Echo in oor

  • #1

    Goedemorgen, ik ben al een aantal dagen grieperig met een beetje koorts de eerste paar dagen. Mijn hoofd zit al sinds zaterdag vol en ik gebruik neusspray om het open te houden. Vannacht kreeg ik ineens oorpijn aan 1 oor, niet heel erg maar wel zo dat ik er wakker van werd en neusspray en paracetamol heb gebruikt. Nu voel ik geen pijn meer maar wel een druk en suizen. En het irritantste: ik hoor mensen dubbel in mijn oor, een soort van blikkerige echo. Wat kan dit zijn? Kan ik behalve neusspray nog wat anders doen om dit te laten stoppen? Bijvoorbeeld stomen ofzo? Ik moet vanmiddag een paar uur zwemmen (trainen), is dat wel handig? Ik hoop dat iemand mij kan antwoorden, alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Dat zal een gevolg van de verkoudheid zijn. Je zou inderdaad kunnen stomen naast de neusspray.. maar ik zou niet gaan zwemmen

    Reageer
    #3

    Bedankt Tandor, voor de reactie. Zwemmen sla ik even over. Waar kan die echo dan vandaan komen?

    Reageer
    #4

    Het is mogelijk dat er wat vocht achter je trommelvlies zit.

    Reageer
    #5

    Toch nog een vraag, hoe lang kan dit duren? Echo is even weg geweest maar nu weer aanwezig. Mijn oor zit ook nog steeds redelijk dicht, ik hoor een stuk minder ermee. Geen oorpijn meer, maar wel piepen/suizen. Is er nog iets aan te doen behalve afwachten?

    Reageer
    #6

    Je zou naar de huisarts kunnen gaan en ernaar laten kijken.  Ik kan zo ook niet zeggen hoe lang dat kan duren

    Reageer
    #7

    Dankjewel Tandor, ik ga niet zo snel naar de huisarts omdat het altijd vanzelf wel weer over gaat en ik de huisarts niet wil lastig vallen met een griepje :P, vandaar mijn vraag over afwachten. Maar dan zal ik toch maar eens bellen.

    Reageer
    #8

    Is het over gegaan? Ik heb het sinds een week. Wordt er gek van.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik zou ook graag willen weten of het over is gegaan.

    Ik heb er namelijk al 2 weken last van, dus als je iets moest doen, zou ik dat graag willen weten.

    Bij voorbaat dank.

    Reageer
    #10

    Als je eem erge oorpijn heb dle dan een klein beetje zonnebloemoli op ee thee lepelttje klein beetje verwarmen boven het buur en daan als het niet te heet is in je oor gietsen, niet teveel, maar door de olie en zachtheid gaat je oorpijn weg of het is minder. Ik heb het zelf ook wel eens gedaan en het hielp perfect. ?

    Reageer
    #11

    gehoorgangontsteking had je waarschijnlijk

    Reageer
    #12

    Ik heb precies het zelfde .

    sinds een week heb ik oorsuizen en het is bijna dicht waardoor ik slecht hoor . Mijn oren ploppen steeds open en dicht maar het ergste is de echo en de oorsuizen . Heeft iemand nog tips? Ik ben naar de huisarts geweest maar die heeft ook niet echt iets kunnen zeggen .
    Is het overgegaan bij jullie ?

    Reageer
Reageer op: Echo in oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief