Tips voor genitale wratten

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo allemaal>:)

  Ik heb nu wel genoeg ervaring en ik hoop hier mensen mee te kunnen helpen van hun genitale wratten af te komen.
  Dit kan natuurlijk wel een uitzondering zijn op sommige personen.

  Als je ook maar twijfelt ga alsjeblieft GELIJK naar de huisarts! ja het is eng..en niet leuk.. maar je moet er toch vanaf komen. Ik geef als tip niet zoals ik deed naar een SOA centrum te gaan, ze helpen je namelijk maar eenmalig, en als je wratten niet verdwenen zijn moet je alsnog naar de HA.

  Bij mijzelf en vele anderen op fora is wel gebleken dat Wartec creme bij BIJNA niemand helpt. ook bij mij heeft het na 2x niet geholpen, dus probeer eronderuit te komen.

  Daarna ben ik naar de huisarts gegaan met al mijn moed, en kreeg ik condyline voorgeschreven gekregen. En na zes weken moet ik terug komen voor controle en eventueel restjes wegbranden omdat hij alles wil uitroeien, dit vind ik heel netjes en professioneel. Na die drie dagen met condyline aanstippen had het bij mij GELIJK effect! ze verdwenen supersnel en zelfs de hardnekkige waren nergens meer te vinden. Het nadeel is wel dat je pijnlijke wondjes en zweertjes krijgt:(
  Probeer de wratjes met condyline dus heel precies op de wratjes aan te stippen.
  Smeer heel de omringende huid zoveel mogelijk in met witte vaseline.
  Als je geen verschil meer kunt zien tussen de wratjes en zweertjes STOP DAN MET AANSTIPPEN en wacht tot het meer genezen is en eventueel zichtbaar.

  Thuja D6 eb tea three olie word heel soms aangeraden door mensen. persoonlijk denk ik dat het onzin is, zitten geen middelen in die zouden moeten helpen, en met tea three olie kan het nog fout aflopen omdat het niet op de slijmvliezen mag.

  Ik hoop hier toch tips mee gegeven te hebben

  Reageer
  #2
  Reageer
Reageer op: Tips voor genitale wratten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief