Bruinige afscheiding elke maand weer

Online ZorgZus
  • #1
    1. Ik zit met het volgende, elke keer als ik ongesteld ben geweest blijf ik zo'n 2 weken lang last hebben van Bruinige afscheiding! Ik heb een uitstrijkje gehad en hier kwam niks uit, ben gesteriliseerd! Ik merk dat het mijn seksleven beïnvloed, ik voel me er onprettig bij. Het komt er op neer dat ik vd 4 weken wel 2 weken vloei.. herkent iemand dit?
    Reageer
    #2

    Ben je recent bevallen? Gebruik je de pil?

    Reageer
    #3

    Bruine afscheiding kan wijzen op een tekort aan progesteron ofwel oestrogeendominantie. Kan je een en ander over vinden op internet, ook wat je er zelf aan kan doen. Had het jarenlang in de week voor de menstruatie. Ben er van afgekomen door een combinatie van lysine en natuurlijke progesteroncrème.

    Wat de seks tijdens de bloeding betreft. Je zou een klein stukje natuurspons kunnen inbrengen, zodat je geen geknoei hebt tijdens de seks.

    Reageer
Reageer op: Bruinige afscheiding elke maand weer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief