Onderbuik

  • #1

    Hallo, ik ben man (17)

    Vanochtend plots pijn in de onderbuik (waar t schaamhaar zit), had er al druk op, en toen ik rechtop zat deed t plots voor 10 seconden heel erg krampende pijn en daarna zakte t weg en kwam t weer op. Toen ging ik op de WC, was ook dunne ontlasting/poep en veel (wel normale vorm drollen maar wat lichter), en daarna was de pijn weg. Nu heb ik wel wat urineklachten de laatste tijd zoals u weet, alleen ik weet dan niet of dit met de urine of ontlasting te maken heeft...

    Reageer
    #2

    Hoe moet ik dan nou weten of je urineklachten hebt of had?  Dan had je die vraag in het eerdere topic moeten stellen..  Er worden per dag zo'n 200 vragen gesteld...ik kan die niet allemaal onthouden..

    Ik denk eerder dat het darmkrampen zijn geweest.

    Reageer
    #3

    Ik ben degene van de bult en troebele urine.

    Mijn urine is overigens niet meer troebel, maar wel nog schuimerig.

    Voel je darmkrampen ook bij het gebied van de schaamhaar dan?

    Reageer
    #4

    Dat kan ik natuurlijk niet weten.  Waarom begin je dan weer een nieuw topic? Omdat je toch weer gaat vragen over de urine had je dat ook in het andere topic kunnen doen. Darmkrampen kun je ook daar voelen. Want ook daar zitten darmen.

    Reageer
    #5

    Das waar.
    Ik opende het topic omdat mijn hypochondrie meteen van de urineklachten prostaatkanker of blaaskanker maakte... omdat er nogal n laag schuim over zat en het stonk nogal, het rook meer net als donkere urine altijd ruikt.

    Reageer
    #6

    Maar over de urine gaan we het ook in dot topic niet meer hebben.

    Reageer
    #7

    Dus dat heeft ook niks te maken met de pijn in de onderbuik?

    Mjn hypochondrie zit nu alles aan de bultjes in de hals en nek te koppelen, dat alle foute dingen die ik voel een ernstige ziekte zijn en dat dan daardoor die bultjes er zitten... of kan het nooit dat een bult in de hals zit als gevolg is van iets ernstigs dat ergens anders dan het KNO gebied zit?

    Reageer
    #8

    Lymfeklieren treden in de regel op in het gebied waar ook een infectie is. Je krijgt dus geen opgezette klier in je hals als je een ontstoken teen hebt.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dus eigenlijk een 'tumor' in de hals of nek, zou gewoon een lymfeklier moeten zijn?

    En kan een infectie die zo klein is dat je m zelf niet eens voelt dus al voor een opgezet lymfekliertje zorgen?

    Reageer
    #10

    Nee natuurlijk is een knobbel in de hals niet altijd een lymfeklier! Maar bij jou is het dat wel! Maar dat is al heel vaak gezegd! Heg blijft maar doorgaan...vraag...antwoord...vraag ...antwoord enz enz enz.

    Reageer
    #11

    Nee bij mij was het een verdikte spier.... Maar hij is dus zo dik denk ik omdat ie dus door de verharding letterlijk opgeblazen wordt, en omdwt de spieren bij de schedelrand sowieso heel dik zijn?

    Reageer
    #12

    En er wordt continue weer iets anders bijgehaald. Je opent dit met een vraag over je buik en heel slinks stuur je weer aan op vragen over je bult en je urine.

    Reageer
    #13

    Ik wil nou echt niks meer horen over de bult en de urine. Ben er nou echt helemaal klaar mee. Ik heb je vanmiddag uitgelegd waarom het  niet goed is om daar op door te blijven gaan.

    Een klein scheerwondje kan al genoeg zijn, om een voor een opgezette lymfeklier te zorgen.

    Reageer
    #14

    Ah oke.

    De reden dat ik constant weer over de bult voornamelijk begin, is omdat ja t is dan een verdikte spier, maar het voelt als een bult wegens dat ik alleen de bult voel en verder geen spier ofzo ernaartoe, aangezien ik denk dat de spier wel wat groter is dan de bult alleen... en dan ga ik er dus met alles aan voelen, mijn duim, dan voelt ie vrij klein aan.. dan voel ik met de wijsvinger en voelt ie groter, en dan met de wijsvinger van de andere hand en dan voelt ie ineens giga. Ik weet ook dat ik zo fout bezig ben maar 't lukt me ook gewoon niet om eraf te blijven, want ik blijf zoals u zei al bang voor een tumor of iets degelijks wegens dat ie dus (volgens mezelf) groter is... en omdst t gewoon niet als een spier voelt daarom ben ik er zo bang voor... maarjs ik kan natuurlijk onmogelijk weten hoe n spier voelt, maarja omdat t dan een bult is die nergens "verder" gaat als in wat ik hier eerder schreef, blijf ik bang.

    Reageer
    #15

    Stop je nu?

    Reageer
Reageer op: Onderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief