Al 2 jaar pijn bij vrijen

Online ZorgZus
  • #1

    hoi iedereen.

    Ik voel me de laatste maanden enorm wanhopig. 2 jaar geleden (19 ) kreeg ik na een Candide infectie en een blaasontsteking pijn bij het vrijen. Weliswaar pijn bij de schede, in de schede, bij het binnengaan van de penis. het is een vreemd brandend gevoel.  Ik en mijn vriend hebben geruim 3 jaar een relatie en de seks was altijd fantastisch. Vrijen was nooit pijnlijk voor mij , zelfs niet tijdens mijn eerste keer. Toen ik deze pijn kreeg ben ik direct naar de huisarts gegaan. Na 5 verschillende huisartsen. 7 bezoeken aan de Gyneacoloog, 6 bezoeken aan de bekkenbodemspieren fysio en 10tallen crèmes en pillen heb ik het echt gehad. Ik geniet niet meer van vrijen, heb altijd schrik en heb het gevoel dat niets helpt. Iemand de zelfde ervaring? Ik wil zo graag weer normaal zijn ?. Iemand tips ? Glijmiddel gebruiken we al.

     

    vriendelijke groetjes A

    Reageer
    #2

    Ga met die klachten naar een Vulva-poli.

    Is er ook een soa test gedaan en een uitstrijkje gemaakt?

    Reageer
    #3

    Hei tandor. Beiden waren gewoon normaal. Bedankt voor je reactie !

    Reageer
    #4

    Dan zou ik je toch aanraden om naar een vulva-poli te gaan. Er moet een reden voor de klachten zijn.

    Gebruik je een vaginale douche of van die "verfrissings"doekjes?

    Reageer
    #5

    Ik heb van zo een poli nog nooit gehoord. Ik gebruik geen van beiden en gebruik ky glijmiddel. Ik ben nog maar 21 en ben het echt beu :(.

    Reageer
    #6

    Ik weet dat het UZ Gent een vulva spreekuur heeft. Van andere ziekenhuizen in België weet ik dat niet. Prof. H. Verstraelen in Gent.

    Het is mogelijk dat de zuurtegraad van je vagina niet goed is door eerdere behandelingen.  Was je vagina niet met zeep of iets dergelijks, alleen met water. Gebruik probiotica. Je zou een yoghurt tampon kunnen proberen. Dompel een tampon in gewone yoghurt, en breng de tampon in je vagina voor 30-40 minuten. Daarna de tampon verwijderen.

    Je hebt geen diabetes?

    Reageer
    #7

    Hoi A,

     

    Ben je ondertussen al genezen? Ik heb dezelfde klachten, en ik ben op zoek naar hulp. Ik ga deze week naar Dr Vanstraelen in Gent. Ben jij bij hem geweest? Kon hij jou helpen?

    Bedankt alvast,

    Gabs.

    Reageer
Reageer op: Al 2 jaar pijn bij vrijen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief