem op
 48. een test is nooit 100% betrouwbaar.
  het kan zo zijn dat je daadwerkelijk zwanger bent. het beste wat je kunt doen is wachten tot je volgende menstruatie. als het weer het zelfde liedje is . gewoon nog een keer de dokter raadplegen.

  HeelVeelSucces

  Geschreven door Anoniem op
 49. ben sinds 20 juni gestopt met de prikpil en heb sinds een maandje de normale pil weer.
  heb sex gehad toen ik de normale pil nog maar 2 weken slikte maar hij is niet klaargkomen in me maar zijn voorvocht is er wel ingekomen neem ik aan kan het zijn dat ik daardoor zwanger ben?

  Geschreven door anoniempje op
 50. ik denk niet dat ze daarom zwanger kunt zijn.is beetje onmogelijk.

  Geschreven door SUSAN op
 51. ik heb onveilig gevreeen met me vriendje ik was ongesteld en heb het met hem gedaan zonder condoom en zonder pil ik dacht dat ik niet zwanger kon worden omdat ik ongesteld was me vraag is nu
  kan ik zwanger worden??

  Geschreven door marie op
 52. hallo

  ik heb mijjn pil doorgenomen ( 2 tabletten na elkaar) ben nu bezig aan de laatste 3 pillen. neem altijd pil regelmatig , sex zonder condoom, regelmatige cyclus …..

  maar heb last van pijn in onderbuik (links) , constant vermoeid moet normaal binnen een week mijn regels hebben , maar heb het gevoel dat ze elk moment kunnen uitbreken ?

  kan h et zijn dat ik zwanger ben?

  Geschreven door yes op
 53. Hallo allemaal!

  2 nachten geleden heb ik met mijn vriendje sex zonder condoom gehad. Wel ben ik al een half jaar aan de pil.
  Hij is toen klaargekomen, maar ik niet.
  Omdat hij het nog al hardhandig deed doet mijn vagina nu al 2 dagen zeer..
  Ik had na de dag dat ik sex had nog 3 pillen te gaan voor mijn stopweek.
  Vandaag merkte ik opeens een beetje bruinig bloed in mijn slipje.. Kan dat zijn omdat hij het zo hard deed?
  Of is er een kans dat ik zwanger ben…?
  Groetjes.

  Geschreven door Anoniem op
 54. mijn vraag is vanaf welke tijd, uren of dagen kan ik zeker weten dat ik zwanger ben?

  groetjes

  Geschreven door snoezie op
 55. Lieve meiden,

  tijdens mijn vakantie, 2 weken geleden, heb ik last gehad van diarree. Nu blijkt dat de pil, en de rest van de strip niet meer werkt volgens mijn huisarts. Dat betekend voor mij dat de laatste 3 weken van mijn strip dus geen veiligheid meer bied.

  De laatste week heb ik last van extreme vermoeidheid en misselijkheid en bovendien ben ik mijn eetlust verloren. Nu heb ik een stopweek en de menstruatie bleef uit tot de 5e dag. Wel een licht bloedverlies nu, maar lang niet zoveel als normaal. Wel de ongemakken en de duizeligheid.

  Van de huisarts heb ik een test meegekregen die negatief was. Wat raden jullie aan, nog een keer testen of niet? want in principe werkt de test pas na 10 dagen na conceptie.

  x Mae

  Geschreven door mae op
 56. Ik zou nog een keertje testen, je weet het nooit zeker genoeg toch?! En zo snel mogelijk.. Je weet het maar nooit..
  Heel veel succes meis.
  Liefs

  Geschreven door Anoniem op
 57. gekeken want ze zeiden het kon ook buitenbaarmoederlijk zijn. MIjn eierstokken waren moeilijk te vinden omdat mijn darmen ervoor lagen. En ze zagen veel vocht zitten. En ze zagen slijm zitten en volgens kan ik nog ongesteld worden.
  Ze hebben mijn hcg waarde geprikt en dat was 6,5 volgens hun niet zwanger. Maar ze zeiden wel dat als ik over een week nog niet ongesteld ben dat ik dan weer een test moest doen. Want t kan zijn dat ik wel zwanger ben en dat mijn hcg waarde nog niet goed zichtbaar is, vandaar dat vage streepje.Ze zeggen als het nog maar 2 weken is ofzo dat je het dan niet kunt zien in het bloed of de echo.

  Wel heb ik sinds gisteren nog meer pijn rechts bij mijn eierstokken steken enzo.Maar ze hebben gisteren best wel verveeld met zon echo en zon eendebek dat het mischien geiriteeerd is ofzo. Ze hebben wel gezegd dat ik terug mag komen als het te pijnlijk is maar omdat ze nu hebben gezegd dat t vocht van de eisprong kan zijn en zo op het ook geen ernsitige dingen zagen heb ik zoiets van misch toch een innesteling en heb ik daar misch gewoon wat meer pijn aan.

  Conclussie ik weet dus nog niks en moet gewoon afwachten.

  Heeft iemand hier ervaring mee?

  groetjes ik_81

  Geschreven door anoniem op
 58. Wel heb ik sinds gisteren nog meer pijn rechts bij mijn eierstokken steken enzo.Maar ze hebben gisteren best wel verveeld met zon echo en zon eendebek dat het mischien geiriteeerd is ofzo. Ze hebben wel gezegd dat ik terug mag komen als het te pijnlijk is maar omdat ze nu hebben gezegd dat t vocht van de eisprong kan zijn en zo op het ook geen ernsitige dingen zagen heb ik zoiets van misch toch een innesteling en heb ik daar misch gewoon wat meer pijn aan.

  Geschreven door anoniem op
 59. Conclussie ik weet dus nog niks en moet gewoon afwachten.

  Heeft iemand hier ervaring mee?

  groetjes ik_81

  Geschreven door anoniem op
 60. ik had mijn 18nde ovulatie moeten krijgen en op mijn 20ste en 21ste voelde ik me al heel misselijk en een keertje overgegeven, en nu 5 dgn na mijn ovulatie heb ik ook nog verschrikkelijk veel pijn in mijn onderbuik die uitstraalt naar mijn rug. Is het mogelijk dat ik al zwanger ben?

  Geschreven door angel op
 61. Oke, hier komt een beetje een vaag en lang verhaal, maar ik weet even niet wat ik er mee moet, het gaat hierom:

  ongeveer 1,5 mnd geleden was ik 1 pil vergeten in mn laatste week, maar ben toch doorgegaan in 2e strip omdat ik die maand liever niet ongesteld wilde worden.
  Maar daarop werd ik dus wel ongeveer 14 dagen ongesteld!!
  Op dag 14 kreeg ik een antibioticakuur voorgeschreven door de tandarts,
  welke ook weer invloed zou hebben op de pil.
  Maar even een weekje niet meer gebloed, sex gehad met een condoom om.
  En daarna verloor ik af en toe wat bruine afscheiding/bloedachtig.
  eerst om de dag ofzo, af en toe niet.
  Op de dag dat ik het niet had hebben mijn man en ik seks gehad, ik dacht dat het alweer zonder condoom kon, maar las later in de bijsluiter dat het nog te vroeg was.
  een paar dagen later kreeg ik weer van die afscheiding en ook wat vers bloed. en sindsdien bleef het elke dag een beetje, niet als ongesteldheid, het is meer bruine afscheiding lijkt wel.
  Omdat het maar bleef doorgaan ben ik een week eerder met de pil gestopt in de hoop ‘normaal’ ongesteld te worden zodat het daarna over is.
  Maar, de ongesteldheid komt niet door.. het blijft bij dat bruine en steeds maar beetjes.

  Wel ben ik sinds een tijdje extreem moe, heb ik steeds rommelige buik/ zachte buikpijn, opgezwolle volle borsten en ik heb standaart een halve graad verhoging, terwijl ik juist altijd onder de 37 zat…

  Ik ben bang dat ik dus misschien zwanger kan zijn…
  Iemand hier een idee van?
  En ik wil wel testen, maar aangezien ik mn cyclus ‘verplaatst’ heb, zou ik niet weten wanneer ik dat precies zou kunnen doen.

  Ik hoop dat iemand mij advies kan geven!!

  Geschreven door Sje op
 62. het is meer bruine afscheiding lijkt wel.
  Omdat het maar bleef doorgaan ben ik een week eerder met de pil gestopt in de hoop ‘normaal’ ongesteld te worden zodat het daarna over is.
  Maar, de ongesteldheid komt niet door.. het blijft bij dat bruine en steeds maar beetjes.

  Wel ben ik sinds een tijdje extreem moe, heb ik steeds rommelige buik/ zachte buikpijn, opgezwolle volle borsten en ik heb standaart een halve graad verhoging, terwijl ik juist altijd onder de 37 zat…

  Ik ben bang dat ik dus misschien zwanger kan zijn…
  Iemand hier een idee van?
  En ik wil wel testen, maar aangezien ik mn cyclus ‘verplaatst’ heb, zou ik niet weten wanneer ik dat precies zou kunnen doen.

  Ik hoop dat iemand mij advies kan geven!!

  Geschreven door Sje op
 63. Ik verlies soms ook kleine beetjes vers bloed.. dat heb ik ook nog nooit gehad,
  dus vind het wel een beetje vreemd/ eng..

  Geschreven door Sje op
 64. hallo allemaal ik heb een vraag ik ben vorige maand een week overtijd geweest en nu deze maand was ik weer een week overtijd maar ben tog ongesteld geworden ik snap het allemaal niet meer want mijn menstruatie komt eigenlijk altijd gwoon op dezelfde datum dus zou het kunnen dat ik zwanger ben?

  Geschreven door bloempje op
 65. Heey..
  Ik heb in me stopweek dus sex gehad met me vriend en was ik ook 4 dagen overtijd.
  nu heb ik iedere keer als we gemeenschap hebben pijn in me buik en ben ik misselijk.
  Wat is de betekenis hiervan?
  Ik vind het best wel eng, weten julli meer raad?

  Geschreven door saweetysammiej op
 66. hey, de melkgroei komt pas nadat de baby is geboren .. tot dan is het alleen bloed wat in je borst zit ..

  Geschreven door ik op
 67. Hallo. Ik ben 3 weken geleden begonnen met de pil. Eergister (maandag) heb ik mn laatste pil gehad. Gisteravond heb ik onbeschermt sex gehad met mijn vriend. Kan ik nou zwanger zijn aangezien ik gister geen pil heb geslikt omdat de strip leeg was?

  Geschreven door ik op
 68. als de strip leeg is heb je hem toch volledig gebruikt?
  dus kans op zwangerschap is dan minimaal (lees: zwanger zal je niet zijn)
  Ik neem aan dat je in je stopweek zit en
  ook in de dagen voor ongesteld word ben je beschermd door de pil.

  Geschreven door Anoniem op
 69. okee, dankjewel!

  Geschreven door ik op
  • doe een zwangerschapstest

   Geschreven door dewi op
 70. Ik heb vandaag sex gehad met men vriendin.Ongeveer 15 minuten na de sex ging ze naar de wc.. daar kwam ondermeer bloed en sperma uit.. maar warom bloed? ze is niet ongesteld of wat dan ook… help ff plz :$

  Geschreven door anoniem. op
 71. ze was geen maagd meer?
  Ik weet dat er zoiets bestaat als contactbloeding..

  zou je aanraden wanneer het vaker gebeurt toch even langs de huisarts te gaan.

  Geschreven door Anoniem op
 72. Hallo,

  Sinds nov. 2007 ben ik gestopt met de pil. Ik heb nu lange en onregelmatig cyclus. Laatste menstruatiedag was op 27 juli. In de derde of vierde week had ik 2 dagen oud soort waterverf bloedingverlies. Ik heb 10 dage na bloeding voor de tweede keer test gedaan, maar het was helaas negatief. Maar ben nog steeds niet ongesteld. Ik heb soms lichte steken en af en toe krampen. Maar het kan anders zijn natuurlijk. Wat zou dat zijn?

  Alvast bedankt voor de antwoord!

  Geschreven door marianne op
 73. Hallo,

  Ik ben sinds nov.2007 gestopt met de pil. Ik heb nu nog steeds lange en onregelmatig cyclus. Mijn laatste menstruatiedag was 27 juli 2008. Bij de derde of vierde week had ik 2 dagen oud bloedverlies gehad. Na 10 dagen heb ik voor de tweede keer getest, maar het bleek helaas negatief. En nu ben ik nog steeds niet ongesteld. Wat zou dat zijn?

  Geschreven door marianne op
 74. Hoi Marianne,,
  Ik herken je verhaal bij mij is het precies het zelfde ben ook onregelmatig ongi na stoppen met de pil nu ben ik sinds 26juni niet meer ongesteld geweest, ben ook bezig zwanger te worden. testen negatief.
  Bij de gyneacoloog bleek dat ik een zogenaamde pco syndroom had, en dat er vocht zat in mijn eierstokken.
  heb nu sinds gisteren heldere slijm waarbij je draadjes kan trekken, wat wijst op vruchtbaarheid. nu weet ik niet of ik een eisprong heb gehad of het schijn is? ben helemaal door de war

  Geschreven door mary op
 75. ik ben ongesteld geworde de eerste dag dat het oer was heb ik de zelfde avond geslachtsgemeenschap gehad..
  maar zo slim geweest(not)
  om de pil te vergete ik had hem woensdag 3 sept in moete nemen en heb drna ok nog 1 keer sex gehad eergister 6 sept om presies te zijn maar ik durf nou me pil niet meer te slikke omdat ik bang ben dat ik zwager ben vanwege dat het vruchtbaarst ben week na ja ongesteld heid en 2 weke der voor.. hoe kan ik dit zo snel mogelijk te weten komen

  Geschreven door Ik op
 76. Ik heb vorige maand antibiotica moeten nemen voor blaasontsteking. Nu ben ik wel ongesteld geworden, maar een dag later als normaal en ze waren veel vlugger gedaan. Ik heb de laatste dagen verschrikkelijke hoofdpijn, en heb regelmatig steken in mijn buik. Ik ben ook heel vermoeid, zou heel de dag kunnen slapen. Misselijk ben ik wel niet. Maar heb het gevoel dat er toch iets niet juist is? Kan iemand mij helpen?

  Geschreven door kim op
 77. hoi allemaal.
  mijn vriend en ik zijn nu bezig om zwanger te worden. maar ik heb een vraagje: ik heb al een week of wat langer last van mijn borsten,ook ben ik duizelig en misselijk en soms ook steken in mijn buik en een rommelig gevoel. ook heb ik het idee dat ik wat warmer ben,ik heb ook een rare smaak in mijn mond elke x.
  weet iemand of dat met een zwangerschap te maken zou hebben? weet wel dat je zere borsten kunt hebben met ovulatie,maar zolang? wil misschien mat care test gaan doen? 8 dagen voor verwachte menstruatie. iemand ervaring mee?
  groetjes

  Geschreven door elmootje op
 78. ik ben nu al 2jaar aan de pil. Ik ben nu al 1 week misselijk en buikpijn en hoofdpijn. De laaste keer dat ik ongesteld was , was het minder dan anders.
  kan ik zwanger

  Geschreven door mariska op
 79. hallo ik ben 5 dagen over me tijd lijk dat onegsteld krijg maar nee maar juni en july en aug de tets gedaan negatief en sep heb niet onegsteld gekregen dat is raar en vandaag de tets gedaan is negatief. en wil de dokter die gaat zeker me ouders vertellen hun famlie enz kan me helpen wat doen hoe weten zwanger ben

  Geschreven door isha op
 80. hallo mensen ik gebruik de prikpil vanaf maart.sinds een week heb ik inene last van duizeligheid vaak en misselijk van bepaalde geurtjes hoofdpijn kleine steekjes onder me buik me tepels jeuken.ik wete niet of ik zwanger ben.heeft iemand het meegemaakt??weet me geen raad ermee.liefs mariska

  Geschreven door mariska op
 81. hallo,
  ik ben een vrouw van 19 jaar en heb last van bultjes in me nek en daardoor ook hoofdpijn (denk ik zelf) ik ben ook misselijk en heb nergens zin in of trek in, als ik iets echt moet moet ik mezelf echt heel erg dwingen. ik ben ook in korte tijd 5kl aangekomen en ben ook af en toe misselijk en als het kan lig ik op me bed te slape.
  meeste mensen vragen zich af of ik zwanger ben en ikzelf ook maar sommige zegen ook dat het pfeifer kan zijn, ik wil het echt heel graag weten. ik hoop dat u me kunt helpe.

  Geschreven door sanne op
 82. Ik ben al 3x op rij maar een heel klein beetje of zelfs maar 1 a 2 dagen ongesteld. Voorheen was ik dat echt veel en ook gewoon de volle 5 dagen. Ik ben ook best wel moe de laatste 2 a 3 dagen. Ook heb ik regelmatig maagzuur. Is dit een teken van een eventuele zwangerschap of kan ik hier niet aan denken?

  Geschreven door anoniem op
 83. Hallo,
  ik was net begonnen ( na de stopweek) met de nieuwe strip..daarvan heb ik de 1e 2 pillen genomen..Die daarop volgende 5 dagen ben ik de pil vergeten..En van die 5 dagen dat ik de pil vergeten ben heb ik de 1e en 2e dag wel sex gehad zonder condoom..dus onveilig. Wat kan ik nu het beste doen? Verder gaan met de pil of? En is er kans op zwangerschap?

  Geschreven door nienke op
 84. hallo,
  ik weet nou niet of ik wel of niet zwanger ben want slik geen pil niks maar een maand terug deed ik het nog veilig soms tussen door onveilig en dan toch was hij in mij klaargekomen maar als ik dan daarna moest plassen kwam er wel een beetje mee uit.wil dat zeggen dat ik dan toch niet zwanger ben of kan zijn ookal kwam er met het plassen een beetje mee uit?of ben ikhet dan als nog wel?ik weet het ff niet meer want ik heb ook een paar testen gedaan en die zeiden steeds nee.hoe kan dat ik slik geen pil me vriend komt toch in me klaar en de testen wijzen uit dat ik niet zwanger ben:S kan iemand mij helpen!?:(

  Geschreven door manni op
 85. hallo

  bij mij zusje slaat ook geen test aan kan alleen met bloeedprikken en binnen waardst echo dit kan je vragen aan de huis dokter evt

  Geschreven door monique op
 86. ik gebruik al jaren de pil, maar vrij wel zonder condoom. Nu ben ik vorige week ongesteld geweest en afgelopen weekend toen t net over was en ik alweer op de 4 dagen de pil ingenomen had weer sex gehad. Nu sinds twee dagen heel erg buikpijn en steeds last van opkomend zuur. Ook heb ik last van wat slijmerig bloed. Kan ik nu zwanger zijn of zal dit een nasleep nog van mijn menstruatie zijn? Of is er wellicht een wondje in mijn vagina door ruwe sex? Ik hoop dat iemand mij kan helpen, maak me best zorgen!

  Geschreven door onzekermeisje op
 87. hallo dames ik heb julie verhaal gelezen en ik zie bij elk vraag ongesteldheid bij het zwangerschap. als je ongesteld bent geworden is er geen sprake van zwangerschap, veel mensen denken tijdens zwangerschap ben ik ongesteld geworden nou dat is het niet het is een doorbraakbloeding dat op menstruatie lijkt.

  Geschreven door Anoniem op
 88. ben je onzeker dan mag je het apotheek bellen het kan ook anoniem je hoef geen gegevens op te geven je vraag stellen en hun weten er meer over zo heb ik het ook gedaan

  Geschreven door Anoniem op
 89. hallo die gevoel heb ik ook en waarschijnlijk is er toch kan op zwangerschap en bel liefst het huisarts die kan je er meer over vertellen en helpen nou veel sucses

  Geschreven door Anoniem op
 90. hallo

  ik ben gestopt met de pil ik ben toen gewoon ongesteld geworden maar de maand daarna niet meer heb inmiddels twee testen gedaan en die geven aan dat ik niet zwanger ben. ben dus nu al drie maanden niet ongesteld geweest.ben ik nu toch zwanger?enzo ja kan het dan kwaad dat ik paracetamol heb gebruikt omdat ik wat grieperig ben.

  Geschreven door cynthia op
 91. Hallo,

  Ik slik de pil en ben op 08 september ongesteld geworden, en ik ben 11 sep (zoals normaal) met de pil begonnen. Ik ben echter de pil op vrijdag 12 sep. vergeten in te nemen. Nou heb ik op zaterdag 13 sep. (avond) twee pillen ingenomen. Ik heb daarvoor geen geslachtsgemeenschap gehad tot aan vrijdag 19 sep. Nou weet ik dat je de 7 dagen regel in acht moet nemen en bescherm moet vrijen. Maar voordat mijn vriend een condoom om heeft gedaan is hij in mij gegaan (het was best snel) en daarna heeft hij een condoom omgedaan. Hij gaf later aan dat hij op dat moment geen last had van voorvocht. Hoe groot is de kans dat ik zwanger ben of word? Ik heb nu een beetje krampen in me buik. Ik hoop op een snelle reactie want ben toch een beetje gestresst

  Geschreven door Chantal op
 92. Hallo,

  Ik ben in de eerste week na mijn ongesteldheid de pil vergeten en toch geslachtgemeenschap gehad. De volgende avond had ik last van buikkrampen en moest ik overgeven. De buikkrampen houden nu 4 dagen aan, het overgeven is over. Kan het zijn dat ik zwanger ben? Of moet ik in een andere richting zoeken?
  Groetjes,

  Geschreven door Lisa op
 93. Beste Mensen!

  3 of 4 oktober moet ik weer ongesteld worden..Normaal voel ik het een week van te voren..maar heb nu nergens last van alleen wat gevoelige borsten..normaal heb ik allerlei kwaaltjes maar dit keer niet..
  is het elke maand anders? of ben ik zwanger? dan zou ik toch misselijk moeten zijn of wat anders?

  Geschreven door Moniek op
 94. hallo ik ben nu 6 weken zwanger maar ik heb steeds heel raare slijm in me inlegkruisje zitten weet iemand meschien wat het is en hoelang ik het blijf houden want ik word er gek van en ik ben bang dat ik straks een miskraam krijg liefs bekka

  Geschreven door bekka op
 95. Ik heb al een aantal weken last van een opgezwollen (onder)buik, gevoelige borsten, vergrote tepelhoven, ben een paar kilo aangekomen zonder dat m’n eetpatroon veranderd is en ben snel moe. Heb al een thuistest gedaan maar die is negatief. Ook ben ik gewoon ongesteld geworden de afgelopen maand… Kan ik toch zwanger zijn?

  Geschreven door maxx op
 96. Hoi,

  Ik probeer al een hele tijd zwanger te worden. Ik ben in mei naar de huisarts geweest omdat ik pijn heb in mijn onderbuik. Dit was toen een huisarts in opleiding, die heeft mij onderzocht(ook inwendig) Maar had niets kunnen vinden. Toch bleef ik de klachten houden, dus ben ik 2 weken geleden weer geweest. Dit keer had ik mijn eigen huisarts na een klein onderzoekje zei hij dat ik een cyste had. Na een echo bleek dit te kloppen. Nu moest ik afgelopen vrijdag in mijn periode komen maar dit is nog steeds niet gebeurd. ik probeer al een tijd zwanger te worden maar t is nog niet gelukt. kan het zijn dat ik door die cyste niet ongesteld word??? ik heb een test gedaan maar die was negatief. mijn huisarts adviseerd dat ik dit na een paar dagen nog een keer doe.

  Geschreven door tanja op
 97. Iedere onregelmatigheid kan uitstel van uw menstruatie verzoorzaken. Spanning of onzekerheid, of fysieke last als gevolg bijvoorbeeld een cyste kan invloed hebben op uw menstruatie.
  In de regel bent u niet verminderd vruchtbaar als u een cyste heeft. Volg het advies van uw huisarts, en test over een aantal dagen opnieuw. Mogelijk bent u intussen wel ongesteld geworden.

  Geschreven door Linde op
 98. ik ben zondag gestopt met de pil maar ben nog niet ongesteld en heb dese klachten :vaker plassen, hoofdpijn, stijging van de lichaamstemperatuur en emotionele labiliteit.
  en nog een paar dingen maar wta betekent dit alemaal??

  Geschreven door anomniem op
 99. hallo ik ben zondag gestopt met de pil omdat ik ongesteld moet worden maar ben het nog niet en heb last van :vaker plassen, hoofdpijn, stijging van de lichaamstemperatuur en emotionele labiliteit. wat betekent dit??

  Geschreven door anomniem op
 100. 2jaar terug heb ik een abortus laten plegen. Nu 2jaar later probeer ik zwanger te raken;

  ik ben nu 2dagen overtijd. In deze 2dagen krijg ik bruine afscheiding. heb 1x bloedverlies gehad. Maar dat is daarna gestopt.

  De afscheiding komt en gaat. Ik weet nie wat k moet doen. OOk heb k me laten testen maar de test gaf Negatief aan.

  Kan ik toch zwanger zijn? Of zal me menstruatie later komen? Want dit heb ik nooit meegemaakt. Ook ben ik iedere dag dood moe.

  Kan iemand helpen?

  Geschreven door nadia janssen op
 101. Hoi Allemaal!
  Ik ben irma en 20 jaar. Ik ben al een week overtijd en heb veel last van zwangerschapsverschijnselen. Toch durf ik er niet op te hopen en weet ik niet of het te vroeg is voor een test.
  ik ben wel vaker overtijd, mar nooit langer dan 4 dagen.
  Ik ben bang voor de uitslag wil graag een kindje. wat nu?

  Geschreven door Irma op
 102. en, weet je al of je zwanger bent? Of ben je al ongesteld geworden?
  Ik heb ook last van bruine afscheiding en meer verschijnselen en ben een week overtijd.
  Heb nog geen test gedaan, want ben bang dat ik toch niet zwanger ben.
  Vraag me af hoe het nu bij jou is.

  liefs, Irma

  Geschreven door Irma op
 103. Ik ben 6 1/2 week over tijd,ben dus al meer dan 10 weken niet ongesteld geweest.
  Heb al veel testen gedaan en zijn steeds negatief…
  Kan het zijn dat ik toch zwanger ben???

  Geschreven door mandy op
 104. Heb vanmiddag een zwangerschapstest gedaan ben nlk 2 weken over tijd. Kwam een licht maar duidelijk streepje, test geeft aan over 48 uur dan nog eens te doen. Is deze uitslag positief of negatief?

  Geschreven door Anne op
 105. Het was eigelijk een ongelukje maar toch van harte welkom,heel trots heel blij,,,
  helaas. na 4 maanden zwanger zijn geweest een miskraam, we proberen het wel op nieuw.. alleen het gevoel bij mij ”waarom” kan ik nog steeds niet plaatsen, elke dag denk ik er aan terug elke dag hoop ik dat ik ooit een wondertje op de wereld mag zetten.., maar eerst moet ik de rust in mezelf terug vinden,.. als ik om mij heen kijk , zie ik allemaal ronde buiken en vrolijke gezichten, dat is soms nog best moeilijk maar.. ik moet het accepteren, ik begrijp dat ik zekker niet de enigste ben,

  en ik gun iedere zwangere vrouw, een gelukkig en gezond kindje, een leuke zwangerschap. en nog veel meer

  dit wou ik even kwijt,

  Geschreven door Semmy op
 106. Hallo,

  ik heb nou al zo ruim 3 a 4 weken last van lichte hoofdpijn beroerd gevoel steken onder mijn armen moe en een opgezette buik.
  Maar ben 2 1/2 dag ongesteld geweest en heb op het moment last van oud bloed zoals men dat noemt.
  Vraag me af of ik toch misschien zwanger kan zijn,heb nog geen test gedaan.
  Maar vraag me af of er meer vrouwen zijn met dit soort klachten want het zijn toch wel symptomen van een eventuele zwangerschap.

  gr
  Anoniem

  Geschreven door anoniem op
 107. heej hallo ben ik ben 28
  weken zwanger en ik wist nie eens dat ik zanger was tot ik dacht want een buikpijn en rugpijn en misselijk en toen ging ik naar de huisarts toen kreeg ik een inwendig onderzoek en toen een test en toen zei de dokter je bent 8 weken zwanger en kwam in het ziekenhuis en was 12 weken en 3 daggen zwanger maar dat was raar om tehoren maar het gaat nu goed met de baby het groeit ook heel goed ik ben in januwari uit gerekent dan krijg ik de baby ook dit was het verhaal van mij aan jullie gr anoniem

  Geschreven door heej op
 108. Een mooi verhaal! Het is en blijft altijd een geschenk.

  Geschreven door Anoniem op
 109. 2 weken geleden had ik veel last van steken bij mijn baarmoeder en misselijkheid..
  Ik ben toen naar de dokter geweest en die zei (na 2x op mijn buik duwen) dat het een slijmvliesontsteking was.
  Hiervoor heb ik medicijnen gekregen..

  Ik had daardoor vaak mijn handen op mijn buik, en maakten veel mensen opmerkingen over of ik zwanger zou zijn..

  Nu 2 weken later heb ik sinds gister opeens gele vloed, ben erg moe, pijnlijke benen en moet heel veel plassen. Ook heb ik last van mijn ogen..
  Maar smorgens ben ik niet misselijk en hoef niet over te geven, ook mijn borsten doen geen pijn..

  Ik slik altijd 2 of 3 strippen van de pil door en word dan ongesteld.
  Naar mijn mening ben ik geen pil vergeten..

  Maar ik ben nu dus wel heel erg bang dat ik zwanger zou kunnen zijn..

  Geschreven door Tanya op
 110. Hey,

  Toen mijn vriend en ik 2 maanden geleden het wouden doen, scheurde de condoom enzo. Ik gebruik de anti conceptiepleister. Meteen toen ik op de wc zat zag ik dat er bloed bij de urine zat. Ik had het hem verteld. Maar hij zou het niet erg vinden als ik zwanger zou zijn. Gelukkig bleek het achteraf vals alarm te zijn, Was die maand gewoon 2 keer ongesteld. me pleister was eraf gegaan met zwemmen en te laat weer opgeplakt en me lichaam had dr meteen opgereageerd. Sindsdien ben ik elke zondag bij me vriend en die plakt me er een nieuwe sticker op, ideaal, ben zelf veel te chaotisch om de pil te slikken!

  Momenteel doen mijn vriend en ik het onveilig en ben nog gewoon elke maand ongesteld geworden. Werkt dus echt die pleister. Het kan gewoon nu veel spontaner gebeuren als Ho wacht even, even een condoom pakke 😛

  Nja nu zijn jullie wel genoeg op de hoogte hahaha,

  Groetjes

  Groetjes

  Geschreven door mij op
 111. Ik heb 13-10-2008 te horen gekregen dat ik een vroege miskraam gehad heb en mijn baarmoeder weer schoon was bloeding was toen ook al gestopt.
  1 week later getest en hcg was uit mijn lichaam.
  29-10-2008 begon ik met tijdens afvegen na toiletbezoek minimaal bruin bloed mee te vegen.
  2 dagen later werd dit wat meer maar nog niet om over naar huis te schrijven bij wijze van spreken een kwart maandverbandje per dag nodig.
  na 2 dagen werd het weer als de eerste 2 dagen en nu is het gestopt.
  Kan dit innestelingbloeding zijn of is dit normaal voor een eerste menstruatie na een miskraam?
  Ik heb helemaal geen klachten gehad zoals ik normaal heb tijdens een menstruatie wel beginnen sinds een 4 dagen mijn tepels weer gevoelig te worden.
  Pls help mij uit deze onzekerheid

  Geschreven door Desi op
 112. Bruin bloed is ouder bloed, `t lijkt dus wat langer geleden gestold te zijn en nu naar buiten te komen.

  Geschreven door Anoniem op
 113. Hallo, ik heb een vraagje.
  Ander halve week geleden had ik ongesteld moeten worden. nu is het zo dat ik wel een beteje bloed heb verloren maar niet een menstruatie zoals ik gewend ben van mezelf. nu is het dus zo dat ik steeds misselijk ben. ik ben erg moe de laatste tijd en heb ontzettende hoofpdijn. gister avond lag ik op de bank en kreeg zo,n pijn in mijn onderbuik het voelde als menstruatiepijn maar ik bloed niet. me borsten zijn ietsjes groter geworden ik heb al 2 testen gedaan maar beide negatief. wat zou dit kunnen zijn?

  Geschreven door ik op
 114. ben gister naar de dokter geweest heb een inwendig onderzoek gehad, en me bloed laten prikken krijg vrijdag de uitslag. maar de dokter zij niks toen hij een inwendig onderzoek deed. het enige is dat hij vond dat ik erg veel afscheiding heb. veel meer dan normaal.

  Geschreven door ik op
 115. hoi anoniem, ik zelf heb ander halve week geleden ook wat bloed verloren, niet een ongi zoals het had moeten zijn. het was bruin,slijmerig bloed. ik ben ook erg moe de laatste tijd, hoofpdijn, steken in me buik, borsten zijn iets grote geworden , en me buik is opgezet. maar ja, heb dus 2 tests gedaan beide waren negatief. weet nu dus niet wat het is. maar heb je al een test gedaan voor de zekerheid?

  Geschreven door ik op
 116. hoi Anne,

  normaal gesproken zou een streepje hoe licht dan ook zou moeten duiden op een zwangerschap. heb je de test al herhaald?

  Geschreven door ik op
 117. hoi mariska. over het algemeen kan je dus niet zwanger raken met de prikpil.
  mits je de prikpil op tijd haalt. maar mijn zus was ook aan de prikpil die is ondre tussne bevallen van een gezonde zoon. dus het kan en is mogelijk. maar die kans is zo klein. zou toch maar een test doen voor de zekerheid. of heb je ondertussen al een test gedaan?

  Geschreven door ik op
 118. hallo, het zou kunnen duiden op een zwangerschap. de test kan je doen vanaf de eerste dag dat je ongi uit blijft. anders is hij waarschijnlijk toch negatief. zelf heb ik niet zo,n goeie ervaring met care. me zus had die ook 3 x care alle 3 negatief had test van kruidvat en allebei positief. heb je al een test gedaan?

  Geschreven door ik op
 119. hallo..

  ik ben morgen 3 weken overtijd alleen sinds vandaag heb ik een heel klein beetje bruine slijm gekregen.

  betekend dat ik dan gewoon ongesteld word?

  Geschreven door sharonne op
 120. hoi

  ben een keer pil vergeten in de 2 week vande strip.hebwel elke maand bloedverlies maar dit duurt 4 dagen en is bruin en helder rood.heb daarna veel steken gehad en pijn in mijn rug.testen gedaan waren negatief ook bloedtest bij 6 weken.heb donkere tepels gekregen daar heb ik zalf voor deze helpt niet echt.ook voelde ik tijd geleden soort plopjes in mijn buik.mijn buik is ook iets dikker geworden 100 cm.maar zou dan nu al bijna moeten bevallen?.zou ik ook schijnzwange kunnen zijn?

  groeten Laura

  Geschreven door Laura op
 121. Dan is dit voor u een bijzondere periode. De meeste zwangerschappen verlopen gunstig, maar toch is het goed om een zwangerschap voor te bereiden, of u nu een man of vrouw bent. Een goede voorbereiding verhoogt de kans op een voorspoedige zwangerschap en een gezonde baby. Met deze vragenlijst kunt u nagaan of er misschien een risico is voor moeder en kind. Het invullen van de anonieme vragenlijst duurt circa 15 minuten.

  Lees verder op de website: http://www.ZwangerWijzer.nl

  Geschreven door Anoniem op
 122. Hallo,

  vanaf wanneer zie je je buik echt groeien? en waar begint dat bij je buik?
  ik ben te bang dat ik zwanger ben. In de vakantie sex gehad, met condoom en gebruik ook de pil. In de vakantie wel doorgeslikt. Daarna wel paar keer ongesteld(dacht wel iets minder dan normaal) geworden.Voel nu soms ook iets in mijn buik en is ook wat dikker.
  Ben ik nu zwwanger? help me aub.
  Groetjes

  Geschreven door anoniem op
 123. hallo,
  ik gebruik de prikpil sinds 12 maart.en elke amand had ik ene bloeding niet veel.de laatste keer was 4 okt. en verlies sinds 4 okt geen bloed meer.sinds paar dagen voel ik me heel raar duizelig en zwaar gevoel in me buik ik voel me heel raar gewoon.ik heb altijd gemeensschap gehad zonder condoom omdat ik de prikpil gebruik.kan ik misschien zwanger zijn? ik wete dat ik een testje moet done om zekerheid te hebben maar ff geen geld op dit moment.is er kans dus dat ik zwnager ben? help me aub gr mariska

  Geschreven door mariska op
 124. ik moet over 1 week ongesteld worden maar heb echt al een paar dagen last van mijn borsten.mijn buik mijn rudy heel moe last van mijn ogen en beetje misselijk,,ik denk miss dat ik nog aan t ontpillen ben ofzow?? want ik ben nog maar 1 maand gestopt met de pil..wel was ik bij mijn vorige zwangerschap gelijk die maand al zwanger ..wat denken jullie?? gr

  Geschreven door anoniem op
 125. Bekka, ik ben nu toevallig ook 6 weken zwanger en ik heb sinds 4 dagen ook last van bruin slijm en soms licht rode waterig bloedverlies. Het is er meestal met het afvegen.
  Ik moet pas over 9 dagen naar de gyn. en ik word helemaal gek. Ze zeggen dat het 2 kanten op kan gaan maar daar ben ik nog niet blij mee.
  Hoe is het ondertussen met jou?

  Geschreven door Hettie op
 126. Hallo,
  Ik ben vorige week zaterdag gestopt met de pil..
  Ik had die maandag sex gehad zonder condoom.
  Die jongen is niet in mij klaargekomen maar ik hoorde dat je van voorvocht ook zwanger kan raken ?
  Ik ben die donderdag ongesteld geworden, maar ik moet vandaag met de pil beginnen alleen die is op.
  Kan ik zwanger raken als ik ‘m 1of 2dagen later slik ?

  Help me..
  Groetjes Chantal

  Geschreven door anoniem op
 127. ik ben 9 november ongesteldgeweest ,en ik heb daar naar sex gehad met mijn man ..op 16 november 21 of 22 nov ….en op 23 november …ik vraag me nu af of ik zwanger ben ,want ik weet niet hoe dat gaat met de eiersprong …zou je me a.u.b willen helpen gr johanna

  Geschreven door johanna op
 128. ik heb 3 dagen trg sex gehad en daar kwam een beetje bloed uit wanneer ik voor het laast ongesteld was weet ik ook niet meer echt dom van me maar ik heb geen trek meer in eten en ben moe en heb last ven tepels wat zou dit kunnen beteken

  Geschreven door katje op
 129. hallo ik heb een vraag ben al 7 weken over tijd maar de test geven niet aan dat ik zwanger ben ik ben wel elke ochtend misselijk en moet ook vaak pissen heb ook last van hoofdpijn kan iemand mijn vertellen wat dat is en of die test betrouwbaar is ben ook bij de de dokter geweest en die kon ook niets zien in me plas nu heb ik bloed laten prikken en daar komt morgen de uitslag van maar ik ben er onzeker kan iemand mijn helpen .

  Geschreven door fabiola op
 130. Ik slik gewoon de anticonceptie pil.
  Nou heb ik een week geleden (mijn eerste week van de strip) een pil 5 uur later ingenomen als normaal.
  En hebben die nacht ervoor sex gehad.
  Vanaf dat moment heb ik allemaal last van mijn onderbuik, gevoel dat ik ongesteld moet worden maar dan net iets minder. En ik heb een aantal dagen gehad dat ik misselijk opstond ’s ochtends. Ik heb veel last van mijn onderrug, maar voel nog niks aan mijn borsten. Ik heb een dag of 4 later een test gedaan maar deze was negatief.
  Ik vind het zo vreemd zou ik zwanger kunnen zijn door mijn pil heen?
  Ik moet nog 8 dagen de pil slikken is dit schadelijk? En kan dus ook niet eerder een test doen. Wat moet ik doen?

  Geschreven door Marieke op
 131. bij mij kwam er nog thans ook wel geel melk uit mijn borst toen ik 8 maanden zwanger was, elke morgend had ik 2 grote kringen aan mijn pyama door de melk dus het kan wel voor de bevalling hoor .

  Geschreven door sallyke op
 132. hallo ik???
  jij beweerd dus pas wanneer je bent bevallen dat er dan pas ,elk uit komt , ik zelf ben moeder van 3 zoons en bij mij zelf tijdens alle 3 de zwangerschappen kwam er al wit gelige vloeisel uit mijn tepel dat is collustrum wat nog geen echte melk is maar een soort voormelk dus je borsten produceren cker wel al een vloeistof uit je tepels dus ik weet niet waar jij het vandaan heb dat dat niet zou kunnen beetje gek he aangezien ik weet waar ik over praat na 3 zwangerschappen

  Geschreven door sas op
 133. Mijn Vrindin, is nu meer dan een week niet meer ongesteld, dan zou moeten, We hebben 1 keer met Onderbroeken aan zeg maar, op elkaar gelegen, kan zij Ondanks dat we beide Maagd zijn, Nu toch Zwanger zijn?

  ik hoop Snel Iets te horen!!

  Geschreven door Martin op
 134. Nee, dat kan niet. Voor een bevruchting is er contact nodig van het sperma met de eicel in de baarmoeder.

  Geschreven door Anoniem op
 135. ik heb een 10 daagse kuur (primolut) gebruikt. Als ik van een 28 daagse cycles uitga wanneer kan je dan testen?
  Ik heb nog niet veel verschijnselen.Alleen pijn onderrug en pijnlijke borsten… Wie kan mij raad geven?

  Geschreven door quincy op
 136. hoi ik heb een vraag, ik ben onregelmatig ongesteld,

  maar ik oktber was ik 15de ongesteld geworden tot 19de

  en novermber ook het zelfde verhaal,

  en me vraag is waanreer ik me vruchtbaarheid en eisprong heb in december,

  want ik had gister erg jeuk aan me linkerborst en nu heb ik laag rugpijn en soms stekend buikpijn, enlast van me ogen omdat ik erg moet tranen en jeuken verstopte neus, en laag onderbuik opgezet

  kan iemand mij helpen

  Geschreven door roos op
 137. laatste dagen misselijk en dan gaat het wel weer. zodra ik heb gegeten word ik al weer beetje misselijk. 2weken geleden ongesteld geweest, en nu trouw aan de pil. ik vrij onveilig met mijn vriend kan ik dan toch evengoed zwanger raken??
  testen zegt al 3 keer negatief.

  wie kan mij helpen??

  Geschreven door miran op
 138. hallo dames,

  ik heb laats een bericht achter gelaten het staat er nog maar kan niemand mij beetje helpen op me vraag want ik ben aan het wachten of ik maandag ongesteld word of niet ik hoop het niet

  Geschreven door roos op
 139. Hallo

  Ik heb misschien een domme vraag. Ik heb op 20 dec onbeschermde seks gehad terwijl ik ongesteld was en hij is in me klaargekomen. kan het zijn dat ik toch misschien zwanger kan raken? maak me toch een beetje zorgen erover, hoop op een snelle antwoord.

  Geschreven door jessica op
 140. Die kans is klein maar je zal niet de eerste zijn die toch zwanger wordt. Word je over 4 weken ongesteld, dan denk ik dat je veilig bent.

  Geschreven door Anoniem op
 141. Ik ben ongeveer 3 weken terug overgeschakeld naar de pil mycrogynon 30, daarvoor had ik 20 maar dat bleek te licht.. Ik ben tussen die overschakeling van 20 naar 30 gewoon nog ongesteld geworden en daarna met 30 begonnen.. Nu heb ik een vraag.
  Kan ik zwanger worden als ik in de eerste week van de 30 seks heb gehad?
  Ik heb nu namelijk (aankomende zondag laatste pil) nogal last van buikpijn helemaal onderin me buik..
  Al heb ik dit meestal dag na of diezelfde dag nadat ik seks heb gehad
  Ook heb ik na de seks wat last van pijn bij het plassen..
  Dus zou het anders ook op een blaasontsteking kunnen wijzen of toch echt dat ik zwanger ben?
  Hoop op heeeeel snel antwoord..

  Geschreven door Hoiikbeneenmeisje op
 142. hoi hcg ik heb precies het zelfde maar ben er wel misselijk bij.
  ik snap het ook niet ik heb wel een normale cyclus maar de testen blijven negatief ik heb woe een afpraak bij de dokter gemaakt ik hoop dat hij meer kan vertellen. ik hoop niet dat het buiten baarmoederlijk is. ik wil heel graag zwanger worden.
  succes en ik zou ook maar naar de dokter gaan.

  Geschreven door linda op
 143. Hey
  vorige week was ik 2x men pil vergeten in te nemen en vandaag vindik bruin bloed in mn slipje is dit normaal ? Kan ik zwanger zijn ??
  graag spoedig antw:(

  Geschreven door Anoniem op
 144. vorige week heb ik onveilig seks gehad en was 2x men pil vrgeten. vandaag en gistre vond ik bruin bloed in men slipje , is dit normaal? of ben ik zwanger ? graag snel antw:(

  Geschreven door els op
 145. ik had gisteren 3 keer gevreen met mijn vriend..maar dan zonder condoom ..hij is wel 3 keer in mij klaar gekomen
  Kan het nu zijn dat ik zwanger ben?

  Geschreven door anoniem op
 146. Wat denk je zelf? Ja, natuurlijk! Informeer je over de termijn waarop je een zwangerschapstest kunt doen, lees de gebruiksaanwijzing goed. Of wacht tot je toch ongesteld wordt, dan ben je dus niet zwanger geworden.

  Geschreven door Anoniem op
 147. hallo ik heb een vraagje
  ik begin altijd met de pil op zondag
  heb me pil normaal ingenomen toen zag
  ik dat ik mijn pil van zaterdag en zondag was vergeten maar heb toen wel onveilig sex gehad heb die zondag avond allebij die pillen ingenomen en heb de pil van maandag ook ingenomen toen dacht ik dat het better was om ongesteld te worden maar dat duurden erg lang werd vrijdag pas heel lichtjes ongesteld of een bloeding weet niet of ik nou zwanger ben of niet wie kan mijn helpen gr anoniem

  Geschreven door anoniem op
 148. Kan je nou alleen zwanger raken als je je eisprong hebt gehad…of kan het ook gewoon zomaar gebeuren?

  Geschreven door anoniem op
 149. Hallo,

  ik heb een vraagje: Je kan toch alleen maar zwanger worden als je gepenetreerd hebt? Niet als je met je geslachtsdelen tegen elkaar `gewreven` hebt? Misschien een hele domme vraag, maar omdat we geen condoom hadden en ik de pil vergeten was zijn we na dit voorspel niet verder gegaan. Ik hoop dat iemand hier een goed antwoord op geeft.

  Geschreven door anoniempje op
 150. Nee, je kunt ook zwanger worden als je met sperma aan de vinger met die vinger in de vagina gaat. Of als er voorvocht de vagina inkomt. Maar de kans is weel heel erg klein, als je alleen maar gevreven hebt.

  Geschreven door Anoniem op
 151. hoi hoi
  ik heb een vraagje ik ben 13 weken geleden bevallen via een keizersnede ik heb 8 weken na mijn bevalling 1x onveilig sex gehad en ik ben volgens mij ongesteld geweest maar ik wordt ‘snachts wakker van de misselijkheid heb buikpijn beetje menstruatie krampjes volgens mij en ik ben best moe kan dit allemaal van de keizersnee komen of ben ik misschien weer zwanger???

  met vriendelijke groet,
  shirley

  Geschreven door shirley op
 152. Hallo,
  Ik en mijn vriend hebben het gedaan,
  mt condoom alleen hij is gescheurd.. en dat is niet een keer gebeurt maar wel 2x naar de eerste keer dat die scheurde ben ik nog wel ongesteld geweest, en nu moet ik het over een weekje weer worden, is de kans groot dat ik zwanger ben? ik durf geen test te halen.. maar ik wil weten hoe groot de kans is , ik ben wel al een week misselijk . Maar weet niet of dat er wat mee te maken kan hebben.. en mijn vriend doet nu erg afstandelijk. En ik weet niet hoe het komt!! HELP

  Geschreven door Annoniem op
 153. De eerste vraag is te beantwoorden met groter dan 0. Het tweede probleem moet je zelf aanpakken, spreek erover met je partner.
  Na twee keer een gescheurd condoom, is het misschien verstandig de pil te gaan gebruiken.

  Geschreven door Anoniem op
 154. beste,
  ik heb op nieuwjaar sex gehad met men vriend, ik heb toen gewoon de pil gepakt. Hij is niet in mij klaargekomen, hij is gewoon niet klaargekomen punt. en nu ben ik toch al 4 dagen overtijd terwijl ik normaal heel stipt ben, ik ben nog nooit overtijd geweest. Kan ik zwanger zijn ???

  Geschreven door Anoniem op
 155. beste,
  ik heb op nieuwjaar sex gehad met men vriend, ik heb toen gewoon de pil gepakt. Hij is niet in mij klaargekomen, hij is gewoon niet klaargekomen punt. en nu ben ik toch al 4 dagen overtijd terwijl ik normaal heel stipt ben, ik ben nog nooit overtijd geweest. Kan ik zwanger zijn ???

  Geschreven door Anoniem op
 156. oh ja, ik heb na de derde dag dat ik te laat was al een test gedaan, en die bleek negatief te zijn. maar toch heb ik mijn maandstonden nog steeds niet gehad…

  Geschreven door anoniem op
 157. hoi ik had 18 december bloed, nu is het al januari en de 18de heb ik geen bloed gezien ik ben nu 5 dagen verder en nog geeft de test negatief, ik voel wel laag rugpijn en stekend onderbuik,last van ogen, duizelig en erg moe nergens zin in, en natuurlijk tepels pijn zou ik toch zwanger kunnen zijn,wie kan mij helpen

  Geschreven door roos op
 158. Dag mensen, Ik heb even jullie hulp nodig want ik kom er niet uit. na mijn 1 zwang heb ik een spiraaltje genomen , maar die begaf het en heb ik hem dr uit moeten halen .percies in me vruchtbare tijd nou dacht ik me eisprong 2 dagen na ik onveilige sex had gevoelt te hebben maar dat kan ook makkelijk niet zo zijn . toen ik trug kwam voor een nieuwe spiraaltje . zag de gyn dat me baarmoeder wand dik was wat kan leiden tot zwangerschap , ze heeft bloedgeprikt om te kijken of ik zwanger ben . nog geen uur later werd ik opgebelt dat ik niet zwanger ben .. maar nou vraag ik me dus af of de bloedtest niet te vroeg is gedaan of is dat bijna niet mogelijk ?? ik weet wel dat ze er alles aan deed om erachter te komen en weet ook niet waar allemaal op heb getest … als ik 17e bevrucht zou zijn geworden en mij 5 dagen daarna test hoe duidelijk zou dat kunnen zijn

  Geschreven door CHANT op
 159. Ik ben ongeveer drie dagen geleden ontmaagd door mijn vriendje. We hebben wel veilig seks gehad, maar ik weet niet zeker of ik een condoom 100% kan vertrouwen. Ik slik de pil niet. Zou het misschien kunnen zijn dat ik zwanger ben? Misschien klink ik erg chaotisch, maar ik ben erg onzeker over dit onderwerp. Wanneer zou ik trouwens eventueel een test kunnen doen?

  MVG

  Geschreven door Anoniem op
 160. Erg verstandig van je om een condoom te gebruiken. Helemaal omdat het je eerste keer was, erg verstandig. Een test doen lijkt nu niet nodig.

  Geschreven door Anoniem op
 161. vorige week vrijdag de 16de tot de achtiende heb ik bruine afscheiding gehad terwijl ik die week erop deze week dus ongesteld moest worden.
  ik zit wel aan de pil maar heb deze heel onregelmatig genomen deze maand.
  nu had ik gisteren ongesteld moeten worden. en had zaterdag avond weer last van bruine afscheiding dit keer was het heel dik. de volgende ochtend toen ik wakker werd en naar de wc moest was het helemaal bruin mijn urine. verder die dag had ik gewoon ongesteld moeten worden maar er kwam alleen waterige afscheiding tot s’avonds toen leek het allemaal door te zetten. nu is het maandag en heb ik ’s middags een klein beetje bloed verloren maar heb wel last van krampen in me buik(al een paar weken) waar ik nooit last van heb als ik ongesteld moet worden. ben ook al een een paar weken misselijk. ben ik nu zwanger??

  ik hoop dat iemand mij het kan vertellen want ben bang voor het resultaat.

  Geschreven door op
 162. Een zwangerschap lijkt mij in jouw geval niet voor de hand liggend met de verschijnselen die je beschrijft. Een zwangerschapstest kan uitlsuitsel bieden. Best is even naar de huisarts te gaan. Houd je in het vervolg aan het voorschrift voor pilgebruik!

  Geschreven door Menno op
 163. ik ben aan de pil maar die vergeet ik soms nog wel eens te slikken
  ik ben vorige week gestopt om ongesteld te worden en heb toen ook sex gehad in me stopweek
  meestal word ik dan al na een paar dagen ongesteld nadat ik ben gestopt alleen ben ik nu nog steeds niet ongesteld geworden
  zelfs geen druppel terwijl ik altijd heel erg bloed tijdens me menstruatie en ik zou nu eigelijk ook alweer de pil moeten slikken volgens de strip
  ik heb dit egt nog nooit gehad dat ik niet ongesteld ben geworden in me stopweek
  ik heb ook al de hele week last van misselijkheid dat de hele dag komt en gaat en krampe enz. zoals je die hebt bij je menstruatie
  ik heb gister een test gedaan maar die was negatief maar ik maak me nog steeds wel zorgen
  is de kans groot dat ik misschien toch wel zwanger kan zijn?

  Geschreven door .. op
 164. Ik heb een vraag, ik ben voor het laatst echt ongesteld geweest midden dec. 2008. Daarna na 2 weken overtijd 3 testen gedaan en allemaal negatief. (ben nu ruim een half jaar met de pil gestopt) Heb nu al een aantal weken last van af en toe licht roze afscheiding en ook wel bruin… Verder geen klachten maar dus niet meer echt ongesteld geweest…
  Moet ik me nu zorgen gaan maken? Wat zou het kunnen zijn?

  Geschreven door loes op
 165. hallo, ik ben al 3 weken ’s morgens en ’s avonds misselijk en ik heb ook buikkrampen….ik ben vorige week maar 1,5 dag licht ongesteld geweesd en normaal ben ik 3-4 dagen flink ongesteld..ik heb ook een raar gevoel in mijn onderbuik…sinds 2 dagen heb ik ook last vanmijn onderrug…ik ben wel aan de pil en ik ben een half jaar geleden over gestapt om een andere maar wel met de zelfde stoffen erin… kan ik nu zwaner zijn ofniet?

  Geschreven door trieske op
 166. Een zwangerschapstest geeft zekerheid. Bij onzekerheid over het uitblijven van de menstruatie gaat u naar de huisarts voor een onderzoek.

  Geschreven door Anoniem op
 167. heey diana ik heb dat ook maar ben niet zwanger maar ik weet wat je bedoeld want ik hat het ook gr

  Geschreven door onbekend op
 168. KAN MELK KRIJGEN VANAF DE VOOR MAANDEN IK HAD 3 ZWANGERSCHAP GEHAD ALLE 3 HAD IK VANAF NA MIJN 4 DE MAAND AL EEN MELKACHTIG WIT VLOEISTOF
  DUS HET KAN OK
  JE KAN VOORMELK KRIJGEN

  Geschreven door JACKY op
 169. Hallo,

  Ik ben op een vrijdag de pil vergeten hier kwam ik zaterdagnacht achter. Toen heb ik er meteen 2 genomen. We hebben in dat weekend veel gemeenschap gehad. Nu moest ik op aanraden van mijn arst de pil een maand doorslikken. ik ben een week eerder ongesteld geworden door de pil heen. En heb nu al anderhalve week later nog last van bloedingen. Ook heb ik super veel last van stemmingswisselingen. Mijn vriend en ik worden er gek van. Hoe kan dit?

  Geschreven door Anoniem op
 170. Hallo,

  Wij proberen zwanger te worden. Het is al 2 keer erg snel gelukt, maar deze twee eindigde in een buitenbaarmoederlijke en een miskraam.
  Nu zou ik vandaag ongesteld moeten worden, maar dit ik begon dinsdag avond licht roze afscheiding te verliezen.
  Woensdag brak het best goed door, en heb ik vrij hevig gevloeid. Gister was het al een stuk minder en nu is het alweer weg.
  Ik ben altijd stipt om de 28 dagen ongesteld, en dat duurd altijd 6 a 7 dagen.
  Zou ik nou toch zwanger kunnen zijn ondanks dat bloedverlies?

  Geschreven door anoniempie op
 171. hoi ik heb een vraagje

  ik ben voor het laatst in december ongesteld geworden rond de 16de werd ik ongesteld…
  ik heb 10 jan sex gehad onveilig en ik zit niet aan de pil en hij is klaar gekomen in mij.
  ik heb 23 jan een test gedaan en was negatief en dacht er veder niet zo aan. maar ben nog steeds niet ongesteld sinds december.. heb niet echt last van symptonen
  alleen erge maagzuur, erg emotioneel maar dat kan door andere dingen komen bijn mood swings en mijn tepels zijn wel iets donkerde en erg meo maar dat kan ook door iets anders komen.
  veder niet misselijk of zo :S
  zou ik ngo een test moeten doen?
  kan ik zwanger zijn of is it just me?

  Geschreven door billie op
 172. 5 dagen voor mijn ongesteldheid normaal een cyclus van 28 dagen,kreeg ik bruine afscheiding.Dit duurde tot de dag dat ik ongesteld moest worden.Nu werdt ik 7 Februari ongesteld,het viel op dat het stukken minder was en meer roodwaterig was.Dit heeft maar 2 dagen geduurd.Ik kan niet zeggen dat dit een menstruatie was,Ik blijf lichte krampjes houden,in onderbuik.lichte vlagen van misselijkheid.En pijnlijke borsten.Als dit een innesteling kan geweest zijn.Wanneer is dan het beste tijd om een test te doen.Het maakt mij onzeker.De testen bij vorige zwangerschappen,gaven maar heel lichtjes positief aan.Ik had niet genoeg zwangerschaps hormoon.Wie weet raad.

  Geschreven door Petra op
 173. ik heb een maand geleden de spiraal laten weg te halen,omdat ik wil heel graag zwanger worden.mij menstruatie is nog niet gekomen.(nu is 1 dag laat)
  ik voel me laatse week, heel vermoeiheid,krijgt gerommeld in me buik,s’avonds als ik gaat slapen,krijgt een ontrust van slapen,wordt ik midden in de nacht vaak wakker.mijn borsten is al 2 weken opgezwollen.ik heb al 2 keer de test al gedaan,geef negatief aan.
  ben ik zwanger?????

  Geschreven door anoniem op
 174. ik was vanaf december tot begin februari misselijk
  had er ook andere symptomen bij die ik nu nog heb af en toe zoals
  veel plassen- nu nog
  pijnlijke en grotere borsten- nu nog
  buik word groter- nog steeds
  moe- af en toe
  stemmingswisselingen-af en toe nog
  en me buik beweegt af en toe tenminste het voelt zo aan en het is harder
  ben gewoon ongesteld en de testen zijn negatief telkens kan ik zwanger zijn want doe het minimaal 4 x per week onveilig heb al een kindje maar heb dit niet bij haar gehad

  Geschreven door mariska1990 op
 175. Hallo,

  Ik heb dinsdag 6 feb mijn laatste dag van mijn menstruatie gehad,
  en vandaag dinsdag 17 feb nog steeds niet ongesteld geworden.
  Heb een test gedaan maar die geeft Negatief aan.

  Heb ook een vitamine B12 te kort krijgt daarzo prikken voor kan het daar ook mee te maken hebben.

  Ben ook vandeweek flauwgevallen en voel me niet helemaal toppie ?

  ben ik nu zwanger ? zonder dat de test het aangeeft ?

  mijn vorige menstruatie was ook niet echt zo als het hoort zeg maar alleen kleinbeetje een bruine afscheiding en 1 dag heeeeeeeeeel erg bloedverlies en toen was alles weg?

  Heb al een kind maar bij haar had ik dit allemaal niet !

  Geschreven door Mandy op
 176. Hallo,
  6 jan. gewoon ongesteld geweest.
  28 jan. weer ongesteld?? alleen duurde het maar 2 dagen, en daarna heb ik 3 dagen bruinige afscheiding gehad..ik zit niet aan de pil, maar heb altijd een regelmatige cyclus gehad.

  ben de laatste weekjes erg moe, heb zuurbranden, lichte hoofdpijn (misselijk gevoel) en heb gigantisch veel zin in zoet zure dingen,en heb jeuk aan me borsten.
  ook is mijn buikje iets boller, en
  heb 2 dagen na mijn “menstruatie” op 28 januari een test gedaan.. deze was negatief… heb ik te vroeg getest?? of ben ik gewoon niet zwanger? word er gek van…
  help me please!!

  Geschreven door tina op
 177. Ik zou inderdaad nog een keertje testen want de signalen wijzen wel in de richting van een mogelijke zwangerschap.

  Geschreven door Anoniem op
 178. iedereen heeft het over te vroeg testen, dus testen als er nog niet veel hormonen te “zien” zijn…

  kun je ook te laat testen??
  dat je bv al 12 weken zwanger bent zonder het door te hebben, en je test dan?? is er dan geen hormoon meer te “zien”…. of blijf je positief testen tot je bevallen bent?

  heb namelijk het gevoel al 3 maanden zwanger te zijn, maar heb 3 dagen geleden negatief getest…

  Geschreven door geertje op
 179. HCG kan in het bloed worden gededecteerd vanaf 11 dagen na de bevruchting en ongeveer 12 tot 14 dagen na de bevruchting door een urinetest. Het HCG-niveau zal het hoogtepunt bereiken in de eerste 8 tot 11 weken van de zwangerschap. Zie: http://www.lifeissues.net/writers/kah/images/chap6-6A.gif

  Geschreven door Anoniem op
 180. Hallo,
  Ik zat even op dit forum te kijken omdat mijn vriend en ik ook zwanger proberen te worden. Ik las je vraag over antidepressiva.
  Ik heb zelf ook antidepressiva in het verleden gebruikt en heb toen deze vraag aan de huisarts gesteld. Je kan beter even bij je eigen huisarts langsgaan. Er zijn namelijk wel een aantal antidepressiva die tijdens de zwangerschap gebruikt kunnen worden.
  Ik hoop dat je hierdoor alvast wat gerustgesteld bent.

  Geschreven door anoniem op
 181. hallo

  ik ben heb gelijk na me ongesteld het sex gehad ook de week erna heb ik sex gehad zonder condoom en hij is ook in mij klaar gekomen. ik heb zaterdag het weer gedaan en sinds die tijd heb ik heel veel last van mijn onderbuik raar gevoel en hoofdpijn sinds woensdag heb ik overgegeven en heb nog last van dat ik moet overgeven. ik ben sinds die tijd ook erg moe. mijn borsten worden ook dikker en mijn buik is erg zacht. wat is dit ben ik zwanger of niet? kan ik ook een zwangerschaptest doen?

  Geschreven door anoniem op
 182. Hallo,

  ik heb een klein vraag je?
  ik ben net 2weken geleden ongesteld geweest en precies op die 2weken de dag van de vruchtbaarheid denk ik toen heb ik seks gehad met me vriend en ik ben deze maand gestopt met de pil maar opeens bloed ik weer eerst was me bloed donker en toen weer licht ik ben al 3dagen ongesteld volgens mij ik snap het niet meer wie kan me uitleggen wat er aan de hand is want ik maak me best wel zorgen…

  Geschreven door M op
 183. de kans dat je zwanger bent, is er natuurlijk wel…. het kan ook zo zijn dat je gewoon nog aan het “ontpillen” bent.. toen ik een paar jaar geleden gestopt ben met de pil, was ik ineens ook heel onregelmatig ongesteld.
  je kunt voor de zekerheid altijd een testje doen. clear blue is goed, en zo bij de AlbertHein op te halen.

  Geschreven door christina op
 184. ik ben gestopt me de pil en heb sex gehad. sinds woensdag ben ik heel erg misselijk en moe een hoofdpijn en ik heb raar gevoel in mijn buik.
  nu is mijn vraag ben ik zwanger??

  Geschreven door c op
 185. bijna 3 weken geleden was ik ongesteld sinds woensdag heb ik veel buikpijn overgeven en raar gevoel in de buik hoofdpijn en nu ook maagzuur erbij die zaterdag ervoor heb ik onveilige sex gehad. ik heb nog geen test gedaan zou ik morgen ophalen voor de zekerheid.

  Geschreven door c op
 186. hallo ik ben een meisje van 16 en ik heb de laatste keer mijn menstruaties gekregen op dec. 2008 enmaar dat duurde maar 2 dage en daarna begin januari 2009 1dag dus dat vond ik raar
  ik voel me al sinds januari moe misselijk en heb last van gevoelige borsten en steken in mijn lies en last van mijn bekken ik heb nu eind feb. een zwangerschapstest gedaan en die was pozitief twee dagen later heb ik een bloedtest laten uit voeren en die bleek negatief te zijn wat is er met mij aan de hand!!!!!

  Geschreven door jessica op
 187. ik heb een vraag ik heb voo rlaast op 28 februari kwam er bloed los
  en een dag later is het gestopt hoe kan dat

  Geschreven door anoniem op
 188. ik heb precies hetzelfde als jou en ik ben zwanger als je test gedaan hebt na de bloedtest ben je zwanger anders als je hem eerder had gedaan ff opnieuw doen en als die positief is moet je verloskundige bellen en dan weet je hoelang je zwanger bent

  Geschreven door mariska op
 189. Ik heb vandaag een zwangerschaptest gedaan van de kruidvat maar voor mij is het een beetje onduidelijk
  er staat in dat rondje een horizontalige streep en in het ovale een verticale streep ben ik zwanger???

  Geschreven door mildeska op
 190. het kan ook overtollig talg geweest zijn
  of een klein onstekinkje waar etter uit kwam?

  Geschreven door sandra op
 191. Heb je de gebruiksaanwijzing goed gelezen? Daar staat het in.

  Geschreven door Anoniem op
 192. hallo ik zit ergens mee : ik ehb 5 dagen terug onveilige sex gehad en nu serieus gevoelige borsten , dit heb ik nooit met menstruatie..
  kan ik dat nou al voelen dat ik wel zwanger ben ?

  groetjes

  Geschreven door anoniem op
 193. hallo
  de paar laaste keren als ik gemeenschap heb dan word ik misselijk maar voor dat hij er al gaat wat is dat ?
  en nu vanochtend ben ik ook misselijk en ook afgelopen week werd ik opeens ongesteld terwijl ik de pil slikte graag een antwoord vriendelijk groet mij

  Geschreven door anoniem op
 194. hallo k heb een vraagje. ik ben 2 dagen achter elkaar naar bed gegaan met me
  vriendin voor dat zei ongesteld moest worden. we hebben seks gehad. is er nu
  kans dat zei zwanger kan zijn na dat we seks hebbe gehad ?? ze is vandaag wel
  weer ongesteld geworden is er dan nog kans dat ze zwanger kan zijn nadat ze nu
  ongesteld geworden is ?

  Dit stond er al eerder maar dit overkwam mijzelf ook alleen… ik ben nog niet ongesteld vrijdag slikte in me laatste en zaterdag nacht en zondag nacht heb ik dus ook onveilige seks gehad kan het zijn dat ik nu zwanger kan raken? en na hoeveel dagen kun je dat op een test bekijken dat is mijn vraag hoorde vandaag ongesteld te zijn help me !!!

  Geschreven door Anoniem op
 195. hallo,

  Ik heb een vraag ik heb nu bijna een jaar de mirena spiraal en ben erg vaak moe en veel hoofdpijn??
  Sinds de laatste paar dagen ben ik als ik opsta al erg beroerd misselijk bijna overgeven is dit normaal of zou ik toch zwanger kunnen zijn??
  Heb twee kids en zijn allebei dwars door de pil gekomen dus allebei erg vruchtbaar.
  Graag informatie

  Geschreven door m op
 196. Vermoeidheid en hoofdpijn zijn beide geen definitieve kenmerken van zwangerschap. Een positieve zwangerschapstest wel. Heb je een zwangerschapstest gedaan? Ga naar de huisarts en laat het zwangerschapshormoon bepalen.

  Geschreven door Anoniem op
 197. Hallo,

  Misschien kan iemand mij helpen, vorige jaar ben ik ongewenst zwanger geraakt maar heb na 2 maand een miskraam gehad. Nu, een jaar later komt er nog steeds een soort van wit/doorzichtige vocht uit EEN van mijn tepels. De dokter zei dat het vanzelf over gaat na een paar maanden, is inmiddels al een jaar voorbij… kan iemand mij helpen :S! zijn er andere die hetzelfde hebben meegemaakt?

  alvast bedankt.

  Geschreven door HELP op
 198. Nou heb vanmorgen test gedaan maar negatief!!
  Nu moet ik straks naar de dokter omdat ik toch misselijk blijf.
  Praten over eventuele verwijdering van spiraal heb er veel ongemakken van dan gaat mijn man zich laten helpen!!

  Geschreven door Anoniem op
 199. Ben half dec 2008 gestopt met de prikpil en nu geen anticonceptie. 3 jan begon mn eerste menstruatie en die heeft tot 17 jan geduurd (14 dgn). Daarna niet meer gemenstrueerd en ook geen onveilige seks gehad. Nu (half mrt) al 8 dgn gevoelige tepels, vreemd gevoel in mn onderbuik (wat ik normaal had 2 dgn voor menstruatie)af en toe duizelig, maar nog geen menstruatie. 5 dgn geleden test gedaan, deze was negatief. Huisarts geeft aan dat de cyclus weer op gang moet komen, duurt me te lang en het voelt anders dan anders. Wat denken jullie?

  Geschreven door ann op
 200. Hallo

  Ik ben al 1 jaar gestopt met de pil.
  Ik ben nu 4 dagen overtijd.
  Heb al test gedaan.
  Uit die test kwam eerst negatief uit.
  Paar dagen later weer op nieuwe gedaan.
  Nu zie ik heel licht roze streepje.
  Betekend dat ik zwanger kan zijn?
  Als je zwanger bent kun je ook heel iets bloed verliezen.
  Van dat donkere bloed.

  Geschreven door Bartina op
 201. Ja, als dat inderdaad zo in de bijsluiter staat, dan ben je zwanger. Een innestelingsbloeding kan idd een streepje bloed geven.

  Geschreven door Anoniem op
 202. Hallo,
  ik weet niet of iemand mij hier ’n antwoord op kan geven of die dit ook mee heeft gemaakt keer. Maar ik heb mijn pil voor ’t eerst tot 2 keer toe doorgeslikt. maar in m’n 3e strip dus kreeg ik halverwege mijn strip last van bruine afscheiding. Op internet vond ik de info dat dit ’n teken kan zijn van zwangerschap of ’n miskraam. Ik heb dus ook een test gedaan wat een negatiefe resultaat gaf. toch ben ik bang dat ik zwanger ben.. Wat moet ik nu doen?

  Geschreven door KCM op
 203. Als de test negatief is, ben je dus niet zwanger, en je bloedverlies zou een doorbraakbloeding kunnen zijn.

  Geschreven door Anoniem op
 204. ik ben nu al een aantal dagen overtijd en slik de pil, vorige maand ben ik tevroeg met de pil begonnen geloof ik, en ben ik niet ongesteld geweest.. nu is ’t 5 dagen in mijn stopweek en nog niet ongesteld (meestal duurt dat 2 of 3 dagen..). Kan ik nu zwanger zijn..?

  Geschreven door Sara op
 205. Hallo,
  Op 1 oktber 2008 heb ik mijn zoontje gekregen dus is het normaal dat de menstruatie even uitblijf.Nu was mijn cyclus weer helemaal normaal in november.Het was weer helemaal regelmatig.Maar 13 februari (afgelopen) was mijn laatste menstruatie dag.Omdat ik geslachtsgemeenschap heb gehad dacht ik meschiend ben ik toch weer zwanger.Maar de twee testen die ik heb gedaan blijfen negatief.De laatste test heb ik vandaag gedaan (Za 28 mrt.)Wat kan dit zijn het is niet zo dat we over een paar dagen praten.Ik hoop dat iemand het weet voor mij.

  Hartelijk dank alvast.

  Geschreven door Mandy op
 206. Hey,
  Ik zit met een probleempje, ik neem al meer dan een jaar de pil en toch een maand geleden heb ik twee weken lang mn regels gehad. maar ben gwn mn pil als normaal na de eerste week terug beginnen nemen en ze bleven doorgaan. nu twee a drie weken geleden heb ik vrij veel seks gehad met mn vriend, altijd zonder condoom.en heb erna mn pil zeker drie dagen na elkaar vergeten, en ook eens erg onregelmatig genomen , ik was te veel bezig voor school. Nu ben ik al zeker een week altijd doodmoe, veel hoofdpijn, en een keer erg misselijk geweest en bijna overgeven…ik moet altijd plassen en heb al drie keer gehad dat ik overhit was. mn buik is een beetje dikker dan normaal maar de rest van mn lichaam niet. ben ik nu zwanger? MVG

  Geschreven door anoniem op
 207. Heb je er al aan gedacht om een test te doen?

  Geschreven door Anoniem op
 208. Hoi,

  Ik wil even aan je kwijt dat je zeker door moet gaan met testen!
  Ik kreeg heel erg pijn in me borsten en at heel veel maar de testen bleven negatief.. Ik wist dat ik zwanger was ik wist het gewoon en ja me laaste 3 testen waren positief!
  sucses

  Geschreven door Ilona op
 209. hoi hoi ik ben sinds 2 jaar gestopt met de pil en daarna had ik een onregel matige cyclus en ik heb nu sinds 2maanden geen od meer gehad en vroeg me af of meer mensen hier weleens me te maken hebben gehad??
  en dat je bijna alle symtomen hebt maar ik heb in ieder geval voor de zekerheid een testje gekocht en nu maar afwachten wat die ons laat zien.

  ben natuurlijk bang voor een negatieve uitslag maarjah we zullen het wel zien en ik hou jullie op de hoogte of mijn hormonen niet met mijn gevoel het spelen zijn:D

  Groetjes Sharon ps:

  ik hop dat iemand mij een antwoord kan geven.

  Geschreven door sharon op
 210. Hallo allemaal.

  De laatste 6 weken is mijn onderbuik wat gegroeid, voel soms beweging in mijn buik( alsof een baby schopt), heb pijn in mijn onderrug en bovenbuik, voornamelijk rechts, bij omdraaien in bed voelt het of er rechts iets drukt(pijnlijk), ook bij lang zitten en dan opstaan. Nu ben ik in 2003 gesteriliseerd(branden), vlak na de geboorte van mijn 3e dochter. Ook is mijn menstruatiecyclus de afgelopen 2 maanden maar 24 dagen, terwijl ik altijd zeer regelmatig( 28 dagen) was.
  Ook wisselt mijn eetlust s’ochtends, en was ik tot een week terug regelmatig s’ochtends misselijk.De laatste menstruatie kwam dus 4 dagen te vroeg, 1e dag donkerbruine beetjes met stolseltjes, 2e dag tot de avond ook, 2e en 4e dag helder bloed, en de 5e tm de 7e dag weer beetjes donkerbruin.
  Kan ik ondanks het menstrueren en de sterilisatie TOCH zwanger zijn? heb op 27 maart en een week ervoor ook een zwangerschapstest gedaan ter uitsluiting, en deze waren ook negatief.
  Hellp, wie herkent mijn klachten?
  De huisarts stuurde me voor lumbago( lage rugklachten) naar fysiotherapeut, de fysio me weer terug naar de huisarts voor verwijzing gynaecoloog. Daar kan ik pas medio mei voor het eerst terecht, dus vandaar mijn vraag hier op het forum!!!
  Groetjes van een verontrustende eind dertiger

  Geschreven door Rebel71 op
 211. heb op 27 maart en een week ervoor ook een zwangerschapstest gedaan ter
  uitsluiting, deze waren beiden negatief. Kan ik ondanks de sterilisatie EN de negatieve testen toch zwanger zijn? De huisarts verwees me voor de rugklachten naar de fysiotherapeut, de fysio d8 echter dat de klachten toch van oorsprong uit de buik konden komen, en stuurde me terug naar de huisarts voor een verwijzing gynaecoloog voor echo. Daar kan ik echter pas medio mei terecht, dus vandaar mijn roep hier op het forum!
  Groetjes van een ongeruste dertiger, ik wil namelijk echt geen kinderen meer, omdat de 3 meiden kampen met een stofwisselingsziekte.
  Wie heeft voor mij een bevredigend antwoord?

  Geschreven door Rebel71 op
 212. Hallo,
  Op 1 oktber 2008 heb ik mijn zoontje gekregen dus is het normaal dat de
  menstruatie even uitblijf.Nu was mijn cyclus weer helemaal normaal in
  november.Het was weer helemaal regelmatig.Maar 13 februari (afgelopen) was mijn
  laatste menstruatie dag.Omdat ik geslachtsgemeenschap heb gehad dacht ik
  meschiend ben ik toch weer zwanger.Maar de twee testen die ik heb gedaan blijfen
  negatief.De laatste test heb ik vandaag gedaan (Za 28 mrt.)Wat kan dit zijn het
  is niet zo dat we over een paar dagen praten.Ik hoop dat iemand het weet voor
  mij.

  Hartelijk dank alvast.

  Geschreven door mandy op
 213. Heb je last van stress? Dat kan een flink verwarrend effect op je hormonale huishouding hebben…

  Geschreven door Anoniem op
 214. Vreemd. Een echo ter diagnose van een zwangerschap hoeft niet op zich te laten wachten. Klopt je datum wel?

  Geschreven door Anoniem op
 215. Ik heb geen last van stress.Integendeel ik ben erg rustig van mezelf.Ook klopt de datum helemaal.Ik heb het goed gecontroleerd.Maar in iedergeval bedankt.

  Geschreven door mandy op
 216. Hoi ik heb mischien een rare vraag:Ik heb vlak na mijn eisprong (die was op 1 april en nee geen grapje haha)al behoorlijk last van mijn borsten.Maar voor de menstruatie heb ik ook altijd last van mijn borsten.Maar heb er dan niet zo lang last van als nu.Is er ook verschil in de pijn van de borsten als je zwanger bent of dat je ongesteld moet worden?Ik zelf denk dat ik zwanger ben maar mijn lichaam zou me ook goed kunnen misleiden.Ik voel me ook erg fit moet ik zeggen(Ik heb geen rust en moet schoonmaken)wel moet ik regelmatig plassen en ben ik vreselijk sacherijnig.Wie kan mij antwoord geven?Alvast heel erg bedankt..

  Geschreven door Josephine op
 217. Ik heb trouwens de laatste menstruatie gehad op 20 maart en moet het ongeveer 15 april weer worden..Ik weet niet of dit belangrijk is te weten voor het antwoord op mijn vraag zo ja dan heb ik die info in ieder geval gegeven hi

  Geschreven door Josephine op
 218. Deze ervaring is zo subjectief, dat ik geen vast antwoord zou kunnen geven.

  Geschreven door Maaike op
 219. hallo k heb een vraag k ben nu al 1 maand niet ongesteld geworden en zou nu eigelijk ook ongesteld moeten zijn maar ben het niet k heb wel soms dat k op 1 x heel erg misselijk word maar voor de rest geen klachten heb een test gedaan maar was nie zwanger wat moet k nu veder doen

  alvast bedankt

  Geschreven door anoniempje op
 220. Je kunt even naar de huisarts gaan, je kunt een tweede zelftest doen, je kunt uitzoeken of er een andere reden kan zijn dat je niet ongesteld wordt, er is dus nog genoeg te doen.

  Geschreven door Anoniem op
 221. ik ben voor het laatst in febuari Ong geworden. maar me ong bleef uit in maart. ik heb een testje gedaan en die was gelijk positief.een paar dagen later toen ik thuis kwam begon ik hevig te bloeden en deed daarna nog een paar testjes en die sloegen negatief uit..maar me tepels zijn erg pijnlijk en zitten witte puntjes op.. me tepelhoven zijn groter en zachter en donkerder.. met meer bultjes er op. kan ik als nog zwanger zijn ? of zou me lichaam me voor de gek houden .. Ten zij Ik soort van weer opnieuw zwanger moet zijn.. Omdatik weer ff heb geklust met me mannetjee.. maar kan je dan zo snel na de bevruchting er last van krijgen ?

  Geschreven door janita op
 222. Lastige situatie. Ik zou twee weken wachten en dan opnieuw testen. Misschien wordt je toch nog ongi.

  Geschreven door Joyce op
 223. vraagje
  ik heb gister een test gedaan en ik had 1 blauwe lijn en 1 duidelijke witte lijn
  mijn vraag is jaar terug heb ik ook nog test gedaan en toen had ik 1 blauwe streep en geen witte streep
  wat houd die witte streep in?

  Geschreven door anoniem1 op
 224. hoi

  ik heb bu 2 testen gedaan maar die waren positief ,,maar ik voel me de laatste dagen misselijk raar gevoel in me buik veel brandend maagzuur kan je ook zwanger zijn als je toch je menstruatie hebt gehad bij mij 1e kindje was de 1e test ook poitief en later negatief

  sonja

  Geschreven door sonja op
 225. hallo..
  ik ben een meisje van 15 jaar en ik ben heel bang dat ik zwanger ben. ik zal het je helemaal vertellen hoe het is gegaan en ik wil graag een reactie terug. nou ik was maandag tot en met vrijdag ongesteld, vrijdag moest ik wel weer aan m’n eerste pil van een nieuwe strip beginnen. maar in de avond heb ik onveilige seks gehad, het rubbertje scheurde. de volgende dag heb ik gewoon weer de pil ingenomen. maar m’n vraag is eignlijk of ik wel zwanger kan worden, want m’n eicel is tijdens de menstruatie eruit gegaan, en pas de 14e dag is er weer een andere eicel. dus je hebt dan een kleine periode dat je onvruchtbaar bent omdat je geen eicel hebt. maar het valt me op dat ik nu witte vloet in m’n onderbroek heb, eerst had ik dat ook, maar het lijkt wel of het nu steeds meer is geworden.. kan dat iets met de zwangerschap te maken hebben ? en ik heb ok een zwangerschapstest gedaan maar dat was 4 dagen vordat ik ongesteld moet zijn heb ik dat gedaan.. en hij was negatief. ik ben echt heel zenuwachtig want nu is het de week dat ik geen pil moet slikken en ongesteld meot worden.. ik heb trouwens ook wel eens jeuk aan mun vagina.. maar ik ben helemaal niet misselijk ik kan gewoon alles doen. ik heb ook nergens geen pijn en ook mijn borsten zijn niet gevoelig ofzo.. dus ik ben benieuwd..

  Geschreven door manita op
 226. misschien weten jullie het ik moest vorige week dinsdag ongesteld worden …maar ben het nu nog steeds niet en is nu al bijna anderhalve week later…en als ik op internet kijk heb ik een hoop symptomen die er bij horen bij een zwangerschap ik ga nu morgen ochtend een test doen..en het was eigenlijk niet geplant want mijn ex en ik zijn uit mekaar en hebben geen contact meer sinds 2 weken

  Geschreven door kim op
 227. Ja, dat is verstandig. Doe een test en als deze positief is maak dan een afspraak bij de huisarts. Afhankelijk van de relatie met je ex-vriend, probeer het dan in ieder geval te bespreken. En mocht je zwanger zijn, overweeg dan goed of je het kindje wilt houden. Bespreek het met je ouders of met de huisarts. Doe dit niet alleen!

  Geschreven door Anoniem op
 228. hoi!hoi!ik heb een brandende vraag???
  ik heb heeell erg het vermoede dat ik zwanger ben! ik heb last van mijn borsten de eene moment zijn ze gespannen en de andere moment niet.. ik heb oowk echt mega veel vreetbuijen=0 het begint sochtends vroeg al! tot savonds laat=0 oowk hebik erg veel last van misselijkheid!=0 paar maanden geleede ben ik al eens ieder naar de huisarts geweest en die zei dat ik een dikke darm ontsteking had=0 maar nu paar weeken verder heb ik erg veel jeuk op mijn buik en borsten=0 ik jank echt om van alles! ik heb wel weer een normale ontlasting=0 ik had vorige week nog erg veel pijnaan mijn benen als ik de trapopliep pijn bij mn *bovenop mn vagina* en liezen:s ik hoop echt niet dat ik zwanger ben!!!
  wat ik oowk erg raar vind is: ik gebruik wel de prikpil maar heb wel al deze sympthonen=0 ik heb wel een keer een bloedvlek ondekt op mijn pyjama=0
  klein beetje=0 dat was toen ik echt hevige krampen had ‘snachts=0 oowk nu door al die vreetbuijen ben ik erg snel aangekomen=0 en is mijn buik wat harder geworden=0mijnmoeder viel dat oowk op=0wie kan mij alsjeblieft helpen??? want dan kan ik het nog optijd weghalen=0 kan er echt niet voor zorgen!

  Geschreven door Anoniem op
 229. En heb je al een test gedaan?

  Geschreven door Anoniem op
 230. hallo ik ben nu 1 maand gestopt met de pil en ik ben 4 dagen over tijd. ben ik nu zwanger

  Geschreven door wendy op
 231. Goededag

  mijn man en ik willen heel graag zwanger worden, door een ongeluk van mijn man staat dit een tijdje stil.

  Nu ben ik 2 weken al emotioneel, rusteloos. vorige week dinsdag tot en met vrijdag, heb ik bruine afscheiding gehad.zaterdag en zondag veel bloed verloren. maandag was de ongesteldheid over en ben ik erg misselijk, nog meer moe, last van hoofdpijn en s’ochtends last van me rug. Gister een test gedaan. helaas niks. vandaag huisarts gebeld, assistente geeft aan dan zal het niet zo zij. Testen van hun zijn hetzelfde als in de drogisterij. Moet maandag maar terugbellen voor een afspraak ivm de vermoeidheid…….
  maar kan het niet zo zijn dat ik toch zwanger ben? en dat de test niets aangeeft omdat ik vorige week heb gebloed of zo?

  Gr Kim

  Geschreven door Kim op
 232. In deze onzekere gevallen is het verstandig een aantal dagen later de zwangerschapstest te herhalen.

  Geschreven door Anoniem op
 233. hallo iedereen
  zit al een tijdje met deze problemen
  van 11 maart heb ik mijn regels gehad tot 15 maart de 16 heb ik en mijn vriend seks gehad toen werd ik constant misselijk en had ik elke dag buikpijn op 2 april heb ik ze weer gekregen tot 7 april en 24 april hd ik ze weer tot 27 april en de 28 niks en de 29ste had ik bruin verlies en de 30ste weer gedaan dus das onregelmatige cyclus nu be ik ook altijd misselijk geweest en hevige krampen en 5 dagen dat mijn tepels kei veel pijn doen heb drie testen gedaan en is altijd negatief en heb nu nog altijd mijn maandstonden niet kan iemand mij mss een antwoord op geve
  merci al op voorhand

  Geschreven door anoniempke op
 234. Hai, ik begrijp je probleem. je hebt onveilig gevreeen en je bent nog niet ongesteld geworden. Drie testen waren negatief.
  Bij een negatieve uitslag is het zeker dat je niet in verwachting bent. Toch is het mogelijk dat je bij een negatieve zwangerschapstest toch in verwachting bent, bijvoorbeeld als je de test te vroeg uitvoert.

  Geschreven door Anoniem op
 235. hoi allemaal
  ik heb een vraagje
  ben donderdag gestopt met de pil en maandag werd ik ongesteld
  maar ik heb zondag nog seks gehad
  is ook inmiddels aanstaande zondag twee weken geleden
  zou ik dan toch zwanger kunnen zijn
  ik heb nu twee dagen getempt
  gisteren had ik 37.1 en nu 37.0
  maar ik had ook nog iets gezien toen ik naar de wc ging
  slijm met licht roze bloeding
  voel me wel een beetje misselijk ook
  afgelopen zaterdag gingen we bbq en ik kon die geur niet verdragen
  heb elke dag het gevoel dat ik overgeven moet
  lijk zo ik moet het nog niet
  weet iemand dit

  groetjes van gerlinda

  Geschreven door gerlinda op
 236. thx voor het antwoord op mijn vraag maar weet nu eigenlijk nog niet veel meer wanneer moet ik beginnen te tellen voor ik een test thuis kan doen als de laatst keer mijn regels op 29ste zijn geweest ze zeggen twee weken naar regels maar ik weet ni juist hoe ik het moet tellen la iemand me daar een antwoord op geven
  mercikes

  Geschreven door anoniempke op
 237. een week nadat je eigenlijk ongesteld had moet worden

  Geschreven door Anoniem op
 238. hoi, ik moest 2 weken geleden ongestel worden, maar tot nog toe ben ik het niet geworden. ik heb al 2x een stest gedaan en die zijn negatief. heb wel telkens lichte buikpijn wat nu??? durf niet naar de huisarts…..

  anoniem

  Geschreven door anonien op
 239. ik was 13 februari 2009 ongesteld geworden,en heb 14-2-09 onveilig sex gehad want me vriend en ik wouden een kind,dus slik ook de pil niet meer, ik heb tot april 2,5 tot 3 dagen bloedverlies gehad,wat niet veel was.Deze maand ben ik helemaal niet ongesteld geworden.heb 2 testen gedaan maar waren negatief me dokter zegt ook van niet maar ik heb wel die symptomen zoals: last van me ogen,rommelende buik,opgezette buik soms,gevoelige en pijnlijke borsten,zie me aders op me borsten,me borsten zijn een hele cup gegroeit in 4,5 week tijd,sneller moe,ik vindt vis en augurk ineens lekker,ik heb het veel sneller warm,soms ben ik erg emotioneel,voornamenlijk na het eten ben ik misselijk,en eet niet meer zoveel,maar wel vaak op een dag,soms als ik een boer laat ( maar ook zonder boer btw ) dan lijkt het wel alsof er soort van maagzuur in me keel zit,val veel sneller in slaap dan voor heen,soms veel trek in lekkere dingen,heb ook krampjes en of steekjes gehad in me onderbuik en in me lies…

  kan het zijn dat ik zwanger ben maar dat de dokter en de testen geen duidelijkheid geven nog ?

  Geschreven door debbie op
 240. heb ook krampjes en of steekjes gehad in me onderbuik en in me lies…

  kan het zijn dat ik zwanger ben maar dat de dokter en de testen geen duidelijkheid geven nog ?

  Geschreven door debbie op
 241. hallo allemaal..
  ik voel me de laatste tijd heel erg misselijk, licht in me hoofd, iederedag hoofdpijn, buikpijn, een beetje maagzuur, en als ik op me borsten druk doen ze een beetje pijn,
  de laatste keer dat ik sex heb gehad is 2 weken terug onveilig en 2 dagen daarvoor was ik met de pil gestopt, en ben daarna wel gewoon ongesteld geweest, en ik slik gewoon de pil.

  kan ik zwanger zijn??

  mvg …Anoniempje…

  Geschreven door anoniem op
 242. hallo allemaal ik ga volgende week maar een afspraak maken bij de arts,..
  ik heb nog alleen last van duizelingen en hoofdpijn en buikpijn,
  me maagzuur is gelukkig weg de druk op me borsten is ook weg,..
  ik hoop dat er niks aan de hand is verder want ik ben pas 18 en nu al een kind zie ik niet zo zitten..

  mvg …Anoniempje…

  Geschreven door anoniem op
 243. ik was drie maand zwanger toen pas bleef de menstuatie weg. ik heb dure en goedkope testen gedaan maar alles wat ik deed was negatief dus niet zwanger. nu ben ik weer zwanger bijna drie maand, maar het is gewoon afwachten wanneer de menstuatie weg blijft. ik vind het heel erg lastig en heb al eens gevraagt of er misschien niet iets is waar je de hcg omhoog kan halen. tja je blijft toch onzeker.

  Geschreven door Roelie op
 244. Hallo

  Zou iemand mij kunnen helpen bij mijn volgende probleem?
  Ik en mijn vriend hebben gisteren sex gehad en hij voelde het anders aan bij mij binnen in mijn vagina:meer spannen en ruw. Dit is de eerste keer dat hij dit voelt.
  Ik ben een dikke maand gestopt met de pil (microgynon).
  Kan iemand mij zeggen of dit een teken is van zwangerschap?

  groetjes
  sn

  Geschreven door sandra1986 op
 245. hallo allemaal….

  ik ben vandaag precies 4 maanden en 1 dag overtijd!

  ik heb al meer dan 50 zwangerschapstesten gedaan…
  en ook heeft de huisarts al een inwendig onderzoek gedaan + meerdere bloedtesten!

  hier komt allemaal niets uit..

  ik heb van de huisarts 2 maanden geleden opwek medicatie gekregen!
  en mijn huisarts blijft zeggen je bent niet zwanger maar ik vertrouw hem niet meer!

  nu kan ik pas 13 JULI ja jullie lezen het goed dan pas! (eerste dag van de laatste menstruatie was: 14-02-2009) naar de gynecoloog!!!
  echt belachelijk.
  mijn buik groeit al erg goed en heb alle misselijkheid al gehad enzo…

  nu wil ik het eigenlijk eerder weten wat er aan de hand is! als 13 JULI pas!!

  hebben jullie tips? en/of wat vinden jullie hier van?

  groeten

  Geschreven door babyinlo op
 246. Hallo,me vriend en ik hebben aantal keren gemeenschap gehad waarbij ie niet in me is klaargekomen!
  Vorige maand werd ik op 12-05 normaal ongesteld en deze maand op 06-06.
  De eerste dag leek ik een normale menstruatie te hebben (rood helder bloed) de 2e dag leek het minder te worden en dag 3 en vandaag helemaal niks alleen maar bruine afscheiding!
  Terwijl ik normaal altijd 4 a 5 dagen menstrueer.
  Ook had ik de afgelopen tijd last van gevoelige borsten,last van moeheid,vaak plassen,misselijk zo nu en dan over de hele dag waar ik nu ook nog last van heb en hoofdpijn.
  Is het verstandig om een test te doen?
  En heb hem vandaag besteld krijg hem morgen in huis.
  Kan ik hem morgen gelijk doen?

  Groetjes

  Geschreven door Anoniempje op
 247. Dat is een hele bijzondere situatie, in de zin dat je zwanger zou zijn wat dus zeer hoogstwaarschijnlijk niet het geval is. Je menstruatie kan om meerdere redenen uitblijven, maar ik neem aan dat je dat weet. Verstandig om naar de gynaecoloog te gaan, want dat er iets aan de hand is, is zeker. En misschien ben je dus toch wel zwanger. Vreemd hoor…

  Geschreven door Anoniem op
 248. Wie kan mij zeggen of ik zwanger ben of niet?
  Ik ben 18 mei gestopt met de pil en ben nu 1 week overtijd, heb ondertussen al twee tests gedaan maar allebei Negatief.
  De eerste dingen die ik kreeg waren:
  – Licht bloed,kleiner als een cm
  – pijnlijke borsten altijd s avonds
  – pijn in de onderbuik
  – meer plassen
  – als ik eet, voel ik een opgeblazen gevoel in mn buik, precies dat het op ontploffen staat
  – pijn in midden van de rug
  – buik is opgezwollen want mn broeke spannen

  Kan er iemand mij aub hier een antwoord opgeven

  angel 22

  Geschreven door angel22 op
 249. Ja, dat lijkt er dan wel een beetje op. Doe een zwangerschapstest, dat geeft zekerheid.

  Geschreven door Suus op
 250. Hallo allemaal,

  Graag wil ik weten hoe groot de kans is dat je zwanger raakt als je geslachtsgemeenschap hebt tijdens je menstruatie

  Groetjes Anvis

  Geschreven door Anovis op
 251. Die kans ligt rond de 1%, dus erg klein, maar het is altijd onvertsandig onveilig te vrijen als je niet zwanger wilt worden, en zeker als je risico loopt op SOA.

  Geschreven door Anoniem op
 252. hoi

  ik heb dit weekend onveilige sex gehad maar had nu ongesteld moeten zijn
  mijn 1e dag van mn laatste men. weet ik niet meer maar t was in de maand mei
  kan ik nu toch zwanger zijn
  ik ben erg misselijk tot braken toe en heb hoofdpijn en verder lijken alle andere kwalen er ook op

  Geschreven door ikke op
 253. Hallo mensen
  Ik wou graag weten of ik zwanger ben…
  Ben al 2 maanden bezig met mijn vriend,en ben al 1 keer ongesteld geworden,en nu ben ik weer ongesteld,maar ik heb wel een dikke onderbuik,ook al een tijdje,en mijn borsten zijn gevoelig,en ik heb kleine bobbeltjes rond mijn borsten,ongeveer 21 stuks.en mijn aderen bij mijn borsten zijn zichtbaar,heb krampen in mijn buik,duizeligheid,dan heb ik het koud,en dan weer warm,veel moe,lui,maar toch ongesteld!ben ik zwanger??
  Ik hoop dat ik gauw een bericht terug krijg!!

  groetjes T.A

  Geschreven door Tonia W op
 254. Hallo mensen,wou nog ff vragen,willen jullie mij zo snel een email terug sturen??of ik misschien toch zwanger ben?
  groetjes TA

  Geschreven door Tonia op
 255. Je kunt het beste even een zwangerschapstest doen, dat geeft het meeste zekerheid. Of ga even naar de huisarts.

  Geschreven door Anoniem op
 256. Hallo,
  ik heb het onveilig gedaan
  & ik voel me sinds toen best raar
  ik heb rechts in mn onderbuik een beetje buik pijn
  en ik krijg veel slijm
  ik heb hoofdpyn en ben moe.
  zal ik zwanger zijn?
  groetjes..

  Geschreven door Jennifer op
 257. Heb je een test gedaan? Eentje voor de zwangerschap, en eentje voor de SOA?

  Geschreven door Anoniem op
 258. Tot waar moet een spermacel komen voordat hij eicel vind? Als er over een vagina heen is gespoten kan een spermacel zich in een vagina toedringen? Als bijde personen een jean (spijkerbroek) aan hebben gehadt en ze komen bijde klaar met een jean aan? Kan dat kwaad? Alvast bedankt!

  Geschreven door hans op
 259. hallo heb een vraagje

  ik heb 2 kinderen gezond en wel
  ik heb een andere man ontmoet
  die geen kinderen meer kan krijgen ..
  4 weken terug krijg ik in eens last van melk uit mijn borsten .krijg een dikke buik .heel veel last van mijn buik.ik heb een paar zwangerschap testen gedaan en negatief..naar de dokter geweest .zegt ook dat ik niet zwanger ben ,wie kan mij nou vertelen wat het kan zijn .melk uit mijn borsten .dikke buik .5 kilo aan gekomen .wat kan dat zijn
  gr karin

  Geschreven door karin op
 260. ik heb 5 testen gedaan negatief
  smorgens heb ik de zwangerschaptest gedaan
  gr karin

  Geschreven door karin op
 261. Vijf negatieve testen lijkt mij meer dan voldoende om de conclusie te kunnen trekken dat u niet zwanger bent.

  Geschreven door Sipke op
 262. Hoi Lola

  Beetje late reactie maar wat jij zegt over pas melk te krijgen als je bent bevallen klopt niet. Ik had na 4 maanden zwanger te zijn, van mijn eerste, zoveel melk in mijn borsten dat ik af en toe een nat bed had. Toen moest ik beginnen met te kolven om er wat spanning van af te halen. Elke zwangerschap is bij elke vrouw anders. Zo is het ook heel moeilijk om achter de “gewone verschijnselen” na te gaan of je zwanger bent of niet.

  – Luna

  Geschreven door Luna op
 263. Hoi

  Ik heb een vraag.
  Hoe groot is de kans dat ik zwanger kan zijn?
  Ik ben 16 dagen geleden op de dag af ongesteld geworden dat heeft een week geduurd.
  In die periode en de week erna heb ik gemeenschap gehad onbeschermd.
  Hoe groot is de kans dat ik zwanger kan zijn?

  groetjes kelly

  Geschreven door kelly op
 264. hi,
  ik was ook gestopt met de pil, werd niet ongesteld en bleek mijn prolactine gehalte te hoog te zijn. dan komt er soms ook beetje melk uit je borsten. er zijn pilletjes om dat prolactine naar beneden te halen zodat je weer ongesteld word etc…
  even naar de dokter zou ik zeggen om bloed te laten prikken, incl prolactine gehalte laten prikken, erbij vermelden!

  Geschreven door prolactine op
 265. hallo ik heb een vraag ik ben net moeder geworden me kindje is geboren op 29juni 2009 met een keizersnee nu ben ik op 6 augustus 2009 aan de prikpil gegaan en de dokter zei dat ik de eerste 2weken veilig moet vrijen omdat ik nog zwanger kan raken nu heb ik dat gedaan maar heb ik 21 augustus 2keer onveilig sex gehad met mijn vriend en ben 22augustus ongesteld geworden hoe groot is de kans dat ik zwanger ben??? ik hoop snel van u tehoren groetjes kim

  Geschreven door kim op
 266. Ik heb sex gehad in de week dat ik eigenlijk ongesteld zou moeten worden. Ik was niet ongesteld,waarschijnlijk omdat het nog onregelmatig is. De condoom is gescheurd, kan ik nu zwanger worden? x

  Geschreven door Jamie-Lee op
 267. Ja, alhoewel de kans klein is (onregelmatig, laatste week(?), condoom gescheurd).

  Geschreven door Anoniem op
 268. oke,is het nodig om een morning after pill te gaan kopen?

  Geschreven door Jamie-lee op
 269. hai Kim, ongesteld worden betekent meestal niet zwanger zijn. Dus dat lijkt me duidelijk. Er is een klein kansje dat je bloeding geen menstruatie was, en dat je toch alsnog zwanger kunt zijn geworden. Maar dat ligt dus niet voor de hand.

  Geschreven door Anoniem op
 270. hallo,
  ik heb al 2maand aan een stuk mijn regels zeer raar, ik kreeg ze zeer onregelmatig, soms om de 17 dagen soms om de 30 dagen en ze waren niet echt regels gewoon een klein beetje bloed telkens, de laatste 2,5weken heb ik constant bloedingen, ze waren ook niet hevig en ook niet normaal 3 dagen geleden dacht ik dat ik ze wel normaal kreeg maar na 2 dagen is dat ook weer om en dan is er zo een rare prop uitgekomen ik weet niet wat het was, het was iets met een vlies ofzo, ik weet het echt niet, ben ik nu zwanger? of was dat een miskraam? wat moet ik doen? ik ben 17 jaar

  Geschreven door anoniem7 op
 271. De vorige reactie is niet van mij, maar ik denk ook inderdaad beide.

  Geschreven door Anoniem op
 272. hallo ik had een vraag,
  me vriendin der borsten zijn iets gegroeit, en s,ochtends als ze wakker word is ze iets misselijk, kan het zijn dat ze zwanger is. ze slikt altijd de pil en op optijd.
  veder heeft ze geen verdere symtone van zwanger zijn. want hoorde dat die 2 symtone ook al kennen aan geven dat ze zwanger is. ze moet volgende week wel ongestelt worden

  ben best wel bang dat ze het namelijk is

  groeten een jongen

  Geschreven door meisje op
 273. zou ik dan nu nog zwanger zijn?

  Geschreven door anoniem7 op
 274. Hallo ik heb al een aantal dagen erg last van me borsten, kan moeilijk in slaap komen, heb af en toe last van misselijkheid, en brandend maagzuur,
  zou ik zwanger kunnen zijn?

  Geschreven door lwden op
 275. Dan moet je gewoon een test halen bij de drogist/apotheek of een bloedtest bij je huisarts…

  Dan weet je het zeker…speculeren op forums heeft weinig zin….daar zul je geen zekerheid uit krijgen…

  Zoals mensen hier eerder al aangeven…een zwangerschap verloopt voor iedere vrouw net iets anders…dus ook de symptomen en ongemakken en evt. complicaties…

  Dus…haal een test!!!

  Geschreven door Lyndsey op
 276. De enige zekerheid geeft een zwangerschapstest. Alle andere symptomen zijn voor het vaststellen van een zwangerschap uiteindelijk alleen speculatief. Als je niet zwanger wilt worden, gebruik dan anti-conceptie.

  Geschreven door Anoniem op
 277. Ik heb nu 2 keer gemeenschap gehad, 2 a 3 dagen voor m’n eisprong.
  Was er beiden keren eigenlijk van overtuigd dat het raak was. Alleen 1 keer 3 dagen, en 1 keer 5 dagen eerder ongesteld geworden. Ik heb echt ALTIJD een cyclus van 26 dagen. Ik heb er een raar gevoel bij. Wie heeft dit ook meegemaakt…….

  Geschreven door anomiempje op
 278. Ik ben 3 maanden geleden bevallen.
  Mijn menstuatie bleef uit.
  Ik voor zekerheid een test gedaan.
  Ik geef volledige borstvoeding, ik dacht dat dit ook een anti conceptie was.. Dit lees ik op elke site van de borst voeding. Ik vraag mij nu af of er doordat ik borstvoeding geef het HCG hormoon daardoor in mijn urine zit??
  Of dat ik toch zwanger ben, weer.

  Ik schaam me omdat ik heb gedacht dat ik niet vruchtbaar was tijdens de periode dat ik volledige voeding gaf.
  Graag zou ik willen weten wat julli er van weten.

  Vriendelijke Groet,
  Angelique

  Geschreven door Angelique op
 279. hallo ik ben nu al 16 dagen over tijd maar de testen zijn negatief heb er al 4 gedaan en ook al een bloed test maar ben niet ongesteld zou ik dan toch zwanger kunnen zijn heb alle symtomen van een zwanger schap misselijk grotere borsten harde tepels en moet ook veel plassen en heb vreet buien wie kan mijn gerust stellen hoor het graag van jullie en heb ook al ooit 2 miskramen gehad dus ben heel bang

  Geschreven door monica op
 280. ik ben al bij de dokter geweest en heb geregeld een test gedaan en krijg aan staande vrijdag een echo om toch te kijken of dat ik zwanger ben heb dit al meer mee gemaakt dat de testen niet aan sloegen en was toch zwanger maar heb uit eindelijk een miskraam gehad dat tot twee keer toe ik weet niet of dit ook al iemand mee gemaakt heeft hoor het graag van jullie groetjes monica

  Geschreven door monica op
 281. hoi mss dat hier iemand me wel uitleg kan geven
  ik heb al een twee weken last van gevoelige tepels pijnlijke borsten
  en veel wit verlies
  die witverlies had ik vroeger maar twee dagen nu is dat al bijna twee weken zo
  mijn buik doet pijn precies of er iemand de hele dag op duwd
  heb ook lichte steken aan de linker kan van mijn buik
  heb last van mijn rug
  en kan moeilijk slapen
  tepels en borsten zijn gevoelig en doen pijn

  kan iemand me zo rap mogelijk een antwoord geven wat dit kan zijn
  groeten
  alvast bedankt
  xxx

  Geschreven door Anoniemke op
 282. hallo je bent niet zwanger want ik heb ook 2 kinderen en bij de jongste na de bevalling werd ik ok niet ongesteld om dat ik ook voledig borstvoeding gaf en dan ben je beveiligt tegen zwanger worden en het hcg blijft in je urine zitten tot dat je stopt met borstvoeding geven en dan ben je pas weer vrucht baar groetjes en veel succes

  Geschreven door monica op
 283. Hoi,Ik heb een vraagje, Kan je zwanger zijn en ongesteld worden? Mijn vorige menstruatie was te laat en nu ben ik een week te vroeg. Ben de laatste 6 weken oververmoeid en misselijk. Mijn moeder zegt dat het wel kan namelijk. Ik heb wel al een test gedaan 4 weken terug voor de zekerheid maar was negatief. Verder heb ik ook gehoord dat me gezicht en buik iets dikker zijn geworden van verschillende mensen.( me broeken en truitjes zitten strakker rondom me onderbuik) Me borsten doen pijn en op tepels zijn meer bultjes gekomen. En als ik in me borsten druk zeg maar dan komt er een witte/doorzichtige vocht uit. Verder moet ik ook vaak plassen. En ben ik aangekomen in gewicht. Wat moet ik hiermee of hiervan denken? En wat zou ik evt kunnen doen? Wordt er behoorlijk onzeker van. Aangezien een vriendin vroeg van de week ben je zwanger? En die wist nergens wat vanaf. Alvast bedankt! Groetjes

  Geschreven door Lana op
 284. hai.
  Ik ben vanaf juni gestopt met de pil. Daarna 17 juni-19 juli-21 augustus ongesteld geworden. Dan had ik als t goed is 23jl. Ongesteld moeten worden. Dit is echter nog niet zo, vanaf de 24e heb ik last van trekkende pijn/gevoel links onderin mn buik,tegen mn lies aan. Af en toe ook opeens opkomende hoofdpijn en af en toe misselijkheid scheuten. Afgelopen vrijdag de 25e en vanochtend de 27e heb ik zowel s middags en s ochtends een test gedaan, allebei negatief. Kan ik alsnog zwanger zijn?? Ik probeer zwanger te raken,dus heb voor/tijdens en na mn ovulatie gemeenschap gehad.
  Wie kan mij helpen!?

  Geschreven door marisje op
 285. sinds juni gestopt met de pil, juli en augustus redeliji optijd ongesteld,geworden:17juni-19juli-21augustus. Ik dacht dan rond de 23e ongesteld te worden, maar nee. Sinds de 24e last van trekkende pijn links onderin mn buik,ook misselijkheidsgolven,opeens opkomende hoofdpijn. 25 & 27e test gedaan, was negatief. Kan ik alsnog zwanger zijn?? Heb ook last van mn onderrug.. Probeer zwanger te worden,dus heb op de juiste dagen gemeenschap gehad.
  Wie kan mij aub helpen!??

  Geschreven door marisje op
 286. Het is mij echt onduidelijk wat je gedaan hebt, wat je probleem is, en wat je vraag is. Als je onzeker bent of je zwanger bent, is de enige betrouwbare mogelijkheid een zwangerschapstest te doen.

  Geschreven door Anoniem op
 287. Waarom doe je niet even een zwangerschapstest?

  Geschreven door Anoniem op
 288. Ik heb afgelopen vrijdagmiddag en zondag ochtend een test gedaan, allebei negatief. Sinds zaterdag misselijkheids vlagen (vooral die etensgeur tijdens t boodschappen doen)
  Toch heb ik t gevoel dat er kans is dat ik zwanger ben. Kan ik later in de week nog een test doen of is de dokter een betere optie?

  Geschreven door marisje op
 289. voor marisje

  het kan zijn dat je zwanger bent en dat je test nu negatief zegt
  je kan proberen nog een testje thuis te doen de afgelopen week
  als het dan nog niks is en je denkt dat je zwanger bent
  dan kan je naar je dokter gaan
  of als je echt niet kan wachten kan je mss wel direct naar de dokter

  Geschreven door Anoniem op
 290. Hoi,

  Ik heb nu een jaartje mijn mirena spiraal. Toch krijg ik momenteel wat zwangerschapsklachten.
  – vermoeidheid
  – hoofdpijn
  – nergens zin in
  – stemmingswisselingen
  – rare geurtjes
  – geen zin in sex
  – buikpijn/krampen
  – borsten zijn erg gegroeid
  – 6 kilo aangekomen
  – dikkere onderbuik
  – emotioneel

  vorige week 2 testen gedaan.. negatief..

  Is er toch een mogelijkheid dat ik zwanger ben? Door het spiraaltje word ik niet ongesteld. Dus kan het ook niet op deze manier checken…

  Geschreven door anoniem op
 291. hallo,

  ik was 18 sept. ongesteld geworden en de 22e heb ik onveilig gevreen met mijn vriend en ik ben de pil vergeten en hij is in mij klaargekomen, maar ik heb daarna gelijk de pil ingenomen, en daarna woensdag en donderdag, daarna gestopt ermee, maar de hele week was ik ziek, diarree, misselijk, niet eten, was 4 kilo afgevallen.
  Nu voel ik me beter, eet gewoon, maar heel weinig en ben nog vermoeiender dan normaal heb chronisch vermoeidheidsyndroom dus ik slaap de hele dag door, heb steken in mijn buik, hoofdpijn.
  Denk dat ik misschien zwanger ben, of nog ff afwachten?

  Geschreven door prisje op
 292. gozer doe normaal hoor, je moet wel in haar klaarkomen of in de buurt van haar vagina, bijv voorvocht of met je handen de vagina aanraken als je handen onder de sperma zitten, dan wel, maar niet met kleren aan, das droogneuken, niks mis mee dst is de enige veilige manier 😉

  Geschreven door natalie op
 293. hallo allemaal,
  ik ben een meisje van 17,
  ik heb afgelopen week onveilig sex gehad met mijn vriend maar die dag had ik gelijk de morning after-pil gehaald, en paar dagen daarop heb ik de test gedaan en die was dus negatief.. maar het probleem is nou dat ik altijd onregelmatig ongesteld wordt, soms is het zelfs dat ik 2 weken in de maand ongesteld ben. nu weet ik niet of ik zwanger ben of niet, ik heb wel heel de tijd last van mijn buik,hoofdpijn,chagarijnig, en vermoeid..en ik kan niet naar mijn eige huisarts gaan want dat is mijn oom, weten jullie of het mogelijk is dat ik afspraak ga maken bij een huisarts waar ik zegmaar niet ingeschreven sta? en omdat ik minderjarig is, is het dan ook mogelijk dan ik zelf mag gaan zonder begeleiders? want ik wil niet dat mijn ouders het weten! hoop dat jullie mij kunnen helpen!

  Geschreven door kysha op
 294. hallo,
  wat u in uw bericht heb staan,
  heb ik precies het zelfde!
  weet je al of je zwanger bent of niet?
  danku

  x

  Geschreven door kysha op
 295. Kysha, je kunt gewoon naar je huisarts gaan, naar jouw oom, want hij heeft een geheimhoudigsplicht. Ik kan mij voorstellen dat je ergens anders heenwilt, en dat kan ook. Bel gewoon even met de assistente van de praktijk van je oom, of van een andere praktijk in de buurt.

  Geschreven door Anoniem op
 296. Hallo,

  Ik heb een vrij regelmatige menstruatie. Ongeveer om de 30 dagen. Ik ben niet aan de pil. Ik heb 2x seks gehad met mijn vriend, wel met condoom. De eerste keer was op 11-09 en toen werd ik op 14-09 ongesteld, dat moest toen ook ongeveer. Op 28-09 heb ik weer seks gehad. Nu ben ik 7-10 alweer ongesteld. Wat dus vrij snel is. Kwam ik nou zwanger zijn? Na mijn weten ging het met het condoom allemaal goed.

  Geschreven door Anoniem op
 297. hoi je zegt dat je vrij regelmatig bent
  mss is dit het geval niet
  het kan zijn door stress of een andere gereden dat je u maandstonden te vroeg hebt gekregen zes dagen te vroeg is niet zo erg
  kijk eens uit naar de volgende maand of ze dan ook te vroeg komen dat zou ik eens aanraden naar de gynecoloog te gaan die zal je dan ook verder helpen en denk dat je niet zwanger bent hoor omdat je te vroeg menstrueert
  sccs

  Geschreven door anoniem op
 298. hoi kyscha

  ik ben niet zwanger
  het is elke keer weer afwachten en deze keer dacht ik echt dat het zo ging zijn omdat ik deze symptonen had
  maar helaas niks
  en weet jij mss of je zwanger bent
  dank je

  Geschreven door Anoniemke op
 299. hoi
  me vriend en ik proberen al van januari,zwanger te worden,door heel wat complicaties,zijn we ook naar het ziekenhuis geweest,beide getest,ik gezond dus mooi van binnen,helaas me vriend maar 7% van de hoeveelheid zaadjes.12 september ond gehad vaak sexs gehad ook op mijn vruchtbare dag 27ste van september,cyclus van 30 dagen.de 10de van oktober ond moeten worden,vanf die dag beetje bruin verlies,lichtjes kramp buik,veel plassen,duizeligheid s’avonds na het eten maar ook s’ochtends.getest op de 13de maar helemaal niets,ik snap er niets van.want kan dat betekenen.wij willen het zo graag,we kunnen niet wachten. dank je wel

  Geschreven door steffie op
 300. heey wij willen heel graag een kindje maar we weten niet de juiste tijd waneer ik zwanger kan worden kunne jullie me helpen asjeblieft stel dat ik 04\10\2009 mijn begin van mijn maandstonden heb waneer kan ik dan zwanger worden ?? dankje

  Geschreven door shauni op
 301. Steffie, ben je inmiddels ongesteld geworden, of heb je al positief getest?
  Shauni, rond de eisprong ben je het meest vruchtbaar.

  Geschreven door Anoniem op
 302. hoi
  Helaas de duiveltjes zijn vandaag gekomen.pffff ach ja we gaan gewoon weer door,over 2 weken zo ie zo naar het ziekenhuis. en hopenlijk wat meer succes.

  in ieder geval bedankt.
  en voor alle meiden heel veel succes

  Geschreven door steffie op
 303. ik heb een test van de kruitvat gedaan en in de hokjes zie je eerst een – en in t 2e hokje | is dit nou negatief? beschrijving is verloren en kan t nergens terug vinden ook niet op internet.

  D

  Geschreven door D. op
 304. Heb de laatste pil geslikt 3 sept.
  Week erna gewoon ongesteld.
  28 dagen later, 1 dag bloedverlies, heel weinig….
  nog weer 28 dagen later, 1,5 dag bloedverlies nog niet veel , wel buikpijn en misselijk…
  Ben al tijdje naar avondeten niet lekker.
  Test gedaan, heel vaag streepje…
  Wat nu?

  Geschreven door M op
 305. Hallo, mijn vraag is of ik zwanger ben ja of nee.

  ik ben al sinds 3 maanden raar ongesteld me lichaam gooit het er maar uit waneer die het wil. het is ook veel minder dan normaal, en nu wacht ik al een week en 3 dagen op of ik ongesteld word. ik ga me een beetje zorgen maken. de dokter zegt doordat ik onregelmatig ongesteld ben mijn pil niet meer werkt zoals die hoort tewerken, dus met onveilige sex het risico groter is op een zwangerschap.

  wat moet ik doen? ben ik nou zwanger of niet? vorrige maand een test gedaan die was negatief..

  HELP ME!

  groetjes A.

  Geschreven door A.18 op
 306. Een zwangerschapstest geeft uitsluitsel. Bij een negatieve test ben je dus niet zwanger. Langdurig onverklaard vaginaal bloedverlies kent verschillende mogelijke oorzaken. heeft de huisarts een diagnose gesteld om het bloedverlies te verklaren?

  Geschreven door Anoniem op
 307. Hallo,
  Ik heb vorige week geslachtsgemeenschap gehad. ik slik de pil NIET en we hadden geen condoom om. mijn vriend is wel niet in mij klaargekomen maar ik ben wel bang dat ik zwanger ben want er komt natuurlijk ook voorvocht uit. Ik ben pas 17 dus hoop natuurlijk niet dat ik zwanger ben. maar ik heb hele erge last van mijn buik en mijn rug. en kreeg vanmorgen in een keer zwart voor mijn ogen en werd heel licht in mijn hoofd. Ik wil het er liever niet met mijn ouders over hebben en weet niet wat ik moet doen.

  Geschreven door Dion op
 308. Je bent niet zwanger, anders zou in het eerste hokje een + teken moeten staan. Heb zelf ook test van Kruidvat gedaan, vandaar….

  Geschreven door Anoniem op
 309. hallo

  ik ben sinds 16 nov 09 misselijk, moe, hoofdpijn, zwaar gevoel in mijn buik.
  mijn vraag is ben ik zwanger ik ben sinds donderdag 12 nov ongesteld geweest tot afgelopen maandag ochtend.
  voor mijn gevoel was het een normale ongesteldheid
  ik heb 5 dagen daarvoor voor mijn ongesteldheid sex gehad geen condoom maar ik slik wel de pil

  ben ik zwanger of lijkt dat zo

  want ik ben 18 jaar zit nog op school en ik wil nu nog niet zwanger van een kind omdat ik het niet red met school en ik wil niet dat mijn ouders achterkomen

  please help me
  amaya

  Geschreven door amaya op
 310. Naar de huisarts!!! je hebt hulp nodig, dit moet je niet alleen doen.

  Geschreven door Anoniem op
 311. hoi ik heb een vraag ik merkte gisteren dat ik melk krijg uit mijn borste wat betekend dat ik heb wet niet of het me zwangerschaap te maken heeft.

  Geschreven door flora morina op
 312. halo ik ben tamara en ben 15 jaar ik heb 2keer sex gehad sonder condoom en de pil kan ik zwanger sijn ik ben in de ogtende misselijk en hooftpijn en beetje buikpijn en moe kunne july mij aub hellpen gr tamara

  Geschreven door tamara op
 313. hallo,

  ben nu al een half jaargestopt met de pil.
  en we zijn aan het proberern natuurlijk.
  nu ben ik heel onregematig met mijn cyclus en is het heel moeilijk om de juiste dagen te vinden.
  nu heb ik al een paar dagen dat ik snacht’s moeilijk in slaap geraak wat voordien nooit een probleem was. heb ook last van mijn borsten en ben heel af en toe in de avond mottig.
  gisteren ook als ik wou gaan slapen werd ik ineens misselijk en braak neigingen. in de dag heb ik daar geen last van. het is nu wel ik ben diabetes patiente. heb al test gedaan maar is negatief. kan iemand me helpen???

  Geschreven door farah op
 314. Ja, je kunt zwanger zijn. Je kan een zwangerschapstest doen, of ga naar de huisarts.

  Geschreven door Anoniem op
 315. Zou als ik jou was met dit probleem naar de huisarts gaan.
  Als je een zeer onregelmatige cyclus hebt kun je daar een beetje hulp bij krijgen via het ziekenhuis. Ik zelf heb geen cyclus en dus geen eisprong.
  In het ziekenhuis kunnen ze dat allemaal bepalen.

  Als je wel zwanger blijkt te zijn gefeliciteerd en veel plezier met de kleine.

  Groetjes Alinda

  Geschreven door Hallo Farah, op
 316. Ga hiermee naar de huisarts of koop een zwangerschapstest bij een kruidvat/trekpleister of zoiets.

  Groetjes Alinda

  Geschreven door Hallo Dion, op
 317. Gewoon nog een test doen en anders naar de huisarts.

  Geschreven door Hallo M, op
 318. ik voel me al een paar weken beroerd harde en dikke buiken en hoofdpijn als ik 2 happen eet van iets wordt ik al misselijk kan ik nu zwanger zijn

  Geschreven door meid 23 op
 319. Hey meiden,

  Ik heb altijd een hele regelmatige cyclus. Nu alleen 9 dagen overtijd.
  Afgelopen vrijdag moest ik naar de gynaecoloog (die afspraak stond al een paar maanden vanwege eerdere miskramen) en daar een urinetest gedaan. Deze was negatief.
  Kan niet tegen die onzekerheid, als ik niet zwanger ben waarom word ik dan niet ongesteld.
  Heb buikkrampjes, steken net boven mijn lies, misselijk, gevoelige tepels en onzettend moe heel de dag door.
  Ik heb de pil nooit gebruikt.

  Geschreven door ItsJustMe op
 320. hallo ,

  ik heb precies hetzelfde ik ben echt bang ik ben 14 jaar.
  dus best jong
  &
  ik ben bang wat ik had vandaag buikpijn dus ik weet het echt niet:(

  groetjes

  Geschreven door julia op
 321. Heb je onveilige seks gehad? Tja, dan zul je toch even een testje moeten doen, of even naar de huisarts gaan, maar vooral in het vervolg condooms gaan gebruiken of aan de pil gaan. Het liefst allebei want dan ben je ook beschermd tegen SOA’s.

  Geschreven door Anoniem op
 322. hoi ik ben al een tijdje gestopt met de pil om precies te zijn vanaf februari.we zijn al een tijdje druk bezig geweest met klussen.
  maar mijn vraag is ik ben vorige maand 11 november ond geweest,daarna gemeenschap gehad dus op 22,24,26 november.heb een cyclus van 28 dagen nu is het 10 december nog niets.
  maar heb al sinds 1 week dat ik mezelf niet ben,behoorlijk draaierig,hele droge mond,last van me borsten,steken in me onderbuik niet hevig ofzo,als ik op me linkerzij lig voel ik in me rechterzij trekken, afentoe steken in me maag,sinds gisteravond misselijk. rommelig in me buik.laatste paar dagen veel honger.kan het zijn of niet. wan tik durf niet te testen.want dan weetik het alweer als ik ga testen dan is het weer negatief.

  thanks

  Geschreven door steffy op
 323. Lees de vragen en de antwoorden over het uitblijven van de menstruatie op deze site. Je kan deze berichten zoeken met de zoekbalk denk ik.

  Geschreven door Anoniem op
 324. hoi. ik ben 15 jaar en ik heb het met mn vriend gedaan zonder condoom.
  hij is niet in me klaar gekomen, maar kan ik nu toch zwanger zijn?
  x

  Geschreven door hoi op
 325. Ja, dat kan, want ook in voorvocht zitten zaadcellen die jou kunnen bevruchten. Ja, je kunt dus zwanger worden van vrijen zonder condoom, ook als je vriendje niet is klaargekomen.

  Geschreven door Anoniem op
 326. Hallo, ik heb een vraag en ik hoop dat iemand mij kan helpen.

  Ik ben in december gestopt met de pil, heb op 11 december mijn laatste menstruatie gehad van de pil zeg maar nog.
  Wij hebben in december al wel geklust ookal wisten wij niet hoe lang mijn cyclus zou zijn.
  Nu zijn wij al 8,5 weken verder en ben ik nog niet ongesteld geworden.
  Ik heb in week 5 en 6 een test gedaan maar die waren allebei negatief.

  Ik heb wel last van een paar dingen, dat zijn, vooral veel afscheiding, dunner dan voorheen, ook al een paar keer gewoon soort van slijm gehad.
  Voel wel gerommel in mijn buik en heb sinds een weekje ook last van soort van spierpijn in mijn onderrug en zijkanten van mijn buik.
  Ook heb ik soms last van urineverlies, wat ik nog nooit eerder heb gehad.

  Ik heb eind week 7 naar de huisarts geweest en die zegt er eigenlijk niks bijzonders over.
  Ik moet maar gewoon afwachten, ze zegt dat de menstruatie soms wel een jaar op zich kan laten wachten.

  Weet niet meer wat ik moet doen, ben ik nou zwanger of laat mijn menstruatie op zich wachten?

  Geschreven door Leeuwtje op
 327. hallo ik ben nu vandaag 5 dagen overtijd en heb last van bruine afscheiding daar voor was ik vaak misselijk en had veel buikpijn en gevoelige borste kan het zijn dat ik zwanger ben

  Geschreven door mama op
 328. ik heb op 1 januari mijn maandstonden gehad op 19 januari waren ze der weer denk ik. Maar nu de laaste dagen ben ik zo moe. Heel emotineel en als men vriend mijn borsten aanraakt is het precies of die duwt op blauwe plekken.
  ik moet ook vaak plassen. Verder heb ik geen klachten ofzo denken jullie dat k zwanger ben of niet? Mijn vriend zou dolgelukkig zijn!

  Geschreven door sarahtje op
 329. dat heb ik ook maar dan nu is de bruine afscheiding weg en heb veel last van misselijk heid en pijn in de onderbuik heb jij dat ook en hoe is het nu afgelopen

  Geschreven door bengel0912 op
 330. me vriendin en ik zaten te flirten maar ik kreeg ineens voorvocht ondertussen ging met me penis langs haar vagina me vraag is kan ze dan zwanger raken?

  Geschreven door abdel op
 331. Hoi,

  Ik ben in juni 2009 gestopt met de pil, al na 3 maanden bleek ik zwanger te zijn (okt) en in de laatste week vlak voor de kerst bleek dat ik met de 12-weken echo mijn kindje al had verloren in week 5 of 6. Heb altijd een 28 dagen cyclus gehad en nog nooit overtijd geweest. Nu bee ik na de miskraam netjes volgens de cyclus op 20 januari ongesteld geworden en zou ik op 18 februari weer ongesteld moeten worden. Dit is niet gebeurt. Sindsdien ben ik 9 dagen overtijd en heb alle zwangerschapssymptomen. Heb met 2 dagen overtijd een test gedaan en nog eentje met 7 dagen overtijd. Gisteren en eergisteren een klein beetje bruine afscheiding gehad en vandaag leek ik ongesteld te zijn geworden, met nog steeds alle symptomen. Heb gisterochtend met ochtendurine getest en ik zag een heel smal dun streepje. Aankomende week zou ik weer moeten ovuleren, maar als ik ongesteld ben snap ik ook niks meer van mijn cyclus. Hoe weet ik dan wanneer ik weer vruchtbaar ben?

  Kan ik toch zwanger zijn? Ik wil zo graag weer zwanger worden.

  Geschreven door mika1981 op
 332. Hallo allemaal!

  Ik heb een vraag.. Ik heb van het weekend, sex gehad (helaas onveilig)ik heb nu gespannen borste, voel me erg moe, en ” raar in me hoofd” nu vraag ik me af, kan ik zwanger zijn? Hij is niet klaar gekome in me.. Al was ik wel aardig nat daarna, maar goed dat is natuurlijk ook voorvocht enzo.
  Ik heb ook ineens heel erg trek in chocolade terwijl ik dat anders niet eet.
  Nu is mij vraag, kan het zijn dat je al zo vroeg dingen merkt of je zwanger ben of komt dat pas na een week, of meerdere weken?

  Liefs!

  Geschreven door Paulien op
 333. Hallo, ik ben al een tijdje gestopt met de pil omdat ik erg misselyk ben voor dat ik de pil moet innemen ondertussen heb ik wel gewoon sex gehad met m’n vriend.
  maar ik voel me al best een tijdje misselyk pyn aan me borste hoofdpijn en ben echt veel moe , ook plas ik veel.
  maar ik ben wel ongesteld geworden en heb af en toe ook gewoon bloedverlies 2/3 dagen dan houdt t weer op? Maar heb nog steeds dezelde klachten & voel ook veel beweging onder links in me buik en aan me navel & ik eet echt veel

  Wie weet hier raad mee?

  Geschreven door Angelina12 op
 334. Ik kwam er vandaag achter dat ik een pil ben vergeten. Nu staat er op veel sites dat 1 pil vergeten tegenwoordig niet meer uitmaakt.

  Welke dag ik ben vergeten weet ik niet ben heb nog nooit vergeten daarom snap ik het ook niet goed. Heb gister sex gehad met mijn vriend en hij doet altijd voor het zingen de kerk uit ook al gebruik ik de pil.

  Kan ik nu het beste een morning after pil halen voor de zekerheid?

  Geschreven door melissa90 op
 335. Ik heb met mijn vriend gevreeen, en hij is tot nu toe 1x in mij klaargekomen, gewoon met condoom, daarvoor kwam hij klaar op mijn buik en dan hadden we een handoek voor mijn vagina., zodat er niks bij kan komen. Toen we het voor het eerst deden, probeerde we zonder condoom er een beeetje in te komen, hooguit 2 a 4 cm is hij naar binnen gekomen, maar het maagdenvlies was nog intact en hij heeft niet gespoten of dergelijks.
  Maar ik maak me beetje zorgen, want mijn menstruatie is nog uitgebleven.
  We hebben het altijd met condoom gedaan, en hij komt niet heel snel klaar, dus dat is de reden dat hij nog maar 1x in mij is klaargekomen. In het condoom zaten geen gaatjes of wat dan ook. maar zou ik zwanger kunnen zijn of niet?
  Als hij mij vingert, daarvoor had hij zich afgetrokken, kan je dan ook zwanger worden of niet??

  Ik heb nu al de laatste paar dagen best wel buikpijn en hoofdpijn en heel veel zin in eten, haha. beetje opgeblazen gevoel ook, zou het kunnen dat het er aan zit te komen of ben ik zwanger?

  Geschreven door iemand op
 336. Ik hoop dat iemand mij wat duidelijkheid of een soortgelijke verhaal kan bieden.

  Mijn man en ik willen graag een kindje, maar er is geen haast bij. Ik zit niet constant te letten op symptomen en gebruik geen zwangerschapstesten.

  Ik heb nu al twee maanden last van mijn onderbuik en pijn in mijn baarmoeder. Ik ben daarvoor meerdere malen naar de huisarts geweest en naar de huisartsenpost. Ik heb twee maal bloed geprikt, maar er was geen sprake van een infectie of dergelijke. Dus er kon niets mis zijn met mijn eierstokken.

  Toen ik inwendig werd onderzocht, bleek mijn baarmoeder, groter te zijn geworden, wat de pijn in mijn onderbuik veroorzaakte.

  Nu heb ik ook opvallend opgezwollen borsten en mijn tepels zijn ook veel groter en donkerder geworden. Ik heb een grotere maat bh moeten kopen, wat nog nooit eerder in mijn leven is voorkomen, dus aan de menstruatie kan het niet liggen.

  Ik heb een opgeblazen en opgezette buik, last van hoofdpijn, vreselijk moe (ik kan de hele dag wel slapen), heb sterke trek in specifiek voedsel, ben vies van bepaalde voedsel en geuren, ik ben erg emotioneel en moet vaak (zomaar) huilen.

  Heb een aantal weken geleden mijn menstruatie gehad en die was van korte duur en met veel minder bloed dan normaal. Een paar dagen daarna heb ik een zwangerschapstest gedaan en die was negatief. Sindsdien heb ik niets meer geprobeerd. Ben niet meer naar de huisarts gegaan en heb mezelf ook niet getest. Nu is mijn lichaam wel aan het vervreemden van mij, waardoor ik er toch bij stil ga staan bij wat er nou met mij gebeurt. Hopelijk weet iemand hier meer.

  Geschreven door Vrouwtje op
 337. Hallo,

  ik ben vrijdag en zaterdag de pil vergeten en nu is het zondag. is er nu kans dat ik zwanger word?
  heb ze net wel ingenomen:$

  groetjes

  Geschreven door onbekend op
 338. ik vraag me af of ik zwanger bent..
  want eerste 2 of 1 week moest ik kotse en was misselijk moe nog geen pijn in me borsten want doe me bh nooit uit, of heb je dat ook als je bh aan heb..?

  overhoelang krijg je borstpijn en ik vergeet elkedag me pil ik ben dikker geworden en ben laatste tijd erg moe,

  groetjes hoor het wel..

  Geschreven door onbekend op
 339. mijn dochter heeft gisteravond getest test positief vanmorgen nog 2 keer getest en negatief is ze nou wel of niet zwanger ?

  Geschreven door tineke op
 340. Twee weken geleden was ik misselijk en had constant een raar gevoel, en heel rusteloos, nu had ik een zwangerschapstest gedaan en hier was een positieve streep te zien.
  ben naar de dokter geweest, bloedtest gedaan negatief, nu heb ik wel twee vriendinnen waarbij de bloedtest ook negatief was, en deze zijn reeds bevallen. (waren dus wel zwanger)
  nu ben ik ondertussen vier dagen overtijd geweest, maar ik nam mijn pil nog, deze uitgenomen tot mijn stopweek.
  de vierde dag, kreeg ik heel even mijn regels, maar een anderhalf uur later was het reeds gestopt.

  denken jullie dat ik toch zwanger kan zijn ook al is de bloedtest negatief?
  normaal heb ik ook een heel strakke platte buik, en nu is deze zo opgeblazen.
  alvast bedankt voor de reactie

  Geschreven door zandri op
 341. ik moest gisstere ongesteld worden maar werd het niet ik kreeg oud bloed en vandaag had ik alleen maar bloed proppen ik ben bang dat ik zwanger ben en ben nog maar 15 jaar ik ben een paar keer de pil vergeten maar heb hem de vogende dag gelijk geslikt HELP ME Geef me advies pleasee (L)

  Geschreven door juanita op
 342. ik heb de laaste tijd last van een lichte buikpijn en mijn vloed is een beetje bruin achtig ik ben de laaste tijd ook vermoeid en heb last van mijn borsten zou ik me toch moeten laten testen?

  Geschreven door melanie op
 343. hallo, ik heb al 6 maanden het gevoel dat ik zwanger ben, heb 6 testen gedaan die allemaal negatief waren en ik word ook gewoon ongesteld. toch blijf ik het gevoel hebben dat ik zwanger ben! ik heb de laatste dagen last van een kriebelende huid bij mijn buik en soms last van stijve tepels. wat denken jullie? kan ik toch zwanger zijn?!

  ik weet het echt niet meer 🙁

  Geschreven door fleur op
 344. hay damens
  tja beetje raar zeggen mischien heb 2 maanden geleden baarmoeder mond kanker gehad..al met al heel veel bloedingen gehad, veel reavalideren, medicatie, kuren, je kent het wel…2weken geleden gestopt met bloeden..en mocht beginnen met de pil…werd daar erg depri van en kreeg allemaal bij werkingen.moest meteen stoppen met de pil( naar 7dagen) en ben nu 4 dagen gestopt…der HA assistent zij dat ik eerst ongesteld moest worden voor dat ik mocht beginnen met een nieuwe pil.
  mijn vriend en ik hebben 2 keer seks gehad, gewoon met condoom…maar ik wordt maar niet ongesteld :(..ben erg gepressief, huilbuien, misselijk en heb erg pijnlijke borsten…ik weet nu niet als ik zwanger ben of kan zijn, of dat gewoon mijn hele lichaam nog helemaal onder de hormonen zit door de 2 slepende maanden….wie kan mij helpen…ben echt radeloos kan een zwanger schap nu echt niet gebruiken

  Geschreven door iron22 op
 345. Hallo mensen,

  Ik ben op dit moment al 14 dagen ongesteld, waarbij ik alleen bruin bloed krijg. Ik ben pas 17 jaar en ik weet niet wat het is. Ik heb een zwangerschapstest gedaan en er stond dat ik niet zwanger ben. Mensen zeggen me dat de test niet 100% vertrouwbaar is en ik weet niet wat ik moet doen. Ik slik nu ook al 6 dagen de pil en de bruine afscheiding is niet gestopt. Ik durf het ook niet aan mijn ouders te vertellen (moslims) en ik durf ook niet naar de huisarts te gaan vanwege mijn leeftijd (onder de 18). Weten jullie hier misschien wat van?

  Geschreven door yasmin op
 346. ik ben 18 maart ongesteld , kan het zo zijn dat ik nu al symtomen hebt ,heb koorst , neus verstopping ,moet constant spugen en plaaten , hebt veel lichaams pijnen .kan het zijn dat ik zwanger bent?

  Geschreven door tushi op
 347. Hallo,

  In januari werd ik niet ongesteld, test gedaan en die was positief, na enkele dagen begon ik bruine afscheiding te verliezen en een paar dagen daarna begon ik te bloeden, had menstruatie krampen. Ik ben door de dokter doorverwezen naar het ziekenhuis en die zag dat er niets meer in de baarmoeder zat. Nu ben ik daarna gewoon weer ongesteld geweest en heb ik geen gemeenschap meer gehad. Alleen voel ik de laatste dagen veel gerommel in mijn buik en ben ik aangekomen.
  Ik kan nu niet toch nog zwanger zijn?

  Groetjes, Jannah

  Geschreven door Jannah op
 348. Het kan wel degelijk dat je tijdens je zw sch borstvoeding dan wel melk afscheiding krijg! Ik heb dit namelijk bij al mijn 4 zw sch gehad, bij de eerste pas op het laaste bij mijn tweede rond de 20 weken. bij de derde kwam het al na 12 weken. en bij de vierde was het van begin af aan al raak. en ik heb dat toen gevraagd bij de gynocoloog en die zij dat de hormonen het wel degelijk konden aanmaken… dus niks met pas na de bevalling.!!!

  Dit wilde ik toch met alle respect even kwijt

  Geschreven door biebie op
 349. Hallo,

  Een vraagje: ik slik altijd trouw de pil. Maar ben nu al twee maanden niet ongesteld geworden. Ik heb al vier keer een test gedaan maar alle negatief.

  Hoe groot is de kans dat ik zwanger ben? Heeft iemand dit ooit gehad?

  Geschreven door Soraya op
 350. hoi,ik heb gister een positife test gehad en vanmiddag heb ik er voor de zekerheid nog een gedaan en die is negatief! wat nu?

  Geschreven door ellen op
 351. hoi ik heb een vraagje ik moet dinzdag of woensdag ongi worden maar ik heb al 2 weken pijnlijke borsten ben vaak moe en nu heb ik 2 a 3 dagen zichbare aders bij mijn borsen ben ik meschien zwanger of komt het omdat ik ongi moet worden ik heb het nog nooit gehad als ik ongi moest worden

  Geschreven door p op
 352. Wie kan mij helpen ik ben 26 maart ongesteld geworden en daarna de pil niet meer ingenomen.
  En toen heb ik het gedaan.
  Maar dat bleek op mijn vruchtbaren dag te zijn.
  Ik had vrijdag 23 april ongesteld moeten worden dit ben ik enigzins nog niet dus nu 4 overtyd.
  Heb gister test gedaan negatief..
  ben ik nu zwanger ??

  Geschreven door Anoniem op
 353. Ik heb 2 miskramen gehad (kerst 2009 en februari 2010) en daarna heb ik in beide gevallen mijn cyclus van 28 dagen weer opgepakt, alsof er niets gebeurt was. Hier zat 1 normale, maar heftige ongesteldheid tussen. Dit was dus op 30 maart. Nu ben ik 27 april weer ongesteld geworden. Althans, zo leek het. We hebben tijdens de ovulatieperiode flink geklust; eigenlijk elke dag en ruim 4 dagen voor de ovulatieperiode (getest met ovulatietesten). Maar ik ben voor, tijdens en na die ongesteldheid misselijk, moe, een zwaar gevoel in mijn onderbuik, geen hongergevoel en gespannen borsten. Het voelt alsof ik weer zwanger ben, ben ook wat maar dat kan niet want ik ben immers ongesteld geweest.

  Hoeveel zin heeft het om toch een zwangerschapstest te doen want kan het bijvoorbeeld ook een innestelingsbloeding zijn geweest? De menstruatie heeft wel 3 dagen korter geduurd en werd na dag 1 ook minder hevig.

  Ik ben zo benieuwd of iemand me wat kan vertellen!

  Geschreven door mika1981 op
 354. Hallo!
  Ik ben een meisje van 15 en ik heb heel regelmatig (meerdere keren per week) onveilige seks met mijn vriend. Ik ben wel aan de pil die ik vrij regelmatig slik. En ik ben ook altijd heel regelmatig ongesteld.
  Maar ik heb laatst de pil een maand niet geslikt omdat mijn strips op waren, en ik van de dokter moest wachten tot ik weer ongesteld werd, ondertussen heb ik wel onveilige seks gehad(mijn vriend en ik houden niet van condooms). Daarna ben ik ongesteld geworden maar heel raar. eerst 2 dagen (waarin ik weer slikte..) toen 2 dagen niet toen weer een paar dagen wel en toen weer een paar dagen niet. Het is nu 2 weken later en ik word nogsteeds om de paar dagen een paar druppeltjes ongesteld, ook voel ik me erg vaak duizelig en misselijk. Maar ik wil niet voor niks een test doen, ze zijn erg duur.
  Wat moet ik doen? Kan dit gevaarlijk zijn?
  Groetjes!! Marieke

  Geschreven door Marieke op
 355. ik heb een brandende vraag over mijn ongesteldheid,,ik was namelijk voor de laatste keer ongesteld op 19 maart,,en op 26 maart heb ik seks gehad met mijn vriend via anaal en oraal,,maar niet via de vagina,,en nou ben ik tot nu toe nog steeds niet ongesteld geworden,,kan iemand mij helpen???? THX

  Geschreven door hannah op
 356. ik slik nu al een tijd je niet meer de pil en nu had ik maar 2 dagen menstruatie kan ik zwanger zijn?
  ik ben onzeker over wel of niet testen.

  Geschreven door judith op
 357. hallow , ik ben 17 jaar en ik heb nog nooit sex gehad , ik krijg laaste tijd met ongesteld donkerbruin bloed ik ben echt bang ik heb en opgezwolle buikje ik ben bang ??

  Geschreven door esra op
 358. Heeii.
  ik heb ook een vraagje.
  ik heb last van me onderbuik heel erg, me buik is ook iets groter geworden.
  dan denk iedereen natuurlijk dat ik dikker word.
  maar dat is juist het probleem ik eet gewoon goed doe aan sport enz.
  Maar ik wil precies echt alles weten hoe weet ik het nou.
  Ik ben ook altijd onregelmatig ongesteld, dus dat is meestal het probleem want dan ben ik altijd onzeker over ”het zwanger zijn/worden”
  Ik ben Chaggerijnig, snel moe, (ik eet niet zoveel). zeurende onderbuik, stemmingswisselen..
  wilt iemand mij a.u.b helpen / antwoorden van deze vraag.??!!

  Geschreven door Cherrel op
 359. hallo, ik zou heel graag willen weten of je van droogsex zwanger kan worden?
  ik heb 19maart droge sexgehad ben de vorige maand en deze maand gewoon normaal ongesteld geworden. ben ik nu zwanger?

  Geschreven door anoniem op
 360. ik heb laatst sex gehad met mn vriend
  alleen kwam ik er 2 dagen er later nog achter dat de condoom in me zat kan ik
  daardoor zwanger worden?

  Geschreven door girllll op
 361. hoi,

  ik heb meestal een cyclus over de 30 dagen. het verschilt nogal. laatste paar maanden had ik 32 33 34 ongeveer. nu verwacht ik mijn volgende ongesteldheid op 17 juni.vorige maand was het 16 mei. ik heb altijd 1 week vantevoren pijnlijke borsten, maar nu heb ik dat niet. ik voel sinds paar dagen lichte pijn in mn baarmoeder en heb 2 dagen geleden de hele nacht pijn gehak aan mijn rechterbuik (dus mijn rechterei?)en gisteren had ik het ook lichtjes. volgens mijn berekeningen moest ik een eisprogn op ongeveer 3 juni gehad hebbben en ik had 31 mei en 1 juni geslachtsgemeenschap gehad. ik wil graag zwanger raken. zouden deze klachten symptomen van innesteling kunnen zijn of is het een teken van een late eisprong?

  alvast bedankt

  Geschreven door liefje op
 362. Anderhalve week geleden gemeenschap gehad.. is het condoom gescheurd, het was wel midden in mijn menstruatie, maar we maakte ons toch zorgen. Volgende dag meteen map. ingenomen en 3 dagen erna had ik 3 dagenlang bloedverlies wat gewoon leek op ongesteld zijn. Daarna voor de zekerheid nog een zwangerschapstest gedaan en was positief, niet zwanger dus.. Moet ik me nu nog zorgen maken?

  Geschreven door Nederlandse op
 363. hoi,
  ik ben 14 maanden geleden gestopt met de pil en sinds een paar maanden zijn mijn vriend en ik gestopt met voorbehoedsmiddelen. ik ben nu sinds een week heel misselijk na het ontbijt en voor het slapen gaan, ik moet veel plassen, heb nu al een week menstruatiepijnen maar dan lager dan normaal in mijn buik, terwijl ik maar 1 druppel bloed heb gehad, voor de rest een klein beetje bruin slijm ik had 5 dagen geleden ongesteld moeten worden. sinds 2 weken krijg ik ineens maagzuur na het drinken van cocacola. en mijn tepels zijn aan het veranderen merkte ik vandaag, het lijkt wel of je open gaan staan. ik heb nadat ik 2 dagen over tijd was een test gedaan, die was negatief, zou ik toch zwanger kunnen zijn?

  Geschreven door ik in spaje op
 364. hoi

  ik heb un probleempje ik ben al ruim 3 weken over tijd en heb voirge week samen met mijn vriend een test gedaan die was negatief, maar heb die test na 2min bekeken en gelijk weg gedaan, maar had ik langer moeten wachten??
  ik ben nu nog steeds niet ongesteld en ben humurig en vaker ineens duizelig, eet buien, en een rommelige buik net of er lucht in zit?

  kan iemand me helpen??

  groetjes roosje 21 jaar

  Geschreven door roosje89 op
 365. Hallo,
  Ik ben 15 jaar en heb 2 weken geleden seks gehad met mijn vriend. Ik slik altijd trouw de pil, en we gebruikten ook een condoom. Toen hij klaar was gekomen, was de condoom eraf! We schrokken allebei heel erg. De condoom zat in me en kon het er nog maar net uithalen. Maar nou ben ik bang dat ik zwanger ben.
  alvast bedankt

  Geschreven door Daisy op
 366. ik maak me echt zorgen ,
  wand ik heb laatst (3 weken geleden)
  sex gehad, en ik herken al die kenmerken! maar ik ben pas 13 ! help me!!

  Geschreven door annoniem op
 367. ik heb een vraag
  ik ben al een week misselijk maar ben net 3 weken geleden ongesteld geweest.
  me buik voelt wel raar aan en ik heb ook onveilige seks gehad met mijn partner zou ik zwanger kunnen zijn??

  Geschreven door priscilla op
 368. moet ik met de pil stoppen als ik denk dat ik zwnager ben of gewoon door gaan ermee.

  Geschreven door === op
 369. Ik voel me al 1 week vreemd, ik heb gevoelige tepels,veel slaperig de hele tijd voel ik me moe,donkere rand rond mijn tepel.een paar keer hoofdpijn,een paar keer per dag veel naar de wc,mijn borsten zijn groter geworden…maar ik moet volgende week menstruatie krigen, kan dat symptomen zijn van zwanger zijn of niet? ik voel me wel zwanger, en kan ik nu al een testje doen of moet ik ff wachten om over tijd te gaan om een testje te doen?

  Geschreven door desi00 op
 370. ik heb laatst rare droom gehad over dat ik zwanger was enzo. ik doe ook aan zelfbevrediging.. alleen dan doe ik alsof ik sex heb.. maar dan met een knuffel ofzo. ik maak me best wel druk over die droom enzo. ik was gaan zoeken naar verschijnselen. maar ik ben niet misselijk heb alleen last van af en toe hoofdpijn. ik heb niet echt gelet op mijn borsten. maar ze zijn niet hard ofzo. ik heb wel buikpijn en ben al best lang niet ongesteld geweest. ik ben zelf best wel onregelmatig ongesteld dus weet het echt niet enzo..
  kan de buikpijn ook van te veel stres komen? want daar heb ik best wel last van. ik heb nog nooit echt seks gehad met iemand.. dus.. kan iemand me zekerheid geven???

  Geschreven door anoniem op
 371. hallo

  ik hadeen inplannon en heb hem verwijdert afgelopen donderdag heb sex gehad met me vriend zondercondoom vanafdonderdag al en heb steeds buikpijn maar sinds gisteren had ik beetje licht kleurig bloed dan komt het en dan is het weer weg

  heb een test gedaan of ik zwanger kon zijn maar gaf nee aan

  ik heb nog steeds last van me buik moe en soms voel ik me ook niet zo lekker en eet veel
  kan het zijndat ikde test te vroeg heb gedaan of ben ik gewoon niet zwanger

  me vriend en ik willen heel graag een kindje

  groetjes

  Geschreven door annemieke op
 372. Hallo,

  Ik ben 9 dagen overtijd en 3 maar test helaas negatief. Vorige week had ik ongesteld moeten worden en dat is dus nog niet gebeurd.
  Last van mijn buik (alsof ik ongesteld moet worden) en rommelende darmen, ook heb ik wat last van mijn rug en vermoeidheid…
  Vorig weekend heb ik negatief getest en op maandag en gisteren weer een testje doen.negatief.

  Wie van de meiden heeft hier ervaringen mee? Wat was bij jullie de uiteindelijke uitslag?

  Ik ben benieuwd!

  Geschreven door nayereh op
 373. ik heb sex met mijn vriend gedaan zonder condoom..maar hij heeft niet in mezelf gekomen.en ik weet niet of de kans is of ik zwanger kan worden

  Geschreven door Omy op
 374. heey,
  ik ben met de pil begonnen maar ik heb hem wel een paar x te laat ingenomen. in de eerste maand dat ik ermee begonnen ben heb ik onveilige seks gehad met mijn vriend en ik weet dus niet of die gelijk veilig was en aangezien ik hem ook een paar x vergeten was en dus te laat heb ingenomen weet ik niet of ik nu zwanger ben. ik ben 5dagen te laat ongesteld geworden, maar uiteindelijk dus wel, en ook best hevig, heb al een tijdje hele zere borsten en ben veel misselijk en heel erg moe, ik kan de hele dag wel slapen en ben ook aangekomen. ik heb wel 1x een test gedaan maar die was negatief. ik had hem gedaan in de 4e dag dat ik te laat ongesteld was. dat is nu ongeveer 3 weken geleden. nu weet ik niet zo goed wat ik moet doen. nog maar een x testen misschien? of is het misschien iets anders? wie kan me helpen?

  Geschreven door jenaya op
 375. Mijn vriend en ik zijn al een paar maanden bezig om zwanger te raken. Deze maand had ik 4 dagen voor mijn NOD een beetje bruine afscheiding, daarna een beetje bloed. Dit heeft maar 24 uur geduurd. Gister getest, deze was negatief. Rommelig gevoel in mijn buik, heel erg moe en af en toe vlagen van misselijkheid. Moet ik een afspraak maken met de huisarts, of moet ik toch nog even wachten en later deze week nog een keer testen? We willen het zo graag.

  Bedankt alvast.

  Geschreven door 1985 op
 376. Kan je zwanger worden als je onveilige seks hebt gehad 3 dagen voor je maandstonden?

  Geschreven door Anke op
 377. hoi ik heb ook zo iets me gemaak uit ik in em teples knijp komt er melke uit is dat nomraal of is dit en teke van zwangerschap graag aantwword op mijn vraag groetjes tina

  Geschreven door tina op
 378. ik heb melk uit mijn tepels ze zegen dat het door de ongestld had komt maar ik denk jous dat het nisk me te maken heb . ik doe ook geen test want het kost te duur elke keer en test te gaan doen vroeger had ik dit nooit
  ik denk . waar ik woon dat ze dit verbergen dat ze het weten hoe het komt ik heb 1 keer ne test gedna bij de dokter maar ik geloof de dokter niet of moet ik naar ne andere dokter gaan of wat moet ik doen en is dat nomraal melke voor dat je ongesteld moet worden hebben en krijgen mannen dit ook want de leideingen heeft op internet gezeg dat het kan maar ik geloof ze niet
  vraag aan jullie is dit nomraal melke uit je tepeles of hoordat bij de menstruvacie groetjes tina

  Geschreven door tina op
 379. Ik heb de pil doorgeslikt en toen ben ik daarna 2 dagen te laat begonnen met slikken en ben de pil paar keer vergeten,en 1tje alsnog in genomen,loopt een beetje heel vaag deze maand met de pil geloof ik.

  Nou heb ik sinds eergisteren bruine afscheiding klein beetje rood wat is dat?
  Verder heb ik verschrikkelijke pijn in me onderrug wat ik normaal ook niet heb!
  ben heel moe en emotioneel.
  me buik is ook erg opgezet.
  Ik denk zelf dat het te maken heeft dat ik de pil verkeerd heb geslikt…maar wil graag horen wat jullie ervan denken?

  Verder slik ik nu de pil gewoon verder dat is toch goed?

  groetjes

  Geschreven door Anoniempje123 op
 380. zie mijn vorig bericht.
  Ik heb ook in de eerste week en de weken erna sex gehad.

  Geschreven door Anoniempje123 op
 381. hoi ik ben sinds februarie gestopt met de pil.nu had ik 2 sept mijn menstruatie moeten krijgen en die kwam maar niet.
  ik heb op 4 sept een test gedaan en die gaf na een kwartier een plusje aan(positief)
  ik naar de huisarts nogmaals test gedaan en die gaf negatief aan.
  vanacht werd ik ineens wakker met hevige buikkrampen en smorgens enorm veel bloedverlies.ik heb dit nooit eerder gehad en heb een zeer regelmatige cyclus van 28 dagen.heeft iemand dit al eens meegemaaktt.

  Geschreven door angela op
 382. Jazeker je kan alleen van het voorvocht al zwanger raken

  Geschreven door ikkuh op
 383. Ik moest afgelopen weekend ongesteld worde. NOu was ik nog aan de pil toen is de condoom geknapt naar mij n vriend is niet klaargekomen. NOu heb ik de pil geslikt tot en net maandag. NOrmaal blijft mn maandelijkse uit naar nu wel erg lang voor mijn gevoel. IS er een kans dat ik zwanger ben?????

  Geschreven door ikkuh op
 384. Hoi,
  Ik zit al een jaar aan de diana pil en ben 6 weken precies tegelijk met m’n nieuwe cyclus gestart met de antibiotica pil: doxycycline. Deze pil heb ik na 6 weken geslikt, 6 dagen geleden heb ik mijn kuur afgerond. Ik ben er zo laatst achter gekomen dat de pil minder betrouwbaar is als antibiotica in het spel is. En ging m’n vruchtbare dagen uitrekenen. Zo waren mijn vruchtbare dagen 2 en 3 oktober en ik heb seks gehad op 25 september, 4 oktober en 6 oktober. De laatste 5 dagen kreeg ik de volgende symptomen: erg moe, eet erg veel en heb ook erg veel eetaanvallen terwijl ik hier nooit last van heb gehad,klein beetje misselijk na het eten en als ik honger heb maar niet op de normale overgeef misselijk manier, beetje duizelig, af en toe en hele erge stemmingwisselingen terwijl ik hier eigenlijk ook nooit last van heb en een opgezette buik precies bij m’n baarmoeder wat al 5dagen er ongeveer ook zit.. Mijn vraag is hoe groot de kans is dat ik zwanger ben en wanneer kan ik mezelf testen?
  Groetjes

  Geschreven door Anoniem op
 385. Hoi. Ik had Sex gedaan in mijn periode en mijn Vriend had gekomen. Nu Voelt ik pijne tepels, bubeltjes op hun, Vakker plassen, hoofdpijn, uitbarst en misselijk. Kan ik zwanger Zijn?

  Geschreven door Suenna op
 386. Dag dames, ik las een aantal berichtjes en dacht ik stel mijn vraag ook gewoon even. Ik ben nu momenteel 6 dagen overtijd voel me echt ellendig (misselijk, hoofdpijn, borsten worden groter en zijn gevoelig,verschrikkelijk moe en enorm chagerijnig) nou heb ik vanmorgen een test gedaan en die was gewoon negatief. Maar kan me eigelijk niet voorstellen dat ik niet zwanger ben de nodige symptomen zijn er en ik voel nog niks van ongesteldheid ofzo. Nou heb ik maar een afspraak gemaakt voor donderdag. Heeft iemand hier al ervaring mee!? Hoop een reactie te ontvangen!

  Groetjes, Cher

  Geschreven door Cher op
 387. Dag meiden,

  Wat zijn sommige klachten toch tegenstrijdig want het kan op van alles duiden. Ik ben zelf al zo vaak in de maling genomen door me lichaam dat ik niet meer weet waar ik het zoeken moet. Ik heb zelf de volgende klachten

  – jeuk op me buik,borst,navel en rug
  – last van moeilijk stoelgang

  Nu lees ik op het net dat dit ook welleens kan duiden op een zwangerschap. Verder heb ik (nog) geen klachten maar ja wat er niet is kan nog komen. Herkent iemand deze klachten.

  greetz, bella25

  Geschreven door bella25 op
 388. Hallo. Ik heb bijna 2 maanden geleden onveilige seks gehad. Ik ben gewoon aan de pil dus ik was niet bang dat er iets fout kon gaan. Ik heb die maand ook elke keer de pil op tijd ingenomen. Ik heb de strip afgemaakt en gewacht of ik ongesteld werd. Nou dat was gewoon het geval. De menstruatie zag er hetzelfde uit als normaal. Heb voor de zekerheid toch maar een test gedaan. Deze test was negatief. Nu een maand later ben ik weer klaar met de pil maar ik word maar niet ongesteld. Ik heb alleen een heel klein beetje bruinen slijmerige afscheiding. En dit duurt nu al 3 dagen?
  Wat kan er aan de hand zijn?

  Geschreven door Lisanne op
 389. Hoi,

  ik heb een vraag. Ik slik de pil elke dag bijna op het zelfde tijdstip en ben hem nog geen 1 keer vergeten. nu had ik 2 dagen geleden (rond mijn eisprong) last van misselijkheid en een beetje duizelig. kan ik zwanger zijn of is dit gewoon een teken van mijn eisprong? vrijdag begin ik aan mijn stopweek. Vorige maand heb ik doorgeslikt i.v.m vakantie.

  Groetjes

  Geschreven door Anoniem1 op
 390. Hallo,

  Ik zou eigenlijk 10 jan. ongesteld moeten worden, nu is dat de 8e al gebeurd. Maar het was maar 1 dag heel hevig, daarna nog 2 dagen wat bruinige afscheiding, wel ging ik kapot van de pijn de eerste dag, nu nog steeds wat krampen, moet vaker naar de wc en ben de hele dag misselijk. Ik heb de 7e een test gedaan deze was negatief. Zou ik toch zwanger kunnen zijn?? Maar nog even moeten wachten met een test?? Pppff word gek van die onzekerheid, want we willen zo graag een kindje. Nu moet ik er wel bijzeggen dat ik afgelopen 5 okt. mijn sterrilisatie ongedaan heb laten maken. Heeft iemand hier ervaring mee==

  Alvast bedankt, groetjes silly

  Geschreven door sillysa op
 391. Hallo,

  Met oud en nieuwjaar heb ik die nacht overgegeven. daarna de pil genomen en sex gehad met een jongen en hij is klaar gekomen zonder condoom.
  Ik was ook tegelijkertijd verkouden.
  Ik heb de arts gebeld of dit kwaad kon, dit had nergens consequenties voor.
  Daarna heb ik nog 2x sex gehad met iemand ook zonder condoom en hij is klaar gekomen.
  Vorige week had ik allemaal buikpijn, dat is nu weg.
  Ik heb nu helemaal geen eetlust en veel doorzichtig vocht uit mijn vagina.
  Kan dit op zwangerschap blijken?
  Zo spoedig antw. AUB

  Bedankt!

  Geschreven door sanneettjjee op
 392. Hallo,

  Met oud en nieuwjaar heb ik die nacht overgegeven. daarna de pil genomen en sex gehad met een jongen en hij is klaar gekomen zonder condoom.
  Ik was ook tegelijkertijd verkouden.
  Ik heb de arts gebeld of dit kwaad kon, dit had nergens consequenties voor.
  Daarna heb ik nog 2x sex gehad met iemand ook zonder condoom en hij is klaar gekomen.
  Vorige week had ik allemaal buikpijn, dat is nu weg.
  Ik heb nu helemaal geen eetlust en veel doorzichtig vocht uit mijn vagina.
  Kan dit op zwangerschap blijken?
  Zo spoedig antw. AUB
  Ik hoop echt NIET dat ik zwanger ben!
  ps volgende week donderdag stop ik pas met de pil

  Bedankt!

  Geschreven door sanneettjjee op
 393. Hallo,

  Met oud en nieuwjaar heb ik die nacht overgegeven. daarna de pil genomen en sex gehad met een jongen en hij is klaar gekomen zonder condoom.
  Ik was ook tegelijkertijd verkouden.
  Ik heb de arts gebeld of dit kwaad kon, dit had nergens consequenties voor.
  Daarna heb ik nog 2x sex gehad met iemand ook zonder condoom en hij is klaar gekomen.
  Vorige week had ik allemaal buikpijn, dat is nu weg.
  Ik heb nu helemaal geen eetlust en veel doorzichtig vocht uit mijn vagina en iets opgezette tepels.
  Kan dit op zwangerschap blijken?
  Zo spoedig antw. AUB
  Ik hoop echt NIET dat ik zwanger ben!
  ps volgende week donderdag stop ik pas met de pil

  Bedankt!

  Geschreven door sanneettjjee op
 394. Hallo, ik ben sinds kort gestopt met de pil omdat het blijkt dat de pil niet goed is voor me lichaam, Daardoor werd ik 9 weken niet ongesteld. Dus als laatst werd ik 13 december ongesteld en sindsdien ben ik niet ongesteld geworden. Ik durf geen test te doen omdat ik pas ben getrouwd en mijn man vindt het nog hartstikke vroeg dus daardoor durf ik geen test te doen.En daarvoor hebben we nooit gevreeen. Ik voel veranderingen in me lichaam ik woog 48 kilo en binnen 3 maanden weeg ik 56 kilo. Tenminste ik heb een buikje wat ik nooit heb gehad. Dus ik vindt het nogal vreemd. Het lijkt alsof ik moet overgeven maar er komt niks eruit. We vrijen niet veilig. ben ik zwanger?

  Geschreven door ayse gunes op
 395. hey
  ik ben ongeloofelijk stom geweest.
  ik ben 1 keer de pil vergeten en 1 keer te laat ingenomen en natuurlijk zo stom geweest 3 weken lang onveilig sex gehad. nu sta ik daar bij stil natuurlijk, ik heb steken in mijn onderbuik veel moet overgeven niet veel maar toch bijna elke dag.
  ik heb een test gedaan negatief stond er, ben ik naar dokter geweest die zij dat het nog te vroeg was om te testen
  hoe vroeg wordt je misselijk in een zwnagerschap is het raar dat ik mij anders voel en heel gevoelig voel ?? zie ik spoken ??

  Geschreven door Anoniem op
 396. Hoi,

  Afgelopen jaar, toen ik gewoon aan de pil was, had ik alle zwangerschapssymptomen. Na verschillende negatieve tetsen, toch na de dokter geweest om een bloedtest te doen. Ik was niet zwanger, maar schijn-zwanger.
  Nu ben ik 3 maanden gestopt met de pil. Ik heb wel een regelmatige cyclus. Nu ben ik 3 dagen overtijd en heb een beetje licht-roze bloedverlies. Met mij partner afgesproken dat we na een week pas een test doen. In afwachting of de menstruatie doorzet. Ik heb namelijk tentamens en de menstruatie kan namelijk hierdoor ook uitgesteld worden.
  Ik voel me wel super moe, misselijk, moet veel boeren laten, last van maagzuur en een raar gevoel in de buik.
  We willen wel zwanger worden, maar zijn er nog niet echt mee bezig. Ivm het langdurige pilgebruik, verwachten we namelijk dat het langer zal duren en daarbij hebben we geen echte haast. We laten het allemaal over ons heen komen.
  Nu moeten we dus afwachten.

  Geschreven door Inge op
 397. Dames, alleen een zwangerschapstest, mits goed uitgevoerd, geeft zekerheid.

  Geschreven door Jantine op
 398. Hallo. Ik ben een meisje van 19 die al enkele jaren de pil neemt maar er de laatste tijd nogal wat slordig met omgaat. Zo had ik vrijdagnacht seks met mijn vriend (toen heb ik ze genomen) maar zaterdagavond ben ik ze vergeten…Dus heb ik de pil van zaterdagavond op zondagmiddag (rond 12u) genomen. En zondagavond de pil van zondag. Nu krijg ik plots zo eetbuien en ben ik soms misselijk. Is dit puur toeval? Kan iemand mij helpen? Ik ben bang…

  Geschreven door ladyred op
 399. Hallo. Ik ben een meisje van 16 en ik zit net iets langer dan een maand aan de pil. Ik ben hem meteen aan het doorslikken omdat het slecht uitkomt als ik nu ongesteld zou worden. Ik heb vorig weekeind sex gehad met mijn vriend en de afgelopen 2/3 dagen heb ik heel erg last van eetbuien. (ik heb de pil nog nooit vergeten) Ik had ook een blaasontsteking maar ik las net dat 1 van de zwangerschapsverschijnselen is dat je veel moet plassen. Dus ik dacht, misschien heb ik helemaal geen blaasontsteking gehad? Gisteravond vond ik in mijn inlegkruisje een soort.. lapje van de binnenkant van mijn baarmoeder? Ik weet niet wat het precies was, het was best groot en dik, een stukje rood en een stukje wit. Ik maakte me best wel zorgen want ik heb dat echt nog nooit eerder gehad. Nu vraag ik mij af, kan het zijn dat ik zwanger was maar dat mijn lichaam het heeft afgebroken doordat ik de pil slik? Ben ik nu dan niet zwanger meer? Of ben ik helemaal niet zwanger geweest en stel ik me aan? Weet iemand misschien een antwoord?

  Geschreven door Kyra op
 400. Hallo,

  Ik ben sinds Mei 2010 gestopt met de pil, begin Augustus heb ik bij 5 weken een miskraam gehad, daarna ben ik nog 2x ongesteld geworden. Vanaf 19 okt ben ik niet meer ongesteld geweest. Nu heb ik sinds vorige week dinsdag heel licht bloedverlies met wat gelig slijm alleen bij het afvegen. Zou dit kunnen betekenen dat ik ongesteld ga worden of zou het ook wat anders kunnen zijn?

  Geschreven door SB op
 401. ik heb op 5 februari sex gehad met mijn vriend en mijn laaste menstruati was 22juli, en 31ste is het gestopt maar ik slik al zekker 3/4 maande de pil niet meer en vanochtend was ik echt misselijk hoe groot is de kans dat ik zwanger ben

  xx

  Geschreven door silliee op
 402. gisteren een test gedaan die was licht positief,vandaag weer een test gedaan en die was negatief.
  wat nu ??
  zwanger of weer niet zwanger

  Geschreven door mev op
 403. Hoi,

  Ik heb vorige jaar op 11 dec. gemeenschap gehad met mijn ex, 2 weken daarna ben ik ongesteld geweest. Heb sinds begin dit jaar een nieuwe relatie, en ben inmiddels 2 weken overtijd. Zou ik van mijn ex zwanger kunnen zijn??

  Geschreven door sophie op
 404. Hoi,
  ik ben voor t laatst op 23 jan ongesteld geweest, en dit was maar voor 3 a 4 dgn, normaal ben ik iets langer. Ik heb sinds 2 weken pittige buikpijn en sinds een week last van me borsten, ze zijn zwaarder en lijken wel groter. Ik heb vorig weekend een test gedaan en die gaf negatief aan. Ben ik nu te vroeg geweest met testen?

  Geschreven door mystery op
 405. Een vraagje, ik kan het namelijk nergens terug vinden.
  Ik ben nu wat meer dan 3 maanden geleden bevallen, en nog niet mijn menstruatie terug gekregen. Bij mn eerste dochter heeft t precies 1 jaar geduurd. Maar kun je dan wel zwanger worden voordat je je eerste menstruatie krijgt na de bevalling en kraambloeding???

  Geschreven door Mel op
 406. Dag, ik heb een vraag voor U

  Ik heb sex gehad met mijn man met condoom en daarna is hij in mij gekomen zonder condoom niet klaar gekomen de volgende dag ook weer zonder gedaan wel in mij gekomen ik weet niet of hij is klaar gekomen gister is hij ook in mij gekomen net niet klaar gekomen . is dit wel verstandig?

  Geschreven door anoniem op
 407. Hoi,
  ik ben sinds november gestopt met mijn pil, en heb gewoon de menstruatie met regelmaat. Maar nu afgelopen zaterdag werd ik ongesteld maar anderhalve dag, de test was negatief….. Kan ik nu toch zwanger zijn!!!!

  Geschreven door Wendy op
 408. Je kunt inderdaad zwanger zijn. De bloeding die je gehad hebt kan een innestelingsbloeding zijn geweest. Probeer over een aantal dagen nog eens te testen. Dan zou het toch echt positief moeten zijn.

  Geschreven door zwangerenvragen.nl op
 409. Als je niet graag zwanger wilt worden, is dit heel onverstandig! Ook al is je man niet klaargekomen, je kunt hierdoor toch zwanger raken. In het voorvocht zitten namelijk ook spermacellen waardoor je zwanger zou kunnen raken.

  Geschreven door zwangerenvragen.nl op
 410. Hoi Mel,

  Je kunt zeker terug zwanger worden! Eerst zal je je ovulatie krijgen, voordat je uiteindelijk 14 dagen daarna terug ongesteld wordt. Maar wanneer deze ovulatie plaatsvindt is de grote vraag…

  Geschreven door zwangerenvragen.nl op
 411. Ik heb de dildo van mijn moeder gebruikt. En zij en haar vriend gebruiken die altijd samen, ik heb hem afgewassen met zeep en afgedroogd maar ik ben toch al een aantal dagen misselijk, maar dat kan ook komen omdat ik ongesteld moet worden.. Ik ben zo ongerust! Zou ik zwanger kunnen zijn!?

  Geschreven door Anna op
 412. ik ben nu al 3 dagen over tijd maar heb al 2 weken supper last van me borsten kan ze bijna niet aanraken ik heb al een zoontje van 3 en ben al 4 jaar niet meer aan de pil maar heb ook al 2 weken last van me onder buik en last van me onder rug als of ik ongesteld moet worden maar het komt maar niet zelf denk ik dat ik zwanger ben kan iemand me iets meer over zeggen me borsten buik en rug doen pijn en ben nog steed niet ongesteld geworden

  Geschreven door Dienke op
 413. ik heb laatst seks gehad met mijn vriend, zonder condoom( niet handig dus ) vandaag ben ik ongesteld geworden, wel gewoon een maand na mijn laatste menstruatie, maar is dit nou menstruatie of bloedverlies ertussen door, want daar had ik wel eens van gehoord dat je dan zwanger kan zijn?:(

  Geschreven door Annelies op
 414. Mijn laatste ongesteldheid was in de eerste week vn febr. Nu hb k in de twee weken erna onveilige sex gehad, darna bn k gwoon weer met de pil verdergegaan, maar ondertussen hadk af n toe eat licht bruinig bloedverlies, en t probleem is mijn ongesteldheid blijft nu weg terwijl k ongesteld had moeten zijn. Ik had wat last vn overgeven, veel plassen.. Maar dat is weer weg nu hbk alleen last vn n pijnlijke linkerborst? En nog wat kleine klachtjes…… Help!!!!

  Geschreven door n. op
 415. hallo
  me vriendin is nu 2 maand gestopt met de pil
  maar 2 week geleden was ze nog ongesteld
  daarna hebben we het elke keer zonder condoom gedaan

  nu heeft ze steeds buikpijn ondermeer harde gevoelige buik
  af en toe hoofdpijn
  en steeds moe
  en vanmorgen had ze bloedverlies

  kan ze zwanger zijn?

  Geschreven door onbekent op
 416. Hoi hoi,
  ben nu 15 dagen over tijd, terwijl ik normaal altijd op tijd ben en heb onveilige sex met mijn vriend gehad ook ben ik al meer dan een jaar niet meer aan de pil. Heb een zwagerschapstest gedaan en ook bloed laten prikken gisteren maar beide gaven aan niet zwanger, maar ben toch ooit misselijk. De assistenten van de dokter zegt misschien komt het door stress maar dat kan niet zo zijn. Vind het zo raar want ben nog nooit overtijd geweest, zou ik toch zwanger kunnen zijn of is dat echt onmogelijk omdat de bloedtest aan gaf van niet?

  Geschreven door Anoniempje op
 417. De kans dat je niet zwanger bent is heel erg groot, maar nog niet helemaal 100%. Ik zou je adviseren de test over een week te herhalen. Waarschijnlijk wordt je dus in de tussentijd al ongesteld.

  Geschreven door Imke op
 418. Hee hallo,
  ik ben 13 bijna 14 en heb sinds een jaar een vriend van 14. Vandaag gingen we een beetje ver en hebben we naakt geknuffeld en gezoend. Hij wreef met zijn piemel over mijn benen en billen en ook over mijn vagina maar hij heeft niet met zijn piemel in mijn vagina gezeten. Toen we dat hadden gedaan kwam hij klaar in de buurt van mijn vagina en mijn vraag is nu kan ik nu zwanger worden? Zo ja, wat kan ik er aan doen? Mijn vriend en ik wouden morgen meteen voor de zekerheid de morning after pil kopen heeft dat zin of niet?

  Geschreven door Superbloezem op
 419. Als er geen sperma in de vagina is gekomen, kun je niet zwanger worden.

  Geschreven door Anoniem op
 420. hallo ,
  ik heb hele tijd de pil gepakt..
  maar heb het 1 keer vergeten Tussendoor .. en nu ben ik het 3 keren of 4 .. achtermekaar vergeten en heb ervoor nog sex gehad 3 dagen terug en ik heb vandaag mijn Maandstonden gekregen terwijl ik nog 1 week de pil moest nemen heb ik al mijn maandstonden .. maar heeel lichtjes licht rose .. dus ik vraag me af zou ik zwanger kunnen worden , of zijn ??? xxxx

  Thx

  Geschreven door cindina op
 421. Hallo,,
  ik heb vraagje,,
  ik heb sex gehd met een jonge,
  en ik ws van 1 tot 4 dagen weer begonnen me de pil, toen sex gehad. ik weet niet meer precies hoevaak ik de pil had geslikt,
  maar toen hebben we sex gehad, en is hij in mij klaar gekmen,,
  ik ben nu wel weer ongesteld geweest
  maar ik heb ooit last van me onderrug.
  soms maagzuur, en savonds misselijkheid
  kan ik zwanger zijn?

  Geschreven door L op
 422. Hoi allen,
  vraagje zijn er meerdere dames die een spiraal hebben en TOCH zwanger daar door zijn geworden ??
  ik heb verschillende verschijnselen !!

  mvg

  Geschreven door Patty op
 423. hallo, ik ben nu 5 dagen overtijd, en nog vanmorgen was een zwangerschapstest nog negatief, wel ben ik misselijk en heb ik wat rare steken in mn onderbuik,en donkergele afscheiding. ik heb in het verleden een buitenbaarmoederlijke zwangerschap(2007) gehad en een miskraam (dec 2010)
  ik ben heel bang en onzeker nu, heeft iemand hier ervaring mee? (ik wil graag zwanger worden)

  Geschreven door mrinkiej op
 424. hallo allemaal,

  ik ben nu 5 dagen overtijd, maar de testen blijven negatief, ik heb last van misselijkheid, en steekjes in mn onderbuik,ook heb ik donkergele vloed. ik heb in 2007 een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad en in december 2010 een miskraam, ik ben erg bang dat er wat aan de hand is! wie herkent dit en kan me helpen?

  Geschreven door mrinkiej op
 425. mrninkiej, heb je al een zwangerschapstest gedaan? Wat was de uitslag?

  Geschreven door emily op
 426. ik heb dinsdag sex gehad er kwam duidelijk sperma in mijn vagina terecht
  het is nu al vrijdag heb nu dat ik heel vaak moet gaan plasse en heel gevoelige blaas
  en ook het gevoel dat ik moet plasse
  ben ik zwanger???

  Geschreven door shana 17 j op
 427. Lees het Forum hier op Dokter.nl er maar op na… Zeer velen zijn u voorgegaan door zwanger te worden ondanks een spiraaltje.

  Geschreven door Liedeke op
 428. Ik heb een vraagje ik twijfel of ik zwanger ben, ik heb vorige week woensdag onveilig seks gehad en daarvoor op een zaterdag geloof ik ook. Ik slikte de pil heel lang en ben vorige maand hiermee gestopt omdat ik heel veel last van hoofdpijn heb en dacht dat het door de pil kwam. Woensdag in de ochtend dacht ik ongesteld te zijn maar het bleef maar bij een paar drupjes en was ook niet echt helder bloed. In de avond had ik dus ook nergens meer last van. De reden wat ik hierachter had gezocht was dat ik waarschijnlijk zonder de pil niet goed ongesteld word. Maar nu ben ik echt heel erg misselijk al 2 dagen en ben ik aanhet twijfelen of ik niet gewoon zwanger ben. Na woensdag ben ik gewoon weer de pil gaan slikken omdat ik niet dacht dat ik zwanger was en gewoon weer normaal ongesteld wouworden maar als ik zwanger ben is dit erg schadelijk voor het kind toch? Het is ook nog te vroeg voor een zwangerschapstest dus kunt u mij hierop antwoord geven denkt u dat ik zwanger ben?

  Geschreven door Anoniempje op
 429. ik heb 30 april2011 sex gedaan met me vriend en we had het zonder condom gedaan en 8-5-2011 heb ik mijn ongesteld gehad ! oke ben ik zwanger ? en vanaf welke dag kan ik het zien want ik heb tot nu pil niet gebruikt wat moet ik doen ? ikwil niet naar een dokter gaan want ik ben een kinde van 15 jaar

  Geschreven door ANONIEM op
 430. Het doet mij denken aan een miskraam

  Geschreven door Anne op
 431. ik maak een beetje zorgen. heb seks gehad met me vriend zonder condoom wel met pil maar hij is niet in me klaar gekomen. maar ik hoor toch elke nacht mijn buik erg rommelen en het lijkt alsof ik dikker ben geworden. moet ik me echt zorgen maken of zit het tussen me oren?

  Geschreven door xzoee_ op
 432. Ik had een vraagje, ik probeer al tijden zwanger te worden maar tot op heden helaas nog niks. Maar Vorige week hebben we op mijn vruchtbare dagen geklust (met behulp van een ovulatietest)2 dagen later kreeg ik mijn eisprong Afgelopen vrijdag. De eerste paar dagen had ik wat steken in mijn zij/lies, voornamelijk links maar naar een paar dagen ook wat van rechts. Gisteren (6dagen na eisprong) kreeg ik aardig wat last van pierpijn billen en bovenbenen, tintelend gevoel bij baarmoeder en in vagina en heel erg veel dorst maar geen koffie kunnen zien of drinken. Het gekke alleen is dat dat vandaag allemaal weer over is. Maar heb nog wel ietjes verhoging de afgelopen dagen en heb ik sinds vandaag allemaal vlokken in mijn urine maar ik drink erg veel, gemiddeld 3 liter p.d En ik heb nog wel wat steekjes in mijn zij/baarmoeder maar niet zo erg meer. Mijn borsten zijn nog normaal maar 2 weken voor mijn menstruatie beginnen ze altijd erg op te zwellen en worden ze giga gevoellig maar heb zelfs daar nu helemaal geen last van.
  Hoop dat je me wat moed in kan spreken dat onze kleine engeltje nu mischien toch zijn weg heeft kunnen vinden naar zijn mama`s buik.

  Groetjes

  Geschreven door shanty op
 433. Helaas, dit zijn allemaal geen symptomen die zekerheid geven. Doe een zwangerschapstest.

  Geschreven door Erna op
 434. Hallo,
  Ik weet dat ik heel dom ben geweest maar ik weet nu helemaal niet meer wat ik denken moet. Ik had geslachtsgemeenschap met mijn vriend en de dag erna was niet lekker. Dit bleef zo dus heb ik op het laatste moment nog een morning-after pil ingenomen maar ik bleef heel erg misselijk en ik werd wel ongesteld, maar dat duurde wel veel langer dan normaal. Het is nu 5 weken geleden en ik heb vrijdag een zwangerschapstest gedaan maar daar die zei dat ik het niet was. Ik ben ook net begonnen met de pil maar ik was daar voor al misselijk. En ik weet nu echt niet meer wat ik moet?

  Geschreven door xxMaria op
 435. Ik heb seks gehad met me vriendin maar de condoom bleek gescheurd te zijn. En nu voelt ze zich niet lekker en misselijk enz maar ze Geeft niet over.

  Is ze nu zwanger of niet.

  Please!! Help me!!!

  Geschreven door Faab op
 436. Ik slik de pil al ongeveer 4 a 5 jaar, ik ben er niet altijd heel stipt in, en vergeet hem af en toe, maar neem hem later dan wel in . Afgelopen week (na mijn herinnering) goed geslikt en zaterdag onvelige sex gehad, maandag gelijk de morning after pil gehaald. Nu gestopt met de pil om af te wachten of ik ongesteld wordt deze week. Hoe groot is de kans op zwangerschap, of maak ik me nergens druk om??

  Geschreven door Room6789 op
 437. Of je wel of niet zwanger bent, kunnen wij niet weten. Pas als jouw ongesteldheid uitblijft kun je een zwangerschapstest doen en dan heb je meer zekerheid. Maar aangezien je al bijna 5 jaar slordig met de pil omgaat, zou ik je een andere vorm van anticonceptie aanraden.

  Geschreven door Marjet op
 438. heey,

  Ik weet niet of jullie er veel van weten maar ik durf niet zo goed naar mijn huisarts en met mijn ouders valt er ook niet echt over te praten. Ik heb nu al een tijdje een vriend en we hebben ook seks(ik ben 14) een tijdje terug op 5 mei werd ik ongesteld tot ongeveer 10 mei en toen heb ik 15 mei seks gehad met mijn vriend gewoon veilig dus met condoom maar na ongeveer anderhalve week kreeg ik 4 dagen last van extreeme buikpijn en ik had wat bruine afscheiding dus ik was al meteen bezorgt maar wist dat een zwangerschapstest pas uitgevoerd kan worden na de eerst dag dat je weer ongesteld zou moeten worden in mijn geval zou dat dus ongeveer 5 juni moeten zijn maar toen werd ik 30 mei ineens al ongesteld (het was wel gewoon de zelfde hoeveelheid bloedverlies als elk van mijn menstruaties) en 4 dagen later hield het bloeden op (het duurt bij mij meestal maar 4-5 dagen) en nu heb ik geen bruine afscheiding meer alleen wel een beetje gelige alleen daar had ik altijd al wel last van. Is het nog mogelijk om een zwangerschaps test te doen of ben ik niet zwanger? ik wil het heel graag snel weten want ik zit er erg mee

  groetjes!

  Geschreven door Juliaxxxx op
 439. Hai C46, dat is een lastige situatie. Ik zou over 4 weken testen, en dan nogmaals over een week of 6. Als je dan negatief test, kun je er volgens mij van uit gaan dat je niet zwanger bent.

  Geschreven door Els op
 440. wie kan mij helpen?
  ruim 5 weken geleden heb ik sex gehad met mijn vriend. We hadden een condoom, maar die had hij eerst verkeerd om. Toen had hij hem goed gedaan en is hij naar binnen gegaan. Nu voel ik me laatste dagen beetje vermoeid en heb ik last van een wat dikkere onderbuik. Ook lijken mn borsten wat voller. Wel ben ik nu voor de 2e keer ongesteld, minder weliswaar. Ik heb een aantal tests gedaan en die waren negatief. Toch blijf ik het gevoel hebben dat ik zwanger ben. Weet iemand of ik het echt zou kunnen zijn of dat ik het in m’n hoofd haal?

  Geschreven door Anoniem op
 441. ik heb vanmiddag een zwangerschapstest gedaan en die was in eerste instantie negatief, maar toen ik een paar uur later keek, was er een licht streepje..Toen heb ik nog een test gedaan en die was negatief. Moet ik nu aannemen dat ik zwanger ben?

  Geschreven door Anoniem op
 442. Nee, iedere test die je laat liggen vertoont na enige tijd een streepje. Je bent volgens de test dus niet zwanger. Dit staat trouwens ook duidelijk in de gebruiksaanwijzing van de zwangerschapstest beschreven.

  Geschreven door Anoniem op
 443. Wat jullie inderdaad niet goed hebben gedaan is inderdaad het condoom tweemaal gebruiken. Dat is niet veilig. Maar wat je wel goed gedaan hebt, is een test doen, en je bent dus ook al twee keer ongesteld geweest. Volgens mij ben je dan niet zwanger.

  Geschreven door Anoniem op
 444. Ik heb een vraag;
  een aantal weken geleden heb ik sex gehad,veilig wel, maar nu voel ik me best moe, heb hoofdpijn en wat rommelende darmen. Ook is m’n menstruatie wat korter dan normaal en meer bruin bloedverlies. Wel heb ik een aantal tests gedaan,maar die waren negatief. Zou ik wel zwanger kunnen zijn of niet?

  Geschreven door Anoniem op
 445. Waarom denk je bij rommelende darmen en vermoeidheid aan zwangerschap? je menstrueert en je hebt getest. Het lijkt er dus niet op.

  Geschreven door Els op
 446. Ik heb dit halve topic al doorgelezen, en waarschijnlijk moet ik genoeg hebben aan alle informatie die hier al staat beschreven. Toch, voor mijn eigen onzekerheid, zet ik hier mijn lijstje klachten neer en hoop ik dat iemand me wat meer uitsluitsel zou kunnen geven.

  – Grotere tepels met meer stipjes
  – Tepels zijn donkerder
  – Borsten zijn bijna cupmaat groter
  – Heupen, buik, billen en borsten groeien, terwijl de rest slank blijft
  – Last van rugpijn
  – Oververmoeid, vaak duizelig en zwart voor m’n ogen, zweetaanvallen
  – Wel menstruatie, maar normaal is dat 4-6 dagen, nu maar 2-3 dagen en alleen donker bloed
  – Vooral eind van de middag en ‘savonds erg misselijk, vaak net niet overgeven
  – Soms pijnlijke en harde blaas (geen pijn bij plassen maar wel als je op je blaas drukt)
  – Slechte stoelgang

  Heb ondertussen een test gedaan, deze was negatief. Heb de klachten ongeveer een maand nu, afgelopen week zijn de klachten echt vreselijk erg geworden. Heb deze week dus ook een test gedaan. Moet volgende week weer ongesteld worden, dus daarna maar weer een doen. Toch heb ik zwaar het gevoel dat mijn lichaam aan het veranderen is, door zwangerschap of iets anders… Wat denken jullie? En wanneer kan ik het beste weer een test doen?

  Alvast bedankt!

  Geschreven door L. op
 447. Ohja, als aanvulling op ’t bovenstaande is m’n eetlust erg veranderd. Ik eet normaal gewoon 3 x per dag een normale portie. Op dit moment heb ik veel vaker honger, maar zodra ik ga eten zit ik na 2 of 3 happen al vol. Sommige dingen lust ik niet meer, ook qua drinken.

  Geschreven door L. op
 448. Ik zou gewoon even naar de huisarts gaan met deze klachten omdat je schrijft dat de klachten vreselijk zijn. De huisarts kan je dan even onderzoeken en meer vertellen wat er aan de hand is. Je kunt ook nog even wachten tot je een test hebt gedaan volgende week als de klachten niet zo vreselijk zijn.

  Geschreven door Pien op
 449. Hallo,
  een paar weken geleden heb ik seks gehad met mijn vriend. Het was wel veilig allemaal. Toch maak ik mij zorgen of ik misschien toch zwanger ben. Ik ben wel 2x gewoon ongesteld geweest, alleen is met name de laatste keer, waar ik nu nog in zit op dag 6, maar nu heb ik heel veel bruin bloedverlies, vanaf dag 1 al en dat is al die dagen aanwezig geweest. Wel heb ik flinke menstruatiekrampen gehad, waardoor ik bijna zeker weet dat het echt ongesteldheid was. Ook lijken mijn borsten wat voller en ben ik wat vermoeider en duizelig. Wel ben ik sinds een week aan de pil begonnen, dus weet niet wat voor een inbreng die nog heeft in het geheel. OVerigens, ik heb wel een aantal tests gedaan, maar die wezen uit op niks en dit weekend is het ongeveer weken geleden, dus dan zouden ze betrouwbaar moeten zijn toch?
  Wie o wie kan mij helpen?

  Geschreven door Someone op
 450. Hoi!
  Ik heb de laatste tijd het idee dat mijn borsten aan het veranderen zijn en dan met name de tepels. Het lijkt alsof ze wat bruiner worden. Seks heb ik 5 weken en 2 weken terug gehad en ik ben sinds die eerste keer nu 2 keer ongesteld geweest op de momenten dat het moest. Wel was het de eerste keer wat minder en de tweede keer heb ik vooral veel bruin bloed verloren. Wel ben ik sinds kort aan de pil begonnen, waardoor ik twijfel wat wel en niet bij een zwangerschap zou kunnen horen. Heeft hier iemand een idee of ik zwanger zou kunnen zijn?
  xx

  Geschreven door Eline op
 451. hallo , allemaal
  k zit met wat vragen .
  Ben laatst 3 maanden geleden zwanger geweest niet langer als 3 weken een miskraam gehad .
  afgelopen maand niet veel geklust ( tedruk)
  tog nu ben k 1 week overtijd pijn aan me borsten verder nergens last van nu een beetje maagzuur meer niet .
  zal k het wagen op een zwangerschapstest tehalen? of nog ff wachten
  gr van my

  Geschreven door vreemd op
 452. goeiemorgen, ik zit met grote vraagtekens, zal ik maar beginnen van bij het begin…, 2maanden geleden ben ik begonnen met de pil (desorelle20) nu dit maand neem ik de pil, maar heb nu al bijna 2weken aan een stuk serieus diarree (sorry voor men taalgebruik) ik heb seksuele gemeenschap gehad en heb al gehoort dat de pil niet meer of een verminderde werking heeft. nu heb ik al een week dat men hoofd draait als een tol, maagkrampen, veel honger, en af en toe misselijkheid, stemmingswisselingen ( ben de 1ne minuut heel vrolijk en in enkele seconden kan het gedaan zijn), gisteren had ik de hele evond een nare smaak in men mond na het eten van M&M’s wat ik graag eet, precies of ik een hoop karton in men mond heb gepropt. ik voel me ook anders, ik voel dat er precies iets mis is met men lichaam maar weet niet wat, ik ben al naar de dokter geweest maar die zegt dat het een plaagje is, ik vind dit alles behalve een plaag, ik heb er niet over gepraat dat ik misschien zwanger kon zijn, omdat ik nog niet echt veel symptomen had maar nu komen ze wel, kan iemand mij raad geven aub? moet ik een test doen? ik ben nl nog niet overtijd maar maak me zorgen…
  Met vriendelijke groeten

  Geschreven door annoniempje op
 453. Afwachten en opnieuw testen. De huisarts zegt dat het niets is, en die weet het `t beste. Onverstandig trouwens om tijdens diarree geen condoom te gebruiken als je de pil slikt.

  Geschreven door Anoniem op
 454. Hallo ,
  Ik ben nu 10 dagen overtijd !
  Heb nog geen testje gedaan omdat k steeds niet durf eerst was k nogal misselijk nu niet meer me tepels veranderen nie van kleur wel doen ze heel erg pijn / gevoelig . vanmorgen zat in mijn urine een grote witte vlok? heb gehoort dat dat duid op zwangerschap ma op internet staat blaasonsteking ben 3 dage geleden by dokter geweest en was geen blaas ontsteking ! ben wel moe maar verder nergens last van … gr help mij aub

  Geschreven door suuzie op
 455. Dag allemaal,

  Ik vind deze forums normaal gesproken allemaal onzin, omdat iedereen anders is etc etc etc, maar kan het nu toch echt niet laten. Vorig weekend mijn eisprong gehad. Donderdag met een behoorlijk griepgevoel thuis gebleven, maar voelde me verder prima. Die avond wilde ik naar bed, ging ik bijna tegen de vlakte. Giga aan de diarree, pijnlijke borsten en tepels. Ook witte puntjes op mijn tepels… Pijn in mijn onderrug. Normaal gesproken heb ik geen kwaaltjes voordat mijn menstruatie eraan komt. Ben nu 5 maanden gestopt met de pil. Gisteren ging het weer prima met me, nergens meer last van, maar nu toch weer aan de diarree. Ik heb het gevoel dat mijn lichaam van slag is. Komt iemand dit bekend voor, of ben ik gewoon para? 🙂 O, ja, heb vanaf vorig weekend ook geen zin meer in seks en ben er normaal gesproken niet vies van! Niet dat ik er geen zin in heb, maar het hoeft gewoon niet zeg maar…
  Zie uit naar reacties…

  Geschreven door Muppet op
 456. Ja, dit lijken hormonale reacties. Mogelijk als gevolg van het stoppen met de pil, mogelijk als gevolg van een andere hormonale oorzaak zoals zwangerschap.

  Geschreven door Jans op
 457. Dacht al aan hormonale reacties, alleen de afgelopen 5 maanden eigenlijk geen last van gehad. Behalve de eerste maand, toen dacht ik echt dat ik zwanger was, ontpillen noemen ze dat. Maar nu is het toch anders. De diarree is nu gelukkig weg, maar nu komt er dus niets meer… Ook vanaf gisteren constant hoofdpijn, alsof ik een kater heb. Heb vrijdagavond 1 rood wijntje gedronken en kreeg daar direct hoofdpijn van en werd ’s morgens echt wakker met een kater. Heb hier mijn hele leven nog geen last van gehad en ben een echte wijndrinker! Gisteren geen wijntje genomen, ook geen behoefte aan, maar nog steeds hoofdpijn… Het is dus even afwachten, maar alle verschijnselen zijn in mijn geval toch vreemd te noemen, nooit last van gehad namelijk. Heb het ook warm en dan weer koud, maar mijn voeten blijven koud en zijn niet warm te krijgen, maar heb er gelukkig niet zoveel last van.

  Geschreven door Muppet op
 458. Vast een maag-darm virusje, dat alweer aan het overgaan is.

  Geschreven door Anoniem op
 459. hallo,
  ik heb al een aantal weken een opgezette buik. Het begint al vanaf onderaan en dan tot net wat onder de navel. Mn buik loopt ook wat rond naar voren zeg maar. Het lijkt alsof het darmen zijn die je voelt, maar ik heb een aantal keer laxeerpillen genomen, maar daar wordt het niet minder van. Gisteren had ik ook veel last van rommelende darmen en winderigheid. Vandaag is dat wel over, maar is nog steeds flink opgezet. Ik heb wel een aantal tests gedaan en daar kwam geen zwangerschap uit. Ook ben ik wel de laatste keer ongesteld geweest, heftige buikkrampen, maar veel bruinbloedverlies. Zou het misschien wel zwangerschap kunnen zijn of wat anders?

  Geschreven door Anoniempje op
 460. Om bij een bolle buik direct aan een zwangerschap te denken is wel erg kort door de bocht. Is er sprake geweest van onbeschermd sekscontact? Blijft de menstruatie achterwege? Is een zwangerschapstest positief?

  Geschreven door Nienke op
 461. ik heb sekscontact gehad met een condoom en mn vriend dacht dat het niet gescheurd was. Ben dus wel ongesteld geweest, maar het was meer bruin dan rood bloedverlies en dat vind ik wel raar. Test was wel negatief, maar volgens mij zijn mn tepels verkleurd en ik vind die buik gewoon zo raar. Wat zou het wel kunnen zijn dan als het geen zwangerschap is?

  Geschreven door Anoniempje op
 462. Ontlasting? Wanneer heb je voor het laatst gepoept?

  Geschreven door Anoniem op
 463. ik ben sinds deze week erg moe erg veel last van me buik en ook heel licht roze spul komt er uit als ik moet plassen ook als ik af en toe moet plassen komt er iets donkers uit

  Geschreven door linny1988 op
 464. Dit zou eerder op een urineweginfectie wijzen… Heb je al een zwangerschapstest gedaan?

  Geschreven door Els op
 465. nee nog niet

  Geschreven door linny1988 op
 466. en een blaasontsteking is het ook niet want dat heb ik al drie keer gehad

  Geschreven door linny1988 op
 467. Een urineweginfectie kan recidiveren, oftewel terugkomen of opnieuw ontstaan. Dus jouw verklaring is onjuist.

  Geschreven door Mlle op
 468. Hoi mensen,

  Hopelijk kunnen jullie me helpen…

  Op dit moment ben ik 8 dagen over tijd, ik heb wel wat klachten als vermoeidheid, maagzuur, misselijkheid en zo af en toe ben ik duizelig.

  Nu heb ik 2 testen gedaan van cb(plustesten) waabij ik een duidelijke horizontale streep krijg en een dun verticaal streepje. inmiddels heb ik ook van het kv 2 testen gehaald die ik nog moet doen.

  Heeft iemand hier iets soortgelijks meegemaakt, of kan iemand me in ieder geval wat advies geven?

  Alvast bedankt!!

  Geschreven door Ann op
 469. Heb je de gebruiksaanwijzing wel goed doorgelezen? Daar staat het heel erg duidelijk is. Als je de gebruiksaanwijzing niet begrijpt, stel daar dan vragen over.

  Geschreven door Emilie op
 470. Hallo ann
  dun streepje is een streep je geen cb pakken slechte ervaring mee gewoon de simpelste 2 dagen later testen s morgens om de 2 dagen vermenigvuldigt ut hvg hormoon zig veel suces

  Geschreven door suus op
 471. steken in mijn onderbuik en beetje in mijn zij
  steken zijkant rechter borst veel plassen
  al twee keer getest en toch negatief

  Geschreven door lenny tullemans op
 472. buikpijn in onderbuik
  steken zijkant rechter borst
  vaak plassen

  Geschreven door lenny op
 473. Ja, dat zou kunnen als gevolg van hormonale veranderingen. Toch is de enige betrouwbare manier om het zeker te weten een zwangerschapstest. En dan moet je de eerste weken rekening houden met dat de vrucht alsnog verstoten wordt. Doe rustig aan, laat je niet gekmaken, en hou vol. Laat je weten als je nieuws hebt?

  Geschreven door Emma op
 474. Vaak plassen en steken in de onderbuik moet je ook laten controleren op een blaasontsteking trouwens!

  Geschreven door Emma op
 475. Hallo ik ben mama van een dochtertje van 20 maanden ik ben nu 6 dagen over tijd en heb al 2 negatiefe testen gehad op de dag dat mijn ongi moest beginnen en gister middag met 5 dagenovertijd ook bij mij komt er dus water/melk achtige melk uit en mijn dokter zegt dat kan alleen met medicijnen gebruik doe ik dus niet en borstvoeding doe ik ook niet en beginnend zwanger zijn dus degelijk kan dat dus wel een beginnent zwangerschap zijn. ook ik moet donderdag na de dokter bellen en moet ik vrijdag even langs komt voor bloedonderzoek en echo omdat mijn 2 testen dus ook negatief zijn.

  Geschreven door mamavanalinda op
 476. Hallo,

  12/05 -18/05 was mijn stopweek en heb ik mijn regels gehad. 18/05 heb ik ook geslachtsgemeenschap gehad. de 19de heb ik gewoon terug mijn pil ingenomen. op het allerlaatste van de maand ben ik die echter 2 of drie keer vergeten in te nemen: dus, (06/06 weet ik niet meer zeker) en 07/06 -08/06 heb ik mijn pil niet ingenomen en heb ik mijn regels gehad. ik heb toen echter wel een langere stopperiode gehad, ik ben namelijk pas mijn pil terug beginnen in te nemen op 16/06 tot 06/07. op 07/07 heb ik opnieuw geslachtsgemeenschap gehad en nu heb ik mijn regels niet. is er een kans dat ik zwanger ben?

  Geschreven door Anoniem op
 477. Ik heb dat ook gehad, vorige maand ben ik ook niet ongesteld geworden alleen maar roze en bruine spul kwam eruit inmiddels ben ik nog steeds niet ongesteld, dus ik denk dat je, je wel een beetje zorgen moet gaan maken als je volgende maand niet ongesteld word. want het kan namelijk met de innesteling te maken hebben!
  Succes!

  Geschreven door Serena op
 478. Hallo,

  Drie en halve week geleden was ik ongesteld. Normaal ben ik dat 5 dagen nu waren het e maar twee. Het was ook echt heel weinig. De afgelopen 6 weken ben ik erg moe. Maar sinds de afgelopen anderhanve week doet mijn buik erg veel pijn. Ik ben nog steeds erg moe en heb totaal geen zin aan eten. Ben iedere morgen misselijk. En mijn buik is iedere dag opgezwollen. ik werk in een kinderdagverblijf en kan niet eens meer hebben dat er kinderen tegen mijn buik aan zitten.Nu heb ik voor de zekerheid een test gedaan maar hier blijkt niets uit. Ik heb de test na drie dagen weer gedaan maar ook hier bleek niets uit.
  Wat kan ik nu doen?

  Groetjes annemiek

  Geschreven door Mij op
 479. Bij een pijnlijke en gezwollen buik, en algehele malaise, zou ik even naar de huisarts gaan. En neem een potje urine mee voor een onderzoekje van een eventuele blaasontsteking, of SOA. Waarom denk je alleen maar aan zwangerschap als oorzaak van jouw klachten?

  Geschreven door Ilse op
 480. Kheb ongeveer 5 weken terug sex gehad, maar dit was maar heel kort en hij is niet klaargekomen… Dus daar kan ik eigenlijk toch niet zwanger van worden?

  Daarna ben ik ook gewoon ongesteld geweest. Kheb nu sinds een week alleen een opgezet gevoel in mijn buik. En me buik is rond mijn navel ook erg hard. Ook heb ik het idee dat me buik wat dikker is. Mijn borsten voelen ook een beetje pijnlijk…
  Kan het zijn dat ik nu zwanger ben??

  We hebben geen condoom gebruikt, en ook gebruik ik niet de pil (dom… maar we gingen er vanuit dat als je niet klaarkomt, ook niet zwanger kan worden?!?)

  Of kan het ook zo zijn dat er gewoon veel te bang voor ben en me teveel zorgen maak, dat ik daarom zo’n ‘harde’ buik heb?

  Volgende week moet ik als goed is weer ongesteld worden.. is het slim om daarop te wachten? of kan ik beter eerder naar de dokter gaan?

  Help!! ik denk er echt de hele dag aan…

  Geschreven door ik op
 481. ikheb vanaf zaterdag mijn stopweek van de pil, en nu had ik vandaag opeens klein beetje bruinbloedverlies en daarna weer gewoon wit, moet ik me zorgen maken?

  Geschreven door anoniem op
 482. ikheb vanaf zaterdag mijn stopweek van de pil, en nu had ik vandaag opeens klein beetje bruinbloedverlies en daarna weer gewoon wit, moet ik me zorgen maken?

  Geschreven door anoniem op
 483. Waar wil je je dan zorgen over maken? Wat denk je zelf dat er aan de hand kan zijn?

  Geschreven door Emily op
 484. Buikpijn en wat pijnlijke borsten wijzen niet direct op een zwangerschap. Zeker niet als je gewoon ongesteld bent geweest, en de kans wordt echt nihil als hij niet is klaargekomen. Maar je hebt natuurlijk wel kans op een SOA als je onveilig vrijt. Maar ik denk dat je dat wel al wist…

  Geschreven door Buikpijn. SOA? op
 485. Ik had 27 juni me stopweek die zaterdag 2 juli en zondag 3 juli sex gehad maandag de pil genomen zaterdag en zondag de pil vergeten wel die dagen sex gehad nu vraag ik me af hoe groot de kans is dat ik zwanger ben

  Geschreven door wel of niet zwanger??? op
 486. Die kans is niet in cijfers uit te drukken maar wel groot genoeg om maatregelen te treffen voor het geval je zwanger wordt.

  Geschreven door Anoniem op
 487. Ik heb gister onveilige sex gehad. Ik ben al aantal jaren niet meer aan de pil en er is voorvocht vrij gekomen. Hoe groot is dan de kans dat ik zwanger kan zijn?

  Geschreven door Inez op
 488. Is de penis in de vagina geweest, en wil je niet zwanger worden, haal een MAP. Of bespreek dit met de huisarts. En gebruik een condoom.

  Geschreven door Anoniem op
 489. ik heb sex gehad toen ik nog mijn mirea spiraal in had en het was ook een beetje het begin van mijn menstruatie maar 2 dagen daarna heb ik het laten verwijderen
  mijn vraag is kan ik toch zwanger zijn?

  Geschreven door geheimpje op
 490. Volgens mij is het antwoord in theorie ja, want na het verwijderen van de spiraal kun je direct zwanger worden dacht ik en semen blijft zo’n drie dagen levend. Maar in de praktijk zal de kans wel heel erg klein zijn.

  Geschreven door Agnes op
 491. dag lieve damens,

  ik heb uiteraard eerst rustig zitten te lezen wat er allemaal is geschreven voor dat ik me aan melden bij de website .

  ik zelf ben een moeder met 3 kinderen
  en heb bij mijn eerste zwangerschap alles gevoeld wat bij een zwangerschap hoorde , bij de tweede viel ik gewoon flauw en werd misselijk en later kwamen de symptomen, bij de derde had ik een vreselijke kramp en daar kwam later pas de pijntjes op dagen .

  nu is mijn vraag dan ook, zelf heb ik nu niet echt een vaste relatie ben pas 4 jaar geleden gescheiden , en vrijwel vrij ik met 1 man al ruim 2 en een half jaar, ik zat eerst aan de prik pil , maar ben me laatste in april niet gaan
  halen , omdat ik per ongeluk in februari een maand te vroeg was met het halen van de prik pil , de arts gaf mij aan om toch in april hem weer te halen, ik zelf heb het niet gedaan omdat ik ineens allemaal plekken had aan de binnen kant van me benen was duizelig voor ruim een maand was dus gewoon weg ziek van de shot , en heb dus ook gezegd tegen me arts pas dat als die dingen verdwenen waren ik er weer mee van start wilde gaan .

  hij raadde me wel aan om als ik zou gaan vrijen om een condoom te gebruiken en dan ook de pil dat alles niet gedaan .
  nu klinkt het zo bizar van me zelf en zit ik nu met de vraag tekens, ik ben zelf altijd aan de prikpil geweest, weet dus ook dat het bij mij ruim 9 maanden kan duren voor dat ik weer normaal mijn cyclus heb als ik stop met de prik pil

  maar nu zit ik dus met de een vreemde vraag , zelf heb ik de laatste keer sex gehad op 10 jullie, op dinsdag de 12 de verging ik ineens vreselijk van de buikkrampen die waren zo erg dat ik dacht dat ik ongesteld zou gaan worden, ik heb meerdere pillen toen ingenomen tegen de pijn , en ben erna gewoon na dat ik ontdekt had dat ik twee druppels oud bloed verloor gewoon gaan sporten,met voor de zekerheid een tampon in, helaas ging de pijn niet weg , en bleef ik ruim 3 dagen met die pijn opstaan en me bed in stappen , ik las later dat het een nesteling zou kunnen wezen van een nieuwe aanwinst !
  ik heb daarna rond de 20 ste van de maand gelijk een zwangerschap test gedaan , om het zeker te weten , jammer genoeg was die negatief, nu een par dagen gewacht te hebben, heb ik dan weer de 26 ste weer een test gedaan en weer negatief , dus weer met de twijfels blijven zitten, wat ik voel momenteel is veel buik pijn een ongesteldheid gevoel rug pijn, zo nu en dan kan best vel uit de hoek komen , ik kan huilen om de gekste dingen , ik heb geen last van mijn borsten of iets wat donkerder word , slapen kan ik heel goed , maar als ik eenmaal wakker bent dan is het ook klaar , verder last van maagzuur en voelbaar beweging aan 1 kant van me buik steeds .

  nu begrijp ik dan ook van vele vrouwen dat mijn test te vroeg is gedaan en dat ik nogmaals 14 dagen moet wachten om het nog is en keer te doen omdat me hcg gehalte nog niet genoeg is om de test goed uit te laten voeren , en verder kan je wel zwanger zijn van iemand die niet eens in je mag klaar komen .

  en hoelang moet ik nu wachten voor dat ik een test kan doen ?
  ik zou het zelf wel leuk vinden zo een kleine spruit bij me meisjes , maar goed wil me hoofd zelf niet vullen met aller lij fantasie verhalen , omdat ik zelf dus ook niet weet wanneer ik ga ongesteld worden , en of ik nu mezelf aan het voorbereiden bent naar een ongesteldheid toe , ik heb me buikpijn al meer dan 1 maand alleen na de laatste keer met die druppels bloed was het mij te heftig

  hopelijk dat jullie me hiermee even kunnen helpen dank je wel !

  gina

  Geschreven door gina28 op
 492. een bloed test !, aan vragen bij je huis arts daarmee kan je misschien wel de zekerheid krijgen .

  Geschreven door gina28 op
 493. hoi ik heb een vraag, ik probeer zwanger te worden, ben gestopt met de pil, en moest ongesteld worden, ik werd ook daadwerkelijk ongesteld alleen wel veeel minder dan normaal. nu heb ik last van rozige, bruinige afscheiding als ik na de wc ga. vanaf wanneer zou ik een test kunnen doen, aangezien ik nu ongesteld net een beetje ben geweest en dus nog niet echt overtijd ben?

  Geschreven door lisa op
 494. Je kunt een zwangerschapstest doen die betrouwbaar is vanaf de eerste dag van de eerstvolgende menstruatie. Ik vraag mij echter af of dit wel een reguliere menstruele bloeding is. Dat lijkt mij onwaarschijnlijk als je net met de pil bent gestopt.

  Geschreven door Anoniem op
 495. Wat is precies jouw vraag Gina28?

  Geschreven door Anoniem op
 496. nou of dit normaal is , als je ongeteld moet worden ?.daarnaast een foutje gemaakt ik heb in januari mijn prik pil gehaald , en erna in februari nog maal in de maand mei moest ik hem weer dus opnieuw en dat heb ik dus niet gedaan !
  ook heb twee testen gedaan,op 20 jullie en op de 26 ste die vallen negatief uit , maar ik loop nog steeds met maag zuur , het gevoel dat ik ongesteld moet worden , heb lage rug pijn en zelfs steken in me borsten , maar die zijn veders niet gevoelig, en loop dus vrijwel te kok halzen, en slaap heel slecht dus mijn vraag was is iemand hier mee bekend ?

  Geschreven door gina28 op
 497. lisa, zelf was ik niet over tijd , bij mijn derde kindje had ik kramp die zo pijnlijk was dat je gewoon echt door de grond heen zakte, ik zelf werd twee dagen ongesteld, dus ik verloor bruin bloed, dus niet echt dat je zei ik ben nu ongesteld , ik bleek na een test die ik later deed een maand later zwanger te zijn, ik kreeg te horen van mijn arts toen die tijd dat er toen ook een innesteling plaats had gevonden toen ik dus dat bruine bloed verloor en die kramp had, dus wat ik je kan aanraden , als je niet meer bloed heb verloren, en het zet niet door testen !

  Geschreven door gina28 op
 498. ik heb vorige maand onveilig seks gehad, en ik was ongesteld, of nja de laatste dag van me ongesteldheid (moest die dag de pil weer slikken ,en dat heb ik ook die avond gedaan, maar ik ben bang dat ik nu zwanger ben ,want heb toch onveilig gedaan, waar ik ook best spijt van heb!

  Geschreven door meliissaaa op
 499. Ik heb een vraagje, ik hoop dat iemand mij kan helpen, ik woon sinds 7 maanden bij mijn vriend in huis, en sinds april hebben we al het idee dat er iets niet klopt. Ik ben heel snel moe, heel vaak misselijk en bijna niet ongesteld, ik heb heel veel last van mijn onderbuik en ook het idee dat mijn buik wat dikker begint te worden, maar ik word gewoon (af en toe) ongesteld, en alle zwangerschapstesten (2 clearblue, 4 van kruidvat en 2 van etos) waren op het eerste gezicht negatief… kan het zijn dat ik nu alsnog zwanger ben of niet? ik heb wel vaker gehoord en gelezen dat mensen allemaal negatieve testen hadden en ongesteld werden enzo en toch zwanger bleken te zijn… dat had mijn eigen moeder ook toen ze zwanger was van mij, Help!

  Geschreven door Amber op
 500. Opvallend at al deze vragen altijd gesteld worden door rommelige meisjes die rommelig met de pil omgaan die daardoor natuurlijk niet betrouwbaar is. Medicijnen hoor je netjes en trouw te gebruiken. Het zijn geen snoepjes!

  Geschreven door Anoniem op
 501. Ik ga niet slordig met de pil om, ik ben hem nog nooit vergeten en heb nooit antibiotica of iets dergelijks gebruikt, niet sinds dat ik met de pil begonnen ben in elk geval. Wel heb ik een aantal keer maagklachten gehad vlak nadat ik mijn pil in had genomen, waardoor hij ook minder betrouwbaar werd, maar toen dat het geval was heb ik een condoom gebruikt, wees niet bevooroordeeld alleen maar omdat ik ‘jong’ ben.

  Geschreven door Amber op
 502. hallo, ik ben een tijdje gestopt met mijn pil, en kreeg inderdaad mijn maandstonde niet als ik ze moet krijgen! ik ben naar de dokter geweest maar ik ben blijkbaar niet zwanger; ik moest wachten op mijn menstruatie.. maar ik gng op vakantie dus heb ik mijn pil ingenomen na dat ik van vakantie kwam ben ik mijn pil gestopt omdat ik mijn menstruatie moest hebben die had ik dan de 23 juli . van eergisteren moest ik weer mijn pil innemen de 31 of 30 juli. maar dat heb ik niet gedaan . kan iemand mij zeggen wanneer mijn vruchtbaarste dag zou kunnen zijn?????

  Geschreven door mau op
 503. Hallo,
  Ik heb vorige week maandag nacht seks gehad met mijn vriend. Ik slik geen pil en we hebben geen condoom gebruikt. Na zo`n 5 dagen werd ik opeens heel moe en de symtonen werden steeds meer. Vaker plassen, borsten worden groot af en toe zelfs misselijk. Nu ben ik opeens zo`n 1.5 week te vroeg met ongesteld zijn en ik schrik er van omdat ik nog nooit in mijn leven te vroeg ben geworden. En het is opzich ook niet de hele tijd bloed, want maandverband hoef ik niet in. Weet iemand wat dit kan zijn..

  Geschreven door justtme op
 504. Hee
  Ik heb afgelopen vrijdag (29juli)
  Een keer de pil vergeten en nam hem dus 16 uur later dan normaal in.
  Daarvoor heb ik geen seks gehad
  Alleen afgelopen dinsdag (2aug) heb ik seks gehad. Heb ik nu kans dat ik zwanger ben?
  Ik moet namelijk net aan de witte pilletjes beginnen!
  Wat moet ik doen?!

  Geschreven door Ikzelf op
 505. Als je de pil later dan 12 uur na de vergeten pil alsnog slikt, moet je handelen als ware het een vergeten pil. Heb je dat gedaan? Wat staat er in de bijsluiter van jouw waarschijnlijke ‘fase-pil’?

  Geschreven door Iemand op
 506. @iemand

  Ik heb de pil wel ingenomen.
  Normaal had ik nooit seks.
  Alleen die dinsdag voor de eerste keer.
  En m’n ouders zeiden over die pil vergeten dat ik die gewoon in kon nemen en hele strip afmaken als ik geen seks heb. Dus dat deed ik, maar dus die dinsdag had ik het gedaan. Maar heb ik nu kans dan? Ik moet morgen of overmorgen ongesteld worden! Ik hoop zo dat ik niet zwanger ben.

  Geschreven door Ikzelf op
 507. Als je de pil vergeten bent in de 3e week bij een 2-fasenpil, dan moet je de pilstrip afmaken en direct doorgaan met een nieuwe strip, zonder stopweek dus, of je stopt direct met slikken en start vervroegd met de stopweek. Anders is er wel een verhoogde kans dus. Jammer dat jouw ouders niet nauwkeurig zijn in hun advies. Bespreek het anders even met ze.

  Geschreven door Nadja op
 508. Ik ben in week 1 2x achter elkaar de pil vergeten die dagen ervoor en erna onbeschermd sex gehad in me stop week heb ik maar een halve dag bloeding gehad alleen met na de wc gaan ben wel steeds moe en misselijk nu maandag moest ik met de pil beginnen maar niet gedaan en vraag me echt af of ik zwanger ben

  Geschreven door 16 op
 509. Als ik jouw verhaal lees, pillen vergeten, onbeschermde seks, en een veranderde menstruatie, dan zou je echt even een zwangerschapstest moeten doen!

  Geschreven door Lotte op
 510. al 2 testen gedaan maar negatief en toch weet ik het niet geen blaasontsteking na hoeveel weken is zo een test echt betrouwbaar ooit eerdee zo een probleem gezien zwanger en toch ongestel test pas na 9 weken positief

  Geschreven door lenny op
 511. Het zou prettig zijn als jij jouw vraag of opmerking in normale Nederlandse volzinnen zou willen opschrijven!

  Geschreven door Elka op
 512. Hallo met kelly heb een gratis 8juli moest ik info worden ben al 3 dagen te laat soms vandaag wat bruinbloed verlies wat kan het zijn ben heel onzeker gr en hopelijk weet iemand het

  Geschreven door kelly op
 513. Ik zit ergens mee en ik zou hier graag een reactie op willen.
  2 maanden geleden was me ongesteldheid anders dan anders, het bleef langer weg en het was alleen een beetje bruinig, ik heb toen een zwangerschapstest gedaan maar deze was negatief. Nu voelde me 3 weken geleden ineens niet lekker, ik had een harde onderbuik en kon slecht naar de wc, ik heb ook meer last van wit slijmverlies. Ik ben naar de dokter gegaan en heb medicijnen gekregen tegen verstopping en infectie, ik ben daarna op vakantie geweest toen heb ik mijn medicijnen nog niet op en ik zat aan de diarree en toen ineens weer niet. daarna ben ik met die medicijnen begonnen maar het is nog steeds hetzelfde alleen zijn er nu 2 blauwe aders meer zichtbaar op me borsten en ben ik heel emotioneel, ik kan gaan huilen om de kleinste dingen. ik heb ook last van duizeligheid en me vriend vertelde me dat me adem naar melk rook, terwijl ik helemaal geen melk drink. zijn dit tekenen van zwanger zijn? mijn moeder werd bij mij gewoon ongesteld en ik word het ook gewoon. de testen geven ook negatief aan maar dit was ook het geval bij me moeder. wat moet ik nu doen?

  ik hoop snel op een reactie! want ben best bang dat het toch zo ver is terwijl ik er nog niet op zit te wachten, ben namelijk 20 en heb anderhalf jaar met me vriend en hebben nog geen huisje of iets dergelijks samen.

  Geschreven door Anoniem op
 514. In ieder geval hoef je niet in paniek te raken en kun je gewoon rustig blijven. Ook al is dit voor jou misschien nieuw, vele vrouwen zijn jou voorgegaan! Ik denk dat het verstandig is weer even naar de huisarts te gaan, die kan eventueel een zwangerschapstestje bij je doen, en als dat niet nodig blijkt, dan kun je gerust afwachten. Al het andere dat je doet, is overbodig. In neem aan dat je al wel foliumzuur bent gaan slikken, en als dat nog niet het geval is, doe dat dan voor de zekerheid. We duimen voor je, en doe vooral rustig aan met jezelf.

  Geschreven door Gerdie op
 515. hallo
  ik had even een vraaje.
  ik ben inmiddels al ongeveer 4jaar aan de pil.
  een week geleden heb ik sex gehad met mijn vriend.het is nu helaas uit gegaan en ben gelijk gestopt met de pil.
  zou het nu ook kunnen zijn dat je zwanger kunt raken omdat je gestopt bent met slikken week na de sex?want heb af en toe behoorlijke steken in mijn buik..

  Geschreven door ikke op
 516. hallo ik had ook een vraagje en heb zo men twijfels,

  ik heb met mijn vriendje anale seks gehad, en toen kwam hij een soort van klaar, en ik had me toen direct om gedraait zodat het niet lekte in mijn vagina, en heb 5 min zo gezeten, ,maar die dag voelde ik me raar en misselijk en de dag erna heb ik maar een noodpil gehaald voor de zekerheid en ook in genomen alleen ongeveer over 4 dagen ben ik ongesteld, maar heb nu al wit spul uit mijn vagina, is dat normaal?

  Geschreven door anoniem op
 517. De noodpil bevat heel veel hormonen, dus dat jouw afscheiding op de noodpil zo zou reageren, vindt ik niet vreemd. Wat staat erover in de bijsluiter geschreven?

  Geschreven door Ien op
 518. nou er staat alleen dat je

  – misselijk kan worden

  – pijn in onderbuik duizeligheid vermoeidheid en hoofdpijn
  – gevoelige borsten
  – en onregelmatige bloedingen

  zou best goed kunnen dat het door de noodpil komt, zeker omdat ik het voor de eerste keer slik

  Geschreven door anoniem op
 519. Ik ben vorige maand 2x de pil vergeten in de eerste week toen een heel lichte menstruatie gehad tot bijna niks was maar 1 dag en toen geen pil meer gepakt nu ben ik veel moe en hoofdpijn en ook sinds 2 dagen echt steekjes In me onderbuikt trekt na me lies en rug soms echt f erg ik vraag me Af kan ik zwanger zijn ? Hoop op antwoord ben nog jong

  Geschreven door wie kan reageren op
 520. Wij lezen hier geen steno. Kun je misschien Nederlandse volzinnen schrijven zodat we duidelijk kunnen lezen wat je precies bedoelt en wat je wilt weten?

  Geschreven door Anne op
 521. Ja, want de pil beschermt nu onvoldoende. Steken kunnen trouwens ook op andere oorzaken wijzen zoals een blaasontsteking of zelfs een SOA.

  Geschreven door Anne op
 522. ben 10 dagen geleden gemenstrueert maar paar dagen , nu misselijk moe lust geen alchol meer , en ik ben gesteriliseert 8 jaar geleden door in bbreng van klemmetjes , zal ik zwanger zijn hoef pas weer begin september te menstrueren gr anne

  Geschreven door anne op
 523. Ik heb 1x onveilige seks gehad maar ben erna om een afterpil gegaan. nu heb ik geen bloedverlies gehad dit is nu al een week geleden. Normaal zou ik rond deze periode mijn regels moeten krijgen maar die komen niet. mijn onderbuik is gespannen maar ik heb een zwangerschapstest gedaan en die was negatief. Wat nu?

  Geschreven door mich op
 524. ik heb een mirena spiraaltje en nu zijn sinds een paar dagen m’n tepels paars, ik heb last van maagzuur en pijnlijke buik.. een paar maanden geleden had ik heel erg gevoelige borsten en heb toen op doktersadvies een test gedaan en die was negatief,(ik had ook niet anders verwacht want ik heb een spiraaltje) maar van m’n borsten heb ik geen last meer en zijn ook niet meer opgezwollen..
  is er misschien iemand die dit ook heeft meegemaakt en misschien zwanger is geraakt ondanks dat ze een spiraaltje heeft en dan bedoel ik ook de mirena..
  bedankt alvast voor reactie..

  Geschreven door simone op
 525. Hallo,
  Ik ben sinds 3 maanden aan de pil. Normaal was ik 7 volle dagen ongesteld, maar nu was ik de laatste keren 4 en 3 dagen..Nu vraag ik mij af of ik zwanger zou zijn of dat het door de pil komt? Ik had wel de eerste 2 dagen flinke buikkrampen, maar mijn buik is wat opgezet,zie meer aderen over mn lichaam en vooral die kortere ongesteldheid laat me denken dat ik zwanger ben.
  Dus de vraag, zou ik zwanger zijn?

  Geschreven door Anoniem op
 526. Er is een hele kleine kans om zelfs met pil gebruik zwanger te raken, dit is mij ook overkomen, al was de periode heel stressvol en waarschijnlijk werkte de pil daarom niet goed.

  Maar je kan ook met pil een minder regelmatige cyclus hebben omdat de pil juist op jouw lichaam reageert dus stress kan de werking verminderen, en kan ook dat je minder lang ongesteld bent dan normaal.

  Even afwachten dus of testen!

  (ps als je wel zwanger bent en de pil of morning afterpil slikt kan het ook dat een eventuele bevruchting eindigt in een miskraam. (al is dit nog geen echte miskraam omdat er nog geen deling is geweest verlies je alleen het eitje zonder de nesteling, dit gebeurt in de eileiders en dan pas zakt het richting baarmoeder.)

  Geschreven door Doordepilmamma op
 527. Ik heb wel een stressperiode gehad,dus misschien is die werking inderdaad niet goed. Wel heb ik de dag na mn menstruatie een test gedaan en die was negatief. Misschien heb ik te vroeg getest of zou ik hem kunnen geloven?Ik ben verder ook niet misselijk ofzo. Maar de kans is toch bijna nihil dat ik zwanger zou zijn/

  Geschreven door Anoniem op
 528. Je kan er wel vanuit gaan dat de test gewerkt heeft, iedere vrouw mist wel eens een menstruatie, mocht je volgende maand weinig hebben of nbiks nog een test anders even langs de HA, kan ook een totaal andere reden hebben, een blaasontsteking kan zelfs invloed hebben op je periode! Succes!

  Geschreven door mammadoorpil op
 529. Oke daar ga ik dan maar vanuit, maar las op internet verhalen van mensen die getest hadden en dat het negatief was,terwijl ze toch zwanger waren, dus daarom twijfelde ik. Maar kan het ook niet alleen door die pil zijn dat het minder is?

  Geschreven door Anoniem op
 530. Ik heb nu sinds een aantal maanden voor het eerst sex. De eerste maand gebruikten we alleen een condoom, maar sinds 3 maanden nu ook de pil. Toch heb ik het gevoel dat ik zwanger ben, heb namelijk korte menstruaties en heb wat humeursschommelingen. Wel heb ik een test gedaan die negatief was. Mijn vraag is; kan het dat ik zwanger zou zijn, ook al gebruik ik de pil en condoom en was een test negatief? Ik heb gewoon het gevoel dat het zo is, maar misschien is dat ook wel angst. Wie o wie kan mij helpen?

  Geschreven door Someone op
 531. @ Someone, die kans is klein! als je onveilig seks heb gehad met een pil die niet goed werkte, kortom had je toen ook een onregelmatige cyclus dan kan je zwanger zijn maar door het condoom is erg klein, mocht deed toch gescheurd zijn houd je pil hem tegen. Maar zoals al eerder stress kan invloed hebben om je mensruatie, dus ook als een meisje denkt zwanger te zijn kan je menstruatie uitblijven, terwijl je dit in je hoofd ”maakt” En nog een weetje een menstruatie met pil kan ook zwangerschap klachten geven door de plotselinge hormoon wissel als je stopt ( men hoeft niet te stoppen! bij de pil) kan het dat je lichaam een soort tegen reactie krijgt misselijk en zere borsten door juist te stoppen.

  Geschreven door doordepilmamma op
 532. @ anoniem, je menstruatie is een vaag ding! tenminste als je de pil slikt dan wordt er door jouw lichaam een nep-bloeding aangemaakt door de hormonen in de pil, en dit komt vrij zodra je in je stop week zit!, maaar je hoeft niet een stop week te hebben als je de pil gebruikt, omdat er geen ei sprong is, wordt er geen ”huisje” wand gebouwd in de baarmoeder kortom er kan dan ook geen bevruchting plaats vinden, waarom stoppen met de pil om iets af te breken wat er niet zit, het enigste wat vrij komt bij een pil menstruatie is slijm achtig met wat bloed ( bloed komt door de kleine samen trekkingen van de baarmoeder, een soort weeen) en je kan jezelf dat leed besparen wat er niet zit kan er niet uit!, de enigste reden waarom een eventuele stop week makkelijk is ,is om te zien of er iets komt en je zwanger bent, maar omdat je je lichaam iets laat opwekken dat geen natuurlijk proces is kan je menstruatie uitblijven en is dit ook geen betrouwbaar iets en kan je dus alsnog niet of wel zwanger zijn!

  Geschreven door doordepilmamma op
 533. Ik heb trouwens ook een eigen forum aangemaakt, aangezien (ik op meerdere sites) de vraag krijg voor email e.d. Als je nog vragen hebt ben je hier ook van harte welkom!

  Geschreven door doordepilmamma op
 534. hoi allemaal
  heb seks gehad in de ochtend en moest die dag aan de pil beginnen heb laat in de middag ook ingenomen
  is de kans dat ik toch zwanger als nog bent
  groetjes anoniem

  Geschreven door anoniem op
 535. Als je de pil ervoor en erna gewoon allemaal normaal geslikt hebt, is er niets aan de hand hoor…

  Geschreven door Eva op
 536. hallo dames,
  ik had een vraag ,,
  3 augustus.. had ik mijn mesntruatie maar daarvoor heb ik gemeenschap gehad. de menstruatie duurde maar 3 dagen .. en het was weer over.. MAAAR nu heb ik last van pijnlijke borsten & ik krijg melk uit m’n linker borst. Weet iemand wat? of gewoon een test doen?

  Groetjes.

  Geschreven door mita op
 537. hallo ik heb een vraagje, ik heb sinds korte tijd de nuvaring. die ring zou je na een week beschermen tegen zwangerschap. na 3 weken netjes stop week gehad en ook geen onveilige seks gehad in die tijd, alleen heb ik die ring niet op precies dezelfde tijden in en uit gebracht/gehaald wanneer het moest. er zaten een paar uurtjes tussen ofzo. ik heb daarna wel seks gehad zonder condoom en hij is niet klaar gekomen maar ik ben zo bang dat het niet goed is gegaan. verder heb ik nog nergens last van. ik hoop zo dat t allemaal goed is

  Geschreven door judith op
 538. hallo,
  ik ben 8 maand geleden gestopt met de pil.
  nu ben ik afgelopen week maar 1,5 dag ongesteld geweest. normaal gesproken is dit 4 of 5 dagen.
  mijn borsten doen soms pijn, en ik heb soms last van mijn buik.. anders dan als ik ongesteld moet worden.
  ben ik nu zwanger?

  Geschreven door Yess op
 539. hoi hoi
  toen ik met de pil begonnen was werd mijn ongi ook minder
  had eerst ook 7 dagen tot ik met de pil begon heb ik nu 2 a 3 dagen maar en niet langer
  maar heb nog een vraag
  gebruik je andere medicatie zoals antibiotica of diarree iets waardoor de pil minder goed kan werken waardoor de kans op zwangerschap vergroot zeg maar wanneer heb je laatste onveilige seks gehad tijdens je pil gebruik of minder goed gebruik zeg maar
  hoop je hier even genoeg info te hebben gegegeven
  hoop op een reactie terug zodat ik weet dat je dit gelezen hebt enz

  groetjes anoniem