Extra Hartslag

  • #1

    Hallo,

    Ik heb af en toe een gevoel alsof er een extra hartslag tussen 2 normale hartslagen is het is geen overslag maar gewoonweg een extra slag verder geen klachten waarom is dit heb ik een ritme stoornis ik word hier namelijk erg bang van.

    Reageer
    #2

    Het is niets om bang voor te zijn. Dat komt toch echt wel vaker voor. En doorgaans volstrekt ongevaarlijk.
    Je kunt natuurlijk altijd even naar de huisarts gaan als je ongerust over blijft.

    Reageer
    #3

    Ja ik lees ook vaak dat het ongevaarlijk is maar ik wil toch zoals iedereen die dit heeft gewoon weg hebben ik heb ecg gemaakt en echo maar er was niks gelukkig! Maar ik vind het raar wat nou zorgt voor die extra prikkeling daarom wil ik ook binnenkort mijn eloktrolyten testen en cholesterol.

    Reageer
    #4

    Met elektrolyten en cholesterol heeft dat doorgaans niets te maken.
    Als er een ECG en een echo is gemaakt, waar niets op te zien was, heb je dus geen extra slagen. Dat zou namelijk gezien zijn.
    Stress en spanningen en hyperventilatie kunnen dit soort klachten wel veroorzaken. Maar dan is het meer een gevoel, een sensatie die je waar neemt en geen afwijking van je hart.

    Reageer
    #5

    Ik snap ne even njet zo goed als er op dat moment geen extra slagen waren hoe willen ze dat zien op die moment opnames op de echo en ecg van een paar seconde? En het is zeker geen sensatie want als ik mijn hand op mijn hart zet wanneer ik denk dat ik ze voel dan voel ik ook klop...klop...klop.klop...klop zoiets

    Gr

    Reageer
    #6

    Als je extra systolen zou hebben, dan zou dat te zien zijn geweest op het ECG.
    Overleg dan met de huisarts of je een 48 uurs holter kunt krijgen om dan dus 48 uur te monitoren.

    Doe eens de test op:
    http://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    als is het maar om dat te kunnen uiotsluiten

    Reageer
    #7

    Ik kijk wel met hem hyperventilatie is uitgesteld! Stel u voor het is gezien en ongevaarlijk wat dan? En stel u voor het is te zien en het is iets gevaarlijk wat zou het kunnen zijn ?

    Reageer
    #8

    Stel u voor het is gezien en ongevaarlijk wat dan dan is er niks. Maar ook dat zouden ze dan wel gezegd hebben.

    En stel u voor het is te zien en het is iets gevaarlijk wat zou het kunnen zijn Dan zou een ritmestoornis kunnen zijn. Maar gevaarlijk is dat doorgaans ook niet.
    Als er iets gevaarlijks met je hart zou zijn, dan was dat wel te zien geweest met het ECG en had je in het ziekenhuis gelegen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Oke dankjewel !!! Ik ga er verder naar kijken bedankt voor je hulp!

    Reageer
Reageer op: Extra Hartslag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief