Afvallen

  • #1

    Hallo,
    Ik wordt in februari 17 en ben al jaren wat aan de zware kant. Ik heb ongeveer 2.5 jaar geleden op school meegedaan aan een afval project omdat ik net een kilootje overgewicht had. Ik ben toen zo'n 5 a 6 kg afgevallen met het extra spiertrainen via dat project. Nu ben ik alweer een stuk zwaarder en ik weet dat ik nu echt wel weer te zwaar ben (zwaarder als toen ik aan het project begon). Ik heb wel is meerdere keren geprobeerd om wat af te vallen maar het lukt gewoon echt niet. Hoe kan ik nu het beste kilo's kwijtraken? Ik doe aan een sport maar de sportschool lijkt me het beste maar dat gaat hem niet worden omdat mijn ouders al genoeg betalen voor de sport waar ik op zit. Ik hou het afvallen gewoon niet vol maar wil nu echt graag afvallen. Ik heb ook erg grote borsten waarvan ik denk dat dit met afvallen ook kleiner zal worden. Ik ben daar namelijk echt totaal niet blij mee en vindt ze ook niet mooi. Hoe moet ik mijn voeding aanpakken? Ik hoop dat ik goeie tips kan krijgen.

    C.

    Reageer
    #2

    Vraag dan aan je huisarts een verwijzing voor een dietiste

    Reageer
    #3

    Belangrijk is om te zorgen voor complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, waardoor je bloedsuikerspiegel stabiel blijft, wat de vetopslag tegengaat. Een los koekje of fruit geeft dus pieken, wat je moet zien te voorkomen. op internet kan je genoeg vinden over insulineresistentie en oestrogeendominantie, ook hoe je dat aanpakt. Bij sterke borstontwikkeling kan oestrogeendominantie een rol spelen. Sowieso beter zo min mogelijk zuivel, omdat daar hormoonverstorende stoffen in zitten.

    Reageer
    #4

    Wat bewegen betreft kan je ook wandelen, zwemmen of fietsen. Soms moet je ook creatief zijn. Andermans hond uitlaten, bijvoorbeeld. Lichaamsbeweging vóór het ontbijt zet de vetverbranding aan.

    Reageer
Reageer op: Afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief