Onveilig gepijpt door hoer

  • #1

    Ik ben gisteren Door een hoer gepijpt zonder condoom op vakantie. Het was een straathoer du niet in een seksclub ofzo. Voor mij waren 2 vrienden van me ook zonder condoom gepijpt door dezelfde hoer. Ik kwam niet klaar en hij wad niet helemaal stijf en het was niet zo lang. Heb ik kans op een soa en hoe groot is die kans?

    Reageer
    #2

    om een soa op te lopen hoeft je penis niet stijf te zijn, er geen zaadlozing te zijn en ook niet lang te duren.
    De kans dat je een soa hebt opgelopen is zeer groot. Dat geldt dus ook voor je vrienden. Als er geen klachten zijn laat dan over 2 weken een soa test doen. Komen er wel klachten laat dan meteen een soa test doen.

    Reageer
    #3

    Op welke soa's heb ik dan een grote kans?

    Reageer
    #4

    Naast de soa big five (chlamydia, gonorroe, hiv, hepatitis B en syfilis) kunnen onder andere herpes genitalis en humaan papilloma virus (HPV, verwekker van condylomata accuminata en anuscarcinoom) worden overgedragen.

    Reageer
    #5

    Ik heb nog niet echt klachten ontdekt en heb nog geen test gedaan. Wel voelt mijn penis een beetje anders aan als eerst. Hij is heel zacht ofzo, het is moeilijk om te omschrijven. Soms jeukt hij een beetje, niet de eikel, maar de penis zelf. Verder heb ik geen last met plassen of klaarkomen en heb ik geen uitslag, bultjes of blaartjes. Zou dit een soa kunnen zijn en zoja welke? Ik ga me nog wel laten testen.

    Reageer
    #6

    Ja dat kan elke soa zijn. Want door hiv krijg je lage weerstand en eerder irritaties e.d. en van andere soa's kun je ook uitslag krijgen. Je hebt er ook erg veel kans op gelopen, die straathoertjes gebruiken niet de bescherming die nodig is en hebben vaak van alles in hun mond, vooral als ze mensen vlak na elkaar bevredigen. Je moet je dus op alles laten testen! HIV en Hepatitis B kan echter pas drie maanden na het contact.

    Reageer
    #7

    [quote]HIV en Hepatitis B kan echter pas drie maanden na het contact.[/quote]Dat klopt niet helemaal. Testen kan tegenwoordig al eerder. Maar na 3 maanden heb je wel pas definitief zekerheid. Eerder testen is dus wel belangrijk omdat dan indien dat nodig is al een behandeling kan worden gestart met antivirale middelen.

    Voor het overige kopt het helemaal. Het hele lijstje dat ik eerder al gaf kan aan de orde zijn. Houd er ook rekening mee dat je dus nu ook anderen zou kunnen besmetten!!

    Reageer
    #8

    Ik ben door een hoer 2 weken geleden gepijpt met een condoom daarvoor ging me vriend ook met een condoom nu heb ik een bobbeltje boven mijn penis kan ik een soa oplopen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat is niet erg waarschijnlijk...

    Reageer
    #10

    Hoe groot is de kans op een soa als je wel met een condoom gepijpt bent door een prostituee?

    Reageer
    #11

    Die kans is nagenoeg nul. Tenzij ze een koortslip zou hebben gehad.

    Reageer
    #12

    Ik ben eergisteren gepijpt door een prostituee zonder condoom. Het voelde echt heel goed en ze heeft ook alles ingeslikt. Ze had geen koortslip en leek heel proper. Ik heb sinds vandaag een rood puntje op mijn eikel. Hoe groot is de kans dat dit een soa is?

    Reageer
    #13

    Je kan niet zo snel symptomen krijgen van een soa. Maar als het allemaal zo goed voelde, dan had je je toen even moeten realiseren dat het wel eens een soa kan opleveren.

    Reageer
Reageer op: Onveilig gepijpt door hoer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief