strottenhoofd

 • #1

  Ik heb al sinds een week last van mijn (ik geloof strottenhoofd)

  Het begon vorige week donderdag, ik had kip tan doori gegeten en had het gevoel aslof er een stukje botje kip of iets is blijven haken.. die avond had ik daar heel erg last van en kreeg ook weer paniekaanvallen erbij.. de ochtend erna had k een hele dikke keel en was ik schor.. Ik was maandag naar de dokter gegaan, die had eventjes met een lampje in me keel gekeken en zei dat het een infectie kan zijn..

  Nu een week verdr heb ik het nog steeds afentoe heel erg benauwd, en anders is de benauwdheid lichter.. Heb savonds nog het gevoel alsof er iets vast zit en heb last van dikke lymfen bij keel.. Ik weet niet wat het kan zijn.. en ik wil niet meer naar de dokter toe want die stuurt me tog gewooon weg.. Kan het een infectie zijn die zo voelt? Ik ben bang voor keelkanker... maar ik ben 17 jaar en rook/drink niet..

  groetjes,

  Reageer
  #2

  Opgezwollen lymfeklieren zijn een gevolg en een normale reactie op een infectie. De meest voor de hand liggende oorzaak is een keelvirusje. Kanker op jouw leeftijd en met jouw symptomen kun je uitsluiten. Over een weekje of twee is het weer over.

  Reageer
  #3

  Lees deze folder van de Keel, neus en oorartsen vereniging eens door: http://www.kno.nl/publiek/voorlichting/slikklachten

  Reageer
  #4

  nee okee, dat klopt ook wel alleen nu heb ik het weer heel erg benauwd alsof me keel word dichtgeknepen en hele erge opgezwollen klieren gelijk erbij.. kan j daardoor stikken?

  x

  Reageer
  #5

  hey

  ben blij (en niet blij natuurlijk)dat ik iemand gevonden heb die net hetzelde voelde als ik, hoop dat het bij jou gestopt is, ik zit er nu ondertussen 6 maanden mee en wordt er stilletjes aan gemoedeloos van. is het bij jou weggegaan door bepaalde medicatie in te nemen?

  alvast bedankt
  groetjes

  Reageer
  #6

  Voorgaande berichten zijn al wat gedateerd, maar

  Is het bij iedereen ondertussen 'opgelost'?

  zo ja, hoe lang heft het bij jullie geduurd?

  Reageer
Reageer op: strottenhoofd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief