Pijn door aldara

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb enorm veel last sinds ik aldara creme gebruik. Het jeukt enorm en ik zie nog steeds kleine wratjes bij komen. Ik ben mentaal helemaal kapot ik zie het leven niet meer zitten. Heb het gevoel dat ik nooit meer normaal leven kan leiden en die wratjes zo blijven. Ik voel me eenzaam 😔. Wie herkent zichzelf hier ook in. Laat een reactie achter ik heb tips nodig want ik weet het gewoon niet meer wat helpt en wanneer ik ooit genezen ben.

  Reageer
  #2

  Hey wat rot om te hkren ik ben sinds kort oom geconstateert maar ik zit met wartec is iets aggresiever maar hopelijk werkt het beter, ligt ook er aan op welke plek je het natuurlijk hebt.

  In ieder geval sterkte en beterschap in deze lastige tijden

  Reageer
  #3

  Hey anoniem 2.

   

  ik weet precies hoe je je voelt. Vooral in mijn cultuur is dit echt extreem erg. Niemand zou dut accepteren ( toekomstige partner)

  Ik heb ook het idee dat niet alles weg is. Heb zelf ook aldara gebruikt.

  krijg jij wratten erbij tijdens de aldara behandeling? Of kwamen ze pas nadat je was gestopt.

  Als je wilt praten stuur een bericht terug.

  Reageer
  #4

  De jeuk is echt helemaal normaal!
  Ik had ook mega last van jeuk. Dit is juist een goed teken ook als er roodheid optreedt.

  Reageer
  #5

  Hey farah ,

  die jeuk is apnormaal heel mijn vagina tot aan de achterkant zelfs rondom mijn anus is rood dus zegmaar overal waar ik destijds die aldara creme heb gesmeerd is gewoon helemaal rood en jeukt enorm ik kan niet eens normaal lopen word er gek van ik smeer nu sudocrem en ander creme echt vreselijk zo veel pijn dat ik er misselijk van word ik gun dit echt niemand. Hoop dat wij zo snel mogelijk hier vanaf komen want ik leid er mentaal echt onder

  hoe zit het nu met jou verder, had jij dit ook precies gehad als wat ik nu meemaak ik snap gewoon niet dat hier geen beter medicijn voor is om dit rot virus te laten verdwijnen want zo onschuldig is dit niet.

  Reageer
  #7

  Ik heb helaas nog steeds last van jeuk klachten en roodheid. Natuurlijk niet meer zo erg tijdens de aldara. Ben al bijna 5 weken gestopt met aldara. Maar wss moet ik weer starten ermee want er zijn een paar verdachte plekjes. Snap ook echt niet waarom ik nog steeds klachten heb.

   

  Heb je al aan je arts gevraagd over de gardasil vaccinatie? Ik heb het erasmus mc ziekenhuis gebeld dermatologie en die heeft mij verteld dat de kans groot is dat de wratten niet terug komen als de vaccinatie neemt na behandeling van de wratten. Mijn huis arts gaat dit nog uitzoeken.

   

  Reageer
  #8

  Je kan beter geen sudo crème smeren. Dit droogt uit waardoor de jeuk kan toenemen. U kunt beter vaseline smeren.

  Reageer
  #9

  Hey farah,

  ik smeer nu een ander creme in me huid is echt kapot drm gebruikte ik sudocreme en weet niet hoe ik anders de jeuk kan verlichten want het is echt niet te verdragen. 😭

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #10

  Gebruik je nog steeds aldara?
  zo niet hoelang ben je al gestopt?

  Reageer
  #11

  Ik heb nog steeds last van jeuk in de nacht vooral terwijl ik nu 5 weken ben gestopt met aldara. Wie kan me vertellen waar dit door zou komen?

  Reageer
  #12

  Hi!

  ik heb al 5 maanden laat van wratjes en je moet je echt niet gek laten maken! Het is oprecht heel kut en ik voel met je mee want het voelt heel hulpeloos, maar bij mij werkt wartec heel goed. Ik kreeg door Aldara zoveel jeuk dat ik daardoor wondjes kreeg en daar gaat het virus heel makkelijk in zitten (volgens mijn gynaecoloog) en daarom ben ik gestopt.

  ik kan je echt aanraden naar een gynaecoloog te gaan. Bij mij stipt hij elke week de wratjes nu aan en de rest van de week smeer ik wartec. Dit is wat bij mij het beste helpt. Ook heeft hij mij Lidocaïne zalf meegegeven, dit is verdovend voor als het echt qua pijn niet meer te doen is (bij wartec bij mij de 2e en 3e dag van smeren en de 1e en 2e rustdag). Het is even kut maar je kan er niks aan doen!

   

  vergeet niet dat je hpv letterlijk kan krijgen door iemand een knuffel te krijgen. Het is een soa omdat het zich het snelst verspreid via seks, maar kan dus ook door het lenen van een handdoek (dus was je ondergoed, handdoeken en beddengoed op 60 graden!)

   

  heel veel liefs en blijf sterk, je bent niet alleen!!

  Reageer
Reageer op: Pijn door aldara
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief