Welke bacterie kan dit zijn

  • #1

    Wat voor Bacterie kan bloed bij de ontlasting, buikpijn onderaan, diarree hevig soms, maagpijn, overgeven, rammelende darmen en opgezette lymfeklieren? Salmonella? Shigella? Kan dit misschien een virus zijn? Dit is voor een langdurige buikgriep.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Dat kunnen verschillende bacteriën of virussen zijn. Dat zal moeten worden vastgesteld met een ontlastingsonderzoek.

    Reageer
    #3

    Zijn er misschien een paar toch wel een grote kans hebben om dit te zijn, Tandor? Ik heb een afspraak gemaakt met de dokter voor morgen, wel zou ik weten welke bacteriën/virus deze kunnen veroorzaken, want al mijn lymfeklieren zijn opgezwollen denk ik heel mijn nek/keel doet pijn door die opgezette lymfeklieren en men oksels zitten er zo fel mee vol da men borst ook begint pijn te doen.

    Reageer
    #4

    Ik kan dat zo helaas ook niet zeggen...onderzoek zal dat moeten uitwijzen...

    Reageer
    #5

    ja, weet ik inderdaad, maar toch ik ben best bang want ik heb gehoord dat er complicaties kunnen bestaan zoals het Haemolytisch Uremisch Syndroom als je een E.coli buikgriep hebt.. En morgen ga ik mijn ontlastingsonderzoek overhandigen maar ik kan maar niet stoppen met stressen..

     

    ik zou gewoon willen weten of u denkt dat het misschien Giardia(?) is of misschien Shigella of Campylobacter? Adenovirus misschien? Als u geen antwoord weet snap ik dat volkomen, maar kunt u misschien iets proberen om me gerust te stellen?

     

    alvast bedankt!!

    Reageer
    #6

    Ik zou dat wel willen, maar ik kan er onmogelijk iets over zeggen. Er zijn veel mogelijkheden.

    Reageer
    #7

    ik heb de resultaten. blijkbaar was het een ontregelde darmflora. kan dit? volgens mij niet want mijn zus kreeg het na een tijdje ook die symptomen.

    Reageer
    #8

    Misschien was het dan toch een buikgriep...

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    hij zei dat het niks was om zorgen over te maken, ik zit nu aan Probiotica. Ik maak me totaal geen zorgen want iets ergs is het al niet, wel raar hoor.

    Reageer
    #10

    Tandor, ik merk dat ik laatst wel een hoge hartslag heb in rust als ik in de zetel zit. Nu ik ben wel vrij jong, in mijn jonge tienerjaren. Is dit normaal? Heb gister wel 37.4 graden koorts gehad. Ik neem probiotica genaamd Enterol.

    Reageer
    #11

    37,4 graden is geen koorts. Je hartslag kan wel eens wat hoger zijn en vooral als je erop gaat letten.

    Reageer
    #12

    telkens als je antwoord op mijn vragen voel ik me rustiger. bedankt daarvoor! w, dit is het einde van deze moeizame periode, maar ik heb nog maar 6 pillen over van die probiotica (Enterol: Saccharomyces Boulardii, harde capsules) en ik moet ze 2 x per dag nemen. Mijn klachten zijn allemaal weg, maar mijn oksels, nek en liezen doen wel pijn soms. die gaan toch weg hé? die klieren?

    Reageer
    #13

    Ja natuurlijk, je moet er alleen  rekening mee houden dat het nog even gaat duren. En er vanaf blijven !

    Reageer
    #14

    Weet u misschien hoe lang dat nog gaat duren? Want ik merk geen verschil in kliergrootte ofzo, dokter zei dat het allemaal zeer normaal is niks abnormaals, wel heeft die niet overal gevoeld. wil gewoon weten wanneer die weggaan, zouden die nog een weekje gezwollen blijven of misschien nog een maand?

    Reageer
    #15

    Die vraag kan ik helaas ook niet beantwoorden. Maar het gaat zeker langer duren dan 1 week.

    Reageer
Reageer op: Welke bacterie kan dit zijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief