witte brokkelige afscheiding op eikel, jeuk!

Online ZorgZus
  • #1

    begin april had ik onveilige seks met een meisje;
    een paar dagen later merkte ik een wit brokkelig beslag op mijn eikel,en mijn eikel en voorhuid waren gezwollen, rood, en JEUKTEN heel erg!
    ik heb mn eikel een week lang steeds gewassen met isobetadine, telkens kon ik de witte laag er af wassen, maar na een halve dag was eht steeds terug. na een week is het allemaal verdwenen.

    nu lijkt het wel dat ik elke keer dat ik masturbeer, veel meer voorvocht heb dan anders, en dat dit al snel felwit begint te zien door het masturberen, nog voor de zaadlozing, al die maanden ruikt mijn penis ook veel sterker dan daarvoor.

    hebben jullie enig idee wat dit is?

    Reageer
    #2

    Ik heb precies hetzelfde. Ik weet helaas ook niet wat het is, maar maak me er wel zorgen om:S Heeft iemand een idee?

    ik

    Reageer
    #3

    Iemand...?

    Reageer
    #4

    ik heb precies het zelfde na onveilige seks, ik ben bang dat het een SOA is

    Reageer
    #5

    Witte brokkelige afscheiding waarbij de penis jeukt en wat rood wordt is meestal een schimmelinfectie.

    Reageer
    #6

    Jeukende rode plekjes op de penis, waarbij je ook last kunt hebben van schilfering of wit beslag, is meestal een schimmelinfectie (en meestal is dit Candida). Dit is géén seksueel overdraagbare aandoening.

    Soms kunnen mannen een candida-infectie aan de penis ontwikkelen na seksueel contact met een vrouw met vaginale candida. Deze infectie aan de penis is met anti-schimmelcrème (bijv. Daktacort) eenvoudig te verhelpen.

    De behandeling is een miconazol-crême, waarmee de schimmel eenvoudig bestreden kan worden. Her-infectie treedt veelvuldig op. Candida is een natuurlijke habitant van de vagina, die bij een verstoord evenwicht flink kan toemnemen.

    Reageer
    #7

    Kunnen jullie nauwkeuriger beschrijven wat het is, hoe je eraan komt, wat je als behandeling gedaan hebt, en hoelang het duurde voordat het weg was. is het teruggekomen?

    Reageer
    #8
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik had het ook, vet rot maar heb je er iets tegen gevonden?

    Reageer
    #11

    de klachten wijzen op een schimmelinfectie.
    Deze is te behandelen met daktarin creme (te verkrijgen bij de apotheek of drogist zonder recept)
    De eikel 2 x daags insmeren na het (dagelijks) wassen en 6 weken volhouden (zonder sex!)
    Gegarandeerd succes.
    Zorg wel dat je partner het ook doet, anders raak je opnieuw besmet.

    voor de duidelijkheid: een schimmelinfectie is [u]GEEN SOA![/u][b][/b]

    Reageer
    #13

    Ik heb ongeveer de zelfde symptomen: Witte afscheiding, rode gezwollen voorhuid en de voorhuid voelt iets korstig aan. Jeuk heb ik bijna niet, maar ik vermoed dat het ook een schimmelinfectie is.

    Ik heb geen Daktarin crème, maar ik heb nog wel crème die bij schimmeltenen wordt voorgeschreven, het active bestandsdeel is [i]Terbinafine hydrochloride[/i]. Er staat op de verpakking dat het voor schimmelinfecties op de huid is. Er staat niks specifieks over de schimmelsoort, dus ik verwacht eigenlijk dat ik deze crème ook wel kan gebruiken.

    Klopt dit?

    Reageer
    #14

    Dit zou inderdaad een schimmelinfectie op de penis kunnen zijn. Maar omdat je dit niet zeker weet en de penis nu niet bepaald een orgaan is om zelf mee te dokteren, ga je hier het beste mee naar de huisarts. Mocht het blijken dat het inderdaad een schimmelinfectie is, dan kun je de juiste medicatie van de huisarts krijgen die op recept verkrijgbaar is.

    Reageer
    #15

    Echt waar Maarten? Kan ik naar de dokter gaan?! De hele reden dat ik het hier vraag is natuurlijk omdat ik geen zin heb om naar de dokter te gaan voor iets zo onbenulligs. En ik hoopte hier een medisch onderlegd advies te krijgen.

    Ik heb het er maar gewoon opgesmeerd en vooralsnog lijkt het te werken. Het lijkt mij ook zeer onwaarschijnlijk dat het nadelige uitwerkingen kan hebben aangezien de terbinafine (het schimmeldodende middel) ook oraal ingenomen kan worden. Hoewel niet in de zalfvorm natuurlijk.

    Feit is in ieder geval dat schimmels geen onderdeel van de fysiologie van de penis zijn, dus kan een antimycoticum erop smeren logischerwijs ook geen kwaad.

    Reageer
Reageer op: witte brokkelige afscheiding op eikel, jeuk!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief