Ben ik zwanger?

 • #1

  Hallo iedereen,

  Ik zit even met een vraagje. Dit is mij voor het eerst overkomen dat ik in mijn stopweek ben en overtijd ben. Normaal krijg ik de 1e dag of 2e dag mijn bloeding maar dit is de 5e dag en nog niks van terecht enige wat ik krijg is wat gele afscheiding dat echt creamy aanvoelt. De pil heb ik wel elke dag normaal en keurig ingenomen. Soms komt het wel voor dat ik het telaat in neem, daarmee bedoel ik dat ik het niet op hetzelfde tijdstip inneem. En Wat ik wel krijg is buikrampen maar anders dan normaal, pijn in de dijen en kuiten dat nooit is voorgekomen, hoofdpijn dat 1 paracetamol gewoon niet helpt,verkoudheid,beetje verhoging en extreem moe. Mijn borsten doen opzicht geen pijn maar voelen wel iets groter aan dan normaal maar dat krijg ik dus ook wanneer ik ongesteld zou moeten zijn.

  Afgelopen weken was ik wel uit het niets chagrijnig en kreeg ineens veel huilbuien. Kan het zijn dat ik zwanger ben? En heeft het zin om tog een zwangerschaptestje te kopen? Ben super benieuwd of ik zwanger ben!

  Reactie
  #2

  Als je de pil goed gebruikt, is de kans op een zwangerschap niet zo voor de hand liggend. Je kunt natuurlijk een test doen voor alle zekerheid.
  Je moet er ook rekening mee houden dat je dus wel eens covid-19 zou kunnen hebben. Met de klachten die je hebt moet je dus in isolatie

  Reactie
Reageer op: Ben ik zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief