Aankomen lukt niet

 • #1

  Hoi

  Ik ben al heel mijn leven enorm mager. Ik heb het er zo mee gehad, ik walg van mezelf. Ik heb al zoveel geprobeerd om aan te komen (shakes, meer eten ..) maar tevergeefs. Sinds een maand ben ik met de pil gestopt (veel klachten), maar nu ben ik plots weer een kilo kwijt daardoor. Moet er dus noodgedwongen terug aan beginnen. Wat kan ik doen om aan te komen? Ik heb een gevoelige maag en word snel misselijk. Grote porties eten is voor mij dus geen optie. Ik zou het erg op prijs stellen moest iemand me een nuttig antwoord geven.

  Een dietiste raadplegen is financieel niet haalbaar.

  Ik ben 164cm en weeg 44,5kg.

  Reactie
  #2

  Belangrijk is zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Niet dus wat veel mensen doen die proberen aan te komen is stapels brood en pasta eten. Verder zorgen dat je rustig eet en na het eten even rusten. Liggen of rustig zitten. Misschien een paar voedingssupplementen om je zenuwstelsel te versterken. Kost ook weer geld maar bijvoorbeeld magnesium in poedervorm is stukken goedkoper dan in een potje.

  De pil ontregelt je eigen hormoonhuishouding, bevordert een toestand van oestrogeendominantie en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen.

  Reactie
Reageer op: Aankomen lukt niet
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief