Buikpijn na aanrijding

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik heb afgelopen nacht een aanrijding gehad (ik zat voorin in de passagiersstoel) en we werden van de zijkant geraakt. Ik had toen nergens last, behalve een beetje pijn in mijn nek. Nu heb ik sinds een uur of 3 last van pijn rechtsonderin mijn buik. Mijn vraag is of er misschien inwendig iets mis is? Of zit er daarvoor teveel tijd tussen het ongeluk en de pijn? Alvast bedankt!

    Groetjes Sanne

    Reageer
    #2

    Hai, ik heb met 135km per uur een frontale botsing gehad met/in de vangrail. Ik heb ruim 6 weken pijn/zwelling gehad aan mijn linkerborst (door de klap in de gordel) en verder OVERAL spierpijn. Ik was bijrijder. Ik ben er goed vanaf gekomen, maar dat zegt niets over jou...
    Laat je nakijken!

    Reageer
    #3

    ga naar de huisarts of naar het ziekenhuis. Je voelt eerst niets door de adrenaline, maar er kan van binnen van alles mis zijn door de gordel. Niet verwaarlozen!

    Reageer
    #4

    Hallo ik heb gisterenmorgend een accident gehad met mijn auto tegen een tractor mijn auto is pertotal en ik reed 60 a 65 km en had mijn riem aan. En al mijn airbags zijn afgegaan Ik had enigsinds bijna niks na de aanrijding behalve hoofdpijn en schaafwonden en na verloop van de avond in het ziekenhuis werd ik misselijk en 1 keer moeten overgeven in de avond toen ik thuis was aangekomen in ziekenhuis hebben ze niet veel gezegd of gedaan ( 2 foto's gepakt van borststreek denk ik en reflexen getest met mijn benen te plooien niks anders ) ze hebben gezegd dat ik naar huis mocht eindelijk na 6u gewoon in spoed te liggen en mij slecht voelen zonder enige steun en veel hulp voor de rest weet ik niks van wat ik had of heb ze hebben mij niks vertelt en was nog in shock om alles na te vragen. Maar nu een dag later voel ik mij misselijk en heb heel veel pijn in mijn nek en borststreek en mijn huid voelt blauw plekkerig op mijn borstkast. De misselijkheid en hoodpijn komen in vlagen op en soms heb ik last van geluid en licht maar niet altijd dit komt dus ook in vlagen. Morgen is het zondag en zou maandag graag terug aan mijn stage IBO beginnen en moet gaan werken in de dag in een kinderdagverblijf maar heb bang dat mijn symptomen niet gaan weg gaan dit is dus nog af te wachten weet iemand wat ik heb en wat ik moet doen?

    Reageer
    #5

    Ga met de klachten naar de dokter van wacht of de spoed....

    Reageer
Reageer op: Buikpijn na aanrijding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief