Genitale wratten/Condylomata acuminata – Aldara zalf

 • #1

  hallo,

  ikzelf heb een klein anderhalf jaar geleden op een trein toilet 'veronderstel ik' genitiale wratjes opgedaan op de penis, ik had het geluk dat het maar enkele waren en niet zo groot, maar tussen de twee oren deed het meer dan genoeg, ik heb hier vaak op de forum komen kijken naar info, en merkte dat er bijna niemand van af geraakte, da wxas wel een beetje verontrustend, ma da hield me ni tegen.
  bij deze wil ik jullie allemaal laten weten hoe ik van de mijne ben geraakt
  laat ze eerst wegbranden, normaal gezien komen de wratjes dan terug, maar voor als ze terugkomen hou je ALDARA zalf bij de hand, als de wond niet meer open is en de wratjes in het zicht komen, zijn ze niet volgroeid als je de zalf begint te gebruiken, op de verpakking staat er om de twee dagen aanbrengen op de wratjes, vermits ikzelf voor die kleine wratjes viermaal ben geweest om ze te laten wegbranden, wou ik sneller dan om de twee dagen, ik belde naar de nr in de bijsluiter, het is geen probleem om de zalf dagelijks te gebruiken, het is normaal dat als je veel zalf gebruikt op korte tijd, huiduitslag krijgt van die zalf zelf, maar dat is ni zo erg als daardoor de wratjes krimpen, ik heb een korte tijd zalf aangebracht voor ik ging slapen, na ik me douchte de dag erna, en savonds een derde keer voor als k ging slapen, over een hele dag had ik mss 4 uurtjes een zalf eraan,
  ik merkte het verschil vrij snel, maar ik merkte natuurlijk ook heel duidelijk verschijnselen door die zalf, harder vel, dikker vel, donkerder vel, naar de paarse kant toe 😀 maar dat was dood normaal en geneest zowiezo, zonder extra zalf.

  ik ondervond dat die wratjes aggressief te werk gaan, en ik vond dat ik veel te mild overweg ging om het te bestrijden.
  mss twee maand ondertss dat er geen wratjes zijn terug gekomen, en ik hoop dat dat zo blijft.
  krijg je ze echt heel moeilijk weg dan moet je het een beetje forceren en de wratjes geen kans geven om zichzelf te herstellen.

  de zalf aldara ( in belgie ) krijg je met voorschrift 4 maal max met terugbetaling, na die 4 doosjes moet je 70 eur of zoiets betalen voor een doosje aldara, jammer dat je met 4 doosjes niet echt toekomt volgens de manier om de twee dagen, maar je geeft hoe dan ook al genoeg geld uit om het te bestrijden. mij is het gelukt op de manier dat ik net vertelde.
  om echt heel zeker te zijn van men stuk zou ik nog een doosje moeten kopen en ff gebruiken, het vel waar het telkens weggebrand werd lijkt op een heel mild litteken, maar van hoe de wratjes eruit zagen, merk ik niets meer.

  veel succes iedereen !

  pf: heb je er veel en grote, dan laat je het beter eerst wegbranden om als je je zalf gebruikt, minder zalf moet gebruiken omdat je begint als de wratjes klein beginnen, als het beperkt is om die zalf met voorschrift te krijgen, doe je het best op die manier

  Reactie
  #2

  Lees ook:

  Genitiale wratten
  http://www.dokter.nl/forum/Genitale-wratten/129209-Genitiale-wratten.html

  Genitale wratjes
  http://www.dokter.nl/forum/Genitale-wratten/129706-Genitale-wratjes.html

  (wild) vlees bultjes op de penis
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/141947-wild-vlees-bultjes-op-de-penis.html

  Reactie
  #3

  Aldara
  De werkzame stof in Aldara is imiquimod. Imiquimod remt de groei van cellen. Artsen schrijven dit middel voor bij een speciaal soort genitale wratten, een vorm van kanker van de huid (basaalcelcarcinoom) en een huidaandoening (actinische keratosen).

  Bron/Bijsluiter:
  http://www.apotheek.nl/Medische_informatie/Medicijnen/Producten/Aldara.aspx?mId=10704&rId=1819

  Reactie
  #4

  Op: http://www.medizo.net/aldara-creme-imiquimod/ vind je ook veel informatie over dit product. Succces!

  Reactie
Reageer op: Genitale wratten/Condylomata acuminata – Aldara zalf
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief