Aankomen

 • #1

  Hoi,
  Ik heb eigenlijk al heel lang last van het niet aankomen, en vind dat ik voor mij leeftijd te weinig weeg, ben 20 en weeg ongeveer 55. Ik wil er al heel lang en graag wat aan doen om aan te komen maar heb t idee dat ik alleen maar afval, ben nooit een grote eter geweest ook, maar voor mij idee eet ik al wat meer en ook gezonder. Nu zie ik wel eens van die flesjes voorbij komen die je in kan nemen en dat dat bijna net zo veel is als een maaltijd en dat je er door aankom, maar mag je die flesjes zomaar innemen zonder dat de dokter het voorgeschreven hebt bijvoorbeeld? of misschien een andere tip wat ik beter kan doen of hoe ik paar kilo’s er bij kan krijgen?
  Ik hoor het graag!

  Reageer
  #2

  Hoe groot ben je?

  Reageer
  #3

  Ohja dat ben ik er vergeten bij te zetten, maar ik ben 2,72!

  Reageer
  #4

  Sorry, bedoel 1,72🤣

  Reageer
  #5

  Dan zou ik toch eens naar de huisarts gaan en een verwijzing vragen voor een diëtiste om eens heel goed naar je voeding te kijken

  Reageer
  #6

  Jaa toch wel? Ben er 1 keer voor naar de dokter geweest en die hadde er niet veel over te zeggen.. ja dat ik meer moest eten en veel moet bewegen, iedereen heeft zn eige vorm natuurlijk, maar ik denk dat ik nu al jaren het zelfde weeg..

  Reageer
  #7

  Meer eten en dan veel bewegen zal niet veel helpen

  Reageer
Reageer op: Aankomen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief