Chronische hyperventilatie?

  • #1

    Goedenavond,

    Ik ben een jongeman van 33 jaar en loop sinds 4 jaar met steeds wisselende klachten die mijn leven in negatieve zin behoorlijk beinvloeden. De klachten die ik heb gehad zijn in chronologische volgorde:
    - spanningshoofdpijn (angst voor hersentumor)
    - bandgevoel/tintelingen icm fasciculaties linker been (angst voor ALS)
    - misselijkheid / grieperig gevoel
    - warmte-aanvallen
    - pijn borst (gevoel dat zenuwen geïrriteerd zijn)

    De laatste 3 klachten zijn nog steeds aanwezig en telkens komen daar klachten bij. Kunnen de klachten veroorzaakt worden door chronische hyperventilatie? Ik heb zelf niet het idee dat ik verkeerd adem haal maar probeer verklaringen te zoeken. Inmiddels vele onderzoeken gehad in het ziekenhuis en cognitieve gedragstherapie maar zonder resultaat. Er komen veel angsten bij en de klachten zijn het meest aanwezig tijdens vakanties. Juist in deze perioden probeer je tot rust te komen maar lukt dat niet.

    Alvast bedankt voor een reactie.

    Reageer
    #2

    Het lijken zo dan toch idd angst en hyperventilatieklachten. En een typisch verschijnsel is dat je vooral last van krijgt als je in rust bent. Ga naar een fysiotherapeut voor ademhalingsoefeningen

    Reageer
    #3

    Zou ook kijken naar je voedingspatroon. Belangrijk om te zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door bij elk eetmoment, langzame koolhydraten te combineren met eiwitten, vetten en vezels. Verder wat voedingssupplementen. Een natuurgenezer kan je ondersteunen bij dit alles.

    Reageer
Reageer op: Chronische hyperventilatie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief