Mijn GW verhaal.

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo medeforumers, (is dat een woord?)

    Het begon 1.5 jaar geleden met een 'paar' rare frutsels bij me schaamlippen, ik hop naar de huisarts. de huisarts zelf dacht dat het scheerwratjes waren en ik werd weer naar huis gestuurd, het moest vanzelf verdwijnen..

    Heel wat wratjes meer en een x aantal maand later toch weer naar de dokter geweest (een andere) die constateerde genitale wratten. Zalfje mee gekregen, aantal x per dag smeren en dan zouden ze verwijden helaas weer zonder enig resultaat.

    De wratjes bleven zich maar vermenigvuldigd langzamerhand schaamde ik me van mezelf, ik walgde langzamer hand van die rare dingen tussen mijn benen. De seks begon me zeer te net als met fietsen en lopen en het jeukte enorm, meerdere malen onbewust in me slaap het kapot lopen krabben.

    Dus je raad het al, ik weer naar de dokter. Die kwam met de woorden het moet vanzelf verdwijnen. Daar ging ik natuurlijk niet mee akkoord en wou ik een dermatoloog zien daar dus een verwijs brief voor gekregen. Eenmaal in het ziekenhuis kom je door een hele molen, getest op alle soorten soa's, uitstrijkje gedaan van mijn baarmoeder (tevens zaten er inwendig ook wratjes) gelukkig was daar verder alles goed, geen verkeerde cellen of iets in die zin. En hebben we een plan van aanpak gemaakt. Het waren er dus danig veel dat ik niet bij kon zijn met het weg branden van de wratjes dus werd het met een algehele narcose.

    Ik als gezonde jonge meid heb dus nog nooit een narcose ondergaan en het viel me ook vies tegen, eerste drie dagen moe, draaierig en misselijk maar dan moet het nog herstellen, 20 kleine hechtingen van onder tot boven. Ik kan wel wat hebben maar ditb doet echt pijn, hechtingen sprongen open... eind resultaat  : 3 gapend gaten daar beneden.

    Nu negen dagen later ben ik nog aan het herstellen, kan ik nog niet normaal lopen en schieten de pijn scheuten door mijn lichaam met plassen, draaien in bed en het lopen.
    Ik had me verkeken op de operatie, dacht doen we wel even een weekje thuis zitten hooguit. En dan pakken we het weer op, helaas is dat niet het geval.

    Hopelijk komt er snel verandering in, want die series en films zijn na negen dagen echt zo leuk niet meer, wil weer wat doen!

    Maar het doel van dit verhaal : ook al heb je nog maar een paar wratjes daar beneden, ga naar de dokter, laat ze weg halen en wacht er niet te lang mee want het kunnen er zo veel meer worden!
    Ik had eerder moeten handelen dat had me een hoop ellende gescheeld.

    Liefs,

    Sacha

    Reageer
    #2

    Heb sinds een tijdje dit bultje op mijn penis. Zou het een genitaal wratje kunnen zijn? Ben er een beetje bezorgd om.

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Het zou er een kunnen zijn. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
    #4

    Dankjewel voor de snelle reactie!

    Groet Bram

    Reageer
    #5

    Bram ben je al langs de huisarts geweest? Ik heb namelijk precies eenzelfde plekje. Ben benieuwd wat je huisarts zei.

    Reageer
    #6

    Hallo

    ik ben een jongen van 22 jaar en zit in een relatie van 4maanden.  en opeens voelde ik bultjes misschien kan het wel helemaal geen kwaad. Veder heb ik ook nergens last van alleen ik hoop echt niet dat het genitale wratten zijn.

    sorry voor de foto maar dan snap u wat ik bedoel.
    Ook hoop ik ook een reactie terug alvast bedankt !

    Bijlagen:
    Reageer
    #7

    Ik kan niks zien wat op GW lijkt

    Reageer
Reageer op: Mijn GW verhaal.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief