Vrouwelijk Ejaculatie

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi allemaal!

  Als ik klaarkom (ook ZONDER penetratie, dus stimuleren clitoris) ejaculeer ik. Het is vloeistof die uit mijn vagina komt op het moment van het orgasme, het is kleurloos (maar als het opdroogt wordt het wittig).

  Nou was ik op internet aan het zoeken naar informatie hierover... maar daar staat overal dat vrouwelijke ejaculatie alleen plaatsvind bij stimulatie van de G-spot... terwijl ik dus verder gewoon nog maagd ben, en al vaak genoeg heb geejaculeerd zonder penetratie (terwijl de G-spot dus binnen in je vagina zit).

  Erm... is er iets mis? Ik bedoel als ejaculatie komt door stimulatie van de G-spot... en ik ejaculeer zonder stimulatie van de G-spot... wat is er dan mis met mij?

  Groetjes,
  Katja

  Reageer
  #2

  er is helemaal niks mis met jou, je lichaam werk volledig normaal.
  de meeste vrouwen ejaculeren helemaal niet, ik denk dat het de onwetendheid is waarom je minder goede info krijgt via het internet.

  Reageer
  #3

  Ik zou zeggen lekker doorgaan met ejaculeren is toch heerlijk, geniet ervan tot aan het hoogtepunt.

  Reageer
  #4

  Hoi,

  Nou, ik kan er over mee praten. Niks geen g-spot. Gewoon je clitoris goed verwennen en je eigen laten gaan. Ook ik kom klaar met een enorme natte golf. Vond het eerst raar, maar nu heerlijk.

  Gr

  Reageer
  #5

  Zelf heb ik het ook wel eens vaak als ik mij zelf masturbeer.Heb het meestal als ik mijn ontblote clitoris stimuleer(wel zeer gevoelig dan aan mijn clitoris)Het stimuleren van mijn clitoris tijdens het orgasme lijd mij dan ook tot een ejaculatie en vloeit er vrij veel vocht en nat uit mijn vagina.Kan het alleen beleven bij het stimuleren van de geheel ontblote clitoris,niet bij vaginale stimulatie..Mijn orgasmes en het klaarkomen is het hevigst bij clitorale stimulatie wel....

  Reageer
  #7

  Sinds enkele maanden kan ik mijn vriendin bijna elke keer dat we sex hebben laten ejaculeren. We vinden dit beide super. Nu stelt er zich het volgende probleem: ook sinds enkele maanden, heeft men vriendin al een paar keer een ontsteking gehad van de urineweg tussen de nieren en de blaas.Dit zou, volgens de dokter, het gevolg zijn van een obstructie van deze urineweg (echter niet door nierstenen) waardoor de urine te lang in de nieren en deze urineweg blijft staan, met de ontstekingen tot gevolg. Nu heeft mijn vriendin angst dat er mogelijk een verband zou kunnen zijn en dat het ejaculerend klaarkomen mogelijk mee voor de obstructie van de urineweg zou kunnen zorgen of er toch een verband bestaat. Is dit een terechte bezorgdheid? Kan er iemand uitsluitsel geven?

  Reageer
  #8

  Volgens mij niet, want ik heb nergens last van terwijl ik ook bijna altijd squirt.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dag allemaal,
  Ik zal proberen uit te leggen waardoor een vrouw ejaculeert.
  Het vrouwelijk geslachtsorgaan lijkt veel op dat van een man; met daarbij dus ook een "prostaat-achtig" weefsel dat zich bevindt tussen de vagina en de plasbuis; de z.g.n. skynes glands. Nu loopt de clitoris naar binnen door en wel tot en met de plasbuis. Bij stimulatie van de clitoris (aan de buitenkant, het zichtbare deel) wordt dus daarmee ook de skynes glands geprikkeld, en die "ejaculeren" een heldere vloeistof (hetzelfde als bij een man).
  Deze vloeistof heeft dus niets te maken met urine, noch blaas of nieren.
  G-spot of U-spot zijn in feite het voorste deel van de vagina en zijn de onderzijde van deze skynes glands, te herkennen aan een "ribbelige" zone.
  Als een man/vrouw deze zone, die dus aan het begin van de vagina zit, stimuleert, dan krijg je een bijzonder orgasme met erg veel vocht (uit de plasbuis).
  Het is dus lariekoek dat een man zijn partner diep moet penetreren, om haar tot een orgasme te laten komen.
  Veel speelplezier, Groetjes,
  Kees

  Reageer
  #10

  Nee Katja, er is helemaal niks mis met je. Veel vrouwen zullen jaloers op je zijn. Geeft toch een heerlijk en bevredigend gevoel. Ook veel mannen vinden het geweldig hun vriendin of echtgenote te zie spuiten en gillend klaarkomen. Dus geniet er volop van, het is ook nog goed voor je gezondheid en werk goed tegen stres.

  Reageer
Reageer op: Vrouwelijk Ejaculatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief