Hoe ik na 2.5 jaar van mijn wratten af ben gekomen

Online ZorgZus
 • #1

  Begin 2020 kreeg ik last van bruin kleurde wratjes. Deze leken eerst op moedervlekjes. Na een controle te hebben gedaan bleken ze dus GW te zijn.

  Ik werd heel depressief en dacht hoe ga ik hier ooit van af komen. De grootste fout die je kan maken is jezelf te scheren met een scheermes. Dit moet je per direct stoppen. Je haalt namelijk je wratjes open en dat bloed stroomt dan door naar je geschoren schaamstreek. Daar zit het virus in dus zo verspreid je het. Dit wist ik bij het begin ook nog niet.

  Na meerdere keren ze laten bevriezen had ik daarna nog kleine onzichtbare wratjes, die constant open gingen door het scheren met scheermes. Ik onthouden ze en ging voordat ik ging scheren altijd in het donker met de filts van me telefoon op zoek naar ze. Ik onthouden ze en maakte gelijk afspraak met de huisarts.

  Ik gebruikte de tondeuze en ging ze opzoeken. Als ik er ook maar 1 vind dan ging ik hem gelijk laten bevriezen. Na 5 a 6x ze weg te halen. Heb ik 2 a 3 maanden niks meer gemerkt. Ze kwamen oppeens niet meer terug!! Toen keek ik , en zag ik die kleine etters maar hele kleintjes nog. Deze zijn echt onzichtbaar bijna. Deze heb ik ook laten weghalen. Een jaar later was alles weg en kan ik weer met de mes scheren. Nu in totaal 2.5 jaar later heb ik ze helemaal niet meer ook geen nieuwe uitbraak ondanks ik ziek was etc.

  Ik scheer uit voorzorg nog wel met tondeuze en doe met een mesje er licht overheen. Zodat er geen wondjes komen. Wellicht helpt dit met voorkomen van een nieuwe uitbraak.

  Ik heb verder geen azijn of andere magische middelen gebruikt. Puur alleen bevriezen bij de dokter en laten rusten tot dat ze zelf ervan afvielen.

  Reageer
Reageer op: Hoe ik na 2.5 jaar van mijn wratten af ben gekomen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief