wat is klaarkomen???

Online ZorgZus
  • #1

    mijn vriend en ik hebben nu 3 jaar een relatie. we hebben regelmatig seks.
    maar ik ben nog nooit klaargekomen. wat is het???
    hoe kan een vrouw nou klaarkomen? ik kan er niet tegen als hij aan mijn
    clitoris komt (deze is heel erg gevoelig) en via penetratie kom ik niet klaar.
    ik heb er nog niet eens zoveel problemen mee maar mijn vriend denkt dat hij faalt

    Reageer
    #2

    Het klaarkomen is het samentrekken van spieren, ook bv de baarmoedermond. Daarom is klaarkomen tijdens de zwangerschap en na een bevalling ook zo goed en gezond. Lees onderstaande info eens, je eigen lichaam leren kennen en mn het hersen-onderzoek dat ze bij een aantal vrouwen hebben gedaan tijdens het klaarkomen.

    http://www.netdokter.nl/index.cfm?act=thema.tonen&thema=3&subthema=21&info=37

    Reageer
    #3

    Ten eerste verbaasd het me een beetje dat je niet weet wat klaarkomen is. Maargoed dat is natuurlijk niet erg, ik zal even wat dingen uitleggen en ik hoop dat je er wat aan hebt.

    Klaarkomen is een ontlading van spanning en opgewondenheid die je opbouwt tijdens de seks. Je voelt een heel fijn gevoel, dat moeilijk te omschrijven is. Iedereen volet het ook weer anders. Je kan het door je hele lichaam heen voelen, of alleen in je geslachtsdelen. Elk orgasme (want zo noem je klaarkomen) voelt ook vaak weer anders. Ik zou het omschrijven als een soort golf die je overspoelt. Je kan klaarkomen door clitorale stimulatie, of stimulatie van de G-Spot (die zit in de vagina).

    Clitorale stimulatie kan met je handen, of met je mond. Je schrijft dat jouw clitoris heel gevoelig is en dat je er niet tegen kunt als je vriend eraan zit. Misschien kan je vriend je beter bevredigen met zijn mond (als hij dat nog niet geprobeerd heeft), want een tong is veel zachter dan een vinger, en daardoor waarschijnlijk veel fijner voor jou. Heb geduld en geef hem aanwijzingen over wat fijn voelt en wat niet.

    Stimulatie van de G-spot kan door penetratie of stimulatie met je handen. Het is moeilijk te omschrijven waar de G-spot zit. Bij iedereen is het weer een beetje verschillend, en sommige vrouwen kunnen hem ook helemaal niet vinden. De G-spot zit in de bovenste want van de vagina, en je kunt hem het best aanraken door een "kom-hier" beweging te maken met je vinger. Het beste kun je zelf proberen uit te zoeken waar je G-spot zit en daarna kan je vriend hem eventueel stimuleren.

    Er zijn heel veel vrouwen die niet goed kunnen klaarkomen of nog nooit zijn klaargekomen, dus dat is helemaal niet raar. Ik denk dat het wel goed is dat jij je eigen lichaam eens gaat ontdekken. Zelf weet je het beste wat goed voelt.

    Ik hoop dat ik je een beetje heb geholpen. Als je meer wil weten kun je natuurlijk altijd nog even googelen. sekswoordenboek.nl is wel een goeie site, staat veel info op.

    Groetjes.

    Reageer
    #4

    ikzelf weet wat dat is .ik heb er geen moeite mee .ik kan makkelijk 6tot9x klaarkomen in een goede vrijparty. maar dat is ook niet alles. je wordt te nat en dat is ook niet alles. klaarkomen kan je leren. geniet en ontspan tot je een gevoel heb dat je ontploft .laat je dan goed gaan en je heb kans dat je een x komt. de tijd zal het leren. je zou ook beffent klaar kunnen komen. vraag aan je partner of hij voorzichtig met je klitje speelt met zijn tong totdat je een heerlijk gevoel krijgt.dan heb je net het idee dat je het niet meer houd. dat is ook een vorm van klaarkomen. hoop dat je hioer wat aan heb gr an

    Reageer
    #5

    Klaarkomen beleeft ieder meisje wel anders.Ik kom zelf ook alleen klaar door mijn clitoris.Tijdens het stimuleren van mijn clitoris(wel gevoelig aan dan)is het een leuk gevoel wel.Tijdens het klaarkomen zelf is het een onbeschrijflijk gevoel wel bij mijzelf aan de clitoris en het gebied er rond,zekers bij meermalen direct na elkaar wel..

    grtjes...

    Reageer
    #6

    Hallo meid,

    Klaarkomen is een lekker gevoel dat jou een ontlading geeft zoals voorgaande dames hebben omschreven.
    Ik kan je een tip geven, ik zelf kom niet snel klaar met mijn vriend. Wel kan ik heel snel klaarkomen onder de douche, met stimulatie van de douchestraal, dat stimuleert en laat je klaarkomen met 1 handeling, gewoon de douchestraal erop richten. Op een gegeven moment als je in de buurt bent van je hoogtepunt kan je gaan trillen, dat betekent dat je bijna klaarkomt dus is een goed teken.

    probeer met je vriend te praten, klaarkomen is niet erin en eruit. een vrouw heeft meer tijd nodig dus ik raad aan om geduld te tonen zowel voor jou als voor je vriend.

    Forceer het niet want dan kom het nooit.

    Succes en ontdek!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoi, heb is even een vraag: is het normaal dat je je spieren moet samenspannen wanneer je als man een orgasme wil beleven? of moet je net je helemaal ontspannen ? Want wanneer ik ontspanne ben lukt het me nooit om tot een orgasme te komen :s

    groetjes anoniem

    Reageer
    #10

    Ja, dat is normaal, dat hoort bij het orgasme. Bij het orgasme hoort een mentale ontlading en een lichamelijke ontlading van seksuele spanning die resulteert in spiersamentrekkingen in de onderbuik.

    Reageer
    #11
    Reageer
    #12

    [b]Hoi,ik zit zelf in groep 8 :-$.

    Maar ik weet hoe je klaar KAN komen, ik kan het hier ook vertellen...maar het is: Met je piemel spelen heet masturberen, vrijen met jezelf of zelfbevrediging. Bij jongens heet het ook wel aftrekken. Je schuift je (voor)huid naar achteren en weer terug en je krijgt daarvan een lekker gevoel, je raakt opgewonden. Je piemel wordt stijf (je krijgt een erectie). Als je doorgaat met heen en weer bewegen, kun je klaarkomen. Bij meisjes gaat dat anders. Je kunt een lekker gevoel krijgen als je je vagina en het gebied er omheen aanraakt en erover wrijft. Als je lang genoeg wrijft, kun je klaarkomen. Masturberen ofwel vrijen met jezelf is heel gewoon en niet slecht voor je.

    Ik hoop dat je hier verder mee kan....

    Gr[/b]

    Reageer
Reageer op: wat is klaarkomen???


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief