Opgezwollen voorhuid

  • #1

    Laatst was ik bezig met mijn vriend te pijpen. Hij had verder nergens last van, maar na de tijd had hij last van een beetje een branderig gevoel. Hij heeft er op dat moment niks mee gedaan en we zijn gewoon verder gegaan en hebben ook gemeenschap gehad.

    Ook na de gemeenschap had hij nog last van een branderig gevoel. Op dat moment ontdekte hij dat hij een helemaal opgezwollen en rode voorhuid had. Hij dacht meteen dat ik een ziekte had omdat het kwam nadat ik hem had gepijpt. Ik heb echter nog nooit wat gedaan met een andere jongen (of meisje) en kan dus geen SOA hebben.

    Maar wat kan het wel zijn? Wie helpt mij?

    Groetjes een heel onzeker meisje

    Reageer
    #2

    Ik heb hier ook last van nadat ik sex had met mijn vriendin (zonder condoom), zij was nog maagd en ik ook dus een soa zal het niet zijn heb er nu ongeveer 2 dagen last van, op de eerste dag was het alleen jeukerig en rode vlekjes op mijn eikel, de 2e dag was mijn voorhuid heel erg opgezwollen en eikel helemaal rood en wit spul waarschijnlijk smegma..
    Kan iemand mij helpen wat te doen? Ik vertel liever niet aan mijn ouders dat ik sex heb..

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #4

    Ik heb precies hetzelfde weten jullie al wat het was ?

    Reageer
    #5

    Kan komen door een zuurtegraad verchil in de vagina. Dan kan de penis geïrriteerd raken.

    Reageer
    #6

    Ik wil niet weten hoe het komt en wat het is alleen hoe je het verhelpt want ik heb nog bakker sex met mijn vriendin gehad en ging steeds meer pijn doen en dus wil er echt vanaf zodat ik er weer op kan :p

    Reageer
    #7

    Om iets te kunnen verhelpen zul je toch eerst moeten weten wat het is en hoe het komt. Dus ga even naar de huisarts. Die kan dan kijken wat het is en wat er aan te doen is.

    Reageer
    #8

    Ik heb ook een opgezwolle en rode voorhuid, heb alleen nog nooit sex gehad (ben pas 12) moet ik hier mee naar de dokter?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het kan een infectie zijn. Dus ja, het verstandig zijn om daarmee naar de dokter te gaan

    Reageer
Reageer op: Opgezwollen voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief