Sinisitus

 • #1

  Hallo lieve mensen,

  Ik had al een aantal jaar last van amandelstenen, keelontsteking, voorhoofdsholte ontsteking en bijna of altijd last verstopte neus-kaak en oor holtes. Die veroorzaakte een boel chaos.... een jaar lang dagelijks helse hoofdpijnen, zowel achter de ogen als tussen de ogen en gezwollen oogkassen. Oorpijn, pijn kaken etc.. Aantal AB kurem gehad van de dokter, maar tevergeefs ... ibuprofen, diclo, pcm, tramadol, prednisolon blablabla. Niks helpte meer. Ik lag dagen lang in de donkere slaapkamer met een slaapmasker, een natte handdoek in mijn nek en een koptelefoon op. Ook het ademen ging zo moeizaam door alle verstoppingen, zodat k alleen via de mond ademde. Waardoor weer keelontsteking en amandelstenen kwamen....

  Ik ben met een spiegel gaan kijken want het zat echt niet goed. Wat bleek, mijn amandelen waren zo dik dat die tegen mijn huig kwamen. Ook keek in in mijn neus. En daar zag ik dat ik een gat in mijn septum had waar ik mijn pink door kon duwen. Vandaar bloedneuzen en heel veel opgedroogde korstjes met pus en bloed.

  Dokter heeft me toen doorverwezen voor een CT scan, die liet zien dat er ook een flinke cyste in  mijn kaakholte zat. Vrijsnel daarna ben ik geopereerd om die cyste te verwijderen en tegelijkertijd mijn amandelen te verwijderen. De arts heeft bij de OK ook een flink aantal poliepen weggenomen en het gat in het septum gedicht met een stukje van mijn eigen slijmvlies.

  Dit heeft dus al snel losgelaten, en verder heb ik  niet een voordeel van de hele OK niet. Nouwja 1 dan, ik heb geen vieze amandelstenen meer. De hoofdpijn is een tijdje minder geweest, maar is weer terug, ook hoor ik steeds slechter.

  Ik weet niet zo goed wat te doen nu, het zal weer OK worden, maar ik ben benieuwd of iemand hier ook last van heeft en een aantal tips kan geven om dit helse gebeuren te verzachten of wat dan ook.

  Alvast bedankt en sterkte iedereen.

  Groetjes Shannen

  Reactie
Reageer op: Sinisitus
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief