8 jaar lang vechten tegen GW

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo wratgenoten,

    Ik lees al een tijdje mee op dit forum en wil graag mijn ervaring met jullie delen.
    Ik ben man, 37jaar en moegestreden.
    Inmiddels vecht ik al 8jaar tegen GW, ooit begonnen op m'n anus en behandeld met Wartec. Gek genoeg is het op m'n anus nooit meer teruggekomen in de hele 8jaren. Daarentegen stip ik al 8 jaar lang wratjes aan met condyline op m'n fluit. Ze zijn na behandeling hooguit een paar weken weg, en dan heb ik weer nieuwe. Dit 8 jaar lang al.

    De producten die ik heb gebruikt:
    Wartec (werkte alleen de eerste keer op m'n anus)
    Veregen zalf (werkte niet)
    Condolyne (werkt enkel op kleine wratjes)
    Bevriezing door HA(werkt op grote wratten)
    Daarnaast slik ik Coriolus Versicolor, dure grap maar heb er alles voor over.
    Vaxx wilt mijn HA niet geven.

    Het is een ware kwelling voor lichaam en geest deze aandoening.
    De brandplekken op m'n huid en vervolgens weer met littekencreme aan de gang om de huid te laten herstellen.

    Het ergste vind ik misschien wel de mentale last die er ervan hebt. Ik denk dat dit erg onderschat wordt door medici. Altijd maar controleren op wratjes, panisch wordt je. Ook durf ik hierdoor niet te daten, want schaamte en besmettingsgevaar. Tevens wil 't oog ook wat, en laten we wel wezen.. het ziet er niet geil uit.

    Vaak over gesproken er mijn Huisarts, maar die doet er vrij luchtig over. Ze zegt dat er meer mensen GW hebben dan chlamydia en gonnoroe bij elkaar.
    Er ligt toch een taboe op, ik hoor er namelijk nooit iemand over terwijl veel mensen in mijn omgeving losse sexcontacten hebben. Van chlamydia of gonnoroe is niemand meer van onder de indruk.
    Maar hoe kun je nu daten met GW? Het is een regelrechte ramp, soms voelt het alsof ik vervloekt ben.

    Ik houd hoop, hoop op een wonder maar ik zie het somber in. Ik zit in mijn "prime" leeftijd en kan niet daten, geen sex hebben. Hopelijk vind de medische wereld ooit een medicijn die het virus ruimt.

    Bedankt voor het lezen 😉
    Ben

    Reageer
    #2

    Een heel naar verhaal! Mijn advies: vraag eens een doorverwijzing naar een goede dermatoloog om je klachten te bespreken en te kijken of er andere mogelijke behandelingen zijn.

    Als de huisarts de doorverwijzing weigert, dan zou ik een andere huisarts zoeken.

    Dit is een serieus probleem waar de huisarts m.i. jouw de zorg van een dermatoloog niet mag onthouden.

    Reageer
    #3

    Ik kan hier de link niet zetten omdat het verwijst naar een mogelijk commerciële site, maar als je op Google zoekt naar Soakward genitale wratten, dan krijg je een vrij uitgebreide uitzending te zien waar Bram ter Harmsel (gynaecoloog) goede uitleg geeft. Hij is weliswaar gynaecoloog, maar in algemene zin is de uitzending het kijken waard.

    Reageer
    #4

    Hoi Benjamin37! Herkenbaar verhaal, ik zou aandringen bij de huisarts en net zo lang doordrammen totdat het duidelijk is dat je de vaccinatie wilt of anders inderdaad een doorverwijzing vragen (desnoods EISEN) naar een dermatoloog. Anders kun je ook de GGD raadplegen of zijn er tegenwoordig organisaties zoals bijv. Samentegenhpv en als er niemand meewerkt dan stuur je een berichtje hier, time and place dan komen je wratgenoten je wel helpen je huisarts te overtuigen haha.
    GGD zei tegen mij ook al heb je een hpv besmetting dan beschermd het altijd nog tegen de andere varianten van het vaccin. Dat mag je huisarts je niet ontnemen als je het mij vraagt dus misschien kun je dat als argumentatie gebruiken.

    Ik had ook alles geprobeerd en tegen advies in de vaccinatie genomen. Met alle hulpmiddeltjes gestopt, 3 prikken gehad over 1 jaar tijd. Na de 2e prik geen nieuwe gw meer maar de bestaande gw gingen ook niet weg met condolyne. Kreeg hoofdpijn en vlekken voor mijn ogen vd condolyne dus hiermee gestopt. Na de derde prik heb ik een thuis bevriessetje van Wartner gekocht en de laatste gw meerdere malen snel achter elkaar behandeld, tussendoor even genezen met aloëvera vaseline om littekens tegen te gaan en eenmaal hersteld de volgende dag weer behandelen. Alles weg, HALLELUJAAAA! Ik ben fan van Gardasil 9 en Wartner stikstof. 8 jaar ellende en dan geen vax krijgen, schandalig.

    Wat betreft Coriolus Versicolor, ik heb heel wat van hun onderzoeken uitgepluisd en daarin staat dat het effect binnen 6 maanden behaald word en er geen positieve resultaten zijn bij langer gebruik. Ze hebben dit tot 24 maanden gebruik getest dus als het niet binnen die 6 maanden heeft gewerkt zou ik stoppen. Ik had na 3 maanden wel resultaat, maar helaas kwam het enkele weken later weer spontaan terug en ging het niet meer weg met CV.

    Reageer
Reageer op: 8 jaar lang vechten tegen GW


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief