Word je geacht te vertellen dat je ooit GW hebt gehad

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik ben een vrouw van 22 en heb twee jaar geleden te horen gekregen dat ik genitale wratten heb. Ik schrok me dood, voelde me vies, durfde het aan niemand te vertellen en heeft tot veel depressieve gevoelens geleid. Gelukkig ben ik er nu al 1,5 jaar vanaf waar ik erg blij mee ben. Nu heb ik de afgelopen twee jaar geen seks durven hebben en heb ik daar nog steeds moeite mee omdat ik met het dilemma zit moet je zoiets aan een nieuwe partner of scharrel vertellen. Ik ben van plan sowieso veilige seks te hebben en er wordt gezegd dat de kans op overdracht als je de wratjes niet hebt erg klein is.  Ik vroeg me af of mensen hier ervaring mee hebben en of het dus echt nodig is te vertellen ook al heb je 1,5 nergens meer last van gehad (vind dit zelf een lastig dilemma) . Ik hoop dat iemand me verder kan helpen.

     

    Groetjes

    A

    Reageer
    #2

    Mag ik vragen hoe u van de wratjes afgekomen bent? Ik heb zelf wel eens aanstippen geprobeerd, dat leverde grote zweren op. Uiteindelijk verdwenen de wratjes wel, maar op zeer onprettige wijze en inmiddels heb ik dus weer allerlei nieuwe wratjes. Om wanhopig van te worden.

    Reageer
Reageer op: Word je geacht te vertellen dat je ooit GW hebt gehad


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief