Mijn vriend werd onwel na de cunningilus?

Online ZorgZus
  • #1

    Onlangs ben ik begonnen aan de anticonceptiepil (microgynon 30), en de eerste keer sindsdien dat mijn vriend mij befte, werd hij dezelfde avond onwel, maar niet ziek. Hij beschreef een depressief gevoel dat samenging met overgeven, maar hij voelde zich niet grieperig of iets dergelijks. Hij heeft hier nooit eerder last van gehad. Kan het zijn dat dit komt door hormonen die in vaginale afscheiding zitten? En als dit het geval is, hoe kunnen we dit dan voorkomen?

    Reageer
    #2

    Hm, hier heb ik nog niet eerder van gehoord, maar jullie zouden het kunnen testen. Als hij de volgende keren ook weer dat gevoel heeft na orale seks, tja... Maar nogmaals, ik heb dit nog nooit gehoord.

    Reageer
    #3

    Tja, wat moet ik zeggen ? Als het weer voorkomt en je twijfelt weer, ga dan naar de huisarts. Wacht dan niet langer om met deze vraag / probleem te blijven rondlopen.

    Reageer
Reageer op: Mijn vriend werd onwel na de cunningilus?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief