Afvallen en afslanken

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een meisje van 14 en ben 160 cm ik groei niet meer en weeg 59.
  Ik wil gaan afvallen vooral afslanken bij mijn buik en benen.
  Maar hoe moet dat ik zat te denken om al het eten uit te kotsen maar dat krijg ik niet voor elkaar weet iemand dat?
  En hoe is het schema ten opzichte van sporten want ik ga op fitness maar hoe doe je dat wat moet je doen welke apparaten?

  Vriendelijke groet Manon.

  Reageer
  #2

  kan ik nog antwoord krijgen of is het zoon raare vraag

  Reageer
  #3

  Als je van plan bent om het uit te kotsen, waarom dan eerst moeite doen om het op te eten?
  In theorie is afvallen heel simpel, meer verbranden dan je binnenkrijgt. In de praktijk is het veel gecompliceerder.
  Ga voor jezelf eens binnen wat je per dag aan voeding binnenkrijgt en kijk waar daaraan overbodig is. En dan bedoel ik natuurlijk frisdrank, chocola, chips en de rest kun je zelf wel bedenken.

  Om vet te verbranden kun je het beste duurtraining gaan doen. Dus fietsen, roeien, steps en dat langere tijd volhouden.
  Met krachttraining krijg je stevigheid en vorm in je spieren en verbrand je ook wel vet maar dat gaat makkelijk met duurtraining.
  Combineren kan natuurlijk ook. Afhankelijk van wat je wilt. Maar daar kunnen ze je in de sportschool vast wel helpen om een trainingsschema te maken.

  Reageer
  #4

  Belangrijk is ook nog dat je het beheerst doet. Ga niet stoppen met eten en juist als een idioot trainen. Aan anorexia heb je niets.
  En je ideeen van uitkotsen klinken toch al een beetje naar een eetstoornis dus kijk daar mee uit.
  Zorg dat je genoeg goede voeding binnenkrijgt en juist minderen op alles wat alleen maar energie geeft en verder geen belangrijke dingen geeft aan het lichaam zoals suiker.

  Reageer
  #5

  het klinkt inderdaad meteen al alarmerend, je wil afvallen, eventueel ongezond en waarom? 59 kilo is nou niet echt veel!
  wil je een beetje minder wegen dan laat je inderdaad gewoon de snoep en frisdrank weg, neem fruit, drink water en eet verder gewoon 3x p.d. gezond. sla vooral het ontbijt niet over!
  en sporten is prima! alleen let dan niet op de weegschaal, maar kijk naar je figuur, want afvallen doe je vaak niet je ruilt vet in voor spieren, dus je wordt niet lichter maar strakker.
  Succes, en doe geen domme dingen, van echt lijnen word je op den duur alleen maar dikker en dan wens je dat je weer 59 kilo zou wegen! geloof me, ik kan het weten. Brenda

  Reageer
  #6

  De boekenhandel staat vol met boeken over diëten die allemaal pretenderen te werken. Maar hoe vind je nu het dieet dat het beste bij je past? Wij zochten het voor je uit.

  http://www.consumentenbond.nl/test/gezondheid_voeding/voeding/dieten_afvallen_en_aankomen/

  Reageer
  #7

  Het Voedingscentrum presenteert een nieuwe online tool: De Eetmeter. Daarmee kunnen consumenten gratis bijhouden hoeveel vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen ze binnenkrijgen. De Eetmeter is een handig hulpmiddel voor mensen die hun eetpatroon willen checken of een dieet willen samenstellen. Ze kunnen gemakkelijk een persoonlijk dagboek aanmaken en bijhouden. Consumenten kunnen hun eten en drinken invullen voor verschillende dagdelen: ontbijt, lunch, avondeten of tussendoor. Ook is het mogelijk om over een langere periode te zien hoe gezond je eet. Aan het eind geeft de Eetmeter een persoonlijk advies.
  De Eetmeter is bedoeld voor mensen tussen de 4 en 70 jaar.

  http://eetmeter.voedingscentrum.nl/

  Reageer
Reageer op: Afvallen en afslanken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief