Tips nodig! Genitale wratten/ aldara

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,alle ?

    ik heb echt dringend wat tips nodig hoe ik van deze wratten het snelst af kom, ik gebruik aldara maar het jeukt zo vreselijk erg dat ik er misselijk van word! Pijn is onbeschrijfelijk wie herkent zich hier ook in als iemand behoefte heeft om hierover te praten graag misschien kunnen we tips delen met elkaar samen staan we sterk, je bent niet alleen onthoud dat!

    Ben bang en zit elke dag met angst dat ik hier niet vanaf kom! Ik heb wat positieve verhalen nodig! Van andere die er wel vanaf zijn, en wil graag weten hoe jullie dit hebben behandeld!

    Reageer
    #2

    Ik heb het nu voor de 2e keer de eerste keer heb ik het weg gekregen met wratten olie.
    Aanstippen hielp niet.

    Reageer
    #3

    Hey anoniem 2,

    Je gaat van de aanval wratten afkomen. Ik ben de laatste persoon die positief denkt wat betreft dit. Ik dacht dat ik er nooit meer vanaf zou komen. Ik bid dat het ook niet terug komt. Ik had een aanval van wratten. Door aldara gingen ze allemaal weg. Ik ben nu 9 weken verder. Ik dacht dat ik een wrat had weer maar volgens mij is dat een ontstoken haarzakje. Dat zal blijken. Wat ik wil zeggen is dat ik weet hoe je je voelt. Maar dat het bij mij als een aanval begon en echt binnen 2 weken zo snel groeide tot het resultaat wat ik nu heb bereikt is een enorm verschil. Mijn dermatoloog zei dat als de wratten na 6 maanden nog nie zijn terug gekomen zij deze ook niet meer terug verwacht. Ik hoop dat dit ook evht zo is. Ook heeft ze mij verteld dat ze nooit mensen heeft gezien die levenslang komen met klachten. Ze vertelde me dat 99% van de mensen die bij haar geweest zijn van de wratten zijn afgekomen. Slechts een klein deel had 5 jaar last. Maar levenslang heeft ze nooit gezien. Ik bid voor ons dat het weg blijft.

    Reageer
    #4

    Jeuk met aldara is echt normaal. Je moet je er doorheen zetten. Wat betreft de pijn. Je mag ook een dag overslaan. Dus om de 2 dagen smeren inplaats van 1.

    Reageer
    #5

    Hey farah,

    hoe is het nu met jou? Ik heb goed nieuws tot nu toe geen last meer van wratten moet nog een maand door gaan voor de zekerheid met aldara, wat ik wel echt vreselijk vind door die bijwerkingen. Maar dus nog een maand en dan hopen dat het weg blijft alleen heb ik nog steeds vaak last van snee wondjes die niet zo snel genezen bij mij alleen sudocreme helpt wel maar toch weer last van snee wondjes heb jij dit ook gehad want dat is nu weer mijn zorgen. Hoop dat iedereen hier van geneest rot virus!

    Reageer
    #6

    Hey anoniem2,

    mentaal gaat het wel wat beter maar nog niet 100%
    ik heb steeds de angst dat de wratten terug komen. Vooral omdat de huis arts zegt dat het jaren kan weg blijven en dan weer kan terugkomen. Ik weet gewoon niet meer wat waar is en hoe ik ermee moet omgaan.

    ik heb ook al een half jaar niet geschoren sinds ik de wratten heb ontdekt. Ik houd het bij met een schaartje. Scheer jij wel?

    hoe lang ben je al bezig met aldara? Want ik heb aldara maar voor 4 weken mee gekregen en gebruikt. Waarom moet je doorgaan met aldara terwijl de wratten al weg zijn?

    Ik had last van roodheid en irritatie en krab effecten.

    Reageer
Reageer op: Tips nodig! Genitale wratten/ aldara


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief