Bobbeltje baarmoedermond

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,
    Ik ben een vrouw van 35 jaar oud en tijdens het vrijen hebben mijn man en ik ontdekt dat er een bobbeltje op mijn baarmoedermond zit. Eerst voelde hij het, en uiteindelijk kon ik het zelf ook voelen.
    Het is rond, speldenknopachtig, doet geen pijn.
    Ik heb want angst om ermee naar de huisarts te gaan, het is een man. Ik ben ooit verkracht en vind het sindsdien moeilijk om een vreemde in de buurt te laten komen.
    Dus vandaar mijn bezoekje hier. Is zo'n bobbeltje iets om je zorgen over te maken?

    Vaginaal heb ik verder geen symptomen. Wel heb ik last van momenten waarin ik me erg warm voel terwijl het niet echt warm is (wellicht zijn het opvliegers). En chronische vermoeidheid.

    Als het moet, moet het natuurlijk. Dan ga ik wel.

    Reageer
    #2

    Ik zou je toch aanraden, om ermee naar de huisarts te gaan. Neem je man mee naar de huisarts, dat maakt het misschien wat makkelijker voor je. Als het een groepspraktijk is, kun je wellicht bij een vrouwelijke arts terecht..

    Reageer
    #3

    Ik had een afspraak gemaakt voor vandaag, maar toen ik zelf nog een keer het bobbeltje onderzocht, voelde het een heel stuk kleiner. Bijna plat. Terwijl het eerst echt een rond balletje zo groot als een speldenknop was.

    Ik ben toch gegaan, maar de huisarts kon niets vinden. Ik weet zeker dat het er wel zat. Misschien veranderd het tijdens de cyclus een beetje?
    Wat moet ik nu doen? Als het weer groter word, moet ik dan weer gaan? Of is het niets belangrijks?

    Reageer
    #4

    Ik zou er toch even mee teruggaan als het er weer is

    Reageer
Reageer op: Bobbeltje baarmoedermond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief