Na neuscorrectie staan mijn neusgaten scheef?!!!!

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een jongedame van 22jaar en ik heb 3 weken geleden een neuscorrectie gehad, mijn neustussenschot stond scheef en is recht gezet, alles ging goed niks aan de hand, na 1 week terug geweest gipskapje eraf en neus gecontroleerd alles is prima. Nu na bijna 3 weken, kijk ik goed, mn neus is nog steeds wat gezwollen alleen mijn neusgaten kloppen niet?!!
  Er is uit mijn rechter neusgat weefsel weggehaald (daardoor kon ik niet goed ademen), de KNO-arts heeft meer hechtingen daar verricht dan aan de andere kant, alleen nu is dit neusgat veel groter dat mijn linker.
  Je ziet duidelijk een scheefstand, het middenstuk tussen mijn neusgaten is best snel genezen alleen het dat stuk is meer naar links getrokken dan naar rechts, hij heeft het niet precies recht gehecht!!
  Nu zit ik hier echt vreselijk mee omdat dit mij een flink bedrag ook heeft gekost, maar de rest door de zorgverzekeraar 🙁
  Wat moet ik doen? Ik heb al een afspraak gemaakt voor een controle maar dit klopt niet, mijn neus is mooi recht en al maar als ik probeer te lachen zie je duidelijk scheefstand, alsof er een stuk vlees uit mn neus hangt bij mijn rechter neusgat.
  In ieders geval, het klopt niet.
  WAT MOET IK DOEN??!!!

  Reactie
  #2

  Ik heb precies hetzelfde. mn neusrand aan de binnenkant voelt ook dik (soort wildvlees gevoel). Na het verwijderen van het kapje was mn neus supermooi, nu 3 weken later lijkt hij wel scheef te staan 🙁

  Mn neuspunt is nog echt wel heel hard, maar toch....ben zo bang dat t niet goedkomt? Wie heeft hier ervaring mee?

  Reactie
  #3

  wow ,   wat een toestand he zo een neusoperatie,,, je verheugt je er zo op om het resultaat te zien,, ik ben 5 dagen geleden geopereerd en ik zie ook dat mijn neus gaten scheef zijn,,   ondanks dat de rest misschien heel mooi zal zijn vraag ik mij af hoe dit dan weer gecorrigeerd kan worden , want ik heb doodsangsten uitgestaan met tampons in mijn neus,,  misschien dat een ander daar tegen kan { dat is vaak ook zo } maar ik nou eenmaal niet ,, ik moet er niet aan denken om het nog een keer door te moeten maken, ik had werkelijk geen idee hoe ik de nacht met de tampons in mijn neus moest door komen , ik was ongeveer 48 uur wakker , panisch van angst , daarvoor valium gekregen , maar alsnog, slapen kon ik niet, ademen amper , kapje is er nog niet af,,,,,,  de roze wolk is nu wel even verdwenen met de scheve neusgaten die al zichtbaar zijn

   

  Reactie
  #4

  Hi!! Ik lees allemaal verschillende verhalen over jullie neuscorrecties... Ik heb nou een ander probleem mijn neustip hangt erg naar beneden na mijn neuscorrectie ik zou echt niet weten hoe dat komt..

  Mijn chirurg zei dat het door de zwelling komt, maar het is inmiddels al 4 maanden geleden dat ik een correctie heb gehad. Als het goed is duurt het één jaar tot je, je resultaat kan beoordelen weten jullie hier meer over? Ik hoop dat het bij jullie nu wel allemaal klopt en mooi genezen is!!

  Ik hoor het wel.. Dank jullie wel.

  Liefs

  Reactie
  #5

  Na 6 weken zie je het rsultaat , na 4 maanden helaas niet .

  Reactie
  #6

  Hoi, ik ben ook net geopereerd en mijn neusgaten zijn ook erg ongelijk .

  Wat word er nu voor je gedaan?

  Reactie
  #7

  Ik heb precies hetzelfde. Ik heb ook  tussenschot correctie en n neuscorrectie ondergaan.

  Door mijn neus kan ik nog net zo slecht ademen als voorheen.

  Mijn neusvleugels, ( de 1 hoog en de ander lager)  zijn nu verschillend.

  Mijn neustip staat scheef. dat wqas eerst niet zo.

  Aan de binnenkant van mijn neus zijn de correcties links en rechts op verschillende plaatsen uitgevoerd.

  Aan de onderkant zie je heel duidelijk dat mijn neus scheef trekt.

  Waar kan ik het best advies inwinnen wat ik het beste kan doen in deze supervervelende situatie?

  Reactie
  #8

  ga terug naar de chirurg en laat ernaar kijken

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hoe zit t nu met jullie neusgaten? Zijn ze een beetje bijgetrokken na die tijd?

  De mijne zijn ook verschillend. Op zich vind ik het niet erg dat ze verschillend zijn van grootte maar nu kan je in mn ene neusgat binnenkijken (varkentje) en die ander heeft dit niet. Niet alleen ik maar ook andere mensen zien dat het verschrikkelijk verschillend zijn. Nu is mn operatie 5 weken geleden. Heb de afdeling vandaag gemaild om te vragen of ik eventueel wat filler in mn neus mag spuiten om het iets gelijker te maken. Heeft iemand dit nog gehad? En gaat dit beter worden?

  Heel vervelend zo'n neusoperatie. Achteraf misschien liever niet gedaan omdat ik niet had gedacht dat het psychisch zo zwaar ging zijn. Goed nadenken voor dat je dit doet! Je krijgt vaak een andere neus dan je in gedachte hebt

  Reactie
  #10

  Wat kan zijn als je je neus alleen recjt hebben gezet.. dat de rest kan verschuiven.. en geef het de tijd.. minstens een jaar.

   

  Maar ben je geopereerd vanwege meer lucht of voor de mooi...

   

  Hier zelf  4 x geopereerd door medische reden. Nu op de wachtlijst voor een plastische ingreep ....

   

   

   

  Reactie
  #11

  Hi allemaal, ik heb hetzelfde probleem met mijn neusgaten/neusvleugels die ongelijk zijn na de operatie.

  Ik zou graag willen weten of jullie nog updates hebben of dit minder is geworden na verloop van tijd of dat er andere oplossingen waren (bijv fillers)?

  Hoor het graag, bedankt :)!

  Reactie
  #12

  Hi allemaal,

  Ik ben 1 augustus geopereerd, het kapje is er net een paar dagen vanaf. Ik vind de zwelling opzich wel meevallen, behalve de neustip. Maar hier ook ongelijke neusgaten en mijn neuspunt neigt naar rechts. Mijn neuskapje zat er ook scheef op, weet niet of dat er iets mee te maken heeft. Wel is het aangezicht erg lelijk met zo een dikke top. Mijn neustip zou ook aangepast worden maar hier lijkt niks aan gedaan te zijn en mijn neusgaten zijn nog even groot.

  Wat hebben jullie inmiddels voor een stappen genomen? En zijn jullie naar een andere arts voor advies gegaan?

  Reactie
  #13

  Hallo allemaal,

  ik heb ook een neus operatie laten doen, al wel een jaar en een maand terug. Mijn rechter neusgat ligt hoger, volgensmij is dit ''alar retraction'' aan 1 zijde... Mijn arts zei dat ik over een jaar moest terugkomen indien ik het nog storend vond. Ik vind het niet storend BEHALVE op fotos die frontaal worden gemaakt, dan lijkt mn neus zoóó scheef, lijkt wel alsof het niet mijn neus is! Want in de spiegel valt het mee...

  ik heb een beetje geresearcht en het komt er op neer dat fillers NIET OKE zijn. Ze kunnen bloedtoevoer blokkeren waardoor je necrose kan krijgen!!! (weefsel afsterven). Natuurlijk heb je tijdelijke fillers maar daar heb je ook risico's mee en dat moet je steeds herhalen.

  Het beste lijkt ''composite grafts''. Dus kraakbeen+huid van je oor wordt geplaatst bij de hogere neusgat waardoor het weer in balans komt.

  Ik zelf twijfel nu heel erg want ben bang dat het nog lelijker wordt, maar zo vind ik fotos maken een nachtmerrie! Vooral een pasfoto....

  iemand ervaring met kraakbeen plaatsen om je neusvleugels even te maken?

  Groetjes een jongen die binnenkort op consultjes gaaat...

  Tenslotte moet jij er blij mee zijn, en soms ook accepteren.. (hoe moeilijk het ook is!!!)

  Reactie
  #14
  • ik heb een week geleden een medische neuscorrectie gehad.
  • ik heb precies hetzelfde als jullie, mijn ene neusgat is nu heel anders als de andere, en ik heb ook bij het smalle neusgat ook een stuk “wild vlees” onderaan wat heel hard is!
  • Over 2 dagen gaat mijn kapje eraf, en ga ik gelijk aan mijn dokter vragen van hoe & wat.
  Reactie
  #15

  Bij Mij is het 1 jaar geleden mijn neuspunt is nog erg dik en ik heb een bultje rechtsboven op M'n neus, mijn neuspunt is bovenop zo dik dat het nu op een giersnavel lijkt. Dit moet vanzelf nog wegtrekken ik ben benieuwd

  Reactie
Reageer op: Na neuscorrectie staan mijn neusgaten scheef?!!!!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief