2 balletjes bij de vagina en witte vloed.

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi lieve lezers,

    Ik ben erg onzeker over mijn vagina. Ik ben de eigenlijk wel klaar voor om te beginnen een orale of gewone sex. Maar ik schaam mij dood voor mijn vagina. Ik durf er met niemand over te praten. Ik heb 2 dingen...

    1 er groeien soort van 2 kleine balletjes achtig naast mijn vagina. Het lijkt net of het mijn binneste schaamlippen zijn, maar dan eindigen ze heeeel lang en uit eindelijk in een soort balletje. Zn 1,5/2cm lang. Het doet geen pijn maar ik vind het tijdens het zelfbevredingen erg in de weg zitten. Het gaat ook een beetje schuren. Ik weet het niet echt.

    2 Omdat ik mijn "vorm" al heel erg raar vind. Schaam ik me nog zo erg, omdat ik witte vloed heb. Ik ben hier al een Pasen jaar geleden met mijn ouders mee naar de dokter geweest. Maar ik heb geen idee wat zei zeiden. Ik heb op verschillende forums gelezen dat het nooit meer weg gaat. Ik vind het erg vies en het is best wel veel. Mijn ondergoed word hier ook erg vies van.

    Ik durf dus niet verder te gaan. Omdat ik me erg schaam voor 2 dingen. Eigenlijk heb ik ook nog opgezwollen tepels. Maar dat past hier in het rijtje niet thuis. Daarvoor schaam ik mij ook nog extreem. Ik ben normaal niet erg onzeker. Ik ben best populair en k zou met meerdere jongens makkelijk naar bed kunnen. Ik heb nu geen vriendje.

    Weet iemand wat ik kan doen en heeft iemand het zelfde ?? Groetjes.

    Reageer
    #2

    Je zou eens naar de huisarts kunnen gaan en het met hem/haar bespreken. De huisarts kan dan ook kijken of er bijzonderheden zijn en of je je on niks druk maakt.

    Reageer
Reageer op: 2 balletjes bij de vagina en witte vloed.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief